Tisdag

I helgen har vi julpyntat och gjort det väldigt fint! Tack till mariana (som har en blogg hon med klicka på namnet, hon gör väldigt fina smycken och själv har jag ett halsband som hon gjort)

Idag har skolan gått söligt som attans, dagen började med att vi inte hade någon lektion, så hade faktiskt kunnat vara hemma till kl 1. VAFAN liksom.. Men men, hade iaf idrott sen köpte jag och frida en cola och satte oss i entrén. Väntade tills halv 4 då vi gick till bussen. Hon hoppade av innan mig. Så jag gick hem, satte mig i soffan och började kolla på tv. Snart ska jag hoppa in i duschen och göra lite på min historia som jag tror ska in på torsdag, är inte säker, men jag tror det.

Annars äre inte så mycket mer att skriva faktiskt. Har börjat med körkortet nu på allvar, var på första teorikursen igår och det är lättare att förstå när någon berättar om regler osv för en än att man måste läsa sig till det. Tycker iaf jag, eller jag lär mig bättre då och när man antecknar. Så fick vi en läxa att läsa och göra nå uppgifter, känns lite skol-aktigt men det är ju bara bra=)

Hörs å ses när vi ses va


och f. off kanal5, varför INGEN DH IKVÄLL?!?!?! Det är ju de man ser fram emot på tisdagskvällar, jäkla skit.

En torsdag

Tjenna bloggen och alla bloggareeeeee! (Hm......?)

Idag vaknade jag av att frida ringde mig, tänkte vafan? (efter att jag blivit livrädd för att det började ringa....och råkade slänga telen i golvet) Anyway, så svarade jag och kollade på klockan, attans 8.19 var den, börjar om en min.. hm tusan. Kommer inte hinna men jag ökade takten lite och hann med 8.55 bussen. Missade lektionen men sånt händer ju. Telefonjävlaäckelalarmetsomintevillelarmaattjagskulleklivauppalarmadeinteattjagskulleupp, så blev less..

men jag gick iaf på samhällsen kl 12. Kom ju till skolan vid 9 så. Satt å vänta sen efter samhällsen kom mamma och hämtade mig och hon skjutsade mig till tågstationen så for jag till sthlm en sväng... hade jag vela säga men jag tankade mitt busskort med 365 resor!

Så sen for vi in på en pytteliten affär som man inte ens kunde se något i för det varsåjävlamycketgrejer på ett och samma ställe så man blev bara virrig. Men mamma köpte 2 grejer sen skjutsade hon mig till min praktikplats och så har jag praktiserat hela dagen, iaf från 2 till kl 6. Sen dess har jag suttit här och pluggat lite faktiskt, känner mig asgrym, bara så ni vet.

Men undrar om jag ska typ slänga mig i sängen nu för jag börjar bli ganska trött faktiskt.. Imorgon är det praktik hela dagen! sen på kvällen får vi se vad som händer, måste handla lite käk för det börjar se glest ut i kylen osv. Nu blir det sängen, hörshörshörs när jag har tid att blogga för er läsare och andra bloggare. Känner att detta var ett såntdär övertröttsinlägg.. men såna behövs också någon gång. H.Ö.R.S Yaoooh!

Barnvakt

Nu ska jag promenera till min mamma, men först en sväng förbi kvantum för att köpa grädde! Ska käka plättar och mamma ville att jag skulle köpa det.

Skolan gick ovanligt fort faktiskt. Hade svenska, historia och engelska, sen slutade jag! Aja, nu ska jag börja klä på mig osv. Så vi hörs väl imorn eller nå, för kommer hem vid 10 ikväll.

HÖRS!



Det du inte vet om dig själv, vet alla andra.

With you by my side

You're not alone, together we stand
I'll be by your side, you know I'll take your hand
When it gets cold, and it feels like the end
There's no place to go, you know I won't give in
With you by my side I will fight and defend

Annie


Torsdag

Tjenixen som en tjej nyss sa på tv6. haha kuligt

Nu ser jag på simpsons för ovanlighetensskull(?) dagen gick fort som vanligt typ, skolan började kl 10, för hade ingen engelska. Sen så var det historia och samhälls. Gick fort faktiskt, men sen så satt jag på skolan från halv 2 till 3 för hade utvecklingssamtal. Sen så var klockan vid 4 så gick till praktiken så slutade kl 6. for hem då och nu är jag hemma och väntar på kääk!

