bakdag

igår bestämde jag en sak. att jag idag skulle baka en smörgåstårta.. eller baka? sätta ihop ingredienserna och trolla fram en smörgåstårta kanske?

den blev jätte snygg.. men ska inte smaka förens imorgon:) då den ska stå i kylen i ett dygn iallafall å dra sig. så de blir väl smörgåstårta till frukost, lunch och middag i några dagar skulle jag väl tro?

hähä




söndaggg



idag så har jag inte gjort för mycket. efter att jag duschat så borstade jag håret och märkte att mitt hår är längre än vad jag hade när jag klippte kort. yeeehaa!

näe.. har haft ett litet harry potter maraton hemma.. men vi skippade 1,2,3 filmerna.. såg halva 4an och nu ska vi se 5an med isak.. haha vilket jävla maraton. men vi kom båda fram till att 1,2,3 är dåliga då harry oalla är små kidz.

aja.. fick ett sms av meko. så imorgon får vi väl se vad resultatet blir.. hojja.. hoppas de bara är nå litet, enkelt att fixa så kärran överlever vintern iallafall.. vill ej börja söka ny biljävel i vinter.

nu börjar filmen.. hörsss

jjoppaa



tjolaahopp!
sitter på jobbet och väntar på att alla ska komma hem.. har städat lite här på morgonkvisten och sen har jag kikat lite i pappren osv. kl 12 kommer en kollega som ska jobba med mig idag. tänk att jag klev upp kl 05.45 idag?! sinneeeesss!

och jag är inte ens trött! men tvi vad jag kommer att ångra det ikväll om vi bara ska se tv.. kommer ju slockna direkt. aja.. inget jobb i helgen iafl! lönen kom in idag och bilen ska in när jag slutar idag. hoppas bara att martin kan bogsera den (att han slutat kl 4 å är hemma då) annars blir de problem. nämen får väl heva in den imorgon då isåfall.

usch hatar att jobba tidigt på dagarna då är typ hela dagen förstörd för då är man så jäkla tröttis.

näämen. tycker att texten där uppe på bilden skulle passa bra som en tattuering? hehe

wooh

jeee ska jobba idag 14-20,30. men imorgon är de jobb 7-16,30. lite mindre skojigt.

aja ser iafl på dh just nu.. repris. vart å fixat en tid på måndag till bilen, en felsökning som kmr kosta pengar.. och om dom hittar felet så ringer dom och frågar hur mkt de kmr att kosta och jag vet inte vilken summa gränsen går för just nu men blir de för mkt så blir de skroteeen. åh varför kan man aldrig ha en fungerande jäkla bilfan?!




nu äre lördag

å jag är förkyld som attans, har vart det i snart tre dagar typ. hatar det.

anywaay så tog jag på mig att jobba ett kort pass idag. 14-18. sen jobbade jag även i onsdags. hade jobbat idag(?) (lördag) också men känner att jag är helt utslagen nu och börjar få ont i huvudet.. skulle ha jobbat ett längre pass men orkar inte. har säkert snytit mig 15 gånger under 4 timmar på jobbet. hoppas jag inte smittade någon för var iaf noga med att sprita händerna och inte ta i ansiktet eller så..

ser iaf lite dödligt vapen och ska väl snart sova. känner mig helt slut och känner ingen som helst smak av nåt. vet att jag borde äta nåt men vill helst bara dricka flytande just nu då de är det ända jag känner av smak på.

aja.. hörs väl då.




besööök

haft min älskade farmor på besök över dagen. vi har kikat på stan, ätit lunch på oregano och umgåtts!

har dessutom hittat den bästa vinterjackan eeeever! ska gå imorgon innan jag börjar jobba och köpa den. sen är det bara vinterskor kvar..

sen har bilen gormat igen... fuck jag blir så jäklaaa less. men ska fara och boka eb tid på antigen volvo eller mekonomen för att göra en felsökning så man kan se vad fan som är felet på idiotbilen. aja nu så ska jag heva ut muffinsen som jag bakat. hoppas på att de blir bra och kladdigaa:-)

höööörs hejsss

om det är nån som är intressead av kattungar så kan ni väl säga till? har en hona som e pregnaaaant.. jag är inte glad på alice!!!



lost

denna vecka har jag inte gjort föör himla mycket. vart å hämtat mamma och janne på kallax sen ja.. for jag hem å såg captain america och nu har jag börjat se lost. hinner med ett till avsnitt idag sen ska jag sova:)

nu ska jag se klart iaf! höörs




måndag

det blev en till jobb dag.

idag så vaknade jag av att en kollega från kalles ringde och sa att jag skulle jobba idag (det var osäkert, men jag förstod att jag skulle jobba var inställd på de) så jag klev upp efter det och skulle fara till mamma, efter ett tag så dör bilen.. grejt. ringde oskar, han fixade det! åh vad jag är så jävla glad över att ha en sån bror som ställer upp och löser problem!

sen så for jag till mamma igen käkade och sen ringde jag frida. snackade lite allmänt. sen så till jobbet och nu jobbar jag, slutar 10... hem å mysa med gubben och sen sova. nu ska jag jobba vidare och sen hem! hejs

måndaaaag + bio

tjeeeena

kom precis hem.. vart å sett hypnositören(?) stavas?? haha.. anywaay såg den med annie å jimpi. sen drog vi hem till jimpi, sett 21 jump street (igen) sen så nu kom jag precisos hem.

ska se lite film nu med baby sen typ sovaa .. imorgon blir de att hänga med annie och vi får väl se vad vi ska hitta på. hon vill säkert träna men hade helst vilja vänta med det tills på onsdag för vill inte tvätta håret varje dag. blir så slitet då. aja nu blir de filmmys!

4 år och 11 månader idag:-*<3