Vi är smarta!

halloo =)

Har försökt fixa och trixa med bloggdesignen ett tag och nu insåg jag att jag orkar verkligen inte göra någon. Har den jag har tills jag blir fullkomligt less på den!


Nu ska jag fortsätta se på tv. Det är säkert någon film ikväll också. Hoppas jag.
Tur att man sparar sina designer när man funderar på någon annan, hade inte gjort om den jag har nu. Fy, tror det tog en halvtimme innan jag ens kommit igång, funderat ut HUR jag skulle ha den, HUR den skulle se ut osv.

Nåja bort med design snacket, nu blir det tv.


Hah, vi är ganska smarta på min skola, iaf jag rebecca och frida (rebecca började)
Efter att vi druckit upp en dricka så trycker vi sönder streckkoden på burken så att städerskorna inte får pengar! Jag menar, dom är riktigt dryga och ja, dom förtjänar inte mer än lönen dom får. Alltid säger dom drygt: "upp med fötterna", "akta så jag kommer in med sopen" osvosv. Man blir less, hade jag varit städerska hade jag iaf varit trevlig mot eleverna och kanske skaffat nå kompisar å snacka med då man inte städar.



hehe :) Min cola, rebeccas fanta och fridas sprite! :)

MAX

Nu ska vi fara och äta på max=) Hejdå!

Färgning!

Gubben min är och får nycklarna till läggan. Men dom ska besluta om det blir golvläggning eller inte. Det är typ ett stort jack i hallen på golvet så vi får se. När han kommer hem ska jag färga utväxten på mig och resten som blir över blir till honom. Han ska bli brunett ;) Mörk blond just nu är han, men det blir inte helt mörkbrun färg som jag köpt, utan typ mellan brun. Ska bli roligt att se hur det blir =)


Shopping

Hejsan!

Nu har jag precis kommit hem från stan! Vid elva klippte jag mig, blev inte så förändrat, samma frisyr som jag alltid haft fast kortare, eftersom jag hade så slitna toppar så nu känns det mycket bättre, känns fräshare! Sen tillbaks till skolan, fick veta provsvaret på Praktisk Markandsföring, VG igen :) Fått det på alla såna prov. Sen gick jag tillbaks till stan och köpte mina kläder. Tröjan passade perfekt men jag prövade aldrig legginsarna, men vafan, dom satt perfekt dom med :)

Vid 17.00 idag ska jag fara ner till Kioskbaren och hämta ut mitt paket från H&M :) Har beställt en massa och nu kommer säkert alla ringar osv :) Nästa och sista paketet kommer i slutet av april! Så då har jag alla mina grejjer jag beställt. Nu ska jag visa er tröjan, byxorna och hur håret blev :)



Med puffade axlar, älskar den! 99:- på H&M Tog dock en större storlek så att den går över rumpan!




Enkelt svarta leggins, som passar till allt :) 129:- H&M



OCH helt ofixad, men jag bjuder på den, helt som jag brukar ha fast kortare.. Men min hårfärlängning kommer ju snart så :)

Ska bättra mig!

Hej, dålig uppdatering, jag vet. Men jag har haft det stressigt idag. Efter skolan så gick jag och rebecca in till stan och jag hämtade ut grejjer från apoteket. Hon for med bussen och sen gick jag bara på stan och kollade, hittade jätte fina saker på H&M som jag har lagt undan tills imorgon. Så har fört över pengar nu till klippningen imorgon och till kläderna. Ni får såklart se när jag köpt det! ♥

Nu sitter jag bara och försöker hinna ikapp alla bloggar jag följer, evigt "bloggbråk" och man blir ju less.. Nåja, ska mata mina fiskar på Facebook och sen se film med martin, ska upp till skolan som börjar 8.20 imorgon och kring 11 ska jag klippa mig. Mobilbloggar kanske :) Annars får ni ju se när jag kommer hem! Sista dagen innan lovet också. Är överlycklig att vi får en hemuppgift och slipper gå skola på torsdag, då jag fyller år. Hatar verkligen att fylla år på skolan! Så slipper det :) Nöjd som attaaans!

Nåja, skriver ingenting mer ikväll för är så trött och håller på att somna, så nu ska jag borsta tänderna och se film och förhoppningsvis somna i tid:) Godnatt! Lovar en bättre uppdatering imorgon och framöver. Kyssar :)




Jordgubbar med vitchoklad

Det sitter jag och mumsar på just nu, köpte bara några stycken på konsum påvägen till martin. Blev kanske 14 kr bara :) Men det är gott med någon då och då.

Har precis sett klart Svenska Hollywood fruar och nu ska jag fortsätta se på tv. Sen blir det att sova :) Ska upp vid 9 imorgon och packa iväg mig till skolan. Men just nu är det duschen som gäller, måste få ut tovorna ur mitt hår. Har inte haft balsam hos martin så det har blivit en massa tovor och på onsdag kring 11 ska jag klippa mig och för att underlätta för Stina (hon jag ska klippa mig hos, underbart bra frisör, beställer alltid tid hos henne) så tar jag och kammar ut dem medans jag har 5 kilo balsam i håret :) Hah, nä inte riktigt men.. Ja, det ska bli lent å fint iaf.

Nu duschen, sen sova. Kramar :)



Ni har väl inte glömt horoskop of the week?

Går ju in i vecka 13 nu, vecka 14 är det påsklov för mig och alla i min skola. Så nu kör vi en horoskop of the week! LÄNK till hemsidan om du vill kolla ditt horoskop denna vecka!



Väduren (21/3- 19/4)

Någon gång under måndag och tisdag kan du få tillfälle att hjälpa en vän eller arbetskollega. Det är nog bäst att du hjälper till, annars finns det risk för att din vän blir sur. Dessutom får du då chansen att öva på ett område som du inte behärskar helt och hållet. Om du är i ett förhållande ser det ut som om det kan bli ett litet gräl med din partner till helgen. Det är dock något ni kommer över rätt snart.

Topmodel kortis.

Hejhej =)

Nu har jag kommit hem för ett tag sen, mamma hjälpte mig att beställa min hårförlängning så det kommer snart hoppas jag, tack söta mamma ♥

Nu ser jag på Top Model för korta tjejer, under 1,70 cm måste dom vara. Sen är det Svenska hollywood fruar så ska se det och sen blir det väl duschen och sen sova. Puss :)

Monday

Nu ska martin skjutsa hem mig, det är någon som ska komma och kolla på hans lägenhet och det kommer bli så mycket folk så jag tar å drar hemåt jag. Måste ändå beställa hårförlängningen och käka middag :)

Så vi hörs på några timmar. Puss

Kamera

Åh vad bilderna blir fula med mobilkameran! Jag fyller år på torsdag så ska önska mig en kamera. Finns ju billiga kameror men det kanske inte är så hör standard på dom, men ska kolla på elgiganten och se om man hittar en snygg och billig.. Här är några varianter jag kan tänka mig, för jag menar, jag ska ju inte bli en proffsfotograf med massa stativ osv. Det orkar man ju inte.. Aja här har ni några :)







Friluftsdagen avklarad


Så, nu är jag hemma. Eller har varit det sen 1 typ :)

Vi gjorde inte så mycket i Pagla, första vi gjorde när vi kom dit var att vi gick upp för backen och sen åkte vi ner. Frida och Rebecca åkte nån såndär man styr och jag åkte svart sopsäck. Det gick faktiskt väldigt bra! :)

Sen satt vi bara vid elden tills vi slutade. Åkte tillbaka till skolan där jag snackade med Ida ett tag sen gick jag in till stan, beställde klipptid och köpte ett bronzing powder på H&M :) Kollade efter dendär 3/4 tröjan med puffade axlar, men hittade bara en vit och jag vill ha en svart. :\

Nu blir det SATC ett tag. Finns inget annat å se ändå så..



En video på rebecca och frida när dom åker :) haha, min röst blir verkligen inte som den låter i mitt huvud på videos, om ni fattar vad jag menar? Att det låter helt konstigt om man spelar in och säger någonting låter man helt inte sig själv :) haha iaf för mig!






Frida, rebecca och Krisse =)

Efter det gick jag till stan och hittade ett fynd! :)

Bronzing powder! :) bara 53:- ist för 59,50:- :)


Monday morning..

Godmorgon :) Måndag igen då! Alla redo för skolan?;)

hehe! Jag ska inte till skolan! Börjar på en timme, men jag ska börja gå kring 9. Bussen till Pagla går inte förens halv 10. Så man kan vara lite före :) Har vaknat, mamma har varit förbi med mina vantar och så har jag matat katten och nu sitter jag här.

Ringde till mamma igår:

Jag- Hallå?
Mamma- Hej
Jag- Vilken tid föddes jag?
Mamma- oj, 04.40?05.40? jag vet inte?
Jag- men hallå, du måste ju veta när jag är född?
Mamma- 04.40!
Jag- okej tack!
Mamma- varför undrar du?
Jag- ne ingenting. :) Godnatt!
Mamma- Okej, godnatt!


Man tycker att den som födde en ska veta exakta tiden då man är född, men det är inte alltid så lätt faktiskt. Men nu fick jag vet exakta tiden iaf :) 1 april 1993 kl 04.40! :)hehe! Så natten från onsdag till torsdag måste ni skriva ett sms till mig exakt 04.40 :) hehe nä skämt åsido. Nu ska jag göra mig klar och ta en promenad till skolan. Så härligt väder, bara några minusgrader! :)


Pusspuss på er. Ha en bra skoldag :) Hörs sen när jag kommit hem. Slutar kring 1 så är väl hemma vid 2?

Sunday night

sitter just nu och ser på en film som går på 3an. Med Jennifer Aniston och Kevin Kostner. Efter det ska jag sova. Upp kl 8 och duscha osv. Sen halv 10 ska jag vara på skolan för att sedan åka till pagla och grilla osv. =)Har med mig 2 sopsäckar för att åka på :) Så kul det kommer bli! =)


Nog om det, gick iaf inte att beställa lös håret så jag får komma hem till mamma imorgon och sen får hon beställa det. Nu börjar filmen om så vi hörs imorgon! =) Puss

Tajmahal, nu jäklar!

Hej igen =)

Är nu hemma hos martin, ska försöka beställa mitt löshår nu som jag pratat om mycket förut. Nu blir det av!

Iaf så var jag hemma och käkade middag, jag och joel åt upp den sista biten av min cheesecake som jag bakade förr förra helgen. Sen packade jag ihop mina grejer och gick till konsum (ligger påvägen till martin) och köpte mig lite naturgodis. Ska mumsa på det ikväll till någon bra film. Dock köpte jag bara cashew nötter och med choklad överdrag för det är det bästa godiset som existerar! Mumma alltså!


men men, jag uppdaterar nog lite senare ikväll så får ni höra om det gick att beställa håret eller inte=) pusspuss!



Hemåt.

Nu ska jag börja bege mig hem till mamma, måste hämta grejjer tills imorgon då vi ska till pagla (åka tefat, stjärtlapp m.m.) och grilla å ha kul med klassen! Sen måste jag även ta med mig en massa grejjer hem också, har alla mina väskor här och det känns inte alls bra. Så jag ska hem å hämta täckbrallor, skoterskor )har inga vanliga vinterskor för jag orkade inte köpa det i vinter.

