hard work yä



Bara för att han är så jääävla snygg!

Aja, idag som jag skrev så har jag kört lite bil, gick bra faktiskt, halkbanan snart då ;) lite sent kanske, men det blev ju en massa gorm & hade jag varit smart hade jag valt nyströms direkt. Aja, sånt man får ta.. Sen så hann jag gå typ 10 steg innan jag ser Rebeccas bil komma körandes, hoppade in med henne och frida. For runt lite och sen så blev det jobbet. Kom hem för 45 min sen typ, har hunnit äta middag iaf! lite sent men det var gott.

Var vrålhungrig för jag åt en hamburgare kl 1 och sen var jag tvungen att springa till körskolan. Aja, fick ju i mig mat och jag har ju inte dött av svält. Imorgon har jag en lektion, eller inte lektion men får ju veta betyg i engb så hoppas på de beeeeeezta iaf.

Nu ska jag nog slå på en film för Off the map och morden i midsomer(?) orkar man inte se på... Nåja hörs sen va!

Onsdag!

Heeej! Är ledig från skolan idag, vilket känns bra! Imorgon har vi en lektion, engB, för att vi ska få veta vad vi får för betyg. Aja, idag har jag körlektion och efter det har jag jobb 16-21.30.

Annars har jag väl inte så mycket att säga, måste iaf äta nå innan jobbet så det blir väl nå ute. Alltså? myggJÄVLARNA har kommit, har 3 stora jävla myggbett och dom kliar som aldrig förr. Jävla skit. speciellt på armen, mmmh mys.

Nåja, nu ska jag äta lite frukost sen ska jag draaaa =) hejdåååå!



Måndag

Idag så vaknade jag sviiin tidigt tyckte jag, men sov iaf till 8. Klev upp och sen efter 9 började jag traska till skolan, kom väl dit kvart i 10. Alltså det tog inte 45 min, men jag började kanske gå halv 10 eller nått. Var ju svin varmt då och höll fan på att löka ihjäl när jag kom till skolan.

Aja, hade svenska sen slutade vi. Drog med rebecca, frida och eve till Opalen och drack en kaffetår. Sen så drog vi en runda och lämnade frida på Dollar. Snurrade lite och sen så skjutsade vi eve och sen mig hem. Får se om det blir att hitta på nå ikväll..

Annars så var det väl inte så mycket mera att berätta. Hörs väl


söndag

I helgen så var jag bara med annie, på fredagen drog vi på bio! såg den snygge Johnny där,mmmh mmh mhhhhhhhhhh!! Sen så drog vi hem till henne, såg nån film och sen somnade vi. Vaknade kring 10-11 tror jag, kanske senare? Sen så låg vi bara å drog oss ett tag tills vi käkade frulle.

Gjorde inte allt för mycket, drog på stan å handlade gotta och hyrde en film! The Town med Ben Affleck, snygging där med. Sen så såg vi en massa filmer och till sist den. Såg Sleepers också, sjukt hemsk film men den var ändå sjukt bra, annie satt och letade den i typ 5 år, för hon kom int ihåg vad den hette.

Men tillslut så! Efter att vi sett The town så sov vi. Vaknade innan 11, hann med massa ärenden och så innan jag skulle jobba kl 15. Jobbade iaf idag till kl 21.30, därav är jag sjukt trött just nu och ska nog försöka sova innan jag ska upp för EN ynka lektion imorgon. Nåjoo nåjoo..

Har inte så mycket mer att berätta faktiskt. Ska nog sova nu, hejdååå =)

 


Night dark

Idag var jag ledig, skönt. Pluggat som attans till historia provet idag med, tror att det sitter nu, dom flesta frågorna iallafall. Var med annie idag med, vi köpte jordgubbar till oss och en hårfärg till mig.


Imorgon har jag en körlektion kl 07.30, känns awesome. Prov kl 10 i historia. Efter det slutar jag. Nu ska jag sova för att jag är sjukt trött, inte för att jag har gjort så mycket idag? men man blir väl trött av att inte göra någonting heller antar jag. Nåjo, godnatt.



just det, jag är typ mörk mörk brunett nu. Känns så jävla bra.
(detta är mitt 1000:ende inlägg, hur coolt??)

On the floor




Nu ska jag snart till luleå, efter det blir det att färga håret. Hörs :)

Måndag

En ny vecka då, inte länge kvar tills skolan slutar!

