Stolpskott

Jag tyckte om Sidney Crosby där ett tag, men nu efter det här så tycker jag inte alls om honom, Usa kämpade men Kanada var väl "lite vassare" som idioten från Piteå säger, alla från Piteå är ju stolpskott...



Och jag röstade på USA :(


Heja USA



KROSSA KANADA!!!

So totally awesome

filmen ärrrrr!!!!

Nu kan jag sova gott inatt och drömma om min egna bumble bee !!! :)


Söndags kvällen

den består av, transformers 2 the fallen, once again!

Den senaste timmen har jag och martin gjort en massa quizzar på facebook. Hahh, fyfan va roliga svar vi fick. Aja, nu blir det film ist för hockey OS finalen mellan kanada och usa. Jag hejjar på USA!!!!



Biggest loser

Sitter just nu å ser på biggest loser, snart ska vi städa i lägenheten, bära ut sopor, ska också dammsuga men det vet inte martin om än ;) för det ska jag göra, sen får han diska och fixa i köket och sen har vi toaletten också, ska städa handfatet och så, inte för att lägenheten är så stökig som det kanske låter, men det behövs =)

Efter det ska vi laga mat, sen blir det nog att ta det lugnt idag eftersom det är söndag och det är en vilodag :)


Godmorgon, söndag igen då!

Godmorgon! Vaknade halv 12 ca. Har inte hunnit göra såå mycket under tiden jag varit vaken, men har gett cissi kattmjölk och sett martin spela nhl10.

Nu är det så att min mamma har en skinnsoffa som hon har lagt ut på blocket men ingen har hört av sig. Vi har redan en nu divan soffa som är gigantisk och skinnsoffan får inte plats i vardagsrummet så jag tänkte lägga ut den här ifall någon skulle vara intresserad i att köpa den. Lägger inte ut hennes telefon nummer hära men om ni är intresserade är det bara att lägga en kommentar eller skicka mail till mig om ni är intresserade. Den är helt i skinn men jag vet inte vad hon ska ha för den. Hon går säkert ner i pris för att hon vill ha bort den så fort som möjligt.

 

Om ni är intresserade, så maila [email protected]


Transformers 2, the Fallen

Åh jag är så jätte glad!
Ska snart se transformers 2! Såg ju ettan igår, förrgår, dan före förrgår osv sen jag fick hem den! Så nu snart blir det att se film! Hoppas inte martin hinner komma hem, vill se den själv och sen skylla på att han skulle inte farit ut ;p haha faaan :)

Nåja, ska se den snart, går ju fort dehär :p


Me love.

 


 

Dessa saker är ett måste för våren/sommaren. Ska till luleå på fredag med mamma så det blir att inhandla en massa saker. + att jag ska ha 2 till par leggins från gina eller något annat ställe, Seeme här i Boden har ett par som jag MÅSTE ha. Så dom ska jag också köpa. Sen behöver jag nog ingenting mer än det. :)


10 orsaker att hata dig

Tror det är den jag sitter och ser på nu?:p haha..

Ikväll blir det att ta det lugnt, fick 100 kr av mamma sen gick jag och köpte 2 choklad kakor, mjölk och kattmjölk till cissi =) Blev iaf en förlust för boden idag, 2-1 till det andra laget.. Aja, sånt som händer. Fast Boden hade flera chanser men dom måste ha lite kraft i skotten tycker man ju, sköt bara på målisen och aldrig hade dom någon framför mål, man måste ha "trafik" framför målet ifall man ska kunna göra mål från blåa linjen. Men men, dom tänker väl inte så långt.. :)

AAAAJA, nu ska jag se klart filmen och sen halv 10 är det På Smällen, med den blonda i Grey's och nån tjock kille. hah;p Ja, men ha en bra lördags kväll!




Du är värdelös, ditt jävla svin.
Målet är ingenting, vägen är allt.

Lördag!

Igår kväll så skjutsade jag och martin (eller martin körde ju bilen så jag följde ju som bara med) mamma till något party. Sen for vi till mig, gjorde mat, fyyy så gott det var! Sen vid 9 skulle vi se en film på min dator så vi for iväg till kiosk piraten och jag köpte en B&J's och nå små godis, för jag visste att martin ville smaka. Så jag satte mig i bilen och frågade om han ville ha, han sa nej. Hepp sa jag då. Så får vi hem till mig.

Slog på filmen och jag började mumsa i mig min glass, när det är lite kvar så säger han: "men, kan inte jag få nå då?!" jag tog en sista sked och flinade mot honom och sa:"jag visste det". Fortsatte se filmen och sen så vid kvart över 11 så ringer mamma och frågar om skjuts hem, så vi hämtar henne och hennes kompis som bor på vägen hem.

Skjutsar hem mamma och vi far till martin med bilen så nu har säkert mamma varit å hämtat bilen, för hon hade en extra nyckel och tror inte att hon varit upp hit. För jag vaknade kring 1 men martin har varit vaken sen 10..

Aja, nu ska vi väl inte göra så mycket, det är lördag idag och det är Play Off kl 3! Så det blir att ta en promenad till ishallen, se hockeyn och sen promenera tillbaks :) Men nu ska jag hoppa in i duschen för mitt hår ser inte bra ut..



Hello again

Har inte skrivit på några dagar men nu är jag tillbaks! Var ju som sagt hos pappa igår och friade farmor som fyllde 75 år :) Var massor med folk där och god mat och fika! Just nu så sitter jag och väntar på att ugnen ska bli varm, ska snart sätta in pommesarna och sen steka fläskfilén och sen göra nå god sås ;p

Aja, lägger in bilderna senare, för har inte tid nu. Ska göra mat ;) hha pusss

Nu tar jag lov!


heheheh ;) kom precis hem från skolan, har varit på extra matte fram tills kl 5. Puh, jobbigt att sitta där och se hur tiden bara försvinner. hehe, aja ska käka nu sen rusa till konsum å köpa lite grejjer till martin och sen till han så han får i sig nå mat :)

Imorgon kommer jag nog inte hem på hela dagen, ska till farmor och fria henne för hon fyller 75 år :) Ska säkert ta nå bilder också, men vet dock inte om jag vill lägga ut dom här :) Säkert bara några.

Aja, nu är maten klar och jag känner hur martin blir hungrigare och hungrigare så bäst jag skyndar mig! Och hinner ju inte mata mina fiskar idag heller så får göra det imorgon antar jag, hoppas dom klarar sig! ♥

men men, puss på er! Hörs imorgon kväll säkert. PUSS

Your voice was all I heard..

