With you in my head

TJa

Har ingenting att göra så jag skriver lite hära.
Idag så for jag till skolan innan 8, gick till pagla och sen efter det skolan igen snabbt och sen till bussen hem. Sen när jag skulle köpa mat så ringer mamma och säger att vi ska fara och fika med morfar som är på besök. För maten jag skulle handla var inte tillgänglig för dom typ kaklade golvet PRECIS där. Nödvändigt......

Aja, fikade på nå nytt ställe i stan och sen for vi till ny huset ;) bar in en massa grejer och städade och gormade på. Sen for vi hem till läggan och käkade och sov ett tag däremellan också. Sen till huset och när vi var klara där så skjutsade mamma mig till lägga nr 2 och sen nu sitter jag hära. Helt själv och gör absolut ingenting förutom att lyssna på musik och kollar tv och datorn ofc då.

Imorgon ska jag till skolan kl 10. Sen blir det praktik och sen tillbaka till skolan och till praktiken igen sen jobbar jag till 6 så får se om morfar är kvar tills jag slutar för då far jag och käkar hos mamma, eller det gör jag väl ändå. JUSTE ska ju föra över pengar så jag kan köpa mina skoooor imorn ;D så happyyyyy!

TACK josseeeA som visade mig dom på Eurosko också! Tusen pussar till dig!





Jag håller på att spricka, seriöst. Jag har inte fått veta resultatet på dedär jävla MATTEPROVET.! Kan dom inte bara rätta direkt och sen säga? Fan vad jag vill vetaaaaaaaaaa




It's a bumby ride



tror ni han är nå go eller? haha han älskar att sova sådär, gullsune =)



vi var ute en sväng i byn =) sune fick kolla läget på nybyggda bron =)


Nu ska jag sova. HÖRS!

Nytt

Tjaa

Igår var jag till Fredrikas killes lägenhet och vi var ett gäng tjejer och hade en liten tjejkväll! :) Det var roligt, haah mycket skratt kan jag då säga! Sen när jag kom hem satte jag mig bara vid dator och sen vid 12 började mina ögon bli trötta så la mig vid 1 och sen somnade jag.

Idag så har det väl inte hänt för mycket. Ser på Norbit just nu på 5an, haha så grymt rolig. Aja, ska väl se den nu och sen får jag se om jag ska sova eller om jag ska sitta vid datorn;p Vill sova tidigt för att orka med skolveckan! Har ju fotografering på onsdag och måste ringa till Arken på måndag och säga det så dom vet att jag kommer senare. Får helt enkelt se ;)

Nåja, hejs!



Make up your mind and don't waste my time

En lista dårå

HAR DU:
Ett förhållande: Ja
En bästa vän:  ja
Haft ett seriöst förhållande: har ett;p
Kysst någon och sedan ångrat dig: haah jaaa;p
Ljugit för dina föräldrar om vart du är: Jo, hah, eller, jag ljög för mamma att jag var hos annie men jag gick till martin. Då var jag tvungen att gå hem igen.

DAGENS:
Klädsel: underkläder, leggings och en tröja
Frisyr: Uppsatt i en toffs
Attityd: trött, seg, sliten & glad

FÖRSTA:
Bästa kompis: Lovisa & annie=)
Bil: har aldrig haft någon bil:P
Husdjur: fiskar!:)
Jobb: inget

SISTA:
Personen som smsade dig: ida :))))
Personen som du kramade: martinpartin
Personen som ringde dig: morsaan

SKULLE DU:
Våga hoppa fallskärm: ja fan va coolt
Kalla dig själv lycklig: jeiesss =)
Hellre ta bilden än vara med på den: beror på =)

BLANDAT:
Är du blyg inför det motsatta könet: nja, beror väl på vem det är och hur situationen är
Hur gammal blir du nästa födelsedag: 18;)
Använder du huvtröjor: nja inte så ofta, men blir väl mer nu i vinter.
Vill du just nu ha några tatueringar eller piercingar: Ja, jag vill haen tatuering och jag vill ha fler hål i öronen
Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta: det beror på vilka personerna är.

VAL:
Sommar eller vinter: vinter =)
Sova på sida, mage eller rygg: rygg och sen mage
Kramar eller kyssar: båda =)

Snodd av: rebecca

New jacket

Har fått min jacka nu =)
När mamma beställde den stod det att den skulle komma i slutet av september, inte är det slutet av september nu? Det var ju bara typ 3-4 dagar sen jag beställde den? hah, aja:)

idag har det iaf bara varit skolan som vanligt. Dagen gick fort och på idrotten gick jag och eve en promenad genom skogen och letade efter grejer, för vi orienterade. Vilket som är SÅ JÄVLA ROLIGT! Tror ni förstår min sarkasm.. Sen gick jag och satte mig i busskuren, väntade i 20 min typ och sen for jag hem. Satte igång med historia arbetet och blev klar efter ca en timme! Ren skrev på datorn och skickade till min edu adress som jag ska printa ut imorgon på samhällsen!

