en onsdag

åh en arbetsdag till, imorgon 7-12 och sen ledig hela helgen;D kännssss så braaaaaoo!

Sen så dehär med de här jävla idiot cp teorin blir jag galen på, fuckockså. får typ 2-3 ifrån!!! usch jävla gris. Aja, idag så har jag vart med annie, kom hem vid 5 tiden, satte mig och pluggade mer då och sen blev jag så förbannat less, men ska ringa till nyströms imorgon, och ställa några frågor.

Nu ska jag se lite tv och sen sova, jobb kl 7 imorgon bitti, känns bra? heh.. ska köra så man vaknar iaf. Vi hörs.

btw, fedt med cash som rullade in idag, woho!

Chris Humfrey

JAG ÄR VAKEN!!! woho!

aja men de var väl säkert för att jag jobbade till kl 11, sen då körde jag hem också, så då får man ju inte vara trötter nej. Nu blir de väl att se nå tv oså, har ätit lite lunch också, en smoothie och 2 mackor. De räcker tills middagen :)

Har börjat kolla as mkt på animalplanet, ett program jag har fastnat för är Chris Humfrey's wild life. En kille som har över 2000 husdjur osv. sen att han är snygg med, är ju bara ett pluspoäng.. haha :D




En söndag

Hejsan! Idag har jag inte heller gjort så mycket, slutade kring 8, mamma kom och så for vi hem, gick och la mig direkt och sov till kanske halv 3, onödigt ja. Men så äre, var svintrött iaf, men funderar på att kanske gå och lägga sig senast 11 idag? Så man orkar upp och fortsätta jobba till ca 11 imorgon. Sen så får man se vad som händer.

Måste till luleå nån dag å köpa ett usb minne. Har laddat hem lite låtar nu som jag måste lyssna på i bilen! :) Annars så slutade tvn fungera nyss, kanske för att de regnar? skönt att det regnar, usch. det har varit så varmt dom senaste dagarna så ja, regnet kom perfekt. Nu ska jag hoppa in i duschen och duscha. Efter det ta det bara lugnt och invänta att klockan ska bli 20.30 och då ska jag fara till jobbeeet. Hörs va.



Min nya säng som jag somnar så gott i varje dag! :) totally worth the money!


Lördag

Hejsan, har som inte tid att sitta och skriva här på bloggen för att jag jobbar och sover mest, är ute i byn på mina lediga dagar. Men igår var jag med annie, innan jobbet, sov där och sen så skjutsade hon mig till jobbet :)

Idag så jobbar jag igen, 20.45-08.00. Sovdagar är skönt :) Är ledig nästa helg så får se vad som händer då. Troligtvis ta det lugnt och plugga som attans! Nu ska jag också ta och plugga, sen ta en dusch, äta och sen vid halv 9 drar jag iväg till jobbet. Hörs väl :)



Onsdag

Ja, hejsan, det var väl ett tag sen. Men mina dagar består mest av att jobba och pluggateori, +att jag sover och äter ibland med.

Igår var jag i skogså & spelade bingo, tycker synd om robin.. haha, men det var ändå svinroligt =) Sen så for jag hem, övningskörde och sen satte jag mig vid datorn och pluggade teori och gjorde nå tester, asså fan vad jag blir less, man är typ 1-2 rätta svar ifrån HELA tiden.

Aja nu ska jag snart in till stan för att kika lite och sen ska jag köpa med mig middag och sen fara å jobba. Jobbar idag, imorgon, fredag, lördag och söndag. Sen får vi se. Nåja, vi hörs väl va.