Har sett klart filmen nu, pausade och gjorde mat vid 6, blev pommes och bacon. Hah konstig kombination, men det var faktiskt gott =) Nu gör jag ingenting, sitter och väntar tills klockan blir 8, för då slutar martin så kanske åker med honom hem till han, så sover där som vanligt!

Har väl inte så mycket mer att berätta, imorgon har jag bara handels-lektioner, alltså, personlig försäljning och praktisk marknadsföring, börjar 10.05 för har inge bransch och produktkunskap för läraren är borta i norge så har haft sovis tis-ons och dom andra i min klass har på tors också men jag är ju ledig då så:) Så går bara imorgon sen tar jag lov jag ;) Dock måste jag ta hem och göra en massa på lovet, har en adm uppgift som ska vara klar på måndag, men jag har ju böckerna hemma men måste ta med dom till skolan och sen hem igen, kuul :)

Nej nu blev jag less på att sitta här, ska säkert hyra någon film ikväll eller så är det någon på tv, ska snabb kolla på internet. Aja =) PUSSS Hörs väl imorgon!

Transformers

Det är ju helt sjukt, har nött låten som spelas i transformers 2. Hela helgen, hela dagen igår, hela dagen idag, sitter och lyssnar på den nu också, alltså är det dags att se på filmen nu tror jag. Martin slutar ju inte jobba förens 8 ikväll. Så jag ska nog se den, sen börja göra mat kring 6 tror jag, åh den är så braa! =) Jag är helt kär i bumble bee.



En skoldag kvar sen lov!

Åh vad niiiceee =)

Idag hade vi matte, idrott och engelska, sämsta dagen på hela veckan enligt mig! Idrotten var inte så jobbig, rebecca hade yoga! :D Hah var jobbigt som fan och nu känner jag av i ryggen, kommer säkert ha träningsvärk imorgon! :(




Aja det var kul hursomhelst, haha inser nu hur jäkla dålig balans man har;p haha attans!

Fan så sur jag blir på turkarna som finns här i boden, man står lugnt och väntar på bussen, man ser att det kommer 2 stycken turkar och tänker: "jaha, vad ska dom göra nu då?" så står man och kollar efter bussen och då hörs en stor smäll, ena av dom har slått till busskurs affischen eller hur man nu säger, gud så det dånade. Ville bara trycka upp han mot busskuren och säga vad jag tyckte och tänkte. Fan så arg jag blir, varför komma till ett land där det är meningen att "börja om" eller något, såklart ska dom leka coola och tro att alla är rädda för dom. Kan ju säga en sak, ingen är rädd för er, jävla äckeln. Fan så arg jag blir! Jag har ingenting emot dom som kommer hit eller till något annat land och VILL börja om, som skaffar sig ett jobb eller pluggar på skola osv och vill göra någonting av deras liv, men dom som "dräller runt" och tror att dom kommer få lika mycket respekt av oss svenskar kan ju kyssa mitt jävla arsle. Och dom som gör ALLT för att lära sig svenska är bra gjort, men är man i sverige ska man väl för fan prata svenska!

Och vi pratade om det en gång på skolan, när jag nämnde att dom kan ju snacka svenska. Någon sa att "ja men om du t.ex far till något land t.ex thailand, då måste du ju prata thailändska?" Ja, men hade jag flyttat permanent till ett annat land där jag inte kan prata det språket,då hade jag lärt mig det! Försökt iallafall, så gott det går. Men nu är det ju så att dom är här, dom går i våra SVENSKA skolor och springer runt med alla deras kusiner och brorsor och hela jävla släkten och snackar turkiska eller vad dom nu pratar, går man i en SVENSK skola ska man väl snacka svenska för att lära sig språket bättre? Det finns ju dom som bara snackar svenska och är riktigt bra på det men har bara varit här i några år. Dom VILL det, andra vill det inte. Åh vad jag blir less..

Hoppas ni förstår att jag inte vill he ut alla från sverige, men dom som inte gör något för att hjälpa sverige med något kan lika gärna dra, dom som jobbar och vill börja om vill säga, dom har jag ingenting emot. Blir bara så less att speciellt killar ska vara så kaxiga och fara å slå i allting för att få respekt, så får man inte respekt här i sverige, här måste man förtjäna respekt. Inte genom att gå och slå folk eller på saker som våran kommun har betalat att heva upp i stan.



22 februari

Nu har jag sett klart transformers 1! Gud så awesome den är! Skulle slå på 2an men vafan så funkar den inte? Vad är det här?? den ska ju fan funka..

Aja, nu ligger jag hära och fryser! Funderar verkligen på att gå till martin å hämta mina grejer och sen dra till annie. Men jag måste äta någonting först, eller jag går till han först sen till mig och äter för mamma kommer inte förens vid 6 tror jag, sen går jag till annie efter det.

Nåja sovis till 10.05 vilket känns bra. Fuskannie har till 12.20, jag hade skolkat om jag inte haft matte, vilket jag suger på.. Attans.!


Färga håret

Äntligen! Nu är jag riktigt klar med designen! Hittade grejerna som tog bort allt svart runtom. Det var längst ner, där jag såklart inte hade tittat, klant ellen!

Aja, ikväll ska jag nog färga håret på annie, undrar hur det ska gå?;\ Har inte färgat på någon annan på ett jäkla bra tag ;p haha kommer ju bli roligt att se om man fortf. har kvar skillsen ;) haha antagligen, sånt förlorar man ju inte så lätt :]


(dock inte så mörkt tror jag?)