Igår for jag och sov hos annie, klev upp kl 7!!!!! Sen insåg jag att vi inte hade någon lektion, kl 10...... suck. Drog iaf ut med rebb & frida. Sen vid 16 tiden, efter de typ så skjutsade rebb hem mig. Åt och sen for jag och mamma till degerbäcken, kollade på nått hus där och sen så for vi tillbaka till stan, tankade och hem sen.

Nu sitter jag och kollar film på 3an. Imorn är det skola iaf, kul.... Efter det så kanske de bär av till luleå. Vill ha HEEEEEEELG!


Har ingenting mer att berätta, hejs!


???

btw, vet jag inte varför det blir grå text på min text som ska vara svart? och att den blir 2 cm långa rader+?? vet nån så kan ni ju berätta.


update: nu harjag fixat de, bytte till en annan design... less man blir asså...



Helgen

I fredags så slutade jag min praktik, forever liksom! Skönt som fan, Laitis var det roligt att vara å praktisera, dem som jobbade där var roliga och hade humor. 3 veckor som jag var där gick mycket fort. Nu är det tillbaka till skolbänken för plugg och sen sommarlov!

Aja, efter praktiken så drog jag mig hemåt, fixade mig och drog sen till frida där hon rebecca och linda var. Grillade lite och sen åt vi, snackade skit och sen kom helena. Drog oss till krogen och det var roligt :) Kring halv 3 drog jag mig hemåt, snackade med martin i telefonen sen har jag noll minne, vaknade av att mobilen började låta och så fick jag ett sms. Blev iaf svinskraj och hoppade typ upp.. hah, sov iaf vidare sen och vaknade kring 1-2.

Bestämde mig för att köra en 2-dagars och fixa mig lite. Drog till frida och rebecca fick fixa mig ännu mer. Drog ut kring 11 och var där till ca 1, då jag promenerade hem. Fattar inte hur äldre tjejer kan vara så jävla dryga? speciellt då man inte ens känner dom, ska inte äldre vara mognare? Aja, stod iaf vid toaletten på lotus och väntade på min tur, 2 tjejer dyker upp och puttar bort alla andra som står och väntar. Moget? Sen står dom och kläcker ur sig att det var deras tur att gå på toan och att dom inte alls hade trängt sig före osvosv. Sen börjar ena säga till mig att hon känner igen mig och blablablaaa, jag säger att jag har inte sett henne förut och då börjar hon dryga och ja, haha så patetiskt så det är inte sant. Kan man inte kontrollera sig om man är kring 20 då man dricker är det fan inte ok. Till och med jag, som nyss fyllt 18 vet då fan hur jag ska kontrollera mig och inte dricka för mycket och absolut inte hålla på att dryga mot folk på en jävla krog? 14 år säger jag bara.

Vaknade iaf upp idag, inte bakis eller nått, skönt som fan. Är ändå så jävla sliten så jag vet inte vad. Måste till frida å hämta min väska som jag lämnade där igår. Fan vad jobbigt det blev helt plötsligt. Aja, nu väntar jag på att oskar ska hämta tindra så jag kan gå iväg till frida. Ska nog ta en dusch medans jag väntar. Känner mig äcklig som fan, hah, gör det alltid dagen efter att jag druckit.

Sen så blir det nog på hemvägen att köpa en chirre påse och kanske dra till annie? fan va gött. Sen ska jag TA TAG i den FÖRBANNADE KÖRTKORTSBOKEN å PLUGGA SOM FAN. De är fan dags nu asså. Hejdå!


Inget å göra va

Namn: Ellen
Piercingar: Tungan och i öronen
Tatueringar: Nope
Längd: 1,70cm
Skostorlek: 36-37
Hårfärg: blond med röda slingor
Fräknar: Jo på sommaren eller när jag solar
Motto: -
Önskar du att du bodde någon annanstans? Nja, kanske i en lite större stad va
Tycker du att du är attraktiv? Inte vet jag
Dricker du? Nä, aldrig
Röker du? Nej
Vilket schampo använder du? Nån Loréal som morsan köper för färgat hår
Vilken parfym använder du? Mest Black XS
Vad är du rädd för? Äckliga saker
Gillar du att tvätta? Jaaaaaa nej.
Gillar du berg- och dalbanor? Antagligen?



