* 31 oktober

Igår så skyndade jag mig hem och duschade medans martin var och handlade grädde osv till maten :) Sen skjutsade han mig till Gallerian, inget å hurra för! Aja, köpte en parfym till gubben sen fick jag ett halsband och en väska av honom :) Sa att jag ville ha en stor väska så köpte han mig en stor väska :D Halsbandet är av silver och så är det ett litet kors med en sten i. Hur snyggt som helst, ska aldrig ta av mig det! Hade verkligen viljat lägga in bilder osv men inte på mammas dator! Träffade iaf jossan och julia där. Gick runt med dom där och sen skulle julia till sin kille eller nå? så får jossan hem med mig och martin :)

Hon for efter att vi ätit och så. Senare på kvällen drog jag och martin till bredåker, södra! Var där till 9 kanske? Snackade bara oså. For hem, köpte godis, frank's och såg på Hulk fast vi orkade inte se klart den. Låg i sängen och särade oss, eller martin särade sig, jag låg på mage och lite på sidan utåt typ, så började han nysa och skulle "lura" mig att han nös på mig, ja, jag fattar inte heller. Så sen började han "skriva" på min rygg med ett finger, han skrev t.ex. ost, bajs, hejsan osv. Och sen lite andra saker som vi inte ska gå in på :)

Somnade säkert vid 3 om jag ska vara helt ärlig, och gubben skulle jobba idag så jag funderar på hur han orkade ta sig upp. Vid 8 höll han på att sära sig och typ pussa mig på ryggen osv. Tillslut klev han upp och matade katten, och sen for han ;p åh skönt, fick sova helt ostört till 10 i 2 :) mmmmh! :)

Nu ska jag ta och lira lite medans jag ska ringa till martin också, Jossan tycker att jag är torr som inte vill festa :(

Höh. vi ses!

En dag kvar, älskling!
071101-091101 snart 2år!

* 29 oktober

What to do today?
Hela dagen har ju som ändå gått bort eftersom jag inte gjort något speciellt.. Sov hos martin, när jag vaknade kring halv 11-11 så självklart så var han inte hemma. Aja, klev upp, såg på tv ett tag och sen gick jag hem. (åt lite också;D) Åh varför kan jag inte bara sova till kl 4? Är ju vaken till 1 osv. Men det går ändå inte? Förut gick det, kanske börjar bli gammal och måste kliva upp tidigt, ju sent jag än somnar? Hm..

Och jag vill ha pengar, jag vill handla!  Gallerian var tydligen inte så "stort" eller "coolt", men vad fan tror ni? Det kommer komma typ 3-4 butiker som dom har i Luleå, grattis! Sen kommer affärer som varit i Boden tidigare att flytta in till Gallerian, smart att ens gå dit. jag orkade inte, för jag visste att jag skulle få höra senare på fb och annat att: "FYFAN VAD BODENS GALLERIA ÄR DÅLIGT, Blahablaha!" Men vafan hade ni förväntat er av Bodens kommun? Dah.

Det ända speciella jag ska köpa på lördag är till baby :) 3dagar kvar!

 

Martin Ekhammare
2007 1 november!



* 27 Oktober

Sitter just nu i Överstbyn och tar det lugnt. Igår satt jag och martin kvar i vardagsrummet och såg på Hostel 2. Riktigt äcklig må jag säga! Fast ettan var bättre. Alla 1a filmer är bäst. Så äre bara. Idag vaknade jag vid halv 11 kanske? klev upp och gick och satte mig i vardagsrummet med baby. Just nu ser han hockey som vanligt. Jag ska gå och duscha snart tror jag. Skönt hade det varit. Hoppas min dator kommer snart för jag vill ha en egen dator så jag kan ladda in massa bilder från mobilen. Har ju tagit as mycket bilder osv. Men det blir ju att ni får isf se dom senare när jag får min dator. Åh kan dom bara inte skicka en ny till mig så får jag installera om den osv. Så har jag en sprillans ny dator! Gud så perfekt. Aja, nu ska jag inte sitta här hela dagen, har inte mycket mer att säga. Pusssheej

* 25 Oktober, Lov en vecka :)

Om exakt 7dagar, 2 år ♥

Har inte gjort så mycket dom senaste dagarna, det har varit samma sak, skola, hem, martin ;p Sen i fredags så slutade jag vid kvart i 2. Isak åkte med oss till byn, åt god mat till middag och sen for vi till Ida. Blev en tidig kväll för mig iaf;p Mådde sisådär senare. Nåja, sen på morgonen på lördagen for vi hem vid halv 9, kul! Sen somnade jag om hos martin och sov till halv 5 typ. Gick hem, åt lite och sen for mamma och handlade, åt middag och sen sov jag hemma. Skönt i min egna säng!