Så jag drar snart dit och sen kommer jag säkert hem efter några timmar. Ska käka middag där med. Så kommer väl hem exakt när hockeyn börjar :)

Puss !

Veckans blogg vinnaren!

Godmorgon!

Har precis ätit resterna från gårdagens middag. Blev hur mycket som helst över för vi blev så mätta och vi låg och tjatade om det hela kvällen. Jag kunde inte sova på sidan (som jag älskar att sova) så jag fick ligga obekvämt på rygg tills jag somnade. Hemskt.

Nu har jag kommit fram till en vinnare i min "veckans blogg"





(klicka på bilden för att komma till vinnaren)

Ni glömmer väl inte tävlingen?

Nu kommer jag att stänga min dator för idag, jag orkar verkligen inte ha den på för har ingen tanke på att skriva något mer :) Nu ska jag och martin se Natt på Muséet med Ben Stiller.

Ha en trevlig kväll så ses vi imorgon!

Ps, glömt inte att rösta mer nu, för det är lika mellan 3 st och jag kan ju inte dra 3 st vinnare, någon måste komma först, två, trea fyra och femma! Fortsätt rösta och rösta fram den just du vill ska vinna.
Kommer ni igår reglerna?

  • Ni får rösta hur många gånger ni vill, på vem ni vill. Flera gånger!
Så rösta på nu! Imorgon när jag vaknar visar jag vem som har vunnit!

Sommartid!

Tittade på nyheterna nyss och såg att man ska ställa fram klockan 1 timme. Awesome! :) Men som tur är har man bara EN klocka, och den sitter i mobilen och den ändras kl 02.00 inatt av sig själv:)

Så om ni inte visste det tidigare, så nu är det sommartid!



Mascarponeglass

Nu är vi mätta och glada! :)


Lördag.. Vad händer?


Själv ska jag käka glass och se film, igen :)





Hittade ingen större bild, men ni vet väl ungefär vilken jag menar va?:)
Orkade inte gå ca 400 meter för att köpa en B&J:) Det snöar så det är bara jobbigt.

Nåja, ha så trevligt ikväll!

This is what I'm gonna eat for dinner.

Har precis börjat med maten, skriver ett snabbt inlägg och visar lite bilder.

Detta ska vi äta :)


Pommes, vitlöksbröd som jag har gjort själv :)
Steka grillkorv och peppar sås till det.



BBQ pommes.. mmmmmmh!!! MUMMAAA

Klockan är inte ens 18.00?

Det var ju trevligt :)


Dusch och disk

Har inte tagit mig upp från soffan än. Blev så lat helt plötsligt.

Nu ska jag (om jag orkar) ta mig till duschen och duscha, känns verkligen som att det behövs. Sen ska jag packa med mig mina grejjer jag har hos martin och ta hem dom. Måste börja fixa litegrann mer grejjerna osv. Vad man ska slänga och inte slänga. T.ex så har jag kläder jag använt en gång typ och sen inte haft dom något mer. Dom ligger bara i min garderob och skräpar. Men jag måste tänka efter mycket, för helt plötsligt kanske jag behöver det klädplagget eller ja, helt enkelt behöver det.

Men nu så, nu ska jag duscha. Sen efter det tar jag tag i disken! :)





Memories will stay for ever in my head



Nu blir det musik =)



"When it was good" 
Då tänker jag på Boden Alive, en festival i min stad. Förfest och sen ner till platsen där själva karusellerna och öltälten fanns. Oförglömligt! sommaren 2009!



Tänker bara på förfester hela sommaren. Den spelades i mitt huvud direkt jag tog en cider/öl grogg!



Första festen på sommaren med pojkvännen och hans kompis adam. Tror dock inte att vi drack. Vi åkte bara och basade i stan =)





Båda dessa låtar tänker jag på när Twilight kom ut, åh vad glad man var då! Nu längtar man till 30 juni mer än allting. Då Eclipse kommer ut! Kommer dööööö så bra den kommer att vara:)

Och så finns det massor med mer musik, men just dom här är dom starkaste minnena jag har.

Men men, nu ska jag diska :( Så jobbigt. Sen ska jag ta en dusch och fixa upp mig lite, martin tvättade ju igår så mina jeans leggins är helt rena och fina :)



Hockey, hockey, bara mer hockey..

Ligger just nu i soffan och små tittar på martin när han spelar NHL10. Verkligen as dåligt att sitta å titta och jag är grymt hungrig! Varför var jag tvungen att äta upp hela glassen igår? Hade ju kunnat äta det till frukost idag.. Att man inte tänker längre än näsan räcker..

Lyssnar också på gammal musik, så roligt att lyssna och sen kommer man ihåg minnena man har till låten. Ska lägga upp några och sen skriva vad jag får för minnen av dom låtarna. Men nu ska jag fortsätta kolla på hockey.



Fortsätt rösta på vem som ska bli veckans blogg!

Klicka här för att komma till inlägget.

Bästa budgettips..




Vilket är ditt bästa budgettips?




Sv:
H&M har precis öppnat här i min stad. Alla tjejer rusar nu dit och sen blir alla sura för att dom har likadana kläder på sig. Men vad jag skulle tycka vara jätte kul, om man vågade gå till t.ex. en second hand butik. Vi har en här i Boden, men jag har aldrig vågat mig dit. Det är ju inne med hattar och små väskor man har över axeln, kavajer osv. Tänk hur mycket fina saker man kan hitta där. Men folk kanske tänker att man inte vill ha på sig något som redan har använts av någon annan person. Men hallå, det går att tvätta kläderna, väskor borde också gå. Iallafall små handväskor.

Smycken också! Hur coolt är det inte att ha en skitsnygg ring som tillhörde Anastasia typ? Nämen ni vet vad jag menar, en unik ring eller halsband /armband som bara du har! Man kan hitta så sjukt mycket snyggt i en second hand butik. Eftersom allt gammalt från 80-talet osv. är påväg tillbaka nu så är det ju bara att passa på!


Let's make history

Godmorgon :)

Vaknade bara för några minuter sedan! Både jag och mannen i lägenheten sitter på varsin dator. Idag vet jag inte alls vad som händer, helt ärligt. Men man kanske ska börja med frukost, är jätte hungrig!

Vad ska ni göra idag?



Själv ska jag inte alls göra mycket. Önskar att man kunnat sova längre, + att vi har ingen god frukost hemma just nu. Kanske ska be Martin fara och handla mat? Han blir också hungrig ju! :) Eller han borde det, annars är det inte normalt..

Goodnight

Nu kom gubben hem med min glass :)

Ska se på film nu och sen ska vi sova. Puss =)

Vinter, vinter, vinter - när blir det sommar?

Sitter just nu och är väldigt, väldigt besviken!

Filmen är ju helt data gjord. Den är inte ens rolig att titta på. Nu blev jag upprörd och behöver min B&J, ska ringa min karl och be honom komma hem med den! Usch, hatar verkligen dåliga filmer - but heeey, who doesn't?

Och så blir man ju ännu ledsnare när man ser vädret..






Funny Animals

 

Haha så sjukt rolig. Har tänkt på att djur är faktiskt ganska roliga, de tänker säkert inte på det men vissa saker kan vara riktigt roliga för oss. T.ex katter som sitter på toa, hur roligt är inte det? Vissa som har katt och hund (andra djur med) lär dom att sitta på toa för att göra sina behov osv. Sjukt kul :)


Veckans blogg


  • Ni får rösta på vem ni vill, hur många gånger som helst.
  • Skriv numret på bloggen ni vill rösta på (man får rösta på flera stycken.)
  • Tävlingen avslutas på söndag.

De nominerade är: (klicka på bilden för att komma till bloggen)



Nummer 1



Nummer 2


Nummer 3


Nummer 4

Nummer 5


Är det du?

Snart kommer jag lägga upp "veckans blogg".
Så om du vill vara med så skriv bara ett inlägg att du är med!



Monster Ark

Monster Ark - Det blir det ikväll! Dock börjar den inte förens 10? tror jag..
Så man får väl underhålla sig som man brukar göra -> Spela!

Lägger in några ny musik senare ikväll.

Ja ni förstår säkert vad jag ska göra ikväll? Film och B&J - såklart! Men vad ska ni göra?




Ben & Jerry

Jag har världens bästa pojkvän alltså, han ska fara till garaget och vara med sina kompisar. Och han ska köpa mig en B&J :) hihi! Hoppas bara han inte blir uppäten av någon isbjörn, han tog med sig lysena så han kan se om det kommer någon i förväg så inte bilen skadas, det vore hemskt!

Nu ska jag kolla på tv, får se vad det är för något roligt ikväll.. Ska byta kanal nu å se vad som finns.

skriver senare ikväll när jag har mina älskare här med mig. Puss



Min favorit är Strawberry Cheesecake



Vilken är din?:)

Mätt som en plätt

ojoj :) så otroligt gott det var!

Dock fick martin fel mat?:\ Han beställde, (jag ringde dit) en kebab special, men han fick en kycklig special. Men jag smakade kycklingen och det var typ indisk kycklig med pommes, riktigt gott faktiskt, tror jag tar det nästa gång vi käkar från Milano. Dock vill jag inte ens tänka på mat just nu, så jäkla mätt jag är alltså, sjukt.

Sitter och spelar nå spel på spela och det är mestadels jag gör varje dag efter skolan, man blir beroende :) Martin ser på hockey, Frölunda - Linköping. Vi hejjar på Frölunda ;)



Nu ska jag ta å spela lite mer sen kanske slå på en film, är grymt sugen på en B&J, men jag tror att det blir imorgon. Heh, är för mätt för att trycka i mig någonting mer på 24 timmar. Puh alltså..



"Gå in på skicklighet"




"Sen klickar ni på bubble shooter! Jag lovar, ni blir beroende:)

Visade bara ifall ni var intresserade!"




Nachotallrik

MMMMM!

Sitter här och drömmer efter mat, vi har ringt och beställt mat för ingen av oss orkade ställa oss och laga fläskfilé. Eller jag orkade inte, brukar vara jag som gör maten..

Skulle iaf ta ca 50 min, orka. Fast nu har det gått en halv timme sen vi beställde så det borde ju komma snart tycker jag!


Visst ser det gudomligt gott ut??

Summer lovin'

Någon mer än jag som bara vill ha sommar nu?








I do want this

 

nice?


Workin' nine to five - just tryin' to make a livin'

Sitter här och känner mig helt klar med designen.. Några små fix kan man faktiskt alltid förbättra. Men jag orkar inte med det just nu, designen som jag snodde från Tescho men har gjort om till min egna stil. Finns gratis att ladda ner men tror man kan köpa också? Vet inte men förut sålde hon designer..

Martin är nere i tvättstugan och fixar med tvätten, vi har fått ett datum för lägenheten med :) Så vi ska tvätta idag och på söndag, så allting är rent å fint.

Nu ska jag ta och fundera på vad man ska äta till middag, mamma äter ju borta ikväll så jag och gubben får hitta på någonting extra, vi gjorde ju enchiladas förra helgen, så får se vad vi gör den här helgen..

Aja, något hittar vi säkert på. Pusspuss


Having lunch at school

Nu ska vi gå och äta, har gjort uppgiften till info&layout :)

Sen är det bara matte kvar! Åh vad jag längtar tills att det blir helg! Aja nu ska jag ta och vänta på dom här sega grabbarna och sen gå och äta lunch.. kyssaarrr.


