utgång

så äre


friday!

äntligen!

idag så var de skola, hade ingen speciell lektion men fick ju veta det när man kom dit såklart, som alltid;)

iaf gick jag och frida en sväng på gallerian, eller genom den snarare. hon köpte nå skit hon skulle ha med sig och jag gjorde väl inget där.

sen kom jag på att jag skulle lämna tillbaka en blus så körde om och gjorde de på hm.

for sen och tränade en timme, 30 min på crosstrainern och sen ben och armar, även lite roompa!

tvättade bilen snabbt också idag, nu ska jag se oth och sen vet jag inte?


26/4

hejsaaaan. idag så var de skola, två prov men jag kände att matteprovet som jag inte ens pluggat till gick bättre än förväntat.

kring 12 var jag på praktiken. slutade kring 4 och min handledare sa att om jag ville kunde jag kika förbi och sägs hej i helgen. tror jag ska fara en sväng imorgon och titta in, om det hinns!

anywaaay så var de tjejkväll idag på stan. fick med mig två transparenta blusar - ska dock lämna tbx en eftersom att de var så mycket folk och jag orkade inte prova den så den åker tillbaks! fick även med mig en mobilgrejs som man hänger runt halsen, som frida sa: perfekt på krogen att ha mobil, kort, pengar m.m. i, även då man inte orkar ha någon väska med sig. sen köpte jag även en 4- paletts ögonskugga på kicks så man kan göra en snygg sotning.

annars så hann jag med att dricka 4 koppar kaffe på opalen, huur ska jag kunna somna? haha! nej men imorgon ska jag till skolan, tvätta bilen om vädret tillåter och kanske, bara kanske byta till sommardäck.

nåja, nu ska jag se tv tills jag slocknar.. hejpaa


wednesdayy

tjaa

idag så var de praktik som vanligt. så häärligt att man äntligen trivs på ett ställe och att alla är så jäkla trevliga!

aja, fick veta igår att vi hade nationella idag, ringde min handledare på kvällen och de var ganska pinsamt .. han trodde väl att jag försökte smita undan praktik men förklarade när jag kom vid 11 idag att så var inte fallet. fick iaf mycket att göra och tiden bara flög iväg. kl 16 slutade jag och då for jag hem ,bytte om och for till annie som bjöd på middag! niceee, tackar tackar! vad skulle jag göra utan dig?????❤❤❤❤❤❤❤

efter de så kikade vi lite på tv och bokade banor tills på lördag! sen ca halv 9 for jag hem och nu ligger jag ny duschad och ska kika lite på tv innan de blir sängen för min del.

imorgon är de två prov och sen praktik. vill ha pengar nooooow! känner mig så jävla fattig men har ändå 600 kr kvar, å de är inte mycket. kommer ha väldigt tight april månad då jag ska betala skatten på bilen denna månad. sen blir de utgång på lördag, har inte druckit sen februari? tror jag. duktig ellen.

nåja nu tv sen sova som sagt. byee


PRAKTIK

heejsan..

ihelgen har jag inte gjort så hemsk mycket. så de var det.

idag så vaknade jag vid 7, klev upp och käkade frukost. for sen innan 8 till praktiken. fick sluta vid halv 3 då jag skulle till skolan å ha matte. fick även ett praktikgrejs av en lärare.

sen så hade jag matte, satt å snacka med jennie om studenten hela lektionen typ:) gick där vid 10 över 4 så for till stan och handlade ett par leggings, en tröja och ett par fjäder örhängen som blir perfekt på lördag då de blir utgång!

ska även en sväng på stan på torsdag då de är kvällsöppet på stan. tänkte kika efter en fin tisha och en tröja jag såg på h&m idag! must have it!

sen så for jag hem och har vart hemma sen dess. ikväll blir de nog bara att ta de lugnt och se tv oså och sen sova. imorgon är det praktikdag 2 och eftere ska jag hänga med anniee❤

mamma ska även boka resan till cypern snart:) fårse om man hinner ändra sig och bila ner till tyskland istället som isak hade som förslag? well we'll see;)

hörsss


MAT

jag var inte så sugen på att köra korv och makaroner idag, då mamma inte skulle äta middag hemma.

snörde ihop kyckling, paprika, matlagnigsgrädde, lite creme freishe(?) och tagiatelle. OCH FAAN så underbaart de blev! kryddade ganska mycket med curry och peppar så de blev hot;) fiifan så bra de blev.

sjukt nöjd. vet inte vad de är men jag vill typ laga mat as mycket nu för tiden. har vart intresserad i att laga mat förut men sen så blev de bara mindre å mindre. men nu vill jag bara laga mat hela tiden. helst utan recept då man går på känsla istället och hoppas att de blir gott! hehe undrar vad man ska göra för mat imorgon då?

