winter






















januari, ja snart är de löning. skönt, skönt med pengar och att de snart är februari, sen mars å april, därefter äre ju sommar igen! blir att söka sommarjobb iafl i en annan stad. sjukt less på boden, vill bara härifrån:)

*
























happyhappyhappy



it's fucking amazing!

fredag

tjollahopp! uppe med tuppen typ? nä men de är väl bra att vända om dygnet när man ska jobba 10-timmars pass hela helgen!

idag händer det väl ganska lite, ser lite tv och spelar på mobilen medans. :-) lillfisen har tuggat sönder data laddaren så inte fan kan man se grey's heller! orkar inte börja ladda ner på min dator för den har ändå inget hdmi uttag så, kan ej se de på tvn..

ser gamla dh avsnitt på 5:an nu, men zappar ändå mellan kanalerna.

igår så var jag ut en sväng med frida och handlade kläder. tog en fika på opalen och surrade.

mina trosor har tydligen? en tendens att försvinna spårlöst så köpte 4 nya par som förhoppningsvis stannar i min låda. nåja, nu blir de mer tv sen vid tolv ska jag käka nå lunch, byeee





jag hade en sån som på andra bilden, dom har slutat att säljas i sverige men ska tydligen komma tillbaks med andra ögon, som kan visa känslor, fan va sämst. måste kolla hos mamma om jag har kvar min furby, av vad jag minns så luktade dom jättemysigt, dom var mjuka och gosiga också.

haha fjantig jag är:)

nytt år 2013





idiot bilder som inte vill bli raka! aja gott nytt 2013