 

Ser dock inte så gott ut, men skolas chili con carne går fan att äta. Dock blir det go mat ikväll! :) Fläsfilé och så vidare. pUss


H&M clothes.



 

 


 

 

 

 

Vill ha, måste ha!


Friday

är det idag =)


Sitter just nu på skolan och ska skriva klart ett tal vi ska ha. Eller rättare sagt en disskution (stavas?).. Har den här lektionen sen har vi info & layout, där vi ska göra en uppgift som går snabbt och sen lunch, efter det matte sen är det helg :)

Efter skolan blir det att gå på stan och se om man fyndar någonting.. H&M öppnade ju igår och jag blev ett ställ underkläder rikare. (dvs. bh & trosor) Har ju beställt en massa från H&Ms hemsida och det kommer i början av april och slutet av april. Längtar :)

Har lagt ut den här tidigare och jag vill verkligen ha den :) Ska fråga martin om man kanske får den som födelsedagspresent? hihi inte långt kvar tills april!!

Aja, nu ska jag fortsätta med talet eller vad det nu är för något gorm. See you laterrrrr

A white cat

Nu ska jag kila över till mig, ska käka lite och sen ska jag dra hit till martin igen.

Funderar verkligen på att köpa en trisslott. Ska fråga mamma hur gammal man måste vara för att köpa en. Isf får hon köpa en åt mig men jag ska välja vilken! :)

Aja, nu myser jag och cissi litegranna. Hon ligger på min rygg medans jag ligger på mage i soffan :) Mysis kisse.

Och hon är med kissebebisar :) Hennes mage är enorm och hon har fått större tissar. (hehe ja det har hon) så snart, i mitten av april kommer dom komma :) Och dom kommer bli så söta! Jag har bestämt att vi ska ha 2 katter, så om det blir en jätte söt med vit eller beige färg ska vi behålla na'. hoppas att det blir en vit :) Helt vit långhårig hona, oh my gosh! :D





50 tusen i 25 år

Undrar om man får köpa trisslotter om man är under 18? Är det någon lag på det? Isf ska jag köpa en och få se om jag har någon tur. Jag skulle faktiskt bara skratta ifall jag vann 50.000 i 25 år. Fyfan vad jag skulle skratta.



*** * ****** ***** ****!?!?!?!?!??!

Röv..

Pratade med Annlouise på skolan idag och fick veta att vi går skola nästa torsdag också, sug jävla neger qk vad less jag blir på detta. Vill fan inte fylla år längre, vill fan inte fylla år på skolan, har gode lust att stanna hemma på torsdagen nästa vecka och ta lov redan då. Fuck så less man blir.

Aja, ska ignorera alla som säger att jag är ett skämt.. det börjar bli lite tråkigt att höra det nu, 17 år har det hållt på liksom. Förhoppningsvis så händer det en annan rolig sak då. Hoppas att det händer nästa vecka eller att dom ringer imorgon eller nå och säger att den är klar. Gud så glad man skulle bli då. Att man börjar typ redan i helgen med gormet och får det klart.

nej, nu ska jag slå på tvn och sen vara här hos martin ett tag, han har redan farit för han skulle på nå grejs innan jobbet. Så är ensam till ca 10. men ska gå hemifrån kring 7-8. Ska hinna hyra en film oså:) Som man kan se efter alla avsnitt av allting som går nu ikväll på tv.

Aja, tummen ner för födelsedagar på skolan iaf..






H&M

mamma kom och hämtade mig kvart i 10. Skjutsade mig till arenan där jag och eve gick omkring och kollade på olika UF företag. Svarade på frågor från skolan som vi fick igår.

Efter det gick vi in till stan, när vi kom in på gallerian var det tusens med folk där som köade för att få komma in till H&M. Vi gick en sväng till Parelle där jag presenterade mig för Elisabeth (hon som är chef på parelle) att det var jag som var praktikanten v.18.

Sen ringde jag mamma, hon gav mig 100kr till mat så sen gick vi till frasses, åt en liten stripsmeny och sen köpte jag en milkshake med vaniljsmak, mumma.

Gick till Gallerian sen och in på H&M, kom på att jag hade ett presentkort på 300kr från min käraste bror Oskar :) Så det kom till användning, köpte mig en ny bh och nya trosor som matchade bhn.

Nu är vi på skolan och ska renskriva det vi skrev ner om uppgifterna vi fick. Sen vet jag inte om vi har engelska eller om vi får sluta. Fredag imorgon och sen går vi bara 3 dagar sen lov :) Btw, jag blir 17 om exakt 7 dagar! :)

Nåja, pusss

 

 



Heheheh


                              . .  ,  , 
|` \/ \/ \,',
; ` \/\,.
: ` \,/
| /
; :
: ;
| ,---. /
: ,' `,-._ \
; ( o \ `'
_: . ,' o ;
/,.` `.__,'`-.__,
\_ _ \
,' / `, `.,'
___,'`-._ \_/ `,._ ;
__;_,' `-.`-'./ `--.____)
,-' _,--\^-'
,:_____ ,-' \
(,' `--. \;-._ ;
: Y `-/ `, :
: : : /_;'
: : | :
\ \ : :
`-._ `-.__, \ `.
\ \ `. \ `.
,-; \---)_\ ,','/
\_ `---'--'" ,'^-;'
(_` ---'" ,-')
/ `--.__,. ,-' \
)-.__,-- ||___,--' `-.
/._______,|__________,'\
`--.____,'|_________,-'






                                       ######                              
#############
####### ################
################# #######
################ ######
###### #####
##### ####
##### # ###
#### ## ###
#### ## ## ##############
##### ### ### ####################
#### ### ### ####### #########
#### ### ## ##### #######
#### ### ### #### #######
######## ### ## ### #### #######
############## ### ## ### ### ######
####### #### ### ## #### #####
##### #### ### ### ### ######
##### #### ### ## ### ######
#### #### ## ############# ######
#### ### ############### #####
#### ## ## ####
### ############# # ##### ####
### ### #### #####
### ## ## ## #### ######
#### ## ### #### #### #######
### ### ### #### #### #######
### ### #### #### ##### ########
#### ### #### ### ##### ########
#### ### ### ## ### ###### ##########
##### #### ### ## #### ###################
####### ###### ### ### #### ##############
############### ### ### #### #########
########## ### ### ####
### ### ####
### ## ####
### ## ####
### ## ####
#### ## ######
#### #####
##### ######
###### #### #######
##################################
###############################
########### #############
### ######

Wednesday

Hej hej =)

Blev inget bloggande på morgonen, jag hade inte tid :) Nu sitter jag och kollar på Smallville, vilket suger! Skolan då.. hände inte allt för mycket, börjar iaf bli as varmt ute nu så det är ju bara å ta på sig en lite tunnare jacka osv. Men jag måste köpa en ny vårjacka för min andra är förliten, kanske för att när jag köpte den för ca 2 år sen så var jag 1,65 cm lång och nu är jag 1,71 :) heh! Aja, nu ska jag se på tv. Puss

Bruce den allsmäktige

Den ser vi på just i detta ögonblick!


Nu ska jag stänga av datorn och göra mig redo för sängen, ska ju upp tidigt imorgon så ska sova direkt filmen är slut. På torsdag ska vi till arenan och kolla på någon UF mässa tror jag? ja iaf så börjar inte den förens 10. Så mamma skjutsar mig innan 10 dit =) Så får sovis :)

men men, sov så gott så hörs vi imorgon :) Vet inte om det blir på morgonen ett snabbt inlägg, beror helt på hur snabbt jag gör mig klar. Puss puss




here kitty, kitty, heeree kitty.

Hejhej =)
Ligger hos martin i hans soffa och funderar på att gå och duscha, då hinner mitt hår självtorka innan jag sak gå och sova! Börjar 8.20 imorgon som vanligt, mmh svin roligt.

Aja, idag gick jag iaf till skolan, hade matte redovisning och det gick bra. Förklarade att vi räknat på ett annorlunda sätt och det blev lyckat! Efter det gick jag och köpte en macka i fiket, mums var det! Sen hade vi idrott, jag och eve gick till tågstationen, eller ni vet loket som är inglasat? Ja det skulle vi iaf ta kort på och sen tog vi bussen tillbaka till skolan. Hade engelska så gjorde bort nationella muntliga med rebecca och frida.

Sen gick jag till bussen och for hem till mamma. Tittade på tv och sen kom mamma hem så gjorde våfflor till middag, det satt bra i kistan ska jag säga er. Sen gick jag till martin, å just nu är jag här. As usual.


Nej, nu blir det duschen sen ska jag tvinga martin att slå på en film! ♥

Heh, rebecca och frida kommer hata mig :) Men jag tog nå smygbilder på dom när dom satt i entrén ;) hah







Sen någon panorama bild som jag testade, heh..

Morsning!

korsning! :)


Vaknade kring halv 9:) Så har varit vaken ca 45 min nu =) ska börja traska iväg till skolan så man får lite rast och snacka med folk innan matten börjar, har nå inlämnings uppgifter som jag glömde lämna in när hemprovet var. Så det ska jag lämna in och "butiken" som jag pratat om.

Idag händer det väl inte så mycket, ska hem efter skolan för att hämta nå grejjer, det börjar ju bli varmt nu så varför inte?:)


Nåja, har ingen data eller nå idag så vi får väl höras när vi hörs! =) haha puss.



me and my oliver :)

Horoskop of the week

Glömde totalt bort horoskopet! Här har ni det:


Den här veckan ser du att vara mycket attraktiv. Du vet inte riktigt vad det är men av någon anledning så verkar personer som tidigare inte lagt märke till dig nu se alla dina kvaliteter. Kanske beror det på att du den här veckan känner dig helt avslappnad och lugn. Hur som helst så blir det i och med detta en mycket bra vecka för dig.

 

Tanke:

Har inte någon tanke precis. Allting verkar stämma. men attraktiv? är väl ändå precis likadan som förut?:)




I'll be back

If you look into the future, would not you say that you had the guts to get in the car?



Nu ska jag hoppa in i duschen blir en lång dusch till säkert halv 10. Sen blir det säkert nån film på martins dator och sen sova. Skriver säkert imorgon innan jag drar till skolan! Ska även hämta mina tyg skor i källaren.

Har några saker som ni inte visste om mig:

  • Jag hatar källare, jag har sett så många filmer att saker händer när man är ensam i källaren. Tvättstugor i lägenheter ligger ju i källaren, jag är ju hos martin hela tiden och när vi tvättar gå vi ner tillsammans hela tiden, annars följer jag ner och sen går jag upp när det vi satt in alla kläder. Sen när det är klart vågar jag inte gå själv. Undrar hur det går om jag flyttar hemifrån senare i livet?
  • Jag vill inte vara blondin (orginalt alltså) jag hade vela vara brunett, jag hatar att jag måste måla mina ögonbryn eller färga som jag snart ska göra. Jag vill vara brunett. Jag vill ha mörka ögonbryn.
  • Jag kan ganska mycket om datorer, eller iaf när man ska installera en massa. Mamma ber mig alltid att installera program på sin dator och jag skulle inte bli förvånad om jag måste installera allting om hon köper en bärbar.
  • Jag har väldigt lätt att lära mig genom att skriva svar till frågor. T.ex. om man har ett prov i PMF som vi nyss hade. Jag lär mig jätte mycket genom att skriva, inte att läsa, utan att skriva. Det jag skriver skriver jag in i hjärnan också, och kommer ihåg allting jag har skrivit.
  • Jag skulle egentligen vara född i mars, rättare sagt den 18 mars. Och inte den 1a april. Det var ju "roligt" från början att säga att man var född på en skämt dag, jag kände mig speciell. Men nu när alla säger att "haha du är ju ett skämt" det är inte så jäkla kul alltså. Hur ska jag kunna rå för när jag blev född? Därför svarar jag oftast bara om någon frågar när jag är född: "I april" inte något datum.
  • Min farmor är min bästa vän, allra bästa vän. Jag säger saker till henne som inte ens min bästa vän annie vet om. Men annie vet jätte mycket om mig.
  • Jag älskar att bada, i badkar. Jag följde med martin och kollade på en 2a som han ska ta. Jag blev överlycklig i hela kroppen när jag såg att det var badkar. Jag ville hoppa upp och ner och bara skrika, så glad var jag!
Det var inte så mycket kanske, men bara allmänna saker som inte någon vet om.