Vecka 8 måndag


Jepp, och jag går bara i skolan tills onsdag =) Och det roliga är att vi har sovmorgon till 10.05 imorgon och på onsdag! :) Så jäkla härligt! Sen ska jag bort på torsdag (har tagit ledigt) och på fredag är ingen på skolan! Och sen har vi en HEL vecka lov! Så jag har alltså 1½ veckas lov=)

Aja, bortsett från det så har dagen gått fort. Trodde aldrig att jag skulle orka kliva upp imorse, fyfan så trött jag var! Men jag tog mig upp iallafall =) Fick skjuts till skolan efter 8 så slapp sitta där och vänta på att börja. Hade Data först, det gjorde man klart snabbt och fick sluta. Sen pratade vi bara på svenskan osv. Sen lunch å adm. Adm fick vi också sluta tidigare :)

Nu har jag inte annat att säga, än att det ända jobbiga imorgon är matte och idrott! Sen är det lugnt :) Har inge prov eller nått! Eller jo på torsdagen men då är jag ju ledig så jag får göra det efter lovet! =)

Aja, nu ska jag se på Transformers 1an slutet för det missade jag igår när jag gick till martin. Och sen ska jag se på Transformers 2 ;) hah börjar låta lite besatt men dom är verkligen bra! Om man tycker om humor och action/fantasy allt i ett så är det verkligen bra filmer! Nej =) pusspuss

Förbannat lessssssss

ÅH VAD LESS JAG BLIR! DET HAR HÄNT NÅGONTING MED MIN DESIGN OCH JAG HAR HÅLLT PÅ ATT FIXA DEN HELA JÄVLA KVÄLLEN SÅ NU SKITER JAG I DET HÄR OCH DRAR TILL MARTIN INNAN JAG SLÅR SÖNDER MIN DATOR. NI FÅR STÅ UT MED ATT DET ÄR KONSTIGT OSV. MEN JAG HAR INGEN DATOR IMORGON IFALL JAG FORTSÄTTER MED DET HÄR. PUSS Å HEJ!



Linkin Park - New Divide


Två grymt bra låtar, måste lyssnas på.

Första låten är låten från Transformers 2 The fallen. SÅ JÄVLA BRA, man får en kick och vill ut å springa av den!
Andra är en svensk låt som jag såg på mtv. Den är bra.

Kan ju säga att första låten går på repeat ur mina högtalare.
FAN SÅ BRAAAA





Vet ni, jag älskar fantasi grejer , t.ex som twilight, det finns ju inte vampyrer osv. Och transformers, det finns inte robotar? JAG ÄLSKAR SÅNA SAKER! Det är så häftigt. Nu ska jag fan ladda ner båda filmerna och se tills mina ögon sprängs. LOVE IT! Och killens "robot-bil" är så söööt när han blir robot.. BUMBLE BEE =)

Han är ju så otroligt söt :)



So give me reason to prove me wrong, to wash this memory clean


Hejhooppp alla mina 200.000 läsare...

Kom precis hem från byn, eller jag har hunnit äta lite mellis nyss. Nu ska jag väl duscha och sen fixa mig lite, byta kläder är ett måste, hatar att ha samma kläder flera dagar irad. Fast nog kan jag ha mjukisar 2 dagar irad eller samma leggins i max 2 dagar. Usch fattar inte hur folk kan ens ha samma kläder varje dag, om och om igen.. Huvva.

Hah hittade en rolig bild, som verkligen fick mig att inte vilja göra hål i tungan eller någon annan stans i mitt ansikte, verkligen, hur snyggt är detta på en skala? Det kanske är kul i början men sen när man ska klia sig i ansiktet, hur fan gör man då? Ska man ta ut alla piercings och klia och sen heva tillbaks dom? Och när man bestämt sig för att ta bort alla hur mycket ska inte ansiktet hänga då? Usch..






Söndag


Godmorgon!

Vaknade kring 10 kanske? Har ätit havregrynsgröt till frukost och en macka. Har annars bara suttit vid datorn hela dagen, eller iaf sen jag vaknade. Idag eller ikväll bär det av hemåt.


Aja har inte mycket mer att säga. PUSS





Space


Var bara tvungen att lägga ut nå stjärn-bilder. Jag vet inte varför men stjärnorna och månen, det är så coolt. Tänk att stå på månen liksom?? Fatta hur rik man måste vara för att få fara dit? SJUKT kul att uppleva det. Jag hade lätt farit dit om jag hade haft pengar till det och mod, haha!










Godnatt



för idag!

Är sjukt trött så orkar verkligen inte att stanna uppe länge till! Just nu sitter jag, martin och isak å ser på tv. Ska se om det är någon bra film på tv så kanske man orkar stanna uppe tills den är klar. Men det verkar inte finnas någonting intressant.. Så vi får väl se, kanske går jag upp och lägger mig snart.

Aja nu stänger jag av den här burken och fixar klart inför kvällen. Borsta tänderna osv :) Men men, godnatt alla som fortf. är uppe!

 

 



MODE-TJEJ


Jag har länkat den här tjejen förut. Hon har en väldigt rolig blogg att läsa, mest mode. Läser varje dag och varje dag kommer hon med nya idéer och bilder. Jag älskar att läsa bloggar med massa bilder, ibland har hon bara bilder och ingen text. Värt att kika in och titta! (klicka på bilden för att komma till hennes blogg)









Melodifestivalen


Sitter och tittar på melodifestivalen just nu, och om jag ska säga min åsikt så... VARFÖR I HELVETE TA EN LÅT SOM INTE ENS ÄR SVENSK? HAN SJUNGER INTE PÅ SVENSKA ELLER ENGELSKA DÅ SKA MAN FAN INTE DELTA I SVENSKA MELODIFESTIVALEN!

Svenska = man pratar svenska och inte något annat språk.
Svenska melodifestivalen = Sjung på svenska!


Aja, ska iaf se det och sen är det säkert nån bra film på tv. Puss












Konstiga saker



Satt och googlade på "konstiga saker" så kom denna sida upp -> Konstiga fiskar. Jag tog ut några bilder och jag tyckte att dessa var konstiga.







HAHA, ni kan väl se själv vad det föreställer?







Folk är ju helt dum i huvet.



Nu är vi helt mätta! Grabbarna gick ut och dom mekar med nån skoter. Jag och mariana sitter med varsin dator och tar det lugnt. Har nyss spelat lite UNO och vänd 10. Blev inte att fara till Ida och vara med henne å Cicci. Det är 25 jävla minus grader ute så ingen bil startar. Jävla röv.

Aja, ikväll blir det väl att ta det lugnt. Ska väl se lite OS tävlingar osv. Har inte så mycket annat att tillägga men,

  1. Är folk helt jävla korkade? Helt jävla dumma i huvudet?
  2. Hur kan man komma till någon annans hus och spy ner det framför ALLA, pinsam brud.
Hände roliga saker och några var inte alls så roliga. USCH vad jag hatar killar som ska "leka" coola när dom kommer till någon man inte ens känner. Sen börja dryga å hålla på? Åh vad jag blir arg.

Aja, nu ska jag sluta skriva så jag inte tappar kontrollen och söker upp dendär killen som gjorde sådär. GAH tolererar FAN inte sånt. Varken det är någon jag tycker om eller inte. MAN GÖR FAN INTE SÅ!