Ikväll vet jag inte vad som händer, martin skulle höra av sig när han slutade så blir väl att äta middag och mysa osv as usual varje söndag!  Har beställt kläder från Ellos också! 2 linnen, ett svart och ett lila, överkast till täcken och kuddar, 4 st kuddöverdrag och 2 st täckeöverdrag blev i beige/brunt för har ju typ dom färgerna i rummet nu! Sen ett par svarta uggs också! :) Hoppas dom kommer i veckan, ska be mamma beställa dom nu så dom kommer nån gång! :)

Har inte mycket mer att skriva. Egentligen skulle jag vilja fara till farmor imorgon(måndag) men hon skulle vara hundvakt åt min farbrors hundar så det gick inte!. Får väl fara dit till jul lovet antar jag :) Nu ska jag bara ta det lugnt och se på tv sen duscha och fixa till mig lite.

Aja, det var väl allting :) Min dator kommer säkert snart också och då blir det att jag skriver lite mer. Ska göra om designen också. Så snart kommer det nya saker här! PUSS


* 22 Oktober

En dag kvar, tjalalalalaaaa :) Imorgon kör vi ida!! ;D

Sitter på adm, (administration för er som är lite dumma) gör inte alls så mycket, kollar runt på massa saker, har skickat in mitt prov i data också, gick väldigt bra tycker jag! Missade bara på 2 saker och det kan jag erkänna. Alla är vi inte perfekta! :)

Nu börjar vi iaf, efter skolan ska jag ta ut 100kr och sen hem. Nu blir det lektion. Pussis


* 21 Oktober

Sitter på skolan just nu, har svenska och jag ska snart renskriva min novell. Idag är det lasagne till lunch, mums! Efter skolan vet jag inte vad som händer. Ska få pengar av mamma så jag kan fara till sörbyn på fredag och fira ida :)

Nu ska jag kolla in fb osv. Har inte suttit vid datorn på länge, puss :)

♥ Bordi byn idag

♥ hejhej alla =)

Sitter i överstbyn nu:) Martin skulle fixa något i bilen så dom är ute i garaget, efter det blir det hem igen, känns som att det är helg nu när vi är här :) Har gullat med kissebebisarna hela tiden nästan;p

Somsagt så ´till alla er som tror att martin ekhammare är singel, är fel. Han är tillsammans med mig och vi har lite saker framöver som kommer att få er att inse att han är med mig och det kommer inte ta slut :) Ni får nog ta och vänta ca 60-70 år innan han är singel igen:) För just nu är han med mig och om ni är osäkra och inte vet om han är det eller inte så kan ni ju fråga mig, inte hans bror eller någon annan som sprider ut en massa rykten om honom att han gjort si och så med någon annan, ingen kommer att kunna förstöra för oss så det är lika bra att ni ger upp :) He's mine ! så ni får ta någon annan för han är med mig och vi älskar varandra :) Puss!


♥ På skolan :)

♥ Hejsan på er =)

Sitter på skolan just nu och har snart lektion. Efter skolan blir det att gå och hämta ut mina minipiller :) Finally! Har velat ha dom aaas länge för vill inte ha min "lingonvecka" nåmer.

Nåja, har inte mkt mer att säga. PUSS

♥ Have a nice day

♥ hej på er =)


Har inte alls mycket att skriva, har mest bara varit skola och sen inte så mycket mer : ] Ska föra över nå pengar nu och sen blir det nog tvn tills martin hör av sig :) Kyss!




Gud vad tråkigt det har blivit att skriva blogg, kanske för att jag inte har någon egen dator. Kan skriva mer personligt då. Nåja, ni får stå ut med det. Fast mina dagar är inte så intressanta så ni missar ingenting =)


men nu kommer jag iaf inte skriva på ett tag för orkar inte behöva tänka på att "oj har inte skrivit nå inlägg idag osv" Jag skriver när jag skriver. Ni får väl hålla utkik här och se när det dyker upp nått inlägg.


♥ Överstbyn hela helgen :)

Härlig söndag!

Hej på er:)

Helgen tillringade jag i överstbyn. I fredags åkte jag med isak och mariana till luleå efter skolan, fast for först och hämtade lite saker som jag hade med mig till byn. Nåja, dom storhandlade på willys osv. Jag köpte nån punchrulle och 2 beskvier. 3 för 12 :- ;) billigt billigt! Sen en power king för 9:-! så totalt typ 21 kr. Jaja:) Sen innan vi for hem så stannade vi på nån korvgubbe så vi åt varsin korv! hah, hade roligt och skrattade mycket =d

sen gjorde vi väl inte så mycket annars där ute, kissebebisarna har ju blivit större och nu tar dom sig över "stängslet" mariana har satt upp. Har en favorit också! :) den ska jag fanimig ha ;) lilla trulle ;D



Nu ska jag iväg med martin å käka nå middag :) Skolan imorgon så har säkert data då så kan skriva lite då också! PUSS

♥ Nu blev jag less.