Måndag

Kom hem från skolan för ett tag sen, ligger i martins soffa och kollar på när han spelar nå spel. (man ska döda folk) Killar alltså..

Aja, nu kl 5 ska jag till pappa och så ska han hjälpa mig med matten, har ju inlämningsuppgift som ska vara klar imorgon, dendär "butiken", vilket inte kommer att gå så bra om jag hade gjort det själv. Så som tur är har man en pappa med IQ på typ 600 :) Aja, nu ska jag börja packa iväg mig, men först måste jag hitta en snodd för mitt hår ser ut som ett fågelbo.

hehe, puss på er. Skriver senare när jag kommit tillbaka hit. Och  jag har sovmorgon imorgon! Känns bra :) Funderar på att ta mjukis imorgon på mig med, ska ha ute idrott så slipper man ta med sig kläder!


heeey jooo

godmorgon! :)

Sitter på datan nu och vi ska göra något.. säkert?

Efter skolan drar jag hem till martin, sitter där i någon timme sen går jag till pappa och så får han hjälpa mig med matten, den ska in imorgon. "Butiken" alltså.. Puss


a goodnight sleep

nu blir det att se Mall Cop och sen sova. Upp till skolan imorgon ju! Men först ska jag hoppa in i duschen och sen se klart filmen.. Puss på er.


Country roads, take me home..

hejsan =)

Är hemma hos martin nu, har varit förbi hos mamma och hämtat nå kläder hon köpt åt mig, tack mamsen!♥

Har burit upp en massa grejjer från Ikea och det ligger huller om buller i lägenheten just nu, martin är å handlar katt mat å max till oss två. Cissi kollar in grejjerna och mest bara chillar. Imorgon är det en ny skolvecka och sen är det bara 3 dagar i skolan och sen är det påskis. Nog för att jag sagt det men jag längtar tills torsdagen och vi är lediga då och då slipper jag gå till skolan! Hatar att fylla år på en skoldag, värsta som finns, seriöst.

Aja här är nå bilder på grejjerna i läggan.





haha, nå grejjer! =)

ska köpas

Vill ha så mycket!


Ikeeaaa

Halloj =)

Kom precis hem från IKEA, det var jag martin å mariana som for. Handlade en massa nödvändigt och det blev så jäääkla mycket bra saker.

Nu gör jag inte alls så mycket, ska säkert börja fara hem på ett tag eller så. Vet ej vad som händer annars, skolan börjar ju om imorgon och då är det en hel vecka och 3 dar kvar tills påsklovet. Niiiiceee som attans.

aja pussss



en kväll här i byn

Hejhej =)

Har ju som sagt laddat in lite bilder jag hittade på mammas dator.
Hah, shit hur man såg ut förut alltså :) Aja, några blev bra, andra inte - det handlar om att bjuda på sig själv, eller hur?

Nej, men
nu ska jag ta och kolla på nå film med dom andra här i byn. Någon film som heter Millenium. I helgen har jag inte gjort så mycket, bakade ju en cheesecake som blev otroligt god! Sparade lite åt mamma så hon får sig en bit när hon kommit hem från sthlm.

Annars idag har jag bara städat lägenheten, funderat på saker vi ska köpa från IKEA och ja, städat, diskat, lagat mat.. osv. Imorgon bär det iväg till IKEA med martin å hans mamma, vet ej om isak skulle med, men vi får väl se.

Nu blir det film, enjoy bilderna nedan!


Fler bilder

Nu lägger jag in fler bilder.





Någonstans med annie=)



samma



samma igen



Turkiet 06?







Någon fyllde år, middag på thai.



oskar och jag, joels huvud.



jag fyllde 14 kanske?



Sthlm 05





Tyskland 05? kollade på fotboll



samma





Någon hemvändardag i Suddesjaur



En helg i trångfors



En sommarkväll :) Annie på bild!




Lördag

Hejhej=)

Har inte skrivit något på ett tag, eller visst, har väl typ gått en dag :) Men men, sitter iaf nu hemma på mammas dator och jag har en massa med gamla bilder som jag laddar upp nu.


Tyskland 05? Halloween iaf.


Stockholm i juli 05 lr 06?
Nog var man snygg alltid.. :p hah



Sthlm igen



En varggg!!

Jag kommer ladda upp mer senare. Finns hur mycket som helst som mamma sparat! Men ska gå till martin nu och sen far vi till byn. Uppdaterar mer där. Puss


Data - aktier

Just nu sitter jag på skolan, har en till lektion men då ska vi typ bara se film. Håller på att se på Guld kompassen, haha en barnslig film och vi får se den med svensk text. hehe :)

Nu ska jag ta och gå upp och sätta mig, eller om jag stannar här tills engelskan börjar. heh :) så trevligt att sitta vid en dator ju.

Idag ska jag plugga matte tills imorgon. Sen ska jag få pengar av mamma och sen gå och handla massa gosaker tills imorgon. Ska nämnligen baka en cheesecake. :) Sen ska vi väl fika osv. Blir myyssssssigt. Så jag tar hem min dator från martin idag, för ska sova hemma hela helgen. Kommer bli sååå mys =D


Aja, hejrå :) Ses sen!


Thursday

Sitter på första lektionen nu. Skulle göra någon grej men jag fattar ingenting.. Så jag hoppar över de.

Igår iaf så var vi på ett ställe, kvinnan hade en stor hund, 60%varg var den, 14% alaska hund och så var det något mer. Gud så stor den var, det var som om att man såg en varg! Men den var go, den smekte pälsen mot benen som om det var en stor katt bara. Och jag tyckte att min bror hade en stor hund.. Jämför man med Tindra (oskar och annelis hund) och den där hund/vargen, så är nog vargen dubbelt så stor och trippelt så bred om man såg över ryggen. Satan alltså, jag hade lätt kunnat ha en sån.

Och någon som läser min blogg som har sett den hunden, hon som äger den berättade att hunden inte har munkavel för att den är farlig, den är inte farlig! Det är för att hon ska kunna hålla i den, tänk själv. Den är 60% varg, tror ni att den är svag eller? Den har aldrig gjort en människa något. Den kanske ser farlig ut, men vafan, det är typ dens pappa som är hel varg liksom? Antagligen vill hon vara säker på att hunden inte springer iväg bland en massa folk. Jag tycker att det är as coolt att ha en sån hund, jag ska lätt köpa en senare. Fan så coolt.





Goodddd night

Nu har jag duschat och nu ska jag och martin se film sen sova. Puss å godnatt, skriver mer imorgon :)



Heeey yo

hoho, hemlis hemlis heeemliiisss :)

Har precis kommit hem till martin, har varit på skolan till 3 kanske, sen for vi iväg på hemliga saker och sen nu är vi hemma hos honom. Kring halv 5 ska jag börja gå till pappa. Ska ta med mig grejjer för jag ska plugga matte där som sagt.

men först funderar jag på att gå och duscha, men jag vet inte riktigt om jag orkar det. Har ju haft en sååå jobbig skoldag så det är ju inte sant! :) Njaaaa, första lektionen gjorde vi nå uppgifter, sen fick vi sluta, efter det hade vi annlouise. Hade redan gjort klart alla uppgifter så jag gick därifrån. Sen hade vi prov och slutade efter det.

nu blir det lite gorm på datorn och sen ska jag gå. Ha en braaaa kväll! Kommer säkert hem innan 8 eller så, beror på när vi blir klara. Imorgon efter skolan ska jag gå och handla en massa gott till på fredag, mummmsss :) Ska också ta min dator till mig i helgen för jag kommer antagligen sova hemma eftersom mamma drar till sthlm. Så vaaa kul! :)

Nåja kyss.


Godnatt

Nu ska jag och martin se på Davinci koden och sen ska jag sova. Jag har ju en skolgång att tänka på! :) Har kollat lite i mina papper till provet imorgon och jag tror nog att det kommer att gå finemang! :)


Well, well nu ska jag sova. puss

Horoskop of the week

Ska börja med horoskop varje vecka och lägga ut vad som står om mitt stjärntecken, såklart lägger jag in en länk med. Så om ni är intresserade så kolla vad som står om er!



Väduren (21/3- 19/4)

Det blir en rätt så händelselös vecka för dig. Allt är mer eller mindre som vanligt. Kanske inte så roligt eller spännande, men du kan inte hjälpa att tycka att det är rätt så skönt ändå. I mitten av veckan verkar det som om du spenderar lite mer pengar än vad din ekonomi tillåter, men det inget allvarligt – i alla fall inget som du går och oroar dig över.


Min tanke:
Min vecka har faktiskt varit ganska händelsefull. Och till helgen blir det inte tråkigt, utan verkligen jätte kul. Jag har gjort av med alla mina pengar, men ska få mer i slutet av veckan. Jag klarar mig.

Horoskopet hade rätt, jag tivs med att inte göra så mycket - det är rätt så skönt ändå.

you are....

you are so not cool in my eyes.
you are so not wort any of my time.
you are so an idiot in my eyes.
I am so not speaking to you anymore in my life.

Goodbye, I will not miss you in my life.


70 procent

Sitter och äter lite mörk choklad medans jag kollar i papprena till provet imorgon..
Dock vill man inte äta mer än bara 2-3 bitar. Det blir så starkt men det är så gott! Speciellt med hallon grejs i.. MMMMH, marabou. 70%:)







a ring on my finger..

Hello ya'll!


Blev inte att jag skrev nå idag tidigare. Tog bussen hem till mig direkt och somnade en sväng! Kom iaf precis till Martin. Har kollat runt och matat mina fiskar så att dom inte dör, it would be a pity..

Ikväll ska jag plugga som en häst, precis som jag gjorde igår. Och förresten, jag skrev på allting i engelskan! Hoppas det blir ett till VG :) Har fått det på alla engelska prov som vi haft första året! Aja, back to now.. Har prov i Praktisk Marknadsföring imorgon, dock sista lektionen. Men jag tror att det kommer gå bra, ska kolla genom alla grejjer några gånger till så jag vet att det sitter.

Fick även hem ett hemprov i matte, hörde med min pappa om han hade tid, imorgon kl 5 ska jag dit och äta middag och sen ska vi kolla på provet. Han är väldigt duktig i matte så jag hoppas jag lär mig bättre och klarar G i matte iår.