här är min kyckligcurry tagiatelle middag;)


onsdag

jahapp, idag har jag väl inte gjort så mycket. vaknade halv 4 inatt av att martin ringde och ville ha skjuts .. klev upp och for till fel ställe. var som lite trött? aja hämtade han iaf på bodensläp, for hem till mig och sov vidare till halv 12 då jag klev upp och gjorde mig frukost, sen vid 3 for vi till bodsvedjan och chillade ett tag. vid 4 skjutsade jag martin till bodensläp igen och sen for jag hem.

här hemma har jag inte gjort så mycket. senare kommer väl mamma och sen vid 6 halv 7 ska hon ha skjuts till nån och sen ska jag hämta henne ikväll också.

nu blir de väl att bara ta de lugnt och tagga för skola 8.20 imorgon! som tur är de inga lektioner utan bara nå grejs med projekarbete å de lär ju ta hela dagen.....

aja, nu ska jag göra nå av mitt liv. hörs


Hockeyy

Sitter just nu å ser på SAIK-BIF, saik leder med 1-0!! Woohoo!

Aja, idag så har jag inte gjort så mycket, for till skolan för att käka, snackade med min mentor och sen for jag till dollar sen hem och dammsög lite och sådär, sen har jag gjort klart arbetet med NKn och skickat in de med.

Har inget mer skolarbete i veckan, SKÖNT





Nej nu ska jag se hockeyn till kl 20 och sen blir de annat. Får väl höra av martin imorgon om hur de gick för SAIK. Vinner BIF denna match eller nån annan så äre slut på matcher. hoppas de vinnerrrrr!


mondaay 16/4

goddaag. idag så hade jag en lektion, matteB. gick ganska bra? satt och gjorde om mina kontakter på mobilen och sen så fick jag nå grejs om omprov, ofc!!! fan jag måste vara den som är
sämst på matte!

aja siktar på ett ig i detta läge, orkar ingenting nå mer (när de kmr till matte så) men har ju en inlämningsuppgift som ska va inne på fredag. så får hoppas på att man hinner höra klart de imorgon efter att jag snackat med min mentor.

aja nu ska jag mysa med annie, vi var ute och gick den vanliga rundan idag. sett lite alcatraz och snart blir de "älskling du har blivit en tjockis"

herrå


jobbelijobbjobb

sitter på joppet nu, slutar 12 och då blir de att fara å träna med annie. om jag pallar, mina ben är sköra som fan sen igår.

sen ledig hela helgen! får se om de blir utgång? var ett tag sen nu faktiskt.

snart äre min tur att prata med chefen. får se hur de går;) hah, nää måste fan tanka bilen! så jävla dyrt nu. uuusch!

idag ska jag iaf sova @ annie. får se vad vi hittar på för nåt roligt:) aja heeeydåå


måndag

tjaa, ligger i sängen och försöker bli trött.. börjar faktiskt bli de.

idag så har det väl inte hänt för mycket. var en sväng på storheden och köpte mig ett headset och säsong 4 av prison break.

har börjat se det nu och imorgon blir de väl att fortsätta se efter jobbet. ska försöka klämma in gymmet mellan 17 och 19 för då äre hockey! HEJA SAIK!

sen är de jobb tis, ons, tors sen ledig tills på söndag då de är jobb 15-20!

hörs en annan dag!


4/4

idag så var de skola, hade svenska tal, nationella. gick faktiskt bra!

hade tydligen ingen religion, för hade inga restuppgifter.. sen så var de ett hål till 12.10. for på stan med eve och kikade lite. 3 nagellack, ett par trosor och en liknande sportbh följde med mig hem:)

for tillbaka till skolan och hade info & layout B, fick G på provet, nöjd över de! sen så for jag hemåt.

for runt som ett virrvarr i bilen för jag ville ha med mig en hund ut och gå med när jag och annie skulle promenera. fick med mig tindra iaf:) gick ca 45 min? skönt var de till en början då solen var framme men sen försvann den och då blev de kallt.. :( for hem till oskar och badade tindra lite sen for jag hem själv och duschade. for till bodsvedjan och sen till dollar, hämtade upp kicki och sen till bodsvedjan igen. bärde ner litw gejer från läggan och sen gjorde jag en fantaaaastisk curry gryta! mummaa så god den var!!!

såg lite tv och fick ett riktigt skumt sms.. nåja. imorn blir de matteprov sen ska jag iväg och träna! sen ta de lugnt ett litet tag och sen får vi se vad som händer:) nu ska jag se nån criminal serie och sen sova. hörees


3 april

skola, möte, träna, duscha, bodsvedjan och sen hem! det blir min dag idag.

hörs sen.


19år

ja, då var man 19, chill..

idag så vaknade jag 9, gick ner och sen käkade vi våffeltårta till frulle. duschade och spelade lite kort sen blev de att packa grejer in i bilen.

for till stan lite innan 12 för att jag och martin skulle till pappa å carina. käkade och sen vid 3 så var vi hemma. fikade och fick presenter:) mestadels pengar oså.

imorgon är de skola och sen ska jag å träna;) haha får se hur de går! nåja, nu blir de att sova för det är en dag imorgon också. hörs!