Grilla

Hejsan! Hinner inte skriva så mycket, ska ut å grilla snart med nå girls! Så kommer väl hem i natt någon gång, är ledig imorgon så vi hörs imorgon bitti eller inatt, hah. Ha en bra måndagskväll. Puss

31a maj 2010



Godmorgon! Så här ser jag ut denna måndag. Snart ska jag börja bege mig in till stan. Sen har jag två lektioner och efter det ska jag på UM och ta ut fler minipiller. Annars om jag inte hinner det så har jag inget i sommar. Så det är inge bra.. men nog om det. Nu ska jag borsta tänderna och sen ta på mig min kavaj! Puss

Imorgon är det juni, alltså är det 11 eller 12 dagar kvar just nu tills vi går ut skolan och får sommarlov! Dock ska man ju jobba första perioden, men det känns ändå bättre än andra och tredje! jaja, hejdå:)

Bra film

Okej, det blir ett till inlägg, jag har blivit beroende att blogga. Det är ju sjukt, eller inte beroende. Men man måste som skriva.. Det blir bara så!

Har nyss sett klart Jane Austen, det handlar om 5 kvinnor och en man som läser och sen har en bokklubb där dom pratar om de 6 böckerna Jane Austen har skrivit. Den är verkligen bra. För kvinnorna som läser går inte kärlek som dom tänkt sig, men sen när dom läst ut alla böcker så klarnar allting, en kvinnas man var otrogen mot henne och valde sin nya kvinna framför henne. Men sen i slutet så blir dom tillsammans igen och killen som var med i bokklubben och en kvinna blir tillsammans. JA den är jäkla bra, det går inte att förklara faktiskt. Men i slutet löser sig allting iaf, alla får kärlek!

Nu ska jag sova. Puss på er.

Jane Austen



Just nu sitter jag i soffan och kollar på någon film Jane Austin tror jag den hette. Ska blanda nå saft och se resten av filmen sen ska jag sova. Vi hörs imorgon, då kommer dagens outfit och sen är det skola. Usch vad jobbigt. Måste ta ut pengar också, äcklig mat på skolan.. Huvva.

Nåja, film nu sen sova.

Det känns bara så rätt..



10 SAKER OM MIG
1. Är du singel - Nej=)

2. Är du lycklig - Ja :)
3. Är du uttråkad – Lite, finns ingenting på tv.
4. Är du ledsen – Näe
5. Är du italienare - haha nepp
6. Är du gravid – nepp?=)
7. Är du full – Nej
8. Är du en cooling – Ja förfan?
9. Är du från Irland - nej
10. Är dina föräldrar fortfarande gifta - nej

8 SAKER OM DITT KÄRLEKSLIV
1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet – nja
2. Har du nånsin blivit sårad – jies
3. Har du nånsin tänkt på en och samma kille flera gånger under natten innan du somnade – jies
4. Har du gillat en kille utan att berätta det för honom - jag vet inte: =p
5. Har du kysst någon inom de senaste tre veckorna – Jies =) igår senast!
6. Har du haft en hemlig beundrare – Hah, näe, tror inte det:p
7. Är du kär – JA
8. Vill du gifta dig i framtiden – Ja

10 SAKER MED TVÅ ALTERNATIV
1. Kärlek eller lust - Kärlek
2. Hår eller ögon - Ögon
3. Katt eller hund - Katt
4. Några få bästa vänner eller flertalet "vanliga" kompisar – Några få bästa vänner
5. TV eller Internet - Internet såklart!
6. Coca-cola eller Pepsi – COLA
7. Vild utekväll eller en romantisk hemmakväll – Hm, vild utekväll nu. Har varit hemma för mycket!
8. Pengar eller lycka - Pengar?
9. Dag eller natt – Natt
10. MSN eller mobil - Mobil

10 "HAR DU NÅNSIN...."

1. Varit tillsammans med någon fast inte gillat den - hah, vafan är de för fråga?
2. Brutit ett ben - aldrig
3. Gjort nåt du ångrar – jepp
4. Sprungit angeredsbron – och det är??
5. Ljugit för någon du tycker om - någon vit lögn kanske, men inte vad jag minns?
6. Ätit en hel tårta - hah, nae;p
7. Gjort bort dig offentligt - haha, säkert:d
8. Velat bli tillsammans med ditt ex igen – nej
9. Gråtit när ett husdjur dog – ja, eller, mamma gav bort mina fiskar. Det var ingenting fel på dom..
10. Velat försvinna – Ibland.


Närmar sig juni



Nu börjar det närma sig juni. Jag ska få en kamera då:) Måste börja kolla runt på elgiganten osv för att se vad jag egentligen vill ha. En bra med mycket megapixlar för ett bra pris!

Nu är filmen snart klar antar jag, den sög. Så jag städade litegrann och ska fortsätta snart. Ska bara tvätta bort sminket och sköjla ansiktet med ansiktsvatten och sen smörja in med en fet kräm. Mycket bra för min hudtyp!:)

Nåja, blir en lista senare om jag hittar någon bra.

(på bilden är bara en random kamera)

Jordgubbsbakelse



Fick nå bakelser med jordgubbar på, och jordgubbar i ett plastglas. Det var såååå gott:) Njöt för varje tugga! Just nu ser jag på Bring it on Again. Hah, riktig fjortis-cheerleading film, men det finns ingenting annat att se så.

Imorgon har jag sovmorgon till 10.05, klassråd och sen håltimme. Efter det har vi adm(?) eller hål. Sen turism. Får se om man klarade provet eller om det blir omprov. Hade ju inte alls pluggat till provet heller, hah, känns inte bra alltså. Känner på mig att jag inte kommer klara det. Men men, that's life.

Har även klippt till min hårförlängning, så nu är den inte så lång, men ändå lång, haha. Hur ska jag skriva det.. Den är till brösten ist för magen! Så ja, där fick jag till det! Ska duka undan middagen nu och diska när filmen är klar. Ska även sätta igång att städa lite nu, puss.

Rosor, röda



Ligger just nu och väntar på att mamma ska komma med fika! Ska ge henne rosorna jag köpte också!:)

Grattis mamma på morsdag



(gammal bild)

Söndag


Har precis ätit frukost och ser på tv. Jag har sovit jättebra inatt, fyy asså!:) Det är sjukt, kommer inte ens ihåg att martin drog till jobbet ens. hah!

Söndag, vad ska man göra idag? Jo jag ska antingen gå in till Buketten i Gallerian eller på Kvantum och köpa en blomma till mamma och sen ska jag fara till mamma och ge henne den. Får se om Oskar och Anneli kanske också kommer? :)

Nu ska jag fortsätta se på tv och sitta vid den här burken;)

The Simpsons - Movie

Hejsan!

Har precis sett klart Simpsons the movie. Just nu ser vi på Forrest Gump. Sen ska vi sova. Eller typ nu! Ska bara tvätta ansiktet och borsta tänderna. Ses imorgon!:)

Godnatt

Den lurar hjärnan..


Kristen & Taylor till Swe



Tror ni jag vill dit eller? EH JA

Lördagkväll!


Eller vad säger man? Godkväll kanske? aja.

Kom hem för bara typ 20min sen kanske, fick med mig hem mat från middagen (det som blev över). Sen fick jag med mig en blomma och en B&J glass;) som jag dock redan har ätit upp.

Ska väl inte göra så mycket ikväll, blir en hemma kväll medans det är Luleå cruising och alla ska typ dit;s Svin roligt. Aja, det kommer fler party dagar! Bror och hans tjej har fest på gruvberget också, men tar mig inte dit och orkar inte gå:)


Iväääg

Snart kommer mamma och joel. Han ville kolla på kattungarna :) Sen ska vi till mamma och grilla. Kommer hem seeenare. Får se om martin hämtar upp mig där kl 8 eller om jag går hem. Får se:)

Aja, vi hörs sen. Puss

Every day is the same.

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag diska och efter det blir det nog att fara till mamma! Ska även se till att katterna kan gå på lådan och så ska jag städa upp i min walk-in-closet.

Aja, men skriver ett inlägg till innan jag far!:)






Äntligen..

Har kommit på en annan grej nu, kan ladda upp bilder, men då måste jag ladda upp dom innan jag skriver i inlägget. Fan också. Varför kan inte bara dendär FUNGERA?!










Godmorgon lördag

Godmorgon! Vaknade först när martin väckte mig och skulle till jobbet vid 9. Så jag somnade om och kollade på klockan vid halv 12 igen så låg och drog mig ett tag och gick sen upp. Nu har man massa små kattungar som springer här och håller på. Ska snart fortsätta lära dom att gå på kattlådan :) Dom är 5 veckor imorgon!