Nej men nu ska jag kolla på PMF och checka så jag kan allting och få ett VG där med:) Har så lätt för språk och skriva så det är nästan för lätt för mig att få ett VG, jag vill nästan pressa mig ännu längre och kanske få ett MVG. Men, aja, vi får väl se. Jag är inte sån som har topp betyg i allting, jag har mestadels VG och G i matte och typ bild, såna ämnen som jag verkligen inte orkar angagera mig i, dock matten försöker jag ju så jag nästan vill dö..

nåja, puss på er.




Verkligen inte jag!
Sitter mest bara å tittar, svarar när jag blir tillfrågad osv. No big deal.

Godmorgon allihopen!

Jag vaknade kring 8 idag, har ju sovmorgon till 10.05! Och jag är jätte pigg!:)



Igår så såg jag och gubben på National Treasure med Nicolas Cage! Så himla bra den var! Såg typ halva av andra filmen med, men vi blev så trötta att vi bestämde oss för att slå av och sova ist. ♦

Idag har jag tre lektioner. Matte 10.05, lunch sen idrott och efter det engelska! Och jag ska skriva provet idag, vi får väl se hur det går. Pluggade som en häst igår innan mamma kom hem från jobbet.

Men nu ska jag gå och fixa mitt hår, eller om jag bara drar en mössa över skallen, vi får se. Det är ju ändå -15 grader ute, så jag tar på mig min McKinley jacka som jag köpte förra våren, ungefär den här tiden, just då var vinterjackorna jättebilliga. Fick den för bara 250 kr.. Eller egentligen 500, men mamma betalade hälften, och den skulle gått på 1800kr. Så det var ett riktigt fynd!

Nej, men vi hörs:) Har ingen data idag eller så men vi hörs när jag kommer hem där kring 3 kanske? För engelskan går vi aldrig fullt ut, tiden alltså :)



Klarttttttt

så nu har jag skickat in ansökning om sommarjobb! Har sökt på 3 olika ställen med service, bra bra! Hoppas jag får det andra jag valde. Gud så awesome isf:) Hoppas iaf inte att jag får nå jävla parkarbete. Då skiter jag fullständigt i att sommarjobba.

Nåjaaaaaa, nu ska jag se klart WaterBoy med martin. Det är ju Adam Sandler som är "huvudpersonen" :) Han är en grymt bra skådis! :) 



Oliver.

Min katt gillar min garderob, a lot..





Min tööötis =)

Leka i snööön

Tjaaaa : )

Är hemma hos martin nu! Slutade kring halv 3 idag! Satte mig och snackade med massa i entrén och sen drog jag hem med bussen 15.26! Har ätit och är proppmäätttt, åt hemmagjorda fiskpinnar och potatis. har också varit å handlat till mörten. Heheheh laddade upp en bild på Ida och Madde som leker i snön! Svin kul :)


Monday morning

Sitter just nu på datan. Har gjort klart allting och nu går hon igenom det med klassen. Igår så somnade jag då inte kl 10. Martin slog på nå 2 ½ män avsnitt och så såg vi typ 10 st, nämen, iaf till halv 1 -1 såg vi till. Fyfan så jobbigt det var att kliva upp på morgonen.

Men nu ska jag fråga om jag får gå. Är ju klar så :) Puss



sing, sing, sing, singing on top of the..

Senaste

1. Kompis(ar) du träffade: Annie i fredags :) och lovisa med:)
2. Personen du pratatade med: Martin
3. Du fick SMS av: Martin
4. Du kramade: Mamma

Idag

5. Kläder: Underkläder, mjukisbrallor och tjocktröja
6. Bättre än igår: Nej, man får inte sova ut imorgon..

Imorgon

7. Är det: Måndag, ny skol vecka
8. Planer: Gå i skolan sen hem å plugga till engelska prov på tis.
9. Något tråkigt som händer imorgon: Ja, skola?

Favorit

10. Nummer: 12 har alltid varit mitt nr, men.. hm, har inget nu precis.
11. Färg: Brun, svart, turkos, blått, grått, rött.
12. Årstid: Sommar och mitt i vintern
13. Saknar du någon? Ne, är med min karl just nu
14. Humör för tillfället? På topp! .. dock trött

Frågor och svar

15. Det första du gjorde: närdå? imorse? slog på datorn och åt flingor
16. Vad åt du sist? flingor
17. Vad irreterar du dig på? Idioter som snackar men står inte för det när man konfronterar dom. Usch bort med dom.
18. Tror du på distansförållanden? Beror på, säkert jätte jobbigt och jag skulle inte klara det.
19. Vem tänker du på just nu? Martin, dock är jag en meter ifrån honom just nu, men men.. saknar han ändå =)
20. Tror du att personen tänker på dig med? Ja, absolut?
21. Vart reste du sist? Alltså utomlands? isf till turkey och annars drog vi en biltur till byn =)
22. Vad gjorde du igår kväll? Jag gick och träffade nå kompisar och sen gick jag hem! =)
23. Liknar du din mamma eller pappa? Pappa mest, har mer likheter med honom och min äldre bror.
24. Ler du ofta? hihihihi, ja när jag är glad, oftast så :)
25. Välj en (kärlek, skönhet, kreativitet)? Kärlek
26. Önskar du dig något när du ser en fallande stjärna? Nja, hade vilja ha en bumble bee men =) Ain't gonna happen! :'(
27. I vems säng sov du i igår natt? MARTINS! As usual!!!!!
28. Vilken färg har din tröja? Svart med gråa mönster

Sorg

29. Har du någonsin gråtit tills tårana tagit slut? Jepp
30. Har du någonsin gråtit dig till sömns? Jepp
31. Gråter du när du skadar dig? Nja, skriker mest, sen när det gör ont kan det komma någon tår.

Lycka

32. Är du en glad person? Jorå =)
33. Vad gör dig glad? Mina vänner, min familj och pojkvän. + att det snart är sommar! :)
34. Önskar du att du var lyckligare? NEJ! är lycklig som attans nu=) Går inte att vara lyckligare än mig!
35. Är lycka överskattat? -
36. Kan musik göra dig glad? Ja och ledsen, beror på helt om man lyssnar på en bra låt eller en sorgsen låt.

Kärlek

37. Har någon annan än din familj sagt ''Jag älskar dig''? Jepp =)
38. Har du någonsin sagt ’’Jag älskar dig’’ och menat det? Jepp =)
39. Har du en flick/pojkvän? YES!=) Sen snart 2år och 6 månader tillbaks! =)
40. Är du nöjd med det? YES =)
41. Är du kär? MEN NÅGOT!! :)

Hat

41. Vem hatar du verkligen? för värdelös att skrivas här.
42. Har du någonsin gjort en hat-lista? haha ja, men det var när jag var mindre.
43. Är du en mobbare? Nej?
44. Har du varit så arg på någon så du börjat gråta? haha ja;p
45. Har du blivit sviken någon gång? ja

Skolan

46. Gillar du skolan? funkar väl
47. Favoritämne? alla såna där skriv moment, t.ex. personlig försäljning, PMF, projekt och företagande osv.
48. Värsta ämne? Matte, what else liksom?
49. Har du spytt i skolan nån gång? Nej,
50. Är skolmaten god? nej för i helvete. Fan, dom får ju betalt för att LAGA mat, inte köpa, frysa in och sen tina upp. Jävla äckel mat.




Jaaaa, nu ska jag äntligen sova. Godnatt på er. SKriver nog ett inlägg imorgon bitti =) Puss pusss!

take a breath

Godkväll =)

Har varit hem en snabbis för att äta palt =) mumsigt var det! Sen åt jag tårta, Oskar kom förbi också. Sen kom jag tillbaks hit till martin =)

Nu gör vi inte alls så mycket, ska väl slå på en film eller nå, imorgon är det skola igen, och jag är svintrött. Blir nog att sova kring 10 tiden idag.



hahahahahahhahhaha, åh det är ju förjävla kul att höra en massa=) Aja, det är ju bara pinsamt för den personen, riktigt jävla pinsamt..


Då är det bara ca 2 veckor kvar då tills jag fyller år =) Awesome! Vecka 11 går vi in på imorgon och jag fyller år v. 13! Sen är det påsklov! Måste ju börja tänka ut vad man ska köpa för pengarna jag får.. hihihi=) snart sommar också, åh jag tror inte jag längtar så mycket som jag gör nu! Bort med all snö och ta hit solen! Valborg, bad på alder, grillkvällar med dom bästa som finns och alla festivaler som är i sommar!

Nu är jag taggad för sommar alltså, imorgon ska man söka till sommarjobb med, ska prata med mamma på kvällen så vi skickar in blanketten direkt på tisdag morgon så man hinner få sig nå bra sommarjobb. Goshhhhhh vad jag vill ha sommar....!!

Sunday

Igår vid 21.30 tiden gick jag enda till shell för att rebecca och frida var hos rebeccas bror och drack. Så gick dit och var lite social till efter 1. Gick hemåt till martin då. Sen vid 3 somnade jag väl. Så har gått en hel del igår och idag om man säger så ;p hah. Sa ju att jag skulle börja gå ut och gå ganska mycket, så nu vet jag vilken "sväng" jag ska gå.

Aja, nu har jag vaknat helt iaf, ska hoppa in i duschen och sen dra mig hemåt, mamma fyller 46 år idag, grattis till henne! Kommer säkert bli tårta osv. Aja, puss puss!


Kväll

Nu är det kväll, jag och martin kom precis hem från mig, har varit där och ätit. Drog hem till han nu, sitter bara å kollar runt osv. Och vet ni vad jag hittade? Alla twilight-älskare som läser min blogg! Fyfan vad jag längtar alltså. Här är en sneak peak på hur dom spelar in och vad som kommer komma i filmen den 30 juni 2010 !!!!

 

Annars idag vet jag inte vad som händer, rebeccas bror ska ha nån fest så kanske drar dit å kollar läget oså :) Annars så vet jag inte? Funderar på att fara å köpa en B&J innan Coop stänger, men jag vet inte om jag orkar, + att det känns konstigt att ta med en B&J på en fest? haha :) Aja, vi ser ju om jag orkar gå dit eller om jag bara stannar hära hos martin å ser på en massa filmer.


Saturday

Vaknade kring 12, mös ett tag och sen klev jag upp. Just nu är martin inte hemma, han sku ut å göra nått.. Ikväll vet jag då inte vad jag ska göra! Tror jag ska slå på transformers 2 nu och se det, puss..

fredagsmys - om det så är det sista jag gör

Så blir det fredagsmys! =)

Har precis kollat på Transformers 1! Underbart bra som vanligt. Men spolar alltid över då Bumble Bee blir tagen med rep osv. Blir så ledsen då, vill bara skrika åt dom å sluta. Men dock går ju det inte så bra..

Aja, gick iaf å köpte chips osv. Martin sitter nu och äter ur ena. Och jag har en egen, men blev så mätt så orkar inge mer;p Skulle köpt en b&j's ist.. ångrar mig som fan!

Nu ska jag iaf se film med martin, blir nån med Vince Vaughn, dendär då dom är på semester i Hawaii eller vart dom nu är, tror ni den är bra? Jag hoppas det iaf..





Visst ser det härligt ut?:) Vill fara på semesteeerr! Och förhoppningsvis så far jag och mamma en vecka till hösten, guuud så skönt =))

on top of the world, is where I stand.

