då vare juul

god jul på er allaa




work

idag så ska jag jobba, 17-22. bra tid. ska jobba 22,23,24,25 sen ledig i 3 dagar och jobba 29,30 & 31. sköönt.

har föressten ingen julkänsla alls, beror väl på att man är äldre nu. happ, sitter iafl och väntar på att klockan ska bli halv 5 så jag får fara till jobbet. ska svänga förbi å köpa nå karra också då de är lördag. så jag har till ikväll. orkar ej göra de efter jobbet iallafall.

annars händer det nog inte så mycket idag. köpte en ny dammsugare igår! en grön. den suger bra. det är väl bra?

aja hejdåå



oavsiktigt eller inte, de är 4 hjärtan gjorda av däckspår utan för mig.

de sög ju




snyggis

min bebis




greeeys

börjat se greys från början, först tyckte jag int om den serien men sen gav jag den en chans och nu är ja fast:) ikväll händer inte så mycke. ska gå över till mariana och klippa isak, sen eftere blir de väle att gå hem å sen se klart första säsongen av greys. har ett lr två avsnitt kvar.

aja, herrååj


haha truee




fredaag

igår så var jag och martin och såg på hockey i lule, skellefteå mot luleå.. satt precis vid utvisningsbåset, dock var de där luleå satt utvisade. synd.

aja saik gjorde 3 mål första perioden och svensson höll nollan! grymma räddningar osv. as bra! fredrik lindgren var as bra som back, asså tror nästan sånt där går i släkten, både morfar, jag och oskar var back när vi spela fotboll och så är lindgren back i hockey. kände igen mig ganska mycket med det där lugna och bara följa med motspelaren mes kroppen och sen bryta i rätt tillfälle.

awesomee! aja var nöjd som fan när vi for hem iafl. såg film sen sova.

vaknade vid 9 och då var de bara upp med molly. idag får jag se vad som händer. ser just nu v.d :) hörss