Cissi :)


Just nu så sitter alla och väntar på mat, jag har gjort hasselbackspotatis och mariana har gjort potatisgratäng och nå kött. Börjar bli riktigt hungrig nu alltså, men snart är det mat ;)

Efter maten skjutsar martin mig förhoppningsvis till sörbyn så ska jag vara med Ida och Cicci dära. Ska förklara för er som inte vet: Cicci är en klasskompis och Cissi är min och martins katt :) Eller hon är ju martins katt men jag är ju mycket hos martin så det blir automatiskt min också :) + att jag har varit med sen hon föddes eller sen martin fick henne, när han fyllde 19 - tror jag? Aja, hursomhelst så Cissi är en katt och Cicci är en människa! :)

Nu blir det att gå ut i köket å se om hon behöver nå hjälp :) Puss












Nå bilder sen igår





nå folk, petra under lampan ;P



Henke i keps och någon tjej som petra kände;p



Hah en suddig bild, ingen aning om vilka som är med;p



Ett tidsfördriv



Har du pojkvän?
ja :)

Vilken hårfärg har du? brun/rött

Hur gammal är du? 17 den 1 april

Vad ska du göra ikväll? kanske vara med Ida annars ta det lugnt

Är du ofta seriös? Hah, ibland, oftast när det gäller plugg å skola osv. Annars är jag inte det :p

Gillar du att kramas? ja :)

Hur många biologiska syskon har du? en bror :)

Saknar du någon just nu? ja, fast han ligger 2 meter ifrån mig i soffan :)

Bada eller Sola? SOLA

Har du fräknar? Jepp, på näsan på sommaren.

Favorit godis? Maltesers, cashew nötter med chokladöverdrag och lakrits:)

Anser du att du är stark? öh ja, bryter ner martin på morgonen då han inte är stark!

Är du kittlig? jo, min farbror kittlar mig på knäna och det är inte kul! Annars så på sidan/revbenen där.

Vad har du för mobiltelefon? just nu en sony ericsson t700.

Vad har du på dig nu? Adidas brallor, huvtröja och linne.

Hur mår du? Slö, orkar inte göra ett skit :P

Vem kramade du sist? min älskling :)

Vem pussade du sist? Min älskling :)

Vem vet mest om dig? Martin eller Annie :)

Är du bisexuell / homosexuell? haha nepp :)

Tre namn jag lyssnar till: ellen bara typ ;p eller någon säger johansson men inte ofta.

Någonting jag tycker om med mig själv: jag tar inte skit, folk som inte betyder någonting i mina ögon, (som visat att att dom inte är värd något helt själv) jag tar inte skit av någon som inte betyder någonting för mig. Det är bara onödigt. Ni rör mig inte i ryggen alls.

Någonting jag inte tycker om med mig själv: Jag är tjurskallig så jag måste bättra på det ;p

Detta är jag rädd för: maggot, ormar.

Tre saker jag vill ha varje dag: mina vänner, min pojkvän och min familj

Tre saker jag absolut inte kan göra: Blåsa bubbla med tuggummi, vissla med fingrarna och ta hela huvudvärkstabletter.

Detta tycker jag om att göra: umgås med vänner, köra skoter, fiska på sommaren, sola, pojkvän, shoppa, och sova.

Detta vill jag göra just nu: ingenting, det är precis vad jag gör nu..

Bästa känslan: lycka, och skratt

Värsta känslan: sviken, lurad, besviken

Egenskaper jag gärna vill att min partner har: Snygg, längre än mig, blåa ögon.

Är jag kär just nu? JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA♥

Följande saker vill jag göra innan jag dör: Fallskärm från ett flygplan och hoppa bungy jump

Min käraste ägodel: mobilen

Roligaste/tråkigaste ämne i skolan: Roligaste måste vara engelska och tråkigaste är matte.

Stjärntecken: vädur

Färg på mina ögon: gröna

Min längd: 1,71

Jag tror på: ingenting.

Udda förmåga/egenskap: hela jag är speciell..

Om jag vore ett djur skulle jag vara: katt :)

Vad lyssnar du på just nu? The offspring - You're gonna go far, kid.

När badade du i en pool senast? Oj, längesen..

Vad är det dummaste en kompis gjort mot dig? Snackat skit, det räcker för att säga hejdå.

Chips eller popcorn? popcorn :)

Klarar du att tanka själv? haha, ja antagligen, man är ju inte dum i hövve som Cicci säger..

Vad var det senaste du handlade? En macka på skolan

Kan man vara vän med sitt ex? Jo nog kan man det, men jag brukar inte vara det ;p

Vem var det du besökte på sjukhus senast? Mormor när hon drog -02

Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig? Har ingen favorit sak men jag går på toa först, sen tänderna och sen sminket.



En grej


Blev en ny rolig grej hära. Snyggare tycker jag när man markerar inlägget med inte bara "inläggsrutan" hehe :) Aja nu vet ni iaf det :D


Sverige - Vitryssland



Vaknade kring halv 11 av att martin tittade på mig ;s haha känner på mig ifall nån tittar. Så jag vaknade, han gick upp och jag låg och drog mig i 15 min, sen gick jag ner och satte mig vid datorn. Åt precis frukost, havregrynsgröt och en macka och oboy :) Mumsigt var det!

Igår så fixade vi oss (jag martin å isak) och sen vid 9 drog vi till Sörbyn :) Massa folk där och några saker som var onödiga, riktigt. När man ber någon gå ska väl dom ändå acceptera det och gå därifrån.. Men det var en rolig kväll :) Slutade bra för mig och jag och martin mös hela natten :) ♥

Idag så ska jag nog vara med Ida, ifall martin orkar skjutsa dit mig vill säga. Annars så har det väl inte hänt så mycket idag, sitter nu och tittar på Hockey OS, Sverige - Vitryssland som gick igår kväll vid 9 tror jag? Det är iaf repris och Sverige vann med 4-2 :) AWESOME!

Nu ska jag ta och inte göra så mycket, det är ganska kallt ute så jag vet inte om det blir ut eller bara ta det lugnt inne. Solen lyser och det är ju ett plus :) Men men, nu orkar jag inte skriva något mer. Ska duscha snart eller så fixar jag bara till frisyren.

Aja pöss :)







I byn =)

Skolan gick ganska fort. Efter det kom martin å hämtade mig och isak och cicci. Fixade några saker och sen drog vi hit ut. Lämnade av Cicci hos Ida dit vi ska ikväll åde :) Faan så nice :)

Aja, har inte mycket mer att säga faktiskt. Nu ska jag gå och duscha och sen fixa mig. Puss

Heeelt slut.