Vidriga människor ska inte få existera, enligt mig.

Godkväll alla :)
Ligger här i martins soffa och funderar på att ta mig en promenad in till stan å handla nå gott. Men vi får se hur det blir med det.. Drog iaf till annie vid 4, eller jag gick faktiskt. Gick ganska så fort. Efter att jag varit där och käkat tårta osv. Så kom martin å hämtade mig, for förbi mamma och lämnade av några grejjer som var hennes.

Aja, får se hur jag gör iaf, kanske drar på mig hörlurarna och musik som dånar ut ur dom och promenerar en sväng och tar och handlar lite gott på vägen hem?

Nog blir det så alltid, ska bara byta om och sen så drar jag. Laddar upp nå bilder senare. Puss



I can't help the way that I feel
Hey yo!

en fredaaaaaag i mars

Hejsan hoppsan lillebror! (hehe)


Ja, idag på skolan så gjorde vi inte hemsk mycket. Drog hem och tog bussen 14.26, hittade lovisa på bussen. Ett riktigt fynd om jag själv får säga det. Aja, hoppade av vid Milano och gick till martin, nu sitter han och tragglar med internet som inte funkar på hans dator men det funkar på min, höhö.

Ikväll blir det fika mys hos annie :) Sen får vi se vart kvällen bär mig. Säkert till Coop för att köpa en B&J! Ska köpa en present senare, för hon ville inte ha en nu, så det blir att köpa en senare =)


Har inte mer att säga till er mina läsare, som har ökat från 200.000 till 240.000 :) vad glad jag blir!

Congratulations hun'

Grattis min älskling!
17 år! =)


goodmorning sunshine

Sitter just nu på info och layout, har lämnat in båda grejjerna som ska vara inne. Nu börjar vi. Puss

skabb?:\

Nej, nu blir det att sova. Satt och funderade länge ifall jag orkade slänga in bilderna idag eller om jag skulle göra det imorgon. Martin sa att det inte var så sent "den är ju bara 20 i 12" ja, det är ju ingenting liksom?:)

Men nu ska jag iaf lägga mig å sova. Upp till skolan imorgon, ska ha min nya väska då :) Den är ursnygg! Men ganska liten ser den ut å vara, men de finns massor med plats i den, och sen kom jag på att man "drar" igen den med snörena som hänger där. Men jag är riktigt nöjd att jag beställde den, behövde något såndär litet isommar då man inte orkar släpa på en stor bag på t.ex. Lk, eller någon annan festival.

Aja, puss å godnatt..

Det går tydligen skabb på skolan?:s Jag ska då inte ta i någon, för man vill ju inte bli smittad..


gorgeous

Och snyggingen är ju så snäll ibland alltså!





hihi, my gorgeous boyfriend!


införskaffat





Skor 129:-



Väska 129:- (tror jag?)





Boyfriend fit jeans shorts 249:-? Något sånt!

Får iaf 2 paket till med grejjer sen! Det andra kommer ibörjan av april och det tredje kommer i slutet av april. Längtar tills jeansjackan kommer! Sen blir det att beställa hårförlängingen innan det andra paketet kommer, martin kunde inte på sin dator och mamma vill inte betala nå av den, så måste vänta tills jag får mitt studie den 30 mars.. Attans alltså!

En mysig en =)

Sitter just nu och försöker komma på en fråga som vi fick i läxa av Annlouise. Fattar inget alls så jag tar med mig det imorgon så får hon hjälpa mig. Ska ju lämnas in imorgon 2 st uppgifter men hon är en sån lärare att man får göra dom på lektionen, om man hinner klart och kan lämna in det. Är man trevlig så är lärarna trevliga tillbaks! Så är det bara: ) jag har kommit överens med nästan alla lärare. Och det är ju bra, har ju 2 hela år kvar på gymnasiet så det är ju bara bra, dock ska annlouise sluta till sommaren så vi får en ny lärare i ämnena vi har då. Men men, det löser sig nog =)

Aja, nu vill Cissi mysa så ska lägga mig ner och låta henne ligga på min mage, mys kisseee =)))

eclipse trailer!

Börjar kvällen med ECLIPSE TRAILERN!!!


reaching out for you

Så himla trött, ont i huvudet och kroppen är bara helt trött. Vaknade kring 11 tiden? tror jag. Och har sett "Precious", den blev nyss klar. Var inte så himla bra, men den gick å se. Aja, hennes mamma fick vad hon förtjänade iaf. Rätt åt na!

Nu ska jag krypa ner i sängen och bara ta det lugnt. Finns inte så mycket annat å göra, hoppas jag tar mig till skolan imorgon iaf, hade engelska prov idag, men jag får väl göra det nästa vecka. Inlämnings uppgifter imorgon också, ska göra en hemma och den andra på skolan, har bara 2 frågor kvar på den, så skriver snabbt ner dom på rasten innan lektionen börjar. Nej, puss på er.

i'm going out for a spin

in martins möörc!

Ska dra en sväng genom stan osv. Vet ej annars vad vi ska göra. Sen blir det hopp i säng för min del. Har fått huvudvärk så jag får se om jag är hemma imorgon, annars om det blivit bättre efter att jag sovit så drar jag mig till skolan!

men men, ska dricka mycket med vatten ikväll och på morgonen blir det 3-4 glas med iskallt vatten innan skolan börjar! Måste köpa hem nå huvudvärks tabletter med, aja, vi får se. Men tills vidare... på återseende mina kära.




IT'S HERE!!!!!!


things, they have change.

hehe! Sitter och nöter Erik Hassle - Hurtful! Kommer bli less på den innan sommaren börjar! Nä men, den är riktigt bra, den är kanske lite mesig eller hur man nu säger. Och jag skrattar åt en sak varje gång jag hör den, men det får ni inte veta! Det är bara mellan mig och martin, och det är ingenting konstigt eller liknande men varje gång vi far från hans mamma och den här spelas så är det svin kul! Aja mer än så får ni inte veta! =)

Har haft ont i låren hela jävla dagen också, i trapporna när jag sku gå ner så får man som inte skynda sig ner för då viker sig benen! Det höll på att göra det när vi hade haft lunch, haha fan så pinsamt det hade varit. Aja, när jag slutade så gick jag in till stan, och på grund av träningsvärken så såg det ju såklart ut som att jag hade skitit ner mig.. Alla tittade konstigt. Aja, tog iaf bussen hem och när jag sku kliva ur bussen så snubblar jag nästan, åh pinsammare kan det ju inte bli..

Nåja, väl hemma så såg jag på nå program så ska ladda ner filmen precious, verkar bra. Nog för att hon blev utsatt av sin pappa och har 2 barn med sin pappa och hennes mamma slår henne osv. Ska nog ladda ner den senare. Men nu ska jag fixa en uppgift som skulle vara inne idag, ska skicka den med mail till läraren.. Det är bara å sätta igång nu! Har ganska mycket plugg framför mig. Inte bra.

hit em' right between the eyes

Godmorgon! Här sitter jag i köket med en filtallrik med havrepuffar och jordgubbar som jag köpte igår när vi handlade på Kvantum! Vaknade kring halv 7 jag, kände att jag behövde sova tidigt och sen vakna tidigt, så nu är jag uppe före tuppen och helt vaken! Ska fixa mig osv efter att jag ätit frukost och sen efter det klä på mig och sen går jag och isak till skolan kring 8 tiden kanske? Har 1 timme och 10 mintuer på mig, jag tror nog att jag klarar det =)

Idag har vi bara handels lektioner,såsom projekt och företagande tror jag? Personlig försäljning, gjorde ju ett hemprov igår som ska vara inne idag, eller på Annlouise's lektion, andra tror jag det är. Nåja, går inte lång dag idag, går till kvart i 2! Och enligt Isak så börjar Extra matten kl 2, tur om det har ändrats så man slipper sitta på skolan 1 ½ timme innan nästa lektion ska börja. Men iaf, nu ska jag äta upp mitt fil och så hörs vi säkert när jag kommer hem! =)


Puss


Good night, sleep tight!

Ska hoppa in i sängen nu, men grabbarna har baxat sängen så jag får nog vänta ett tag.. Så sitter väl hära till 23 typ.. Kliver upp kring 7 imorgon, börjar ju 8.20 och jag ska hinna fixa mig och äta frukost! Aja nu blir det nya scrubs avsnitt som inte ens kommit på tv och sen sova. Puss :)





Eclipse

Tydligen så ska en teaser trailer till Eclipse komma ut imorgon och den kommer att vara 10s lång.




Källa: Twilight


Det blev en ny design

Eller har egentligen bara fixat till färgen och texten lite, men det blev bra! Ska nog ta och fixa lite mer senare, men har iaf precis ätit lite varma mackor, ska fixa skiten som ska in imorgon, diska och sen ta en dusch och sen sova. Skriver nog inge mer idag, men kanske kommer ett inlägg imorgon bitti om jag verkligen orkar =)

Nåja, puss puss


I used to look the other way

Sitter och lyssnar på Erik Hassle - Hurtful, får så himla mycket sommarkänslor! Första gången jag hörde den var på sommaren! Jag ÄLSKAR den! Dock blir man less när han säger "hurtful" varje ord, men det är inte texten som jag får sommarkänslor av, det är själva låten, musiken!



Love it!



Nu sitter jag iaf i soffan och lyssnar på denna låt där uppe. Så håller martin på å göra varma mackor, Isak kommer och ska sova här i natt så vi gör nå kvälls käk. Inte direkt middag! Men iaf så var vi och handlade, jag köpte fil och flingor för ska börja äta frukost nu händan efter! Och så köpte jag en saft kanna till martin, hans gick sönder eller hur det nu var. Så köpte en ny, 40kr liksom =ingenting! Sen så drog vi till mig, jag gick upp och hämtade mina skor och skinnjackan (börjar ju bli varmt nu) sen nått linne! Så om det är plus grader imorgon så ska jag ta den! Har ju mina nya byxor också, har tagit en bild:




Det är genomskinligt på sidan, inte skinn ;p

Nu kom isak så det blir att äta lite grann =) Pussss

Duran Duraaaan

Sitter och lyssnar på Ordinary World med Duran Duran nu! Satt och pratade 80'talets musik..

Kom iaf hem från stan för ett tag sen, köpte ett par leggins, med nå tyg på sidorna där det syns genom benen.. skitsnyggt! Ska skaffa er en bild snarast :) Hade idrott idag, vet dock inte vad jag fick för betyg, eftersom jag var ensam och ledde alla igenom idrotten så tycker jag att jag är värd ett mvg!

Men ska nog hoppa in i duschen snart, sen ska vi ut å handla mat, isak ska sova här sen.. Så vi ska väl göra nå varma mackor i ugnen ikvällst.. Men nu är jag sugen på att beställa hem en bikini, men man vet aldrig med bhn så jag måste testa den först. Men såhär ser den ut iaf..



Nå nytt








Tajmahal

Nu har martin farit till adam. Han blir inte borta länge så nu ska jag hoppa in i duschen, sen när han kommer ska jag tvinga honom att beställa mitt löshår. Tajmahal är billiga, jag kommer bara betala 780kr och med det ink.l momsen. (länken syns inte men det är till hemsidan tajmahal, ska fixa färgen där senare när jag orkar fixa med designen igen!)

Detta är färgen jag ska ha!
Min mamma tyckte att det ser svart ut, men alla kan väl hålla med mig att det är mörkbrunt?:)

I'm so happyyy right noow


En sån..

