ONE WAY OR ANOTHER




dreamcatcher



nöööööjd:-)

tattoo friday

så eeeere!

jobb idag, gick ovanligt bra att kliva upp efter bara 5 timmars sömn. tagga jobb till kl 14,15 sen äreeee tattooo dagssss!!

hörs seeen:-)






Jaa, saik blev svenska mästare!



annars har det väl inte hänt föör mycket. jobbat och så, just nu håller jag på att ladda ner godzilla, den var på canal + eller cmore eller vare nu är för nån kväll sen men var så jäkla trött så orkade inte se klart den, fick iafl se början då jag aldrig gjort de förut.

var hos oskar och sandra igår med farmor, hon har inte vart där förut så tog med molly med så hon fick busa med stor tjejerna, tindra, vilja och lyra. pratade också mycket om olika hundraser då sandra är grym på hundar, hon vet typ ALLT om hundraser! sen är det bara några veckor kvar tills jag blir faster! ååh vad jag längtar! :-)

aja nu ska jag ta å lägga upp nå bilder på vad som hänt sen sist.







hörs när vi hörs!

ut med det gamla å in med de nya!

om knappt en å en halv månad går flyttlasset! ;) skönt ska de bli att få ett lite mindre mysigare ställe!

vaknade idag vid halv 4 av att martin pratade i telefonen. sen var de bara upp å fara å skriva på kontraktet till nya läggan!! woopwoop. :-)

har sen vart med kicki på stan å köpt 3 nya ljuslyktor eller vare nu är på gilla, var också å kikade på en balklänning till henne, den var riktigt snygg!

nu ser jag film medans jag har nattjobb. blir att sova lite senare idag å då ska jag banne mig sova ännu längre än igår. ska inte kliva upp innan 17, så nu var de bestämt.

sen att skellefteå vann tredje raka idag, gjorde hela min kväll. nu jäklar tar vi fjärde raka å vinner sm guld! blir ju typ äcklad när folk lägger upp bilder på luleå hockeys logo.. HUVVALIGEN! SKÄRP ER MÄNNISKOR! Speciellt boden bor, man håller inte på luleå, fick ni inte lära er det när ni var små? boden å lule är ju ärkefiender, de fattar väl vilket stolpskott som helst.


























mjaaa, har väl inte hänt så mycket sen sist.. premiär gick på systemet i torsdags, saik leder med 2-0 i matcher mot luleå, BRA! Jobbar natt nu i tre dagar. till helgen kommer farmor hit ♥ ska en sväng med henne på stan sen på lördag ska vi till min bror å hans tjej sandra. sen vet jag inte vad som händer:)

knappt en månad tills jag blir faster iallafall;-) Spänd som tusan iafl!!!! ♥♥♥

#vadsomänkrävs #6001 #SAIK #skellefteåaik








idag (tisdag) är de dags för saik-luleå , 3dje matchen i Skellefteå, nu jäklar ska he bli guld! om saik vinner ska jag banne mig ner till skellefteå å fira med dom, tusan att jag ska!!!

alla fem

har jobbar natt och går av på 1 1/2 timme. har sett alla fem twiligt filmerna, fytusan vad jag har skrattat, jag har lagt märke till alla jäkla fula grejer man aldrig lägger märke till när man ser filmerna första andra och tillome tredje gången. haha aaja, sen kom jag på att han som spelar Dimitri är typ skiiiitsnygg! Charlie Bewley heter han,mmmh eyecandy






So tell me when you hear my heart stop, you're the only one who knows

By blood and by mean
you walk like a thieve
By blood and by mean
I'll fall when you leave

So tell me when my sigh is over,
you're the reason why I'm close

By blood and by mean
I follow, you lead

★♣◆●▪▲▼▶◀↑↓←→




















☆ nattjobb ☆

har inte gjort för mycket sen jag skrev sist. jobbat lite, tagit de lugnt, tränat molly osv.

idag gick jag på nattjobb, två nätter iafl. går av på onsdag morgon, så då blir de att vara vaken hela dagen som jag gjorde sist, hhah dock somna jag typ 30 min vid 3 tiden, men de gick bra att somna kl 22 ändå;-)

nä här är nå bilder!




1/4 -13

20 år idag ja..