Tjaa ;>

Har bytt design nu som ni ser (alla mina 90.000 läsare) Hoppas ni tycker om den! haha!

Aja, ska byta kläder nu och sen börja dra mig till martin. Ska mata Cissi som säkert skriker för fullt och vill ha en katt kille :) Eller så ligger hon bara och sover. Vem vet?

Imorgon är det fredag, nice as hell! Fest också, ska be om pengar nu, sen hem till martin, duscha, fixa mig osv. Ska trimma mina ögonbryn också, det var ett tag sen sist. Börjar se lite lodig ut men det ska ändras nu, haha. Puss på er. Skriver säkert imorgon om jag har någon dator eller så skriver jag helt enkelt inte förens jag kommer hem. Tror jag tar med mig datorn till byn, kan ju uppdatera mer då. Och så tar jag nog med mig sladden ifall ni vill se nå bilder sen helgen också. Jag kan vara riktigt snäll ibland, för nu ska bloggen bli roligare.


PÖSS





You're gonna go far, kid.

Hur bor du: I en lägenhet
Brukar du komma i tid: Jo oftast
Hur lång är du: 1,71 cm
Kan du laga mat: Jajjemän!
Vad jobbar du med/pluggar du: Jag går första året på handelsprogrammet
Vad har du på dig just nu: Svarta leggins, svart stor "tisha" och underkläder ofc.
Har du någon fobi: Näe, faktiskt inte.
Hade du en bra kväll igår: Jorå =) Jag och karlen min spelade kort och såg på OS=)
Vilket är ditt senaste inköp: Mamma köpte en beige matta åt mig idag ;)
Din favoritdryck på morgonen: Oboy eller té om det är helg.
Var fick du dina senaste pengar ifrån: Mamma
Har du sovit i din egen säng inatt: Nej
Vad hade du sönder senast: Min dator (men den funkar nu)



Vem snackade du med senast: Mamma
Varm favoritdricka: Antingen oboy eller té
Favoritdricka när du är riktigt törstig: Isvatten
Alkoholhaltig favoritdricka: Cider eller Lapin
När gjorde du senast något riktigt dumt: Jadu, hah, ingen aning
Saknar du någon just nu: Ja :(
Vad ska man göra för att få dig irriterad: Det finns många sätt =)
Någon jag stör mig på: För värdelös att skrivas här.
Intressen: Se på hockey, vara med vänner och så =)
Senaste person du kramade: Hjärtat =)
Senaste person du ringde: Mamma tror jag
Senaste person som ringde dig: Martin
Vad drack du senast: Saft
Vill du ha barn: Sen, lååångt sen..
Längtar du till din nästa födelsedag: Ja den är ju bara om ca 5 veckor
Har du rakat dina ben någon gång: typ 2 gånger, men jag behöver inte för dom är så ljusa så dom syns inte :)
Är du sugen på något nu: Få en massa pengar och att H&M kan öppna så jag kan slösa pengar.
Hur många koppar kaffe dricker du en vanlig dag: Inte en enda.



Använder du hudkräm: Jepp
Attraheras du av män med skägg: Nja ;> men den där lilla "tofsen" eller hur man nu säger, under läppen är sexig.
Micro-pop eller poppa själv: Micro
Brukar du baka: Ibland då jag orkar
Röstade du i det senaste valet: Nej
Är du nöjd med ditt liv som det är nu: Ja
Vilken låt lyssnade du senast på: The offspring - You're gonna go far, kid.




Har någon annan sovit i din säng inatt:
Inte vad jag vet? Sover aldrig hemma typ.
Vad tycker du är äckligt: Snorloskor, ännu värre om någon leker med en sån med tungan eller nå, uuuusch vill bara SPY!
Har du pengar på mobilen: Joråå ;> Det är ett måste, klarar mig inte annars.

Vilken svordom använder du mest?
Fan, kuk, röv, (inte för att det är en svordom men) haha säriga saker kan jag kläcka ur mig:D
Vilken tid är din väckarklocka inställd på? 07.05 sen snooz till kvart över. Annars om jag har sovmorgon så har jag den till 09.00
Var köper du dina matvaror ifrån? Typ kvantum, Coop osv.
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? Spelar ingen roll ;>
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? En bil, eller en lägenhet, kanske en ny mobil, kamera eller nå. Sen lägga undan hur mycket som helst tills man fyller 18.
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan? JEPP :D
När var senast någon stötte på dig? Min pojkvän igår. Han är ju för rolig.
Vad åt du till middag senast? Korv, potatis och ägg.
Kan du vissla? Ja visst kan jag det.
Tittade du på tecknat när du var liten? Öh ja, antagligen?
Äger du några popband t-shirts? Nej? Man kan tycka att musiken är bra men jag skulle aldrig ha en tröja med mitt "favoritband" på mig.
När flög du senast? I somras när vi var i Stockholm
Pratar du några andra språk? Engelska, lite tyska och lite franska.
Har du gråtit offentligt? Nej? inte vad jag vet. Eller typ i 4an då jag klämde mitt finger i ett bord.
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? Nja, vet inte..
Vad har du med dig in på bion? Mig själv? Näe men typ popcorn och dricka.
Vad har du för väder? Just nu? SNÖ å KALLT
Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? vadå var? ÄR! Det är ......... haha har inget favoritämne
När sov du senast på golvet? Ingen aning
Vilken är din favorit drink? Har ingen speciell
Gillar du din boendesituation? Jo, men hade ju kunnat vara lite längre in i stan. men det är ett bra läge.
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? Oj, en hel helg.
Är dina dagar fullbokade och stressiga? Ja fyfan, möten hit å dit. Aldrig lugnt och ro.
Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? Nej
Hur gammal blir du nästa födelsedag? 17 coola vårar.
Tror du på liv på andra planeter? Mja, isf i något annat universum. Långt härifrån.
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? Fortsätt kämpa, fortsätt kämpa
Skulle du någonsin hoppa fallskärm? Ja fyfan va skoj ;>
Tycker du om att krama folk? Varför skulle jag tycka om det?
Äger du en digitalkamera? Nej, men jag hade, men den dog tyvärr..


Vilka kändisar har du blivit jämförd med? Inte någon. Gjorde ett sånt där test, men jag var inte lik nån. Så jag är One Of A Kind ;)
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? Ja, vafan..
Får du dåligt samvete efter du ätit kött? Nej?
Är du mörkrädd? Nej
Tre saker du alltid har med dig?Mobil ♥, nycklar och pengar.



