Valborg

Hejsan!

Hann inte skriva nå igår för jag orkade inte, somnade typ kring 10 kanske? aja, skola idag iaf, gick fort och smidigt, fick sluta kring ett tiden. Drog till medborgarplatsen och satt där i 45 min och väntade på busshelvetet som inte kom förens 14.05, svinkul. Men jag träffade mamma så vi drog till Opalen och fikade, jag tog en varm choklad och en biskvi. Sen pratade jag om att mina tygskor är helt sönder, så nu är dom kastade och jag har ett par nya!



Eurosko, 199:- ;) jättesköna är dom! Billiga med.

Sen så drog ju jag och farsgubben till Rutvik, glömde lägga in bilder.



Vi skulle till Brännan, där det låg helt nybyggda hus men utsikten var en massa jävla kor och massa jävla koskit.





"haha tja, jag bor i Kammen"
"Tjena Kalle! Jag bor i Per Nils"



"jaså du är från Jan-Ols?"

Sellyourmother.se

Hah wtf?



"We can make your dreams come true. Create a profile for your mother, sell her online, and get a free sprite. - All at sellyourmother.se"

On top of the world - T.I

Hejsan svejsan potatisskal!

Sitter just nu och väntar spänt på att Vampire Diaries ska börja! Det är bara ett Simpsons avsnitt och sen börjar det!

Idag har jag väl inte gjort så mycket, fick sluta kvart över 2. Gick in till stan och förbi Parelle och sa att jag skulle ha nationella på tisdag kl 12.20 till 14.50. Usch vad jobbigt. Men då är engelskan avklarad iaf, matte å svenska kvar :s

Sen vid fem så for jag och martin med mammas bil till henne och sen fick vi skjuts till Kvantum och så handlade vi litegrann, gjorde mat direkt vi kom hem och sen har vi bara suttit vid tvn, har sett när martin spelat The Godfather 2 och sen nu ska han iväg och spela brännboll med sina polers. Yes! Har tvn för mig själv!!! ;) haha, iaf när Vampire Diaries är, måste ju vara koncentrerad när man ser på det jö ;)

Aja, vi hörs senare. Imorgon är det fredag och Valborg. Det blir att fara till byn efter att martin slutat, det blir säkert vid 6 tiden tror jag. Han slutar 5 så det blir braaaaa :) På lördag ska jag och annie hitta på nå. Blir mys, kanske sover där?;) hihihih längesen ju. Miss her ♥



DET HÄR ÄR LÄNKEN TILL ANNIES BLOGG, BARA SÅ NI VET!

Torsdag

Hejsan:)
Sitter på skolan atm. Har snart dataprov. Efter det engelska och sen slutar jag!
Sen blir det hem och se på tv osv. Seeeeen kl 8 är det Vampire Diaries...!!!!!

Kyss

Rutvik och pappa

Hejsan! Har varit dålig uppdatering idag, beklagar!

Men iaf, for till skolan. Eller martin skjutsade mig, hade eng-nationella. Det gick väl sådär tyckte jag.. Sen efter skolan drog jag till pappa å carina. For vid 3 med pappa till Rutvik, han skulle hämta en dörr, eller en dubbeldörr.. Sen vid fem halv sex var vi hemma hos dom. Käkade middag osv. Sen vid kvart i 9 kom martin och hämtade mig.

Nu har jag duschat och sitter bara här, ser på The naked mile med martin! Sen ska jag väl sova. Skola imorgon, uuuuh aja, 2 dagar kvar sen helg, VALBORG! Sen en APU vecka! Nice...

Ska bättra mig med uppdateringen, men det blir inte så mycket nu eftersom jag går skola och har en massa läxa osv som bara ligger, måste ta tag i det snart. Aja, puss

I did it!

Im so happy, Im so glad!


Kom precis hem från mamma, eller hon skjutsade hem mig, joel följde också med. Dom tog en titt på kattungarna, eller råttungarna kanske man ska säga? dom ser inte alls ut som katter.

Men iaf, kom till luleå kring 4, sprang och letade efter solgården men jag hittade det fan inte, så ringde petra i hopp om att hon visste vart det var, så var det inne i Strand gallerian! hah fan, jag kollade ju där ute! Så gick in och frågade om han hade tid att pierca, såklart ;) haha, tydligen hade jag sett fel och det var till 18 dom hade öppet, så det gick fort och det gjorde inte alls ont, dock är det varmt nu några timmar efter och så blåser det som fan ute så det gör lite ont, men ska sova på högra sidan och ska inte duscha förens det slutar göra ont, borde bli imorgon eller nå. Duschade ju som sagt igår så det blir nog bra.



så blev det :)

Sen så gick jag på bikbok, hittade inga jeans, så det blev leggings istället! Det är ju mycket skönare så! :)



199:- Bikbok!



nagellacket jag köpte på H&M här om dan, 40:-

Nu ska jag se på Ugly Betty som har börjat om, eller har jag missat något? haha, aja ser det nu och sen blir det väl att sova, imorgon blir det att åka bil till skolan. Martin jobbar natt så han kommer hem vid kvart i 8 imorgon, perfekt!

Nåja, puss!

Luleå

Hejsan! Har varit hemma ganska länge, tog bussen 12.06 från medborgar! Sen har jag bara legat här och inte gjort så mycket, mamma skulle hämta lillebror på skolan och sen vid 3 skulle hon komma och hämta mig så bär det av till luleå!