Aja, ska väl bara sitta och se på tv tills 3 typ, sen blir det att duscha och fixa mig sen kommer mamma och hämtar mig så ska vi grilla och efterrätten blir Ben & Jerry's Strawberry Cheesecake! Hon var och handlade igår och jag fick välja! ;)

Nåja, har testat på min "andra blogg" där jag inte uppdaterar så mycket. En på bloggplatsen.se och där fungerar inte heller det att ladda upp bilder, så det är nå fel i mitt system på datorn eller hur det nu är. Får be Isak någon gång att ta en titt på den. Eller typ pappa.

Det blir bra. Puss

BLIR GALEN

ÅH, börjar bli jävligt less på att det inte fungerar att heva in bilder! Fick ett mail om att jag skulle gå in på verktyg och "rensa ut någonting" men det FINNS INTE PÅ MIN DATOR!!!!!!! HUR FAN SKA MAN GÖRA?!?!?!!?


Aja, sitter just nu och kollar på how i met your mother. Sen ska vi väl inte göra så mycket! Börjar bli lite små trött faktiskt. Nåja, får se om det blir ett till inlägg senare. Börjar bli less på att jag inte kan ladda upp nå bilder, och jag vet inte vad det är för jävla FEL!


Helg

Nu är det äntligen helg igen!

Skolan gick bra, hade info & layout, sen var det lunch, gick & åt. Efter det så satt vi bara i entrén och gjorde inte så mycket. Sen började nerverna pirra för då på matten skulle vi få veta vad vi fick för betyg, tror ni de gick bra eller?

Näe. IG på de! Svinkul, ska få gå sommarskola sista veckorna innan skolan börjar om igen, hoppas bara att jag klarar det så man slipper ha matte i 2an och 3an. Slippa det vore fan hur jäkla bra som helst. Aja, inte så mycket att göra åt de nu..

Har klarat av många kurser nu så det är nästan bara sovmornar & håltimmar. Bara bilden jag har kvar, eller ja, att veta vad jag får för betyg. Har ju lämnat in de jag ska ha gjort & det har jag.

Aja, nu ligger vi bara i varsin soffa, mannen spelar nhl10 & ja, jag sitter här;p Ska väl snart fara & handla mat. Får se vad det blir för middag. Börjar bli lite hungrig så får tjata lite snart så att vi far nångång:)



Har mailat blogg.se & berättat att det går inte att ladda upp bilder. Hoppas dom fixar det snarast!!! Annars byter jag blogg.

Fungerar.

Hej, sitter på skolan nu. Och här fungerar det att ladda upp bilder??;s Åh, vad arg jag blir.

Men har fått veta nu att jag har ganska mycket ledigt framöver, ganska mycket sovmornar osv.:) Det blir man glad av! Sitter just nu på info och layout:en. Ska väl göra nå "slutgiltig" arbetsuppgift eller nå.

Aja, nu kommer hon tillbaka. Puss


Fredaaaag!

ÄNTLIGEN FREDAG! OCH JAG HAR SOVMORGON TILL 10.05. Hinner inte skriva mycket för nu måste jag borsta tänderna sen springa till skolan! :) Ha det bra. Puss


Har info och layout, så kanske uppdaterar på 30 min?;)

Skolan + Luleå!

Hejsan! Drog till skolan kring halv 2 kanske? Sen efter engelskan så gick jag och rebecca och frida till stan. Gick på Kappahl och så började dom snacka om att dra till luleå. Så ja visst, jag ringde lars och fick låna 100kr till buss m.m. Sen så hoppade vi på 30an och drog iväg till luleå!

Gick runt och spanade på alla möjliga affärer tills jag och frida blev hungriga, så vi gick till Tasty och åt. Jag tog en kyckling burgare;) sen gick vi och spanade lite mer, dom handla säkert upp hela affärerna! Herrgud säger jag bara! Jag fick med mig en liten "börs-väska" en sån där "praktisk-sak-som-är-bra-att-ha-alla-små-mynt-och-pengar-m.m.-i".

nåja, sen låna jag pengar av rebecca så jag köpte en glass. Sen gick vi till Solgården och rebecca gjorde ett hål i "lillörat" ni vet? Den där lilla flärpen i örat. Så sen gick vi genom shopping och till bussen.

Sen nu sitter jag bara hemma och tittar på 2½män. och på något tag kommer väl martin. Han for till sin mamma och grattade henne, för hon fyller år idag:)

Nåja, ha de bra!

Till schoool!

Martin är i duschen nu, ska börja fara till skolan när han är ready! Typ nu, hah, ses när jag kommer hem puss!

Grattis!

Grattis till LOVISA som är min barndomskompis som har tagit körkortet!!:)
Grattis till mariana som fyller år idag! :)
Grattis till anneli som fyller år idag! :)

Fan att jag inte kan ladda upp bilder! Åh..

Torsdag

och här sitter jag, helt utvilad och börjar på ca 2 och en halv timme;) Undrar vad man ska hitta på för att fördriva tiden??

Martin ska iaf skjutsa mig, men då blir det ju typ kvart i 2. Ska kolla med han så han kan skjutsa mig halv 2, för måste leta rätt på en lärare och fråga han om jag har nå kvar i den kursen!

Har inte nå mer att skriva.. Hörs kanske innan jag far. PUSS

OCH bilder fungerar inte fortf.!

Gooodniiiighttttt y'all

Hejsan!

Nu är jag tillbaka igen, men ska snart gå och lägga mig. Har precis sett klart Shanghi knights? eller hur det nu stavas. Är jätte trött så det är lika bra. Tog ett bad tidigare idag och det ska jag säga er, det behövdes! Det var så härligt att ligga i de varmaste vattnet som gick och sen ta en kalldusch!

Aja, nu ska jag sluta skriva, ska försöka ta mig upp kring 12 eller nå;p halv 1 kanske! Martin skulle vara snäll och skjutsa mig till skolan;) har världens bästa och finaste pojkvän! Dels för att han är så snäll och han är bara helt enkelt underbar. Så glad att jag träffade honom.

Puss på er, kommer skriva imorgon bitti innan jag drar till skolan. Kommer säkert upp en outfit bild med, om BLOGG.SE vill samarbeta med BILDER nån jäkla gång!?!

Sär blogg.se

Bra att det funkar att ladda upp bilder då!? Funkar fortfarande inte och jag har bilder jag vill ladda upp men det funkar fan i mig inte. Aja, fan så less man kan bli..

Har inte gjort så mycket sen jag skrev sist. Vet inte riktigt vad man ska hitta på egentligen.. Se på tv kan man ju alltid göra, men det finns aldrig nå bra å se, bara vanliga program såsom Simpsons, 2½ män, Family Guy osv. Kanske ska man slå på en film ist?

FAN vad tråkig min blogg nu blev. INGA jävla bilder, fan, men det är inte mitt fel!! Blogg.ses funktion som man ska kunna ladda upp bilder fungerar inte, så det är inte mig ni ska skylla på. Så jag skriver iaf även fast det inte blir nå bilder. Så att ni kan hålla er uppdaterade om vad som händer i mitt liv!

Nåja, nu ska jag se på Simpson, ännu ett avsnitt. Kommer ett inlägg till innan jag ska gå och sova. Men det blir nog kring 10-11 tiden. Eftersom man har sovmorgon till 14.00!!!!!!! HA.

Puss

K.I.S.S

Keep it simple stupid.

Hejsan! Kom hem för 20 min sen kanske? Efter att martin hämtade upp mig på skolan så for vi till lärcentrum, lämnade in mitt sommarjobbs papper och sen hämtade jag pengar hos mamma. ;)

Växlade lite pengar inne på konsum innan vi for hem! Nu ligger jag och degar i soffan som vanligt. Har sovmorgon till 2 imorgon!! Hur nice är inte deee?:) Dock har jag ju bild. Men, vafan, det orkar jag inte. Så har bara engelska och sen slutar jag.

Hm, undrar vad man ska hitta på härnäst? Börjar bli hungrig så kanske käkar nå snart. Vet inte vad martin skulle göra för mat eller vad han har tänkt att de blir för mat idag.

Åh vad jag vill ha sommarlov! Imorgon blir det soligt, iaf enligt smhi! Aja, nu ska jag slå på tvn och kolla om de finns nå coolt att se.

Btw, VARFÖR FUNKAR DET INTE ATT LADDA UPP BILDER NU DÅ?! GAH VAD JAG BLIR ARG.