~Senaste...~
Filmen du hyrde? Öh, typ nån dålig komedi för ett år sen typ
Filmen du köpte? The Cove och Varg
Låten du hörde? Katy Perry - E.T
Gången du hade sex? Klurigt va
Låten du laddade ner? vet ej
Personen du ringde? Isak för att höra vart han var, han bara försvann från skolan:o
Personen som ringde dig? Frida
TV-program du såg? O.C som jag ser på nu
Person du tänkte på? Martin


~Favorit...~
Låt: Många
Sak att göra: Umgås, vara ute nu när det börjar bli varmt å massa fler saker
Sport: Hockey att kolla på, fotboll och handboll att spela. Slutade spela dom för jag ville inge mer, men det är ändå roligt.
Dryck: Cider och vitt vin
Kläder: Leggings, linne och en tröja på de, perfekt
Film: Komedi och rysare
Bil: Har ingen favorit men dom nya Audis är awesome!
Serie: Typ, O.C, Desperate housewives och 2½män



~Har du någonsin...~
Gråtit över en pojke? Jepp
Gråtit över en flicka? Inte så men när en vän är ledsen så blir jag också ledsen
Ljugit för någon? Hah, mamma?
Blivit arresterad? Nope
Träffat någon från internet IRL? Ja? om man har snackat via msn eller nå med sin kompis?



~Antal...~
Gånger ditt hjärta brustit? En gång, men de är helt nu :)
Hjärtan brustet på grund av dig? Jag vet inte?
Tjejer du kysst? Hah, 1 eller 2? och då har de varit mina kompisar;p
Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? Eh, 3-4 st :)
Gånger ditt namn varit med i tidningen? Några ggr med fotbollen och handbollen och inte minst när man har fyllt år då mamma har skickat in en bild ;)



~Senaste..~
Boken du läste? Feber.
Personen du fick e-mail av? Nån reklam grejs
Personen du fick brev av? Farmor när jag fyllde år
Personen du fick sms av? Frida
Gången hela din familj åt middag tillsammans? De var väl typ 13 år sen?
Saken du köpte? Max mat ;)


~Allmänt:~
Ska bli skoj: Fre-lör!
Ska inte bli skoj att: Vakna upp på söndag
Sparar till: livet
Pålägg som gäller: Congacs medvurst, (prickikorv) om ni fattar
Önskar att jag var bättre på: Matematik och typ städa
Dagens dryck: Sprite och vatten
Vad saknar du: Ett körkort fan
Tre band/artister: -
Vad har du gjort idag: skola, åkt bil, ätit på max och praktiserat
Brukar du svära mycket: När jag är sur eller less/förbannad ja
Hur tidigt stiger du upp: Om de är skola så kring halv 7-7
På helgerna: kring 10-11
Vad ska du göra ikväll: Hänga med brudar
Hur många timmar sover du per natt: Går typ å lägger mig kring 10-11 och vaknar 7. Räkna ut
Vem är snyggast i världen: Johnny Depp och Russell Crowe, MMMMMMMHMMMMHMMMMMMMMH!
Vad är det för veckodag: Torsdag
Bästa saken som hände mig förra sommaren: Ingen aning
Favoritplagg i garderoben just nu: Min spetsklänning
Vikt: Helt ok!
Byter gärna garderob med: Kenza yääää
Byxa eller kjol: Byxa
Senast utlästa bok: Feber.
Mitt rum kan beskrivas som: Litet, beige
Mig själv med tre ord (just nu): Sliten, exalterad, måste-byta-kläder
Jag tränar: genom att promenera då och då..
Jag ville bli när jag var liten: Typ datatekniker, pappa är de så;p
Vad är klockan just nu: 15.59


praktik å hockey

Tjohej va

Idag så hade jag praktik, sen slutade jag. Sitter bara hemma och mår bra, suttit och skrattat med annie, hehe mammor alltså.. dom är roliga dom!