13

Nu kommer det nå bilder.. Har ju inte lagt in nå bilder på senaste och det är ju trist att läsa en blogg utan bilder =)



Vi spelade kort, neger och president och 13.



Smygtog några bilder på ♥ men lägger bara ut denna :) SÅ SNYGGGGIS

Torsdag

En dag kvar tills helg! :)


Sitter just nu på data lektionen och gör nå Excel grejs. Ganska lätt men man måste fan tänka ;p haha! Efter skolan så drar jag väl hem, Får pengar imorgon så då blir det att betala till fiket min macka som jag lånade, 42kr och 16kr till isak :)

Sen på kvällen drar vi säkert till byn, fest hos ida och rikard men ska bara ta någon cider, helgen innan påsklovet fyller jag 17 så då blir det feeesst :) Längtar mest till torsdagen, fast det är ju då jag fyller år men då ska jag baka en cheesecake och köpa en smörgåstårta och bjuda in nå folk å fika ;) MUMS!

Nej, nu ska jag gå och fråga sören om mitt papper om ledighet. Fårse om det går igenom eller så ger jag bara det mamma har skrivit om. Nåja, hörs & syns :) PUSS


Hehe

Har inte ens rört böckerna på hela kvällen. Så det blir väl att göra klart dem nu snabbt och sen vänta på att mamma ska sy klart min jacka och sen dra till martin. Spenderar natten där, as usual. Sover så jäkla bra i hans stora säng :)

Hah just det, inatt eller kring halv 6 tiden så började han dra i mitt täcke, så jag vaknar ju till och frågar:

jag: hallå, va göru?
martin: Men ge mig täcket!
jag: Nae, det är mitt, ditt är där nere!
martin: MEN JAG ÄGER HALVA!
jag: NAE det är MITT
martin: NAE JAG SKA HA DET
jag: nae? Varför det?
martin: FÖR ATT DET ÄR OS! (olympiska spelen)
jag: MEN NAE, *sätter mig upp och tar fram hans täcke och ger det till honom*

sen efter 5 min

martin: GE HIT KUDDEN!
jag: JAJA

haha, nu är det FAN inte bara jag som pratar i sömnen. Kan dock vara att det sista han såg på tv var en Hockey match som spelades av USA - Schweiz, så han hade "OS" drömmar.. Aja, berättade det för han i morse iaf, han sa att jag bara svamlade, så då tänkte jag: "hur fan kan jag drömma om att han tar mitt täcke och så står katten och skriker mig i ansiktet samtidigt?" nae, han pratade i sömnen, som jag brukar göra. haha ;D nu är vi två om de!

haha han är så söt :)

Nu vill jag gå till honom, börjar bli less på att sitta här. Men jag kan ju tills vidare berätta att vi fick sluta halv 11 idag. Svinkul, fick sitta på skolan till kl 2 för att det är -23 ute och jag går fan inte ut då. Jag har gränser. Så jag satt iaf där, så gick jag hem och ut med hunden och har väl suttit här mest hela kvällen, nu ska jag gå och se om hon är klar. Hörs imorgon alla coolingar.

Plugg dag

Sitter just nu och har kollat genom allt och matat mina fiskar. (på fb). Snart ska jag hoppa in i duschen, sen ta på mig andra kläder och sen gå ner och hämta en annan jacka, har tusens jackor så måste kolla om jag kan ha någon av dom. har ju växt 5-6 cm sen förra vår-vinter (= nästan vår.) Så jag måste ta tag i det. Sen ska jag PLUGGA. Fyfan, har inte gjort det på hela höst terminen eller nå, jo typ 1 dag innan 1 prov. Fått VG på alla prov utom matte, det suger jag på så det behöver vi inte ta upp...

Nu ska jag inte väl göra så mycket. Ska ta lite å äta nu så sen börjar jag med allt plugg å ståhej. Puss



nån lista

[x] Du har en pojkvän.
[x] Du har ett eget rum.
[x] Du har en mobil.
[/] Du har en iPod/MP3 spelare.
[ ] Dina föräldrar är fortfarande tillsammans.
[/] Du har fler än 2 bästa vänner.
[ ] Det finns en pool i din gård.
[x] Du klär dig som du vill.
[x] Du hänger med kompisar mer än en gång i veckan.
[x] Det finns en dator/laptop i ditt rum.
[x] Du har aldrig blivit nedslagen.
[?] Du gråter aldrig mer än 3 gånger i månaden
[x] Du får lyssna på vilken musik du vill lyssna på.
[x] Ditt rum är stort nog för dig.
[?] Människor använder dig inte för den du är.
[x] Du har varit på konserter.
[?] Du samlar på något normalt.
[ ] Du längtar till skolan.
[x] Du önskar inte att du var någon annan.
[ ] Du spelar någon sport.
[x] Du brukar göra något efter skolan.
[ ] Du äger en bil.
[x] Du brukar inte bråka med dina föräldrar.
[x] Du är nöjd med ditt utseende.
[ ] Du har inget självförtroende alls.
[ ] Du har aldrig fått IG.
[x] Du vet vad som händer i världen.
[x] Du bryr dig om folk.
[x] Du är nöjd med ditt liv.
[x] Du kan mer än ett språk.
[?] Du har ett smeknamn.
[x] Du har ett husdjur.
[x] Du kan hela orden från 10 låtar.
[?] Du har inga “fiender”.
[x] Du är en ganska snäll person.

Total: 21
———————————
Total : 21

0-10 - Du mår inte bra, du är inte lycklig.
11-20 - Du är inte jättelycklig men det duger. Du kan du känna dig ensam och sviken ibland.
21-35 - Du mår toppen, du är lycklig!


jahapp :)

Bilder sen helgen

Kom precis hem. Tog och hällde upp mjölk, flingor med yoghurt med jordgubbar och kiwi. Sitter och äter det nu. Bilderna sen i helgen kommer här nedanför.



Kanske ser äckligt ut, men sååå gott! =)





I vedatjärn ;p

Helgen

Fredag:
Jag och martin tog det lugnt och gjorde mest ingenting. (Gick ju på bio men efter det tog vi det lugnt.)