26/5 2010

Godmorgon!:)

Har precis fixat klart mig inför en skoldag ack så lång;) Nämen börjar 8.20 och slutar 13.45! Om ens det, vet inte vad vi har sist, kanske redan har gjort bort det? hihi!

Jag är taggad på att ta en promenad i regnet, dock duggar det bara lite, så det ösregnar ju inte precis. Men det ska nog gå bra, det enda jag blir blöt om isf är ju håret, men jag har inte ens stylat det eller nå så jag bryr mig inte så mycket. Det blev en perfekt frisyr att sova med blött hår, eller halvt blött kanske det var=)

Ska börja promenera på bara 10 min. Brukar ta upp mot 20 min ifall jag går min vanliga takt. Så kanske ska ta och gå lite snabbare? Men har ju som sagt 35 min på mig typ =)

Nåja, dagens outfit kan jag slänga in sen när jag kommer hem, orkar inte börja slita i sladdarna som ligger under bordet i trassliga högar. Så det får vi när jag kommer hem!


Bitch from Malibu

Just nu sitter jag och kollar på nån jäkla dålig komedi rapp film, hah. Aja, blev klar med arbetet ändå ganska fort faktiskt! Så nu är det överstökat och skickat på analys:) (så att man inte fuskar;) hah.

har väl inte så mycket mer att säga;p har prov imorgon också, men som tur är har vi världens bästa lärare så vi får använda boken ;) hah!

Nu ska jag fixa mig lite inför kvällen, ska byta lakan osv i sängen med, det behövs nu. Ska leka med kattungarna lite också. Imorgon kommer det regna, så funderar på hur man ska ta sig till skolan. För tror inte att jag har 10kr till bussen. Hah, fan va fattig jag känner mig.

Aja, ska se den här värdelösa filmen nu. Puss


Empire state of mind

Hejsan!:)

For med bussen hem efter skolan. Gick in till stan med rebecca och frida, sen kl 2 for rebecca med bussen så jag och frida gick in på åhléns en snabbis och sen stog hon med mig tills hennes buss kom och direkt kom bussen jag skulle åka med. Så hoppade på och när jag kom utanför lägenheten så satt martin där så vinkade glatt till honom, gick sen in och satte mig vid datorn. Har gjort mat och nu ligger vi som två sälar i varsin soffa. Han spelar nhl10 och jag bloggar;)

Nu snart ska jag nog sätta igång med idrottsuppgiften, fan så jobbigt.. Vill ju vara klar med allting, men inte fan är jag det. Eller jag har bara EN uppgift och det är idrotten. Dock ska jag börja lärlings tills hösten så då slipper jag ha idrott 1½ år. Nice? Jag tror det iaf, hoppas.

idrotten!

Smhi

Jaja, har kollat på smhi och det blir regn imorgon också, det ska regna hela dagen idag! Men på torsdag och fredag blir det en stor sooool. Sen på lördag är det molnigt.

Sök själv på smhi för att kolla. Vet inte vad dom har för adress men sök på smhi på google.se så kommer det fram.


Tisdag


Sovit gott? :) jag har, om jag har! Somnade direkt jag bara la mig i sängen där kring 12 tiden, åh vad skönt det var. Hörde inte ens väckarklockan på mobilen! Martin fick putta i mig i säkert 3 min, hah..

Nåja, börjar min första lektion kl 12.20. Då har jag idrott, och jag hoppas att vi inte har ute. Gympaläraren kan ju inte vara så osmart att han säger att vi ska vara ute, för jag tänker inte gå omkring med blöta kläder i väskan, big no no.

Aja, har precis ätit frukost och borstat gaddarna! Martin spelar Nhl10 och vi väntar på att klockan ska närma sig 12. Ska nog förbi och lämna mitt sommarjobbs papper, om vi hinner och om han orkar skjutsa dit mig förstås!:)

nejnej, men vi hörs väl när jag kommer hem, hoppas bara att det blir ett uppehåll så man hinner hem innan det regnar. Eller att det kanske slutar? Gud det hade varit så braa!

Måndag

Hejsan:)

Skolan idag då. Gick ganska fort faktiskt. Hade ju sovmorgon till 10.05 idag, de var nice;) hah. Är iaf klar med svenskan nu också, så imorgon har jag sovmorgon till 12.20 för vi har ingen matte på morgonen. Sen på fredag har jag sovmorgon till 10.05. Det är bra!:)

Synd bara att vi går nästa vecka och sen veckan därpå, v. 23 då går vi ut skolan, så har det bara denna vecka och nästa vecka. Surt. Synd att det inte var 6 veckor kvar. Aja:) Snart sommar iaf!

Vid 5 ska martin börja med maten, vet inte vad det blir men någonting med pasta iaf. Hoppas det blir nå mumsigt;) Annars ska jag väl inte göra så mycket mer ikväll. Sitta vid datorn som vanligt?;) hah. Nåja, nu ska jag se på Family Guy!:) puss

Sängdags

för mig! :)

Ska upp lite tidigare imorgon bitti hade jag tänkt mig. Så ska nog lägga mig nu, vi hörs när jag kommit hem. För har ingen lektion med data imorgon, kanske på adm:en eller nå, men tror inte det. Får se. Men annars hörs vi senare när jag kommit hem. Puss


Ramlösa




Finns två nya smaker, smultron och rabarber. Måste testa rabarber för smultron var as god!




23 maj 2010

Goddag! Kom hem från byn för bara några minuter sen. Kollar på Wipeout, (the best of wipeout) sen ska vi väl inte göra så mycket. Sova säkert, hatar att det blir så varmt när man sover för då blir håret fett, tror jag har duschat 3 dagar irad för att jag svettats så mycket. Not so fresh, huh?

Skolan imorgon, har sovis för har gjort bort datan! Så börjar 10.05 då vi har klassråd. Nu har vi bestämt en sak! OCH DET HÄNDER TILL HÖSTEN. Fan så tagg jag äääärrrr! :) Säger inte vad det är, men det kommer bli sjukt roligt. FYFAN!

Aja, puss!:) Hörs imorgon bitti, då jag ska inviga min kavaj ifall det inte är för varmt ute. Puss


Söndag


Sitter och kollar på Scrubs just nu. Den här söndagen ska jag dammsuga och dammtorka. Får se om vi kanske drar oss till byn också? Hade varit jäkla niceee:) Men nu ska jag hoppa in i duschen, för jag ska fan med till martins mamma!



27 dresses

Den är slut nu=( Har inte sett den från början, men vafan. Den var bra iaf! :)

Nu ska jag och martin nog gå och lägga oss tror jag, är väldigt trött och vill inte vända på dygnet. Nåja, godnatt på er:) Pusss



Åh, jag måste färga min utväxt. Får nog bli på fredag då mamma kommer hem och ger mig pengar.

Helens små underverk

Den kollar jag på atm!

Sååå bra! Kate Hudson är så bra skådespelare!
Aja, efter det ska jag fortsätta se på tv. Så vi hörs KANSKE senare=) Pusspuss!


Vart tog solen vägen?

Jepp, den försvann, kanske mamma hade rätt om att det kommer bli ca 7 - 15 grader i helgen? Alltså plusgrader, annars hade det ju vart vinter igen ju!

Nu har första semifinalen börjat, Sverige - Tjeckien och jag hoppas att Sverige tar sig hela vägen, det är dags igen nu tycker jag.

Aja, nu ska jag fixa mig lite, typ ta på mig kläder:) Hörs sen.


Saturday today


Just nu ligger jag i soffan, kollar på Talang 2010 repris såklart. Har ätit frukost och så.
Idag vet jag då inte vad som händer alls, ska nog diska osv och sen kanske dammsuga om jag orkar så slipper jag göra det imorgon!

Ska även plugga lite till turism provet till på måndag, dock vet jag inte om jag har pappret hemma eller på skolan(?) Nåja, det löser sig nog.

Nu ska jag kolla på tv. PUSS

Film+chips+mys=fredag

Hejhej!:)

Nu sitter jag å ser på en film, släkten är värre? eller nå sånt. iaf, jag, martin å isak for och fikade hos deras morbror och hans mamma. Sen skjutsade vi isak till björns och sen jens (morbror) till sanden området.

Senare for vi en sväng på stan, såg rebecca, och cicci så ringde rebecca. Hängde med dom tills cicci skulle å jobba. Så jag, rebecca och frida gick till rebeccas bror och satt där. Sen efter 9 så for dom till nån och jag gick hem. Så sen såg jag några killar gå med chipspåsar så jag sprang till kioskpiraten och köpte mig en påse!