Är just nu hos martin, har ingenting å göra alls. Börjar 10.05 imorgon och har bara 2 lektioner, matte och idrott! Sitter och kollar på när martin visar mig en massa säriga låtar osv. Som han säkert fått av adam;p hah! Aja, det blir att beställa hårförlängningen* inte hårförläning som jag skrev i förra inlägget;p hade bråttom med att skriva för vi skulle precis börja lektionen.. Aja, blir att beställa det SNART! :) Ska tvinga martin innan han far en sväng till adam ikväll.

Har inget mer att skriva. Puss på er.


Måndag, en ny skolvecka

Hej på er. Just nu sitter jag på sista lektionen för dagen, går hem till martin efter skolan och tar det lugnt. Aja nu har vi lite grejjer som vi ska gå igenom. Ska intervjua en massa människor senare nästa vecka och näst nästa vecka. Här är saker jag ska göra denna vecka!







Solarium stängs ner

Jag har hört att Bodens kommun ska lägga ner alla solarium.. För att det är inte bra att sola solarium!
Hur ska man då kunna jobba på sin bränna på vintern?

Och det vet jag säkert.. Han som arbetar med det, han känner jag. Så försök inte argumentera..

Sportlovets sista helg!


Har jag spenderat i Överstbyn, med min pojkvän och massa folk =)


Kunde verkligen inte bestämma oss om vi skulle fara eller inte, så vid 6-7 började martin skriva med sin mamma på msn, jag skrev och frågade om hon ville att vi skulle komma. Och hon ville såklart det. Så dår packade vi det vi skulle ha med och drog dit. Men först handlade vi en massa gott på Supermarket. Jag handlade såklart en B&J's  och martin nå chips. När vi kom dit så spelade vi lite kort och sen gick vi och la oss.

Vaknade efter 10 för att martin ringde till mig, (han brukar kliva upp tidigare än mig nu för tiden) och bad mig komma ner för vi skulle fara till Vedatjärn och grilla och mysa oså :) Så jag klev upp, "fixade" mig med kläder osv. (skoter kläder alltså) Sen åkte jag bakom Frida. Vi började fara, jag, Martin, Mariana och Frida. Så vänder vi oss om så har dom kört fast med fyrhjulingen. Så vi vänder om, och vad tror ni att vi gör? Jo vi fastnar vi med! Så det är bara att ringa Isak så kom han och fixa upp dom. Sen kom det nå andra som körde skoter och dom hjälpte oss upp. Så då for vi ändå till Vedatjärn för vi var osäkra om vi körde fast igen så skulle ingen orka heva upp oss i snön. Men vi drog iaf dit. Grillade och mös :) Vid 4 tiden for vi tillbaks!

Spelade kort hela kvällen, jag vann 3 gånger och sen vann Mariana 3 gånger och då var Martin sur, men han skulle inte ge sig! Så vi spelade ännu en gång, så då kom jag sist för jag hade bara kungar, damer och knektar. Så jag kom sist. Sen så spelade bara jag och Martin en vändtia och då vann jag, han blev ännu surare. Men då for vi till hans farmor och farfar. Dom spelade poker där för fullt när vi kom, så det var bara att sätta sig ner och spela. Jag vann 2 st "pottar" alltså alla pengar som låg i mitten! Gav martin 40kr för var skyldig han det. Så fick jag 59kr för mig själv! Så sen efter 12 så drog vi hemåt, Isak hade farit tidigare för han var uppe vid 7 så..

Drog iaf hem och sen somnade vi väl vid 1 kanske?

Jepp, vaknade kring 10 tiden, upp, ner och fixa till sig. Vänta på några andra och sen iväg. Det var skoternsdag i Vedatjärn så alla drog dit. Jag och Mariana for med fyrhjulingen genom "tipstolvan" tror jag den hette? Så svarade vi på frågor och jag fick 8 rätt! För vi svarade lika på några och andra som vi inte kunde gissade vi bara på. T.ex hade jag rätt att Kungen invigde nått 1 april 1995! SHIT! Att jag kunde det!? ojoj, man är ju bra?! haha! Aja, sen såg vi på prisutdelningen, man fick välja vad man ville ha i pris, det fanns bara skoter grejjer och eftersom jag inte hade någon mössa eller ens har en egen, + att jag frös om skallen, så jag valde en mössa, "Bodens Energi" haha! Aja, sen for vi iaf tillbaks till huset. Därefter drog jag och martin hem. Åt middag och sen gick jag hem, fixade lite med turismen och har bara lite grann kvar så ska göra det nu och sen ska jag sova! Upp å duscha imorgon butti eller om jag snabbduschar ikväll. Får se..

Men det var min helg iaf, tog inga alls bilder men det får vi nöja er med. Och imorgon börjar skolan, KUL! Not. Har massa i veckan och prov nästa och ja, det är massaaaaa, men som tur är så går vi skola i knappt 4 veckor sen är det påsklov och jag blir 17! Det blir nice. Men mer om det när det närmar sig. Mamma fyller år om en vecka. Undrar vad man ska ge henne? Blommor? Har ingen fantasi alls..

Aja, hörs&syns!

Hemma

Är hemma hos martin nu, har precis käkat nuggets med ris. Mums! Ska gå hem snart och sen sover jag där, har turismen som ska vara inne imorgon, och har inte ens börjat, så skriver mer om helgen när jag kommer hem eller efter att jag gjort läxan/hemprovet. Puss

Scrubs

Martin smsade och sa att jag skulle gå ner för han kom från jobbet då. Så jag gick ner och vi for en sväng på stan, sen hem direkt till honom. Har bara suttit och inte gjort någonting tills nu. Har försökt att komma in på handelsbanken men deras hemsida funkar inte, så jag får väl testa igen på ett tag eller så för jag över pengarna imorgon ist.

Ska föra över till martin 400kr för vi ska snart beställa min hårförlänging! Har också beställt en massa med kläder idag, det som jag visade + en massa linnen osv. Kommer bli as bra! Första paketet kommer v. 10. Alltså till veckan!

Men nu ska jag ta och se lite tv och säkert sova på ett tag. Puss

På ett tag

Ska jag börja dra mig mot martin, han kommer ju dock inte hem förens efter 9. Eller så stannar jag hemma så hämtar han upp mig? Aja, det blir nog bra.

Mamma for och handlade, hon har typ varit borta i säkert en timme nu. Aja, ska fixa håret och så, det ser ut som ett fågelbo sen jag duschade. Hatar att torka håret med en fön. Sliter otroligt och så är det jobbigt att stå med dendär varje gång man duschar (alltså varje dag, nästan iaf). Nu blir det så och snart ska jag hjälpa mamma med maten. puss

Det här är mitt liv..

De här är mitt liv
Jag lever min dröm
Jag har tagit mig hit
Utan nån rast eller sömn.




Play Off - Boden

Och så var vi ju på Play off! Har inte haft tid att ladda in bilderna direkt efteråt! Men jag ska bättra mig rejält!



Matchen börjar..



Slaggis i slutet..

Cissi











Hah, martin tog nå bilder på henne med min mobil.. Lägger ut dom iaf;p

Farmor 75 år




En film på det här då?

Ska hoppa in i duschen och sen ska jag mysa med joel. Vi ska se transformers 2! Eftersom jag såg ettan igår hos martin, så orkar inte se om den; ) Så nu blir det en dusch sen får jag se min bumble bee igen :)







Hahhahaha

hahah, någon mer än jag som håller med och tycker att det är svinkul?:)


Torsdag

Hej!

Vaknade för några minuter sen bara. Idag blir det att gå hem vid 1, tar iaf med mig datorn. För martin har ju en egen nu =) Så jag blir hemma till ikväll. Tror han jobbar sent, 21? Något sånt.

Nu ska jag ta och fixa mig lite och sen gå hem, så fint ute ju =) Funderar på att fara och sola lite senare.. det hade varit sjukt nice! Kanske drar med mig någon och promenerar dit?:)


Across this new divide

Gick hem så jag var hemma kring 5. Åt middag och sen bakade jag en kladdis =) Gott vaaare =)

Sen vid 8 så läste jag en saga om en dromedar (den som har en puckel, kameler har två) iaf så sen somnade joel och jag somnade till 2½ män. Heh, ja sen vaknade jag kring 10. Är fortf. trött men jag gick iaf till martin när mamma kom hem. Sprang till martin, för att jag inte ville frysa, så fick upp värmen och det var skönt att springa en bit, ska nog börja gå ut och gå nån gång i veckan, blir ju skönt sen när det blir varmare oså:)

Nu har jag iaf hjälpt martin att ta hem msn oså. Han sitter nu och beundrar sin nya dator och skärm. Ska nog se en film snart. Dock är klockan ganska mycket. Men martin ska upp och jobba vid 2 imorgon så jag ska nog åka med honom hem innan han far till jobbet. För våran hund mår inte alls bra, hennes mage mår inge bra vill säga. Så måste hem å kolla så att hon inte gör saker hon inte borde göra inne.. (tror ni fattar vad jag menar).

Aja, tv nu då. Blev inte att beställa hem grejer för mamma orkade inte och ville inte väcka joel. Så det blir nog imorgon när hon kommer hem, troligast. Nej men, puss på er.

This is going to be mine today

ALLT DETTA BLIR MITT IDAG!!!! :) SO AWESOME! + lite till också! t.ex jeansshorts och några linnen/tröjor!


Koppla och ställa in..

det är just det vi har gjort nu.. Martin hämtade upp mig vid 3. Sen drog vi till mig, hämtade en avg kabel som vi inte ens behövde.. Sitter iaf nu och vi sitter och installerar martins nya dator och skärm. Har kopplat in hans dvd helt själv också :) Grym man är!

Men nu ska vi fixa i hans dator och installera alla program han ska ha, messenger, firefox osv. Puss =)

Godmorgon

alla mina 200.000 läsare..

Vaknade precis. Eller vaknade av ett sms från Martin. Och han menar att jag ska gå hem, hämta en kabel och gå hit med den igen. Känns faktiskt inge bra. För jag börjar fundera om den kabeln jag har är för stor för alla hans nya grejjer, men jag är ju glad för en sak, jag kan han min dator för mig själv :)

Han har beställt en mini PC, en data skärm, en ny dvd och säkert något mer. Kommer inte ihåg men han är iaf as glad för att grejjerna har kommit, han har suttit varje dag och kollat på postens hemsida vart grejjerna är så ska han väl hämta ut dem vid halv 5 tiden.

Så nu kommer inte filmer som vi hyr hacka. För det gör hans gamla dvd. Nicenice..

Aja, nu ska jag ta och och se på tv och sen går jag väl hem och duschar, byter kläder osv. Onsdag idag, vad ska man göra? Hade jag vaknat tidigare hade jag lätt gått till stan å köpt mina leggins osv. Men det tar jag imorgon, ska försöka sova tidigt idag. Det ska jag.



Night

Har precis sett klart "I hate valentine's day". Men jag är fan i mig inte ens trött, det här är inge bra alltså! Men ska tvinga mig att sova nu, behövs verkligen.. Har redan tvättat bort sminket och använt nå grejs för finnar osv. Smörjt på med hudkräm som ska återfukta huden och så. Känns fräscht! Men nu blir det att borsta gaddarna och sen sova.