Lördag:
På morgonen drog vi till byn, kom dit vid efter 11. For ut med skoter osv. (har bilder men det kommer upp senare) Jag och martin fick tränga in oss i en liten liten pulka, den var gjord för 1 person. Men vi satt 2 stycken i den och det var trångt. Huvva, men iaf, vi rymdes som tur var :) haha när vi skulle fara ifrån Vedatjärn så skrattade alla åt oss för att vi tröck in oss 2 i en 1 pers pulka, men vill man så går det. "finns det hjärterum finns det stjärterum" haha :D

På kvällen så såg vi dum och dummare, men såklart somnade jag innan halva tiden av filmen. gick upp kring 12, bäddade upp och somnade. Vaknade när martin kom in och skulle lägga sig, sen har jag tydligen pratat as mycket i sömnen, åh jag hatar att snacka i sömnen.. Så pinsamt.

Söndag:
Vaknade kring 10 kanske? klev upp och gick ner. Gjorde inte alls så mycket, jag lagade middag, det blev hasselbackspotatis med renskav! OTROLIGT GOTT! Måste ätas fler gånger.. Har tänkt på att vissa grejer passar inte alls ihop, men testar man så kanske det inte är så dåligt?;) For hem efter 6.

På alla hjärtans dag (igår) så gjorde vi inte så mycket, såg district 9, svinbra! Jag kunde inte sluta se.. men ville sova men det gick inte! Tyckte så synd om dendär snälla "räkan" :'( Nåja, nu sitter jag iaf på skolan, har svenska. Efter det ska vi nog bara dra ett till soffhäng som vanligt. Slutar halv 4 idag. Efter skolan vet jag inte alls vad som händer.

Nåja puss ♥

Wolfman

Nu snart drar jag in till stan å ser Wolfman. Blir att sova borta (självklart?) älskar martins nya säng, den är sååå himla härlig att sova i, jag vill aldrig kliva upp på morgonen ♥

Har iaf duschat å tvättat bort sminket, allt utom mascaran iaf. Lite ska man väl ha? nämen tänkte att jag orkar inte tvätta bort allting sen, så jag sover nog med mascaran eller nått. Är fortf. sviiin trött så jag får hoppas att jag inte somnar, hemskt det hade varit.

Nej, nu ringer jag martin å kollar om han är på G ;) Ha en bra fredags kväll!

6 månader

haha chill, såg just att jag bloggat i ett halv år, 6 månader. Hah inte för att det är så länge men jag brukar ha en tendens att sluta blogga någonstans och sen börja någon annanstans. Hah bra jobbat ellen! *klapp på axeln*


tjaaaa..

har absolut ingenting vettigt att skriva så jag skriver bara nått..

Dagen började med att jag klev upp, fixade mig, tänkte, "vafan det är ju fredag så man kan väl piffa till sig lite?!", sagt å gjort. Vid 10 över 8 kom mamma och hämtade mig och skjutsade mig till skolan. Blev nå fel med i-valblanketten så jag bad mamma komma och skriva under en annan. Hade svenska, renskrev mitt cv.

på lunchen så gick jag emma och annie till stan, tog ut biljetterna till bion ikväll och jag hämtade pengar till mat av mamma. Åt en macka på skolan och gjorde mest inte så mycket under lunchrasten, soffhäng as usual.

Matte, gjorde mina kompletterings uppgifter och satt där och diskuterade lite och sen slutade vi. Martin kom å hämtade mig efter 2. Drog hem till mig och han satt vid datorn medans jag försökte hålla mig vaken, nepp, gick ej. Ryckte till när martin frågade när mamma kom hem, jag sov alltså. Så sen gick vi ner och jag låste upp garage dörren till hans mööörcaa. Sen gick jag upp och nu har jag suttit här sen dess.

Halv 7 ska jag va i stan för att möta upp annie och jonas för bio! Vi ska se Wolfman!

OCH jag har fått praktik på ....... PARELLE! WOOOHOO, tack mamma! :) <3



Så nu ska jag fan ge allt där och förhoppningsvis få sommarjobb, det hade fan varit perfeeeekt! :) Men man vet aldrig, jag ska iaf ge allt. Mer än allt man gör kan man inte göra. Och jag ska ge allt jag fan i mig kan.

Nej, nu ska jag duscha av mig all skolsvett man samlar på sig av andra elever, snuskigt.. Sen ska jag fixa mig lite och därefter kommer mamma med mat, blir pizza i ugn och sen bio, fårse ifall vi drar till byn ikväll eller imorgon. Hade suttit fint att vara där och ta det lugnt en helg. Det behövs verkligen efter denna vecka. Nu är det bara 2 veckor kvar till looov! Love.


Dance, fucker, dance!



bra musik!


redovisning

börjar med det nu, önska mig lycka till. Jag är alltid så nervös innan.. Åh va jobbigt..

:{

Sitter hemma nu, har tittat runt på internet som jag alltid brukar. (iaf varje gång jag har tillgång till dator) Nu ska jag iaf hoppa in i duschen, gör mig klar och kolla vad jag ska ha på mig imorgon. Ska å sova hos annie iaf =) Ska be martin komma en snabbis med mina nötter som jag köpte igår med.



Nej, nu blev jag less på att sitta här. Hörs imorgon eller nå, puss.


Åh, såklart har vi redovisningar om "norrbottens 13 orter" åh vad jobbigt. - SKJUT MIG


ett tidsfördriv på skolan

Hur bor du: lägenhet med mamma å lillebror
Brukar du komma i tid: jorå =)
Hur lång är du: 1,71 cm kanske?
Kan du laga mat: jepp =))
Vad jobbar du med/pluggar du: 1:a året på handelsprogrammet
Vad har du på dig just nu: leggins, 2 linnen, kofta, skor och jacka
Har du någon fobi: nja, näe =)
Hade du en bra kväll igår: jo =) gubben å jag såg på transformers 2 ;)
Vilket är ditt senaste inköp: nån choklad bit på skolan 
Din favoritdryck på morgonen: dricker ingenting på morgonen, men det får väl bli oboy
Var fick du dina senaste pengar ifrån: mig själv
Har du sovit i din egen säng inatt: nej=)
Vad hade du sönder senast: min dator 
Vem snackade du med senast: cicci :)
Varm favoritdricka: O´boy
Favoritdricka när du är riktigt törstig: vatten
Alkoholhaltig favoritdricka: har ingen favorit
När gjorde du senast något riktigt dumt: ingen aning ;p
Saknar du någon just nu: JA
Vad ska man göra för att få dig irriterad: många grejjer
Någon jag stör mig på: jag stör mig inte på någon men vissa är inte värda min uppmärksamhet
Intressen: vänner, film, dator, pojkvän, se på hockey, m.m.
senaste person du kramade: martin
Senaste person du ringde: mamma
Senaste person som ringde dig: mamma
Vad drack du senast: cola
Vill du ha barn: jo, men inte än
Längtar du till din nästa födelsedag: jeeeppp=)
Har rakat dina ben någon gång: haha typ 2 ggr. har så ljusa så dom syns inte, dom är så korta med så jag orkar inte bry mig i sånt ;>
Är du sugen på något nu: vatten hade suttit fint, isvatten!!
Hur många koppar kaffe dricker du en vanlig dag: hatar kaffe, vidrigaste som finns
Använder du hudkräm: jo ibland när jag duschat, annars om jag har torra händer ibörjan av vintern.
Attraheras du av män med skägg: haha njaa, men det är mysigt när det kittlas på halsen när man kramas :)
Micro-pop eller poppa själv: micro
Brukar du baka: jo, men inte på senaste, ska baka en cheesecake när jag fyller år =)
Röstade du i det senaste valet: ne
Är du nöjd med ditt liv som det är nu: jo =) har världens bästa kompisar och världens underbaraste kille så ja :)
Vilken låt lyssnade du senast på: jason derul - whatcha say
Har någon annan sovit i din säng inatt: jag sov i martins säng=)
Vad tycker du är äckligt: snorloskor och blod. hatar blod, svimmar typ ;p
Har du pengar på mobilen: jeppjjepppp=) kontantkort