Nu ska vi se på film. Godnatt för jag skriver inge mer!:) Stänger av burken nu! Puss

Hit me, hit me.

Hejsan!

Har varit hemma sen kl halv 10 kanske? Fick skjuts av martin till skolan, sen blev jag och isak klara typ samtidigt. Så han ringde martin och så kom martin till skolan och hämtade oss. hah, hade inte nån matte eller nå efteråt. Så vi hade egentligen bara "en" lektion idag och det var matte nationella..

Annars har jag hunnit äta en sen frukost och lunch här hemma. Nu ska jag väl inte göra så mycket annat än att se på när isak spelar nå spel. Blabla of Gay Tony heter det. The balad of gay tony, SÅ var det;) heh minnet!!;)

ajjaaa skriver väl sen. Puss


Matte

Godmorgon, skriver ett snabbt inlägg för snart ska jag fara till skolan och ha matte nationella.

Slutar väl kring 13.45 skulle jag tro, eller så är det tidigare. Nåja, hörs när jag kommer hem. Puss


Cold Case

tjena!

Sitter just nu och ser på Cold Case, efter det är det Criminal minds och sen Gordon's kitchen nightmares - om jag orkar se det.

har väl inte hänt så mycket sen jag senast skrev. Har hunnit duscha och så, ska snart gå och smörja in mig i massa olika lotions och sen bara ligga i soffan och inte göra någonting! Gud så skönt.



Nu börjar det om, ses imorgon bitti!




Two new shoes to my collection

Hejsan igen!

Idag for jag till skolan, hade en lugn dag faktiskt! Fick sluta innan 12! Ringde martin som ändå skulle fara och handla, så han hämtade på mig på skolan. For till kvantum och handlade och sen in till stan för isak ville träffas på åhléns! Så vi for dit och träffade han å rickard. Pratade en stund och sen kom robin och hans kompis. For till mig och martin och dom spelade Nhl10 och gormade.

Robin ville leka med hanen (kattungen) men just då hade jag satt den till cissi som skulle mata den. Så otur där;) Sen iaf skjutsade martin mig till stan, (mamma). Jag och mamma drog till Eurosko och köpte 2 par skor till lilla mig! SO happyy at the moment. =)

Så här har ni bilder!



eurosko strl 38, 37 fanns inte men men! 199:-




MY BEJBIES! LOve theem ♥ Strl 37!
399:- på eurosko. SÅ NÖJD!!

TACK MAMMA, LOVE YOU! HA DET SÅ BRA I TURKLAND I VECKAN!!

Laddarjäkel



MEN som tur så var det ingenting fel med min laddare till datorn. Iaf, igår så la min dator av, eller data sladden. Trodde seriöst att den var kaputt, helt totalt sönder. Men så tänkte jag, kanske ska jag ta och kolla om de går? Så när jag satte sladden i datorn så laddade den! ;) Fan så glad jag blev.

Det var alltså att den hade blivit för varm, sen bara lagt av. Så ska låta den ladda hela batteriet i datorn och sen dra ut kontakterna ur väggen och datorn, så den inte blir för varm igen.

Iaf, nu är jag glad igen och om bara några minuter ska ni få se mina nya skor!;)

Yes!



I'm keeping the blog!



Change?

Funderar på att byta blogg. Men jag vet fan inte, har gjort ett konto på bloggplatsen.se.



Snygga designer man slipper göra själv

Bättre upplösning på bilderna

Mer saker att ha på bloggen, ändra hur man vill osv. Utan koder.




Jag förlorar alla inlägg och arkiv som jag skrivit.

Seg sida, man måste vänta 1000år innan man kommer in.

Så jobbigt att "börja om" eller hur man nu säger.

Jag trivs bättre på blogg.se


Hur fan ska jag göra? Mitt hjärta vill stanna på blogg.se men min hjärna vill "börja om".. Vad tycker ni?


Sommarjobb



Jag har fått ett sommarjobb på havremagasinet på Norrbottensvägen, och söker jag vart det ligger så är det på "godisarenan" området. Alltså muséet där. Åh vad kul, kommer typ få klippa gräset osv. Fan va jobbigt..



My new jacket has arrived

NU HAR DEN KOMMIT! DEN SATT SOM ETT SMÄCK PÅ MIN KROPP!!!:) So happpyyy










Blev svinrädd att det inte var nå fickor på den, så blev så sur att jag råkade riva sönder en tråd, men den tråden visade att det fanns fickor, - ibland lönar det sig att bli lite småsur!

19 maj 2010

Hej!

Har inte haft ork att skriva nå sen jag kom hem kring halv 2. Idag hade vi temadag. Inte alls jobbigt, satt i grupper och snackade om grejjer som vi sen skrev ner, det kommer bli ändring på vissa grejjer i handels kan jag då säga!:)

Sen har jag bara suttit här och inte gjort så mycket. Väntar på mamma som ska komma med min kavaj och mitt papper om sommarjobb, hoppas innerligt att jag fått något av de jag valt. För nästa år söker jag sommarjobb/jobb med ett CV. Inte inom kommunen.

Gör inte alls för mycket nu alltså.. Ser tv osv. Aja, nu ska jag vänta tills mamma kommer och sen laga nå mat! Bilder kommer på kavajen om den sitter perfekt. Det är ju en oversize modell, så hoppas den sitter bra.





cya!

Morsning korsning!

godmorgon alla läsare.

vaknade kring halv 7 idag, är helt klar nu så ska bara lägga in dagens outfit så är jag ready to go. Det är knappt nå sol ute men jag ska nog ändå bära brillor. Mitt öga är fortf. uppsvällt, så det ser inte så mysigt ut. Får väl försöka vara diskret och gömma ögat på nå vänster när jag är inne i skolan.



haha var lite snabb.

chinos - bikbok
linne - H&M
tshirt(svart) - H&M
kofta(svart) - gina tricot?





ni ser, fortf. uppsvällt. Hate it - why me god, why me??


aja, nu ska jag fixa klart allting, sen dra till bussen. Puss på er.

What tha f*ck?



Jag menar, ofta?!

Vem är alla? varför kommenterar ni inte? Om bloggen är så tråkig, varför följa den ens då? Våga kommenteraaaa




I love my mom!

Är tvungen att skriva en sak.

Igår blev jag sååå sugen på en kamera, mitt i allt. Dock har jag frågat mamma förut om jag kan få en kamera. Så på lektionen så messade jag mamma och skrev:

Jag: Jag vill ha en kamera, köp en till mig.
Mamma ringde upp senare och sa att vi kan kolla i början av juni på kameror.

I love my mom!!! ;)



Bakning, städning och diskning - klart.

Hejsan, har hunnit duscha, städa och diska sen jag vaknade kring 10-11 kanske? Eller har vaknat lite då och då för att det varit så varmt och att jag har haft så ont i ögat.

Bjuder på en bild utan fix alls. Ser ni skillnaden? Kolla hur brett ögonlocket är där jag ringat in och så jämför ni med mitt andra. FYfan vad ont det gör när jag tar på det. Baddar med vatten nästan hela tiden, för att det ska svalka lite.

aja, hann med att baka också. Blev både choklad och vanliga muffins. Men chokladmuffinsarna blev utan ägg, hade i vatten ist. Blev faktiskt gott. Smakade inte som vanliga, dah. Men det var gott ändå.



Idag ska jag nog inte göra för mycket, ska vila och badda mitt jävla cpöga hela dagen. Förlåt att min uppdatering har varit dålig, men jag har inte någon ork att blogga när jag har ont någonstans, för när jag anstränger mig, t.ex. när jag dammsög och skulle böja ner mig och sen upp igen, så får jag jätte ont i ögat och sen huvudvärk, så ska snart ta en till huvudvärkstablett. Hade bara två och den första tog jag igår när jag gick och la mig.

Kanske kommer ett till inlägg senare ikväll, om jag mår bättre (eller ögat) hah. Puss

Monday afternoon

visst heter det så?;s

hah, aja, efter skolan - som gick grymt sakta. Så cyklade jag hem, satte mig vid tvn och sen kom martin vid 4 kanske? Gjorde nå mat sen gick jag till kioskpiraten och köpte varsin glass, därefter vid 5 for vi till Storheden. For på biltema, jula och sen for vi genom stan och hem till mamma, hämta nå grejjer och lämnade nå papper som hon ska skriva på.




där baki är martin;p


vad vore en tripp någonstans utan en ego bild?