Heyheyheyheyhey =)

Har verkligen inte något att göra just nu, martin skruvar i mercan för att få den klar. Fårse hur länge det tar innan det är klart. Har absolut inte gjort något ikväll. Ätit middag, sett tv, pratat i telen, smsat osv. Hur kul är det? Not so much.


En sak jag irriterar mig på, eller inte irriterar mig på men, folk som ska vara kring 18 års ålder och inte ens kan stava usch? det stavas inte ursch, inte uch eller ush, det stavas U-S-C-H =usch! Så svårt var det! Så ni som är där kring 18års ålder och tror att ni kan stava, sorry men det kan ni inte. Lär er att stava svenska ord.

Finns säkert mycket mer jag tycker är löjligt att "mogna enligt dom själva" - men inte mogna för många andra inte kan göra. Kan rabbla upp flera saker men blir så less på USCH, många som använder usch i sin blogg och varje gång nån skriver fel blir jag fan sur, lär ni er ingenting i skolan eller?


Nej, nu ska jag göra något annat än att klaga, ni får väl bli sura för det där om ni tar illa upp, men det är erat problem för i denhär bloggen skriver jag mitt tycke och mitt tänke - så alltså bestämmer inte ni =) PUSS

♥ Wednesday

I måndags klippte jag mig iaf :) Blev jätte nöjd! Kan inte lägga upp nån bild för att jag har ingen data och mammas data vill jag inte lägga upp i. Känns konstigt. Aja, sitter iaf på skolan just nu, har data fast jag gör ingenting. Alla sitter ändå och surfar på internet och kollar bloggar så;)

Igår sov jag hos martin :) Vi mös och han skjutsade mig till skolan som vanligt idag på morgonen :)





Jag tänker inte sjunka till din nivå :)


♥ Sling och klipp :)

Sitter på skolan just nu, har adm och efter skolan så ska jag klippa och slinga mitt hår. Annie kanske skulle följa med och kolla :) Nu -> back to lektionen!


♥ Ute i byn :)

Igår så blev jag less, jag och martin drog till byn och har varit till umeå en sväng och hämtade en Cadillac idag :) Snygg som fan ;b Har åkt den och den är både snygg invändigt och utvändigt. Just nu sitter vi och ser på Hockey, inte coolt. Börjar bli jätte trött och funderar på att ta en sväng till köket och dricka lite vatten och sen gå och lägga mig, gud så skönt det hade varit. Sen imorgon blir det att duscha och sen iväg hem :) Vet inte vilken tid eller så och har ju ingen data men kanske kan skriva nå om jag hinner hem innan 9 på kvällen (lillebror ska sova då och datorn är i hans rum) .


Har haft ont i halsen som fan, vänster sida är uppsvälld och det har den varit i säkert en vecka nu, kanske borde säga det till mamma så vi kan fara och ta bort dom nån gång? Nåja, iaf förminska dom;p På måndag blir det sling och klipp. JAG LÄNGTAR! Äntligen, snart är jag blond igen! Ångrar som fan att jag färgade håret 2 dagar innan jag skulle gå ut 9an. Men men, shit happens. Nu ska jag in till köket och sen blir det att sova. Fårse om martin är mysig och håller om mig tills jag somnar.

har btw snackat med honom angående en speciell sak :) It's going to happen sooooon! AND I AM SO HAPPYYY :)♥



PUSSSSSSSS!


♥ Skolan

Igår så var jag barnvakt åt joel. Vi hyrde film och myste :) Sen kom lars och nattade honom. Mamma kom där vid 11 på kvällen tror jag, somnade halv 9-9 typ?;\

osen nu har jag lektion, så ska fortsätta med det och när jag kommer hem ska jag vara med joel tills mamma kommer hem. :) PUSS


♥ Turism lektion

Sitter just nu på turism lektionen. Jag och isak håller på att leta fakta om arvidsjaur, Göra - Bo - Äta. Vi ska skriva om vad man kan göra, vad man kan bo och vart man kan äta.

Efter skolan iaf så kommer martin och hämtar mig, blir säkert att äta på max med joel också. Mamma skulle komma med honom vid 3 så vid 4-5 far vi väl och äter gomat :) Nu ska jag återgå till lektionen och göra mycket bra ifrån mig ;) HAh ;) PUSS