Aja, nu ska jag se hockey och hoppas som fan att sverige vinner denna match, kanada måste sättas på plats, precis som usa. Go sverige!!

dag 15- ggr jag flyttat

hoppar över några dagar för orkar inte göra dom nu..


men här då:
hamptjärnmoran (första hemmet)
lulevägen (flyttade dit när mamma och pappa skiljde sig)
trångfors (flyttade dit med mamma när hon väntade joel)
nedrestadsdelen (flyttade dit när hon och joels pappa separerade)
landstingsvägen (flyttade dit när vi ville bo där, kommer ej ihåg anledningen)
lulevägen med martin
sanden området, där bor jag nu, och kommer väl bo här tills man går ut skolan eller nåt, sen får man ju se om man flyttar till martin eller tar en lägenhet..


ssssåååå n vet ni de, hejs!

fredag idag ja

hejsan jaaaa

Idag så slutade jag efter engB nationella, gick mkt bra bra! Skrev ganska mkt så de var bra. Efter det så vare bara å käka och efter de så in till stan och gjorde en liten secret!

Nu sitter jag bara hemma och väntar på märta, ska åka till byn sen! så nu ska jag packa och sen får vi se vad som händer. Kan ju säga att imorn kommer det inte hända mkt, kommer inte vara rolig dag heller, attans säger jag bara.


HEJDÅ =)


Torsdagen den 5/3

Hejhoppskutt....

idag så vare skola, sov hos annie iaf, tills idag. Gick till skolan, hade två lektioner och sen så gick jag in till stan vid 12 tiden. Gick å kollade lite i butiker osv. Sen så gick jag till bussen, åkte till praktiken och jobbade i ca 2 timmar, skoj..

Efter det var de bara å kuta hem, slänga i sig maten å fara till jobbet, jobbade till kl 8 och då kom oskar och hämtade mig på jobbet. Vi for hem hit och han är nu i garaget å meckar med nån grej, såklart.. vad gör killar annars?

IMORGON är det nationella i engB. Känns ju inte awesome men de är två st kvar och nästa är på torsdag nästa vecka. SEN ÄRE INGE MER ENGELSKA I HELA MITT LIV, vet ni hur bra de känns??????? matte och engelska - borta! Dock är ju engelska mkt roligare än matte, men de visste ni ju redan!

Hoppas de går bra iaf, har väl inte så mkt mer att säga, tror de blir byn imorn .. martin skulle till stan å jag ska få pengar så jag kan fixa min 18års present, (en sen present, jag vet, fick min 17årspresent av min bror typ 8 månader efter att jag fyllt 17 och jag fyller år i april...) som jag ska göra imorgon! Hoppas jag, bara jag inte bangar ur, har en tendens att göra det..

JAJA, nu blev jag sjukt jäkla less att sitta vid datorn. Hörs sen för nu ska jag titta lite i häftet vi fick till att läsa lite inför imorgon. Hejs!



oljefilter, ska det stå öl då?



sjukt vacker jag blev...
är lik hon charlies hushållerska i 2½ män.

Nya sedlar?

De nya sedlarna:
20-lappen: Astrid Lindgren, författare (1907-2002), motiv från Småland
50-lappen: Evert Taube, författare, vissångare (1890-1976), motiv från Bohuslän
100-lappen: Greta Garbo, skådespelerska (1905-1990), motiv från Stockholm
200-lappen: Ingmar Bergman, regissör (1918-2007), motiv från Gotland
500-lappen: Birgit Nilsson, operasångerska (1918-2005), motiv från Skåne
1000-lappen: Dag Hammarskjöld, ämbetsman (1905-1961), motiv från Lappland

De nya sedlarna kommer komma ut någongång mellan 2014-2015



liksom .......... va?


länk: HÄR

1 maj

3,5 år idag :)♥



2007 11 01


Valborg

Ja, for då till byn, gjorde inte så mycket och sen på lördagen så for vi till överst och åt där. Sen vid halv 10 så for vi till sörbyparken, satt där med nå folk och drack lite. Träffade Jenny som man inte har sett på år och dar känns de som =)

Efterfesten var hos martin och jag somnade där vid 1, trött som attans! Vaknade av att de var svinvarmt i rummet och vände på kudden så man fick den kalla sidan men det fanns ingen kall sida, så jag väckte martin och sen ringde de i hans telefon så vi for till överst igen.

Sen har vi väl bara hängt där hela dagen, vid 4 tror ja de var så for jag, martin å robin till stan, mötte rickard och ida så dom vände om och vi möttes på max, där vi käkade =) eller jag och robin, gött vare iaf!

Sen for i en sväng om till sävast och sen släppte dom av mig hemma. Har duschat osv och nu sitter jag bara här, upp före fan imorgon, men de är lika bra att man vänjer sig. Hejs!