Sen for vi hem, nu sitter vi bara här och gör mest ingenting, han kollar på hockey och jag har precis tagit bort sminket, har nån jävla inflammation eller nå i högra ögat, fast jag vet inte vad det är egentligen. Det har svällt upp på ögonlocket och det gör ont, säkert ingenting allvarligt.

Annars nu ska vi väl inte göra så mycket, när han far ska jag krypa ner i sängen och spela lite harpan och sen ska jag sova. Ska sova till 9. Fan va skönt! Har matte på morgonen, fasn' så jobbiiiigt.

Nu orkar jag inte sitta här, har för ont i ögat. Kanske stannar hemma imorgon, om det gör lika ont som idag.

Måndag v. 20?

Godmorgon! Jag klev upp lite tidigare idag för att jag skulle kunna sitta här ett tag. Har fixat mig på 5 röda och nu sitter jag på min balkong och dricker lite te.



Börjar 8.20 så jag ska börja cykla kl 8 hade jag tänkt. Så blir att sitta här i 20 min till ungefär, har hunnit med att ta outfit bild med! Eller dagens klädsel eller nå, inte vet jag..



Jeans leggings, linne och skjorta + massa ringar! Puss
Nu ska jag dra och borsta tänderna och dricka upp mitt te först, sen skolan!

A perfect man

Nu ser jag på det, slutet dock. För hockeyn tog resten av tiden;s

Sen ska jag sova, vi hörs imorgon på morgonen för har data då. Puss!


I've got a problem...

Nu är det så, har ett problem, jag ska bli ljusare. Men inte blond. Ska jag göra slingor eller ska jag färga ljusbrunt? DOCK så kan jag inte ha min hårförlängning ifall jag färgar ljusare, man kan ju göra den ljusare också, men vafan.. Det sliiiiter ju så jäkla mycket, eftersom det redan också är färgat..

Hjälp?





Tror ni jag kan få hårförlängningen den här färgen? Ifall den är mörkbrun just nu, för det är ju ingen idé att jag göre ifall jag måste ha en avfärgning.. Men vafan, jag ska testa. Annars blir det ingen hårförlängning i sommar. Men man lär sig ju av sina misstag ifall det skulle bli fel.

svara gärna ifall du har en åsikt. Vill veta hur man kan göra på bästa sätt! Speciellt med hårförlängningen!

Freestylaaaah

Sitter just nu och ser på Sverige - Kanada, Sverige leder med 3-0! Håll de här nu!





Cougar town

hejhej =)

nu har jag käkat lite middag med. Orkade inte börja ställa mig och diska så jag kokade bara nå nudlar. Nu blir det att se Cougar Town (repris) och sen Americas nex top model 13 och efter det kommer väl martin hem för då äre hockey - Sverige mot Kanada.

Nu header också, ser ni den inte - klicka på F5. Puss


16 maj

Hej, vi for till byn i fredags, kände att jag inte orkade ta med datorn eller en skriva att vi for dit. Har inte orkat sitta alls vid datorn.

Vi for dit, och sen så bytte martin bil ;) så nu finns det inte någon mercedes nå mer, fjortisbilar:) hah. Sen iaf käkade vi pommes och grillkorv, tog det lugnt hela kvällen. Satt på bron och såg hur det ösregnade och åskade, det är så härliiggggt:) For en sväng till martins farmor och farfar med.

Vaknade ganska sent, vid 12 kanske? Klev upp och tog med mig lite kräm ut på bron och satt där i värmen och chillade mest. Sen grillade vi! Fläskfilé, potatissallad och italiensk sallad med fetaost osv, mummaaa!!!! :) Bröd som vi hade i ugnen också, så dom var riktigt knapriga å goaaa! Efter det gjorde vi väl inte så mycket, satt ute på bron hela kvällen (jag martin och mariana) sen fick vi oss flera stycken skratt tillsammans! hah, så härligt. Dom satt och drack vin å likör, jag smakade lite likör! Sen fick vi oss många fler skratt. Somnade där vid efter 12.

Var även till en stuga, tog lite kort åså.







Så härligt, men blev rädd när det började röra på sig och låta i buskarna. haha sprang fan därifrån och slängde mig in i bilen.


Vaknade av att mamma ringde och sa att hon matat katten och sagt att kattungarna har blivit jätte stora! Och det hade dom verkligen. Men iaf, vaknade då, klev upp och satte mig vid köksbordet där martin satt. Värmde upp middagen sen igår, salladen var jättegod, när den fått stå i kylen och dra åt sig en massa smak! Sen gick vi ut, satt där mest och sen for vi hemåt. Kom på att jag fått mitt första myggbett! Det kliar bara litegrann, men det är härligt, då vet man att sommaren är på ingång.


Det är på knät, på sidan så det ser jätte konstigt ut. Tog den på ett konstigt sätt, ur en konstig vinkel.

Sova

Nu är jag förbannat less på detta internet så nu skiter jag i de här. Slår av burken och sätter mig vid tvn ist.

Hörs imorgon då jag orkar sitta här. Puss


kladdmuffins

Mmmmh! bakade nyss nå kladdkake muffins, dom blev delicious helt enkelt! Martin ska iväg å göra nå med sina polare så har läggan för mig själv ;) hehe!

Blir nog att slå på en film och mysa lite! Hade varit gött med nå sällskap, men men..



En bekännelse: Min mage mår inte alls bra av choklad, även om det gäller 1 liten liten bit marabou eller en om jag äter en hel kladdkaka (vilket jag aldrig lyckats med, har försökt många gånger). Så ni fattar hur min mage är just nu, har ätit två st bara. Min mage håller på att explodera.. ni fattar vad jag menar va?



Ps. glömde skriva att (eller jag skrev ett inlägg men det försvann för internet gormar en massa just nu) men iaf, så skrev jag att jag sett Avatar, den var bra, den får ett + för att det var en animations-film eller hur man nu säger. Den var bra, man fattade och jag fällde några tårar lite då och då!

Avatar

Nu har filmen laddat klart, så nu blir det avatar ;) hörs sen!



Sleepover at annie!

Hejsan!
Är hemma nu. For iväg till annie igår kring 6 tiden, vi drog och köpte varsin stor muffins med glasyr på Coop + att jag köpte en toblerone och hon en 300g chips påse! Sen slog vi på law abiding citizen! Den var grymt jääävla bra. Måste ses igen alltså! Gillar såna där coola filmer, ni vet jag älskar transformers, animerade filmer såsom Hitta nemo osv? OCH såna filmer som den vi såg igår, när det är en person som är så jävla smart att han kan göra vad som helst själv. T.ex. dom trodde ju att han hade en medarbetare? Han gjorde ju allting själv, han hade byggt tunnlar från fängelset och dödat alla själv osv. Fan va coolt.



När vi sett den så tittade vi på Efterlyst, sen när de var klart så gick vi och fixade oss inför sängen, jag tror annie somnade.. när jag kollade på Criminal minds. Sen efter det somnade jag, sov till 20 över 9 då jag kände att jag var tvungen att vakna för annie var vaken.. :) Åt lite frulle sen kom hennes mamma och pappa hem, dom hade varit i Turkiet. Lykos dom! Men jag ska ju fara i augusti så! Snart bara 2 månader kvar:)

Nu ska jag ta det lugnt och sen ska jag duscha och sen kanske gå ut och sätta mig i solen. Det är ju nästan sommar nu alltså. NICE!


Lov!

hejsan!

Nu har jag kommit hem, eller har varit hemma ganska länge. Men internet har tjorvat så har inte kunnat blogga. men men, sånt händer! Ser just nu på Road Wars. Handlar om polisen i Storbritannien och typ knark, alkohol osv. Att dom tar en massa människor som odlar olagliga droger hemma osv.

Aja.. Är grymt hungrig så funderar på att göra nå mat snart. Nu har jag iaf ett litet LOV! :) Skönt. Ledig tors-fre och sen har vi helgen. Grymt, men nu ska jag vara lite social med martins mamma och micke som har kommit på besök.

Onsdag

Hejsan! :) Hann visst skriva några rader, kom ju på att vi har ingenting som kallas frukost hemma, så jag hoppar över det och försöker hinna till cafét på skolan innan nationella börjar, kanske köpa en cola eller nå. Då får man lite socker i sig innan.

Så här ser jag ut idag iallafall :)
haha, känns jätte konstigt, igår när jag duschade så for min lugg åt andra hållet, så nu har jag den åt höger, det känns helt konstigt. Den ska va åt vänster! Men jag får väl fixa det ikväll genom att duscha igen!



jeans leggings, oversize tröja, grått linne och strumpor som ni inte ser ;)



sminkningen, - bara ögonskugga och maskara! Orkade inte göra nå speciellt.

