Onsdag den 30/11

Sista dagen i november då, månaden har gått fort som attans verkar det som.

Snön har inte stannat och snart är vi i december! Idag har jag varit på skolan, sen for jag och hämtade mamma och sen har jag bara pluggat, men nu ska jag inte göra så mycket.

Jag ska då inte sitta vid datorn, är så jävla less på den så det är inte sant. Händer aldrig heller så jag skiter i detta nu. Ja, jag är väldigt bitter idag. Hejdå


söndag 20/11

Ännu en söndag då:p

Jobbat hela helgen och det känns bra, har ob hela 12 timmar!!! Yeeeeeeeeey
Alltså jag jobbar 12 timmar per dag, har alltså 24 x2 ob timmar nu, så en helg till sen kommer pengarna:D

Nåja, annars händer det väl inte för mycket. Nä, det här orkar jag inte med nu, Hejdå!

söndag 13/11

Grattis till lillskiten som blir 10 bast idag. Synd att jag jobbade men jag får köpa nå extra bra till julklapp åt lillebror.

Idag & igår jobbade jag 7-20 och det har satt sina spår kan jag säga, även fast det inte är så mycket fysiskt att göra så har jag ont i hela kroppen. Huvva..

Ja, jag kommer jobba 2 helger till och några strö dagar då. Känns bra att veta att man kommer få ut närmare 15 papp i december:) KÄNNS SÅ JÄVLA BRA. Bara för att jag har jobbat 8 dagar nu i november? lätt värt att jobba istället för att dricka på helgerna, nu ska jag fan borsta tänderna och lägga mig i sängen och ta det lugnt för mina ögon håller på att fara åt olika håll atm.

Nåja sovgott.


torsdag

hello..

idag så vaknade jag av mig själv halv 12, kikade på klockan och sträckte på mig.. skönt att börja 20 i 2 tänkte jag.. sen så när jag kom till skolan så hade vi självklart inte en lektion;) så jävla glad man blir när man vet sånt i förväg med.

Iaf, så ikväll var vi på folkets hus och var på kick offen för UF företag. Det var väl roligt oså.. men långtråkigt när dom skulle prata om allting som man bör tänka på osvosv.

Aja, nu är jag hemma iaf, sovmorgon till 12 imorn för att vi behövde inte gå dit imorn på morronen för vi var på folkets hus idag. yey..

Aja, har prov imorn i NK så ska ta och plugga lite nu tror jag, vilket jag vet att jag ändå inte kommer att göra, för jag är så jävla lat då det kommer till att plugga. Ska bara kolla igenom det sen är jag klar, det orkar jag.

nåja, hejs!


November månad

Japp, då är vi inne i en helt ny månad då..

I veckan då vi har haft lov så har jag varit hos martin, sen på onsdagen for jag till arvidsjaur och var med min farmor :) Träffade min farbror också & det var härligt att se honom! Sen så for jag hem igen på lördagen och på kvällen så for jag, annie, frida och rebecca på farmen - halloween festen;p

Träffade på braiga människor och vid halv 2 bestämde jag och annie oss att dra hemåt =) så ringde martin så skulle dom komma å hämta oss. Skjutsade hem annie och sen for jag till martin. Sov där tills idag och idag vaknade jag kring 7 tiden och så det var waist of time för att när jag kom till skolan så hade vi tydligen ingen lektion? happ, good information as usual!!


Nu ska jag väl inte göra alls för mycket, funderar på att följa med martin å åka nattskiftet idag. Är ju som sagt ledig nu imorgon och på onsdag så vi får väl se vad som händer =)

Skulle varit skönt att fara å simma eller nå nån dag, har ju ett 12 kort sen jag fyllde 18, å de räcker tills 2013 men nån gång måst man ju röra på sig :)

Aja, hörs dåå