Sen blir det praktik kl 12 - 18. Efter det får vi nog se vad som händer. Blir säkert ingenting jobbigt. Måste även fixa engelskan, blir kanske att jag får redovisa själv för isak verkar inte vilja komma på engelskan..

Nåja, what to do.. Nu ska jag väl bara kolla idol och sen ska jag soooovaaaaaa! Har sovis till 10, men ska ta bussen 25 över 8 för att hinna med allting på skolan, måste in i en data sal och skriva ut grejer.

Hörs!



It has finally arrived! :)

Måsteee haa!

Detta ska jag köpa i höst!


skor!



halsduk


Cardigan


Leggings



Leggings



















Nu ska jag väl inte göra för mycket, i fredags var jag med annie, for och sov där och sen igår for vi till byn, tog med oss båda katterna och idag så for vi hem. puss

ett år sen, exakt

 

HAHAHAHAHA ett helt år sen!


1 år

Heh, är stolt! Min blogg fyller 1år denna månad, hehe!

Hah, känns konstigt att jag haft denna i ett helt år.. Tiden går fortare än vad man vill, och hänger med!


By blood and by mean, I'll fall when you leave

Har tråkigt så kan ju berätta att jag har börjat praktisera nu, på Arken Zoo. Det är jätte roligt! :) Jag har lärt mig mycket på bara 2 dagar faktiskt.

Nu ser jag halvt på Idol, är inte så intresserad faktiskt. Lyssnar hellre på musik och gör annat, men låter ändå tvn stå på. Imorgon har jag matteprov. Så funderar på att stänga av tvn och bara lyssna på musik medans jag pluggar lite. Vill verkligen fixa de här nu! Ska fan göra det.

Handlade lite efter att jag slutat idag iaf, toapapper och kattmat. Jag fattar inte, ska inte typ billigare toapapper vara billigare i priser, alltså, ni vet, tjejer, när det är strävt osv? Det ska väl vara billigare? Men när jag kollade såg jag lambi som är mjukt som attans och det var billigare? Konstigt tycker jag.

Nåja, nu blir det nog plugg till kl 9 då Patrioten börjar! Med Mel Gibson. Om filmen nu hette så? Aja, ska bara se en timme av den för jag ska fan sova mer än 6 timmar inatt.




För övrigt saknar jag min karl. Han är och jobbar natt varje dag, eller natt kanske man ska säga?=( Vill myyysa med han. hörs!









OCH ska köpa en ny tele :D WOHO! Godnatt folks!

Hehu

Beställt jacka! Nöööjd sej;)




















Åh just det, måste plugga matte..........dö.


goooooodnight

haha guuud så tråkigt jag HAR

Efter skolan satt jag med josse och ida till 5 då isak kom och hämtade upp oss och skjutsade mig till min mamma så jag stannade där, snackade, åt och laddade in grejer på blocket.se som nu antar jag finns uppe.

sen tog jag bussen hem vid 8 och nu tror jag att jag ska gå och sova för klockan är fööör mycket, jag behöver min sömn! Har idrott imorgon, BU! Aja, blir nog mjukis kläder ändå så. aja, hörs när vi hörs. PUSS



just det, måste ju plugga matte, fan jag glömde! Får göra det imorn ist ;)

hahahahah :D


Ett stolpskott

det är så roligt att bo i boden, verkligen, nej.

Veckan har inte varit så händelserik. Funderar på en  ny tele:




Hittade inte nåmer som jag vill ha, så det blir någon av dom här. Den första finns i olika färger, den här är ju lite töntig med blommorna;p så köper en svart eller nå kanske.

Yeah, it's been a ride.


Varberg


Marianas bild, men jag gjorde om den lite.
Isak och jag själv på bilden.


Possibility

All I gon get is gone with your step

So tell me when you hear my heart stop,
You're the only one who knows
Tell me when you hear my silence
There's a possibility

Know that when you leave
By blood and by mean
You walk like a thieve
By blood and by mean
I'll fall when you leave 

So tell me when my sigh is over
You're the reason why I'm close
Tell me when you hear me falling

Theres a possibility
It wouldn't show 

By blood and by mean
I fall when you leave
By blood and by mean
I follow your lead


All that I had was all I gon' get