Nu ska jag stänga av den här burken och packa ner det jag ska ha med mig till skolan, puss!

Sverige

rocks!!

hah;) har precis sett Alice i underlandet (den svenska barnfilmen) var tvungen att ladda ner den med när jag laddade ner den med Johnny Depp. Den var snabbare än den som gjordes nyss så jag såg den precis. Den var inte alls som jag mindes. Men men, man kan inte komma ihåg allting från barndomen :)

Nu ska jag kolla hockey och mys lite med Samantha! ;) Sen ska jag nog sova! Ska ju upp imorgon och göra matte nationella. Har kollat lite i böckerna också. Det borde nog gå bra tycker jag :)

Ajaaaaaa, vi hörs imorgon när jag har slutat, tror det är kvart i 2 så tar bussen 10 över 2, hörs kring halv 3!



Just det, glömde berätta att jag gick på H&M igår på lunchen med rebecca och frida, köpte mig min efterlängtade ring då!

Har ingen bild för har inte orkat ta någon men ni får bilden från H&M:


haha, nu saknas bara en sak! Det ska jag köpa till veckan så ni får se då:) puss och godnatt på er.


Christine

Satte igång med maten direkt vid kl 5 typ? gjorde fiskpinnar och potatismos, mumma. Sen nu har jag bara legat vid burken och inte gjort så mycket. Ser just nu på Christine, sen blir det vänner och biggest loser och sen är det Sverige - Frankrike! Så det ska ses.

Fast jag går nog och duschar i någon paus där kring 7. Ska kanske bada, men jag vet inte om jag orkar, måste ta med mig mina badkulor jag fick av mariana så man får lite skumm och god lukt i badet :)

Nåja, skriver kanske ett till innan jag går och lägger mig, för hinner inte imorgon bitti då bussen går kvart i 8 och har nationella i matte på morgonen i björksalen, åh vad jobbigt. Men men, får plugga lite nu ikväll och hoppas på det bästa!

Skrev till pappa att jag fick g+ på ett matteprov. Han blev jätteglad för min skull:) Ska fortsätta såhär och försöka kunna allting på matte nationella! Så kanske det inte blir så mycket restuppgifter innan skolan slutar.

Nu har det börjat om. puss!




Kenza = coolaste bloggaren

HHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAH KOLLA, fyyyyfan va cool hon är alltså! Ni måste se hela. Så fattar ni..



"öh ja, en kniv ifall man skulle vilja hugga någon"
"en sån om man blir sugen på kaffe"

Och ja, man fattar att hon lagt dit det innan, varför skulle man ha med sig en kniv eller en vattenkokare till kaffe liksom? om hon ändå fikar varje dag osv. haha hon är ju för skkkööön ;)

Hemma nuuuu!

Har precis kommit hem! Skoldagen gick ovanligt fort faktiskt ;)






Tisdag!

Idag börjar jag 10.05. Martin ska till tandläkaren kl 10 så jag får skjuts till skolan, nice?;)

Har matte, idrott och engelska idag, har jag för mig? Nåja, blir nog bra, ska inte glömma ta med mig mina bilder som jag ritat och ge dom till charlotte. (bildlärare) men men nu ska jag dricka upp min oboy och sen borsta tänderna, lägga på maskara och sen iväg, puss!



Trött sej.

Nu är jag vääääldigt trött känner jag. Tror jag ska dra mig mot toaletten och borsta tänderna och sen dra mina ben till sovrummet och sova så jävla gott. Tror det blir en sovmorgon till 9 imorgon, behöver det om jag ska vara ärlig. Har även idrott imorgon, utomhus. Bättre det än behöva he me sig en massa jävla skor och annat. Fotboll står det på listan, ska nog bli roligt. Längesen jag sparkade på en må jag säga.

Ska nu gå till min walk-in-closet och välja ut vad jag ska ha på mig imorgon, troligast blir det mjukisar eller nå annat som man slipper byta om. Jag menar, ute, hur jobbigt kan det bli liksom? Tar med mig en liten väska med deo ifall det behövs, troligast inte men man vet aldrig.

AJA godnatt! Hörs imorgon för jag uppdaterar nog innan jag drar till skolan. PÖSS


Det gäller att vara cool










Kommentera =)

Fegisar, våga kommentera nu! :) Tråkigt att inte veta vilka som läser min blogggggg! Skriv helst namn :)


Vad är fel på gröna ögon?

Tjaa igen:)

For hem till mamma efter skolan, eller jag gick och gjorde syntestet på Nyströms! Sen gick jag hela vägen till Svea fältet där mamma bor. Köpte mig en glass, kände att jag behövde det! Så gick hem till henne, slog på tvn och satte mig där tills hon kom hem och gjorde mat.

Vid 7 eller nå så for vi iväg till Coop, köpte kattmat och sen hem till oss. Mamma och martin satt och pratade säkert en timme eller nå, kändes det som. Dom pratade om *hemligt;)*. Ne men ni kommer få veta senare :) Lovar.

Nu ligger jag bara här och kollar hockey med martin. Ska snart tvätta bort sminket och sådär, ansiktstvätt ska också användas. Annars vet jag inte vad mer som har hänt. Hade nå hälsogrejs på skolan idag, svarade på nå kryssfrågor och sen tog jag vikt och längd osv. Jag har krymt! Jag var 171 senast jag kollade och nu är jag 168,4 cm! DET ÄR JU HEMSKT!

Ajaaaaa,, såg nå bilder sen jag gick i 1an och 4an med. Hah fyyyfan hur man såg ut. Hon frågade om jag var blond som liten, men vafan, det såg man väl på bilderna? Ofta man färgar håret i ettan liksom? då är man typ 7 år? aja, fick frågan om jag hade linser än en gång, ni vet jag skrev ju att jag blev lite stött när jag skulle ta kursen så man får övningsköra? Då frågade hon om jag hade linser för att jag hade så gröna ögon, fick den frågan idag med.

What's up with that? Spelar det någon roll om en person har gröna ögon eller? Känner mig sjukt mobbad. Ofta någon skulle fråga det om man hade bruna eller blåa ögon? OCH ja, hon SA att HON frågade det för att jag hade GRÖNA ÖGON, inte att dom frågar "alla" det.

Blir sjukt less, funderar på att köpa färglinser som är bruna ist, då slipper man ju allt tjat om "har du linser"? "ne men jag tyckte att du hade så gröna ögon" osv. Fatta less man blir. Jag frågade till och med mamma ifall jag var adopterad för jag visste ingen i min släkt och mamma visste inte heller någon som har haft eller har GRÖNA ögon. Alla har bruna eller blåa. SÅ fuck off och säg fan inte att dom "frågar alla om dom har linser" idiot.




dock har jag ljusgröna, hemskt att alla ska vara så avundsjuka :)

Nu är det måndag igen

Och jag sitter på data lektionen som precis har börjat.
Några ska göra Excel provet som var förr förra veckan tror jag, v. 16? Jao.

Vaknade fan halv 7 idag, hemskt. Men you gotta do, what you gotta do. Duschade snabbt, sen fixade jag mig snabbt men jag tog ändå så länge på mig att jag var inte på skolan förens 10 över 8.

Nu börjar vi. Hörs när jag kommer hem till mamma. Puss

Tidig kväll.

jag orkar inte se klart matchen men jag antar att Sverige vinner? heh.
Jag ska gå och lägga mig nu så jag orkar att duscha imorgon bitti. Tänkte fixa mig litegrann. Har även hunnit tvätta så jag har på mig samma kläder som igår på festen (så om ni ser mig så vet ni nu att jag har tvättat dom kläderna) så ni inte tror att jag har samma kläder 2 dagar irad utan att tvätta dom först ;) heh, så äcklig är jag inte!

Nåja, nu ska jag krypa ner. Puss

Sweden

Nu är det Sverige - Norge!




Kattungar :)



Min favorit - Samantha :) (sam) som jag kallar henne!



Dom andra och sam:)



Mina små kissemissar :)

Kavaj - ja tack!

Jag skiter i en jeans jacka nu. Jag ska bära kavaj i sommar!




Sunday



Nämn någon som gjorde dig glad igår: Lovisa ♥
Vad gjorde du kl 8 i morse: Snarkade något så jävulskt.
Vad gjorde du för 15 minuter sedan: bakade negerbollar?

Det sista du sa högt: Va?
Vad har du druckit idag: Mjölk och vatten
Vad var det senaste du åt: Negerbollar!