Hörs väl =)

:'\

OCH serri, ni är över 100 pers som läser, och jag får aldrig nån kommentar om nått =( blir ju ledsen i ögat nu...

Harry

Var å såg harry kl 7 idag, direkt efter praktiken. Det var ju nice, sitter nu och ser på Hell's. Senare ska jag nog sova, måste upp 7 för att jag ska duscha innan skolan, imorgon på praktiken har vi kampanj så det är massor med grejer jag måste komma ihåg..

men nog ska det gå bra! Nu blir det att stänga av den här burken och gå och sova. HÖRS när vi göre.

Tisdag 16 november

Tjabba!

Kollar just nu på topmodel och snart ska jag väl även börja göra mat på ett tag. Imorgon blir det skola och sen praktik, när den slutar ska jag på stan och käka och sen blir det biiiooo med annie! Nyaste harry ska vi se.

Kommer bli awesomeee. har inte så mycket mer att säga än det..

Måndag

Hejsan, försöker ta mig lite energi att skriva lite här.

Har varit sjuk sen i torsdags, på praktiken mådde jag uselt men jag tog mig hem iaf när jag slutade vid 6. Magen värkte så martin köpte max mat för att det gick fort. men jag fick bara i mig en sån där miniburgare och 5 pommes. Sen mådde jag bara ännu värre, gick och la mig ganska tidigt och sen vid 10 var det bara upp och hoppas på att man träffade toan. Men det gick inte så bra, ringde mamma så kom hon och jag åkte hem till mamma och sov där osv. På fredagen mådde jag mycket bättre men jag kallsvettades hela natten och när jag vaknade var jag sjöblöt. Så har det varit hela helgen, idag också. Så jag skippade skolan men funderar på att gå till skolan imorgon, har idrott då men ska iaf vara med men inte anstränga mig så mycket.

så det var väl det. Nu ska jag bara ligga i soffan och vila så man orkar med att leva typ. Har fortfarande svinont i magen och knappt någon matlust, ont i huvudet också men har fått i min en billys iaf, fick pressa. Tror nästan att jag blev matförgiftad i torsdags eller nått. För det är konstigt om man har magsjuka och bara spyr en dag? men men, är det någon annan som också har mått illa sen i torsdags eller i torsdags så kommentera gärna, eftersom jag mådde illa någon timme bara efter att jag ätit lunch. Men man vet aldrig vad det är.

nåja, hörs väl senare.. puss

snart.

hehe blev inte att sova direkt jag kom hem. Satte på tvn och såg pensionärsjävlar istället.

Men ska nog sova innan 12 iaf. ser nu typ nå brudar på 3an som är typ träningsnarkomaner, det är inte vackert att vara maskulin och vara tjej. usch vad fult de är. Tjejer ska ha kurvor, inte en massa muskler. Iaf inte överdrivet som domdär kvinnorna har. Huvva!

Pratat med mamma om körkort med, blir att ta ut pengar från mitt 18årskonto och spara det tills jag ska betala. Sen blir det kanske utomlands till våren också! Men vi får se =) annars blir det till hösten 2011 ist. men vi får helt enkelt se!

Imorgon är det skola somsagt. Har hunnit göra alla uppgifter utom 50p historia för jag har glömt att skicka den på min mail. Men får väl göra klart den imorgon på lektionen. Tar ju inte många minuter det.

Men men! nu blir det att se klart dehär på tv3 och sen sova. Martin sover redan så ska nog göra honom sällskap snart.

Måndag=ledig!

Härligt! hehe! bra att det bara är en 4 dagars vecka i veckan. Måndagar är fan värst. går till 16.35 och det är jobbigt..

Så nu har jag gjort mig klar och är ready to go. Mamma ska hämta mig nu strax efter 4 efter att hon hämtat joel så ska käka där, göra läxor och vara med joel för mamma ska jobba på travet tror jag.. aja, när jag kommer hem blir det iaf att sova direkt. För jag ska få många timmars sömn innan skolan börjar igen.

HÖRS

Sunday

Sitter hemma hos annie nu, har fixat mig lite så man ser ut som en människa iaf. Ska fara till emma snart, där det är fika för hon fyller år! så det blir att vara där, vet ej hur länge men det blir nog hem sen för att ta det lugnt och inte göra något. nåja, ska packa ihop min datorn nu som jag tagit med mig hit. HÖRS!