Ett hundra frågor

1. Namn? - Ellen Johansson
2. Exakt ålder? - 17 om 28 dagar
3. Vart bor du? - Boden
4. Bor tillsammans med? - Mor min
5. Husdjur? - En katt och en hund
6. Färg på ditt hus? - Har inget hus
7. När är du född? 1 april 1993
8. Klass? - HP09 (Handelsprogrammet 2009)
9. Vilket år tar du studenten? - 2012



10. Något jobb? - Nepp
11. När ska du sova ikväll? - Om en halvtimme kanske
13. Duschat idag? - Jies
14. Kramat någon idag? - Jio =)
15. Pussat någon idag? - Nepp :)
16. Vad har du ätit? - Max :) Supreme!



17. Dagens klädsel? - Svarta jeans, turkos linne och en billabong hoodie från turkland
18. Dagens smink? - Kajal, mascara, puder
19. Dagens sötnos? - Amen, det får väl bli martin, han skjutsade mig till max och sen till nyströms! :)
20. Dagens roligaste? - Hah, ne vill inte berätta :)
21. Har du många vänner? - Dom räcker :)
22. Hur många har du kysst? - En
23. Vem kramade du senast? - Cissi
24. Vem pussade du senast? - martin
25. Hur många har varit otrogna med dig? - med mig? ingen hoppas jag
27. Har du pojk-/flickvän? - JIES!



28. Vem pratade du med i telefon senast? - oj, mamma tror jag?
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? - Från martin, "lycka till, älskar dig♥"



FAVORIT:
31. Film? - Transformers 1 o 2:)
32. Låt? - Linkin Park - Divide
33. Mat? - Kycklingsallad



34. Dryck? - Isvatten
37. Stad? - Hah, ja inte boden iaf
38. Land? Sverige
39. Ämne i skolan? - Just nu så data lektionerna
40. År? 2008, det var det bästa året!

SENASTE:
41. Personen du tänkte på? - Martin
42. Drickan du drack? - Saft


43. Gången du spydde? - Oj, längesen
44. Gången du grät? - Idag, fick panik. Fast inte storgrät utan kom bara nå tårar
45. Pizzan du åt? - Hemmagjord.
46. Gången du var i göteborg? sommaren 08
47. Gången du var i stockholm? - hösten 09? kanske



48. Gången du var hög? - Aldrig
49. Personen som såg dig gråta? - Ingen?

ANTINGEN ELLER:
51. Svart eller vitt? - svart
52. Hund eller katt? - Kan inte välja


53. Ut och festa eller hemma och mysa? - Beror på :)
54. Tv-spel eller datorspel? - tvspel
55. Singel eller upptagen? - upptagen
57. Lunarstorm, helgon eller playahead? - Inget av de
58. Ragga eller bli uppraggad? - uppraggad ;)
59. Big Brother eller Paradise Hotel? - Usch för båda
60. Svart hår eller blondt? - Inget av de
61. Blåa ögon eller bruna? - Blåa
62. Choklad eller lakrits? - choklad


63. Göteborg eller stockholm? - Sthlm
64. Högerhänt eller vänsterhänt? - Vänster
65. Coca-Cola eller Fanta? - Coca Cola


66. Pizza eller kebab? - inget
67. Randigt eller prickigt? - Randigt
68. Älska eller älskas? - båda?
69. Leva eller dö? - leva

ANTAL:
70. Personer du älskar? - mina vänner, min familj och min pojkvän
71. Personer du hatar? - Hata är ett stark ord, men visst. Finns några jag aldrig mer skulle vilja se.
72. Personer som sagt jag älskar dig? - Flera säkert
73. Personer som hatat dig? - Kunde inte bry mig mindre
74. Glassar du ätit på en dag? - Hah, jaa, on a sunny day... 3 kanske?
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? - Iår ska jag på LK, Boden Alive, kanske PDOL?
76. Gånger du haft minnesluckor? - Aldrig.
77. Piercingar har du? - Bara i öronen
78. Personer du saknar just nu? Han ligger inte ens en meter från mig :) Ska snart krypa till honom:)
79. Gånger ditt hjärta brustit? - En, och det var fruktansvärt.

VEM:
80. Vill du kyssa nu? - Min älskling
81. Ska du träffa imorgon? - Morsan, Martin.. kanske någon fler?
82. Sjöng du senast för? - Martin, eller jag duschade men han kanske hörde..
83. Hade du senast en MSN-konversation med? - Frida;p
84. Spelade du tv-spel med senast? - Martin, nhl10;) de är grejjer de!


85. Vill du ta med på en romantisk resa nu? Martin såklart!
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? - Hah flera stolpskott
87. Förtjänar att dö? - Såna som mördar, våldtar kvinnor och barn.
89. Vill du sova brevid inatt? - Martin, oj, kommer ju göra det :))

VAD:
90. Gör dig glad? - Mina vänner och martin.
91. Gör dig ledsen? - Ja, när folk ljuger, snackar skit och går bakom ryggen.
92. Vad vill du helst göra nu? - Fara ut och grilla!
93. Önskar du att du slapp göra? - Tvätta bort sminket ikväll, orkaaaar inte!
94. Vill du ha nu? - Allting jag ska köpa från H&M, hårförlängning och massor med pengar!
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? - En kamera :)
96. Längtar du till? - Sommaren, man sitter med ett par slitna boyfriend "style" jeansshorts, en bigsize tröja, jeansjacka, ray ban glajjer och helt brun, på hanssons och dricker en varm choklad och ser när solen går ner över stan.
97. Tycker du om dina betyg? Jorå!
98. Ångrar du i ditt liv? - Finns mycket, men det ska jag inte tänka på nu, har en framtid och den ska jag ta vara på!
99. Är det bästa som har hänt dig? Att min mamma födde mig kanske? Nä, jag vet inte. Allting!
100. Varför gjorde du detta? - För att klockan är snart 02 på natten och jag är inte trött...

I natt, i natt

är det bara jag..

hah, snyggingen har lagt sig för att sova lite. Han ska upp imorgon och jobba :) Så jag får sova i en stoooor säng helt själv. :) Och jag som skrev att jag absolut skulle gå och lägga mig tidigt, tror ej det blir så, eftersom jag är inte ens trött. Gäspade lite på körkursen men det har gått över nu. Tror det blir att se en film som jag fick hem iförrgår, I hate valentine's day. Hade vilja se Valentine's day med Taylor Luthner eller vad han nu heter, orkar inte söka på efternamnet.. Men ni vet vem jag menar, han som spelar Jacob Black i Twilight iaf..

Fast först ska jag se klart How I Met You Mother och någonting annat finns det säkert också på tv. Ska trötta ut mig rejält. Sen gå hem vid 3 imorgon och klicka hem lite grejjor till i sommar och sen plugga! Har hela Turismen kvar, personlig försäljning, matten och PMF, (praktisk marknadsföring).

Aja, ha en bra kväll, kanske uppdaterar senare ikväll med nå natt inlägg om jag inte har somnat efter filmen. Puss

Stupid

Tycker att det är tråkigt att människor inte vågar kommentera med deras egna namn. Speciellt på en sak där jag antagligen vet att man måste göra syntest? Och vadå, jag kanske tog illa upp.?

linser om Börjar köra bil :):
HAHAHA, det frågar dom ju alla. de frågar för att veta om man har nåt synfel för då måste man göra ett annat syntest ;) hahah dom frågar inte direkt för att dom är intresserade :p

Sv: Dom frågade om jag hade linser? Det är inte att fråga om man har nå synfel. Då kan dom ju ta det då jag ska göra mitt syntest? Eller hur? varför skriva så idiotisk och dessutom anonymt? Stå för vad ni skriver. Nej, antagligen fattar både jag och alla andra i hela sverige att dom inte är intresserade i om jag har linser eller inte. Och nej, dom frågade inte min mamma och resten av dom som stog före mig i kön om dom hade linser, eller något annat synfel. Det frågar dom isf NÄR man gör syntestet. Du har tagit allt det jag skrev på fel sätt, hon kanske tyckte att jag hade fin ögonfärg och frågade isf om jag hade linser som gjorde att dom blev gröna. Du var inte där för du skriver i dåtid. Så alla som inte vet någonting behöver inte yttra sig. Speciellt inte anonymt, fegjävlar.

Börjar köra bil :)

Nu ska jag äntligen börja köra bil! Dock måste jag ta syntest och hälsogrejs med. Men det kommer gå galant, hon frågade om jag hade linser, bara för att jag har gröna ögon, schysst? Ofta jag säger till någon som jag inte ens känner om dom har linser? Hah, aja, det gick iaf bra. Ska skicka in nå papper och sen är det bara ut å köra!

Kom hem till martin precis, har tryck i mig en burgare, som jag inte hann äta innan kursen. Och så hade jag en dricka med mig med, men jag ställde ifrån mig den utanför och när jag kom ut så var den borta, haha ser det framför mig ifall någon har gått och tagit den. Hah hur kul som helst om man hade sett någon gå och ta den.. haha!

Nej, nu blir det nya avsnitt av Simpsons och sen Desperate! Är bänkad framför tvn hela kvällen! I pausen ska jag tvätta bort sminket osv. Ska sova tidigt så jag kan sova ut och vakna ungefär när martin vaknar på mornarna, kring halv 10 - 10. Annars brukar jag sova till 1-2 och han får sitta uppe själv i 2-3 timmar. hehe :D

Aja, pusshaaay

Max

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen bär det av till max, kring 5, ska vara på nyströms halv 6 till halv 9. Sen ska jag prata med mamma så ska vi beställa en massa från h&m, har tidigare lagt upp bilder så det ska jag beställa + att jag ska gå till Seeme och köpa lite saker där med, fast inte idag dock, säkert imorgon eller då jag orkar. Och beställa löshår, med clips! :) Sen blir det att färga håret mörkare och fara och sola några ggr i veckan så man får lite färg :)

Nåja, puss puss!


Andra mars

Godmorgon!

Vaknade iaf för kanske några minuter sen.. Skönt att ha ett lov och få sova ut! Idag ska jag inte göra allt för mycket, halv 6 blir det att fara på någon kurs så jag får börja köra bil :) Kommer bli as bra..

Innan det blir det max :) Martin skjutsar dit mig så jag ska bara köpa en burgare, för har inget alls sug för pommes nå mer, dom smakar ingenting jämfört med bbq pommes man kan göra hemma!

Aja, vi hörs! Puss


Goodnight

Är jätte trött just nu, men ska försöka vara uppe ett tag till och sen blir det sängen. Har spanat in lite grejjer som snart förhoppningsvis klickas hem :) Nå hår grejjer osv. Blir awesome!

Nej, nu ska jag se 2½ män och sen sova. Puss

Mars månad



Ja, nu är det mars månad, gud vad tiden går fort! Imorgon ska jag på kurs, dendär så man får börja övningsköra :) Dock har man ju testat någon gång att sitta bakom ratten men ;) Nu får man göra det lagligt.

Lunch nu, sen ska jag följa martin å stor handla någon stans, tror mest att det blir kvantum. Fast efter lunchen måste jag duscha, håret ser absolut inte bra ut..

Och snart förhoppningsvis börjar snön att smälta så det blir en vårkänsla. Dock är det ju snö när jag fyller år också, men i slutet av april brukar det börja smälta, för man ska inte ha snö i maj. Big no..