Vad var det senaste du köpte:
Ett kort till Lollo!
Vad är det för färg på din ytterdörr: Trä/brun

Vad är det för väder hos dig just nu:
Jag vet inte, det är ljust iaf.
Godaste glass-smaken: Vanilj med krossade chokladbitar i;) mummaaa
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Nja.
Sover du tungt: Sådär, ibland vaknar jag av allt och ibland sover jag som en jävla häst.
Drömmer du mycket: Säkert, men jag minns inte allting.
Mardrömmar: Ibland
Vilket ämne är roligast i skolan: Praktisk marknadsföring och engelska
Trivs du med ditt jobb: har inget jobb..
Favoritklädsel: Leggings, linne, tygskor, tröja och jacka
Favoritlåt just nu: Linkin Park - New Divide. Älskar den och tröttnar aldrig på den.

Vad ser du om du tittar åt höger:
Ett bord och en tv.
Vad gör dig glad just nu: Att det är söndag och jag har städat färdigt!

Vad ska du göra härnäst: Ligga här som en idiot och umgås med min burk.
Höger- eller vänsterhänt: höger
Humör just nu: Trött, sliten och glad.
Favoritgodis: Lakrits och choklad
Klädsel just nu: Morgonrock ;)

Musik just nu: ingenting, det som spelas på reklamerna på tvn.
Sommarplaner 2010: Festivaler med dom bästa, sova länge, sola, bada osv.
Hur många kuddar sover du med: En.
Spelar du nåt instrument: Nep..
Morgon- eller nattmänniska: Beror helt på väder och humör
Vilka är viktigast för dig: De närmaste, vänner, familj, pojkvän♥
Bio eller promenad: Hah, behöver jag ens svara? Bio ofc?;)
Är du kittlig: Jies, knäna, vid halsen och på sidan (revbenen)
Snarkar du: Ibland hah, kan vakna ibland att jag göre, men inte ofta äre.
Stjärntecken: Vädur;)
Äckligaste insekten: Skalbaggar, larvar osv.

Vad vill du jobba som? Jag har absolut ingen aning faktiskt.
Stökigt eller välstädat? Välstädat
Skulle du nånsin få för dig att hoppa bungyjump? Ja, fyfan så roligt.
Anser du att du är stark? Jies ;)
Vad gör du om du får hicka? Svär.
Vad längtar du mest efter just nu? Sommar, sommarlov, sol osv.
Hur svarar du i hemtelefonen? Har ingen.
Hur svarar du i mobiltelefonen? Hallå
Antal timmar sömn inatt? Hm, från 02.00 till halv 1 ;)
Sov du ensam? Nej:) Med min baby!
Vem sov hos dig senast? Oj, längesen, måste vara hos annie.
Vad ser du fram emot? Gå ut skolan.

Vad vill du ha just nu? Pengar, kläder, väskor, jackor, u name it.

Vem längtar du mest efter? Annieeeee och farmor =)
Vilken buss åker du oftast? 05an men den har ju slutat gå nu, jävla sommartid.
Vilken årstid är det nu? vår/sommar
Anser du dig själv snygg? Ja, nog ser jag bra ut.
Har du varit kär? ÄR  KÄÄÄÄRRRR :)
Är du kär nu? MEN NÅGOT! Martin Ekhammare <3333 2007 1 november! 2½år 1 MAJ!

Snodd av: Josse

Negerbollar eller chokladbollar?



Jag säger Negerboll.. Inte för att vara rasistisk men det känns bättre än att säga Chokladboll.


Jag och martin (eller martin) ville baka negerbollar. Så jag sökte upp ett recept på det och han satte igång och baka. Sen tyckte han att dom blev helt fel. Så jag sökte på något annat recept. Då bestämde jag mig att göra egna. Dom blev perfekta. Men martin ville inte smaka, utan han satt där och åt sina fyrkantiga negerbollar och mina blev runda och fina, hur kommer det sig att tjejer gör finare bakelser än killar? Är det för att vi är mer intresserade eller? Det finns ju killar som älskar att baka och laga mat. Och kvinnor som hatar det, men i slutet om man ser en helt vanlig familj, så är det ju oftast kvinnan som bakar och så. Det är konstigt.



Så här blev mina, vi har inget pärlsocker så det blev inte helt bra. Men martin kom på en sak, socker, vanligt socker. Låter inte gott när det är 3,5 dl socker redan i. Men det kanske var gott, jag vågade inte prova hans negerbollar.

Lelle



Visste ni att jag kallades alltid Lelle förut? När jag var liten. Det var Lovisa som kom på Lelle. Hon kallas ju Lollo, och så har jag "E" i mitt namn (Ellen) så det blev Lelle.

Jag har alltid tyckt att det namnet är mig, när jag hör eller ser "Lelle" på internet så tänker jag bara på hur det var förut. Man bodde på Fiolvägen, i Hamptjärnmoran. (Stället jag växte upp). Det var den bästa tiden någonsin. Vi barn var födda 90, 91,92,93,94 och 95.

90an Erik
91an Fredrik
92an Lovisa
93an Jag
94an Johan (lovisas lillebror)
95an Micke (Fredriks lillebror)

På sommaren var det fotbolls på ängen bakom gatan som gällde. Landhockey när fotbollsplanen var blöt av regn eller lerig. Och på vintern spelade vi hockey. Vi delade upp lagen så att det blev jämnt. Alltid var det ett mål som ena laget vann med. Annars var det lika hela tiden. Jag saknar den tiden, otroligt mycket. Det var den bästa tiden som jag någonsin har upplevt.

Ego pics







Tog visst några bilder igår, det är bara 3 av typ 500 jag tog ;) hah.

Sverige.


har faktiskt varit duktig idag, eller efter maten så satte jag igång och diskade, sen dammsög jag och sen har jag inte gjort nåmer, ska dammtorka efter att jag sett klart filmen "husband for hire" som är nu på kanal 5.

Åh vad jag inte tycker om söndagar, inte för att skolan börjar om imorgon, inte alls. Men det är bara repriser på tv. BARA REPRISER! Hur roligt är det att se repriser hela jävla dagen? Inte alls så jävla kul.

Och förlåt men det blev inga bilder sen igår, men jag är glad att jag fick träffa lovisa och det hände ju en sak där i slutet. Jag fick en cider av en kille, (han var från chile) så frågade jag på skoj: "är den spetsad med någonting?" Då flippade han och började skrika till mig? Så jag frågade vart han var ifrån och då sa han Chile. Då pekade jag mot dörren och sa att om han ska dryga mot mig är det lika bra att han drar. Tillslut drog han och jag gick in till köket och tog en varmkorv som Lovisas mamma Maria hade kokat, sa hejdå och tack till Lovisa och ännu en grattis kram och puss fick jag. Drog hem och somnade där kring 2 tror jag.

Usch, bevara sverige svenskt för i helvete.


Söndagshäng i soffan hela dagen - check!

Godmorgon! :)

Vaknade faktiskt 12.28 och då gick jag upp och satte mig vid tvn där martin redan satt. Mamma ringde mig tidigt imorse och ba:

Mamma: Hej!
Jag: hallå?
Mamma: Jag måste få låna din nyckel hem till mig för jag har låst in min nyckel i tvättstugan!
Jag:ja nog får du det?
Mamma: okej jag kommer på ett tag..


Och jag låg och halvsov hela tiden och tillslut kollade jag på klockan och såg att den var 12.28. hah, har för mig att hon sa att hon skulle cykla hit och hämta den och att jag skulle möta henne? Men då blev jag arg och la på, men det kanske jag "halvdrömde"

Ska nog ringa henne snart och ta reda på vad som egentligen sas.

Nu ska martin laga lunch, för jag orkar inte ;)





Me atm.

Har tråkigt..







Nu ska jag på fest, puss!

Taggar!

Tjaaaa, nu tagggar viiiiii :)

HÖRS IMORGON!


Elicpse Offical Trailer 30 juni!




Today Im wearing this

Kvällens outfit ;)









Tröja från H&M
Byxor från Gina Tricot i Luleå
Smink - mestadels Kicks och H&M
Ringar från Cocoo.se, H&M, Åhléns, kicks och Smycka.
Halsband från Smycka eller någon annan smyckes affär - fick det av martin när vi firade 2 år.

8 maj

Goddagens!
Jag har fixat klart mig och väntar på att klockan ska bli lite mer så man kan sätta igång med maten och sen kila till festen! Det blir säkerligen bilder från kvällen som jag lägger in imorgon ;)

Nu ska jag ta å spela lite Treasure Isle på facebook och sen kommer outfit bilder, puss



I miss my Oliver:(

Lördaaag

Godmorgon alla!