SNYGGSNYGGSNYGGSNYGGSNYGGSNYGGSNYGGSNYGGSNYGG SOM FAN!!!! Nikki<3333333333

Ranheimers

kl 11 var det bara att dra sig från annie (som jag sov hos igen inatt, innan det var vi på bio och den var sådär) och till ranheimers, hade bokat "möte" då och så kom mamma dit och sen fick jag med mig en massa böcker och har skrivit in mig och pratade om en massa. Vi ska ta det i min takt och han tyckte det var bra att jag började nu eftersom jag fyller år i april. Så ska bestämma mig nu vad jag ska ha för paket och sen ska vi ringa och säga det och sen börjar det en teori lektion i december tror jag. Så blir bra..

Annars nu ligger jag bara hemma och kollar lite tv. Ska ta mig till skolan tidigare på tisdag för att göra klart alla uppgifter för kan inte göra dem hemma för min dator är cpstörd. Word fungerar ej, så måste göra de på skolan.

Har inte mkt mer att skriva. tänkte bara skriva att jag fått alla körkortsböcker och nu börjar allvaret, kan inte fatta att det är mindre än 5 månader tills man är vuxen ;) haha. sjukttttttttT


och min bror var förbi igår innan jag skulle fara på bion. Han gav mig min försenade födelsedagspresent och för att jag var hundvakt. Så nu känner jag mig tät ;)

Jehovas på besök va

Det var det bästa jag kunde och orkade göra av situationen atm.

sune ligger här brevid och sover så fint och jag börjar också bli lite små trött i ögonen. Skrev ju som sagt i något tidigare inlägg att jag inte skulle skriva under lovet. Men jag kan ju inte säga att jag har haft mycket för mig.. så det har blivit något inlägg. Det kommer säkert dyka upp lite titt som tätt så det är ju bara att kolla in hära om det kommit upp nå nytt.

ser just nu lite på tv så ska väl se ett tag till sen blir det tänderna och sen slänga sig på kudden. Ska sova ut imorgon och sen blir det dusch. Måste även gå med soporna.

hehu på tal om ingenting så jag kan ju berätta två grejer som hänt idag. Gick tidigare och handlade mjölk på ICA. Så snubben framför mig hade betalat osv sen tar han med sin min mjölk och börjar packa ner den? så jag säger ba; eh det är min mjölk, så började han å hovera osv. Hah, skämmigt men jag fick min mjölk tillbaka tillslut. (dessutom jobbar dendär snubben på björknäs;s)Sen innan jag skulle gå och handla så knackade det på dörren, jag tittade på martin för visste inte om han väntade någon eller så. Så gick och öppnade så började en gubbe babbla om jehovas osv. Så jag stod där så fint och lyssnade och han gav mig en liten bok om gud, så jag tackade typ för boken och skulle stänga, så frågar han ba: är det någonting du undrar? och jag som inte knappt förstod 2 ord som han sa så skakade jag på huvudet och hoppades att det skulle vara rätt. Så han ba: ja, men det kommer nog senare. Du har ju våran email adress där osv. Ja ba: jaa okej. tack! hah så gick han vidare. Så när jag då skulle gå och handla var han en våning under oss. När jag gick förbi så frågade han då ba: hade du nå frågor? ja ba: näe. Så gick jag. Han var ju så gammal och jag fattar ju att han bara ville väl och typ berätta osv. Men jag kommer då aldrig gå med i nån såndär sekt. Såg ju nå program i förrgår om jehovas osv. De var att typ en man hade 4 fruar och dom fick inte säga till nå utan dom skulle bara föda barn och se lyckliga ut liksom, en kvinna där hade 14 kids liksom..  Så fick nån tanke där när jag gick ut och skulle handla men.. hah, särig värld vi lever i alltså.

Nu blir det tänderna och sen sova. Kanske lite tv först va ;)




Hoho

RIKETS SAL = SKIT ARSLE :o

I got what I wanted

av mitt hjärtis! :)





Så nu är jag väääldigt glad.
Men också grymt uttråkad. Tror jag ska ta och göra om min design här i brist på annat.. Imorgon ska jag gå och kolla på djurmagasinet, handla mat och sen laga mat antar jag. Hörs!

3 år

med hjärtaat =)

vaknade kring 11 av ett sms av martin. Han frågade vad jag vill ha =) så jag skrev vad det var för nått och sen ringde han mig efter ett tag. Han sa också vad han skulle köpa för mat till ikväll! Så det blir mysmiddag och sen mysa hela kvällen :)