Eget.

tjaa ;>

Jag gör inte alls för mycket nu, sitter och ser på the hills lite smått och så. Väntar på att mamma ska komma hem så vi kan äta någon jäkla gång.

Dagen började med att jag klev upp kvart i 9, duschade och sen drog jag hem till mig, bytte kläder och sen gick jag till skolan. Dagen gick fort och hade inga jobbiga lektioner. Nu ska jag ta och ringa mamma för jag är less på att vänta på mat. Jag gör någonting eget. Puss

vecka 6

godmorgon!

Igår var jag och martin å handla på kvantum. Efter det gick jag till konsum och lämnade tillbaka filmen jag hyrt på lördagen. Sen gick jag tillbaks till martin och så såg vi bara på film och mös hela kvällen.

Vaknade i morse vid 7, snoozade til typ halv 8. Gick därefter till skolan och nu sitter jag här. Ska börja med redovisningarna i norrbottens 13 orter snart. Puss

Löööördag

God eftermiddag =)

Vaknade vid halv 11 - 11 typ, tog min bok (så länge vi båda andas) och läste nästan till slutet, men jag sparar det bästa till sist och njuter av det ikväll istället :)

Satt iaf och såg på tv ett tag, jag och baby =) Och sen vid halv 4 så gick jag och duschade och sen skjutsade han mig till coop, köpte en b&j och en marabou med non stop, kände att det behövdes! Och sen skjutsade han mig hem till mig =) Just nu sitter jag och ser på Djungel George, tror jag såg den första gången med min kusin Sofia =) Mååååånga år sen, sen ville jag se den fler gånger så jag lånade den hem till boden i 1 år kanske, och såg den varje kväll typ. Sen när jag skulle tillbaks till farmor tog jag med den :)

Aja, ska väl iaf se klart den och sen blir det mat, grillkorv och pommes i ugn. GOTT! Sen idag ska jag gå till konsum och hyra en film och sen dra till martin å se den där. ska först kolla om det är någon bra film. Puss :)


Orka vara 91:a och bete sig som om man var 95:a, jävla töntar. Blickar gör mig inte rädd, om ni vill mig något är det ju bara att säga det direkt till mig, men ni är så jävla fega att ni vågar inte göra någonting annat än att ge blickar. Hah, det går bara å skratta åt er - patetiska är ni också.


Katie



"i min värld är alla ponnys, äter regnbågar och bajsar fjärilar"

HAHAH SÅ SJUKT BRA! =D

Fredags mys

Tjaaatjaa ;>

Kom precis hem. Efter matteprovet - som gick väldigt bra tyckte jag, men då äre väl ändå nå jävla fel som får mig att få ig, så gick jag, frida, cicci och rebecca in till stan och kollade på mobiler ett tag på the phone house. Efter det gick jag ut till banken, martin skulle ta ut nå pengar så jag följde med. Efter det for vi runt ett tag och gleeed. Skjutsade hem mig och sen nu sitter jag hära. Mamma kommer väl på någon timme, hon skulle på fest ikväll så jag och martin ska vara barnvakt, käka pizza och mysa =)

När hon kommit hem så far väl vi till martin antar jag, ska hinna med att hyra någon film som vi kan se när joel gått och lagt sig. Nåja, det är min fredag, vad händer annars?

Arbetet klart

Sitter på skolan nu, har info och layout. Vet inte vad vi gör men jag har iaf gjort klart arbetet.

Ska lägga upp nån bild på väskorna och skorna, vet inte om det blir idag eller imorgon. Får se när jag orkar. Puss=)

har dessutom en annan blogg med. men den får inte alla veta om så jag skriver den antagligen inte här =) Puss.

Hälsa på

Har precis käkat nu, ska till pappa en sväng och hälsa på.. Sen drar jag till martin och sover dära inatt igen. Såååååååå jag har ingenting mer att säga, fredag imorgon! Barnvakt till 10-11 på kvällen och hemmagjord pizza till middag, b&j eller cashew nötter till "fredagsmyset"!


Åh så glad jag ääärrrr!
I love my Martin!

Torsdag

Sitter på data lektionen nu, är snart klar med norrbottens 13 orter! Har bara kalix och arjeplog kvar. Inte så svårt men måste man så måste man.

Efter skolan drar jag hem och är bara hemma. Har inget speciellt annat att säga utan att jag köpt mina snygga skor nu, är svin nöjd :) Nåja, back to work.

oj?



Mail från min idrottslärare

Om ni nu gör gemensam sak och skolkar från lektionen idrott och hälsa, tycker jag att ni kunna visa lite ryggrad och meddela mig detta redan förra veckan. Då hade jag kunnat avboka ishallen. Det är många klasser/skolor/föreningar/ grupper som hade kunnat använda ishallstiden. Samtidigt speglar skolket ambitionsnivån.


Haha, ja vi är sååå coola :) Tror det var typ 2-3 pers på idrotten?:) haha.

Torrt?

ååååh, hela inlägget for bort. Svinkul.

Aja, har inte gjort så mycket under dessa tre dagar. Skola osv. Ska köpa ett par nya skor imorgon, dock har jag typ 500 st par men ett par nya skadar aldrig ;) haha puss!