Eller har ju varit vaken sen 11 typ? hah, har precis ätit frukost med isak och baby. Blev kokta ägg med mackor och med oboy! Mums var det.

Jag ska snart hoppa in i duschen för att sedan göra mig klar att gå på stan, hihi! Ska köpa en sen present till Lolloviiisa som jag ska träffa ikväll! :) Aja, har inte mycket mer att säga, har hjälpt isak med massa fuskkoder på GTA ;) hihi, grym man är!

Aja, pusssssssssssssss

New.

Ny bloggdesign!

Vart less på min andra, men har ändå sparat den ifall jag vill ha tillbaks den men bara göra några ändringar, så nu blir det blått hädanefter, iaf i sommar. Behövde mig en lite somrigare färg på bloggen helt enkelt.




Nu håller jag och martin på att se Deja vú, han såg tidigare hockey, där Tyskland vann med 2-1 mot USA, grymt. Då har USA förlorat en match och det är bra. Nåja, ska väl se den här filmen och sen sova, tror jag. Är grymt trött.

Fattar också mycket av filmen? Den verkar as dåligt, helt värdelös. Nåja, ha en bra fredags kväll för imorgon är de fiesta!!! :)

Ska även på stan en sväng imorgon om jag orkar. Vi hörs imorn, puss.




Fredag



Hejsan!

Just nu gör jag inte alls så mycket. Har precis ätit och det var mumma! Blev kycklingspett med pommes, mmh!
Fick sluta kring 4 faktiskt, dom hade satt fram lite grejer jag fick.

Veckan har varit rolig faktiskt, men nu ska jag sätta mig ner och skriva om min vecka och sen skicka in de till annlouise.



en Paris Hilton inspirerad väska (guld är inte min färg, äre någon som vill ha den så är det bara å komma å hämta den, låt säga 20 kr?) hah.



1. Nå prover på hudkräm, bra vatten för huden och återfuktande kräm
2. Testparfym på någon lancome parfym
3. Ingen aning vad det är? typ nå hudvatten tror jag
4. Rött nagellack
5. Maskara från loreal.



Detta köpte jag på Kicks på lunchen, en true match foundation c2, perfekt för min hudtyp! 135:-
En maskara, colossal volume, extra black. 109:-
Och så köpte jag en ring som är en enkel silvrig med en sten i mitten. 50:-

Och vet ni hur skönt det känns med fredag?

Jag ska snart gå förbi kvantum och köpa lite naturgodis. Blir hemma kväll ikväll! :)

What's your plans for tonight? Fest? Filmkväll?



Inköp today

Det här köpte jag:





2 baslinnen från H&M 49 kr/st





leggings från Seeme 129kr



Tops från Parelle 19kr och skavsårsplåster från apoteket. (vet ej hur mkt de kostade)



Min ring har äntligen kommit, 245kr från Cooco.se

Torsdag

Hej!
Sorry för dålig update men jag har varit så trött efter dagarna som gått för har klivit upp 9 och gått till 5.

Men igår så for jag iväg kl 8 till skolan, hade utvecklingssamtal, det gick jättebra. Sen stannade jag kvar på skolan och snackade med ida en massa tills 10 i 10. Då gick jag in till stan och till Parelle.

Jobbade till kvart över 4, fick gå tidigare för det var inge folk alls. Så fick skjuts hem av mamma, och sen när jag kom hem var mina fötter så jävla slut så jag tappade upp ett bad och badade ett tag, sen satt jag bara vid tvn resten av kvällen.

Imorse vaknade jag kl 9. Fixade mig lite lätt och sen fick jag och isak skjuts av martin till praoplatsen. Fick sluta några minuter innan 5, ringde mamma och bad henne skjutsa mig. Har köpt lite grejjer som jag visar sen, för martin håller på med maten och den är strax klar så jag ska duka nu. Puss


Tisdag

Visst är de tisdag idag?:p haha, har ingen aning alltså.

Men det var varit roligt idag iaf på apun, blev sminkad av Desirée också :) det blev jättefint men jag kom på efteråt när jag tvättat bort sminket att jag skulle tagit ett kort på de, attans också! Men det blev jättefint iaf, fick ha mineralsmink för säkert flera tusen, foundationen kostade 500 nå och pudret med, sen ögonskuggan kostade 400 och de man sminkar ögonbrynen med kostade 300, sen nå kajal som är flytande som kostade 400 och sen dedär nya lip grejset som "dunkar" typ, de var jätte coolt att inse och känna att det faktiskt funkar!

Ojoj, sen innan 12 gick jag till skolan och hade nationella, 2 st på rad.
Sen till apun igen och då gjorde vi inte så mycket, hjälpte en kvinna och några andra med att hitta smink och parfymer. En man ville ha en brun utan sol och jag hittade den han ville ha, fatta grym man är? ;)

haha, aja nu ska jag käka nå och sen sova. Puss på er. Ska upp 7 imorgon för har utvecklingssamtal kl 8. KUL? ne. Hejdå.

Nationella i engelska

Godmorgon!
Är redo för att ta en promenad in till stan, börjar 10.00 så ska gå vid 25 i. Skyndar mig inte så det tar kanske 20 minuter. Är helt klar, har ätit en stor frukost, vi storhandlade ju igår så har fullt i både kyl och frys.

Nej, men nu ska jag föra över pengar och innan jag går till skolan ska jag ta ut lite pengar för att sedan köpa en liten macka och en dricka innan nationella, fisk är äckligt och det är de som står på skolas meny idag, huvva..





älskade skola, not.

Måndag på Parelle

Hejsaaan svejsan!

For till byn igår, kände mig bättre men har fortf. riktigt ont i halsen, har säkert druckit flera liter te och sju liter varm mjölk och några koppar varm oboy. Men det släpper inte, måtte jag inte få halsfluss!

Aja, for iaf dit igår, käkade middag och sen gjorde jag efterrätt, kladdmuffins med grädde. Sen när vi käkat det gick jag till vardagsrummet där frida, ida och cicci satt, snackade med dom sen gick vi ut och kollade när gubbarna grejjade i martins 240!

Jag och ida gick in efter ett tag och spelade nå spel, sen kom frida och cicci, dom var med sen. Så vi spelade TP och efter det for frida till sin moster(?) tror jag, så sen så for cicci och ida hem till ida och jag spelade sen kort med mariana, martin och isak.

Imorse klev jag upp 8. Fixade mig och sen efter 10 for vi in till stan, (jag, martin å isak) släppte av isak på cykel och mek och sen for vi till Parelle. Eller martin släppte av mig där. Så jag har gjort bort min första dag där! Det är faktiskt riktigt kul, har fått dammtorka åde, inte så mycket men det var kul. Sen har vi bara snackat, gått runt och kikat på smink och sånt som ska fyllas på osv. Sen innan jag gick hem så sa ena tjejen som heter Desireé om hon fick sminka mig imorgon om det inte kommer in en massa varor, visst! :) Så sätter bara på mig lite maskara imorgon innan jag far så får hon sminka mig ifall det finns tid mellan 3 och 5 på dagen, för vi har ju engelska nationella prov imorgon mellan 12.20 och 14.50. Remember that HP09:are & LHA 09:are! ;)

nu har jag precis duschat och ska nog snart krypa ner i sängen. Börjar 10 imorgon och inte fan går det någon jävla buss heller, det är sommartrafik nu och det är ju SVIN kul.. Måste isf ta den som brukar vara 02 eller 22 eller vafan de nu är, 22 tror ja de är. Ska kolla snabbt på tider osv nu.

Men vi hörs imorgon, pussar.




Lördag

Hejsan, det blir ett till inlägg.

Jag och gubben har tryckt i oss lite pizza för ett tag sen. Han är bakis och jag har ont i halsen som fan, har fått nå äckliga tabletter av mamma, dom hjälper men dom smakar inte bra.

Har sett filmen "Ciao Bella" den var inte bra.. hah, aja nu ska vi bara se tv resten av kvällen och sen blir det att sova. Måste vila upp halsen och nu ska jag fortsätta med dom äckliga tabletterna.. huvvaaa


1 Maj

Godmorgon! Eller har varit vaken sen halv 10. Har inte kunnat sova nå inatt typ, har blivit sjuk ;s Har feber och ont i halsen.. Jävla skit.

Aja, kommer nog inte skriva nåmer idag för ska vila upp mig tills måndag, då jag har APU och då vill jag inte vara sjuk.

2 år och 6 månader idag baby ♥
Jag älskar dig Martin Ekhammare