Jag ska gå på solgården (tror jag de heter) och göra hål i örat, FINALLY! Sen så blir det Bikbok och kolla om det finns nå jeans, tror allting stänger 16 eller 18? vet ej men vi får skynda oss och jag hoppas att det finns nå rea jeans som sitter perfekt, har inte mycket pengar kvar om jag ska säga som det är, fyfan vad jag har slösat, på ingenting!

Dock har jag ju en ring som är påväg hem till mig nu, men vafan, dom andra pengarna då? Vad i helvete har jag gjort? Aja, får väl ta av pengarna jag har i min stora gris hemma hos mamma, ifall jag ska köpa någonting, och jag måste ha till valborg.

Aja, nu ska jag mata cissi en gång till och sen ska vi fara. Puss

Tisdag 27/4

Godmorgon! Var lite seg på att kliva upp faktiskt.
Skriver ett snabbt inlägg och sen måste jag få mig nå i magen, har bara matte idag, vilket är skönt! Slutar ca halv 12. Om det är fint väder kanske jag tar mig en promenad hem.

Aja, martin for iväg och jobbade vid 7 tiden. Han kommer inte hem förens imorgon kl 7 på morgonen. Så efter skolan blir det nog att fara hit, mata cissi och sen fara till mamma tror jag? Kanske hittar på någonting med någon också? You'll never know.

Aja, nu blir det dagens outfit.



Svart tshirt - h&m gallerian 99:- 2pack (en vit och en svart)
Blått linne - h&m sthlm 129:-?
Svarta leggings - H&M gallerian 129:-



Känner mig som en riktig H&M-brud idag, hah! Får se vad det blir för skor till, är sugen på att ha mina uggs, dock kommer väl folk glo, men vafan. Aja, blir nog tygisar! Puss

Poseidon

Till middag blev det Cantadousås och fläskfilé med pommes, hah orkade inte laga mat så direkt jag kom innanför dörren med maten så gav jag det till martin och sa "sätt igång". :) Så det var gott, satt bra i kistan!

Sitter eller ligger just nu och ser på Poseidon med hjärtat.
Efter det blir det nog att sova! Börjar 10.05 och har bara en lektion imorgon :)


Gick och tog ett välbehövt bad! Smörjde in mig med en lotion efteråt och har haft en liten "mig-själv" tid. Det var härligt, man behöver det ibland. Aja, nu blir det film iaf :) Har gjort två smörgåsar till mig och ska njuta av dom medans jag ser på film och saft till det, mumma!


Hörs säkert imorgon, då jag har lite mer tid att blogga på morgonen. Kanske blir luleå senare på dagen, ska dit och göra hål i örat, även kolla på jeans om jag har tid. Puss!


Tjugosjätteapriltvåtusentio

Hejsan på er!
Skrev ingenting imorse för att jag hann tyvärr inte! På morgonen hade vi data, det gick fort. Jag pluggade lite till provet på torsdag, vi ska kunna allting som har med Excel att göra, fy vad jobbigt, men det är ganska lätt ändå.

Sen hade vi klassråd, ingenting viktigt. Gick därifrån efter 5 minuter. Rast till 12.35, fy vad länge det tog, satt mest bara i Entrén och snackade med folk. Sen hade vi adm-prov. Eller jag hade kompletteringsuppgifter, det gick bra. Har G i det. Spelar ingen roll.

Sen hade vi Turism, gjorde klart allting sen fick jag gå. Drog till Gallerian och frågade Elisabeth om tider osv. Så jag börjar 11 på måndag v. 18 och sen är det 10-17 alla andra dagar, låter bra! :)

Sen gick jag på H&M och köpte mig en vit och svart tröja, man ska ha svarta byxor, vit tshirt och en svart väst, hon tog även mitt namn för hon skulle göra en praktikant skylt till mig. :) Köpte även ett turkos-nagellack som är snyggggt som faaasen!

Nu ligger jag iaf bara hemma och gör int nåå :) Isak kom förbi och nu spelar han nå spel som martin redan klarat ut ;) haha, dock har Isak en egen användare så det blir nog bra. Snart ska jag iaf börja med maten, dock måste vi fara och handla! Har nästan ingenting i kylen!

Nu snackas det om tacos, puh vad jobbigt.. Aja, blir nog det eller kyckling enchiladas.
Nu ska jag iaf gå och handla. Puss

♥ 25/4

Huvva, skola imorgon!
Och jag har massor med grejjer kvar att göra här i lägenheten. Har dammsugit och dammtorkat, både med mopp och med trasa. Så nu är det kvar att bädda rent i sängen och hänga upp tvätten. Sen ska jag börja med svenskan! Det är uppgifter till ett prov, om antiken. Buhuuuu vad tråååkigt!

Aja, bästa att sätta igång så jag hinner duscha innan 9. Annars blir det för sent. Puss




♥ Söndag

Ja, ni!

Just nu ligger jag hära i soffan, haha, har blivit en riktig soffpotatis! Idag ska jag inte göra så mycket, bara städa. Martin ska fara hem till min mamma vid fem. Han ska hämta mat till oss ;) Orkar inte laga någonting och hon var snäll och gjorde mat till oss. Han ska även hämta våran tvätt som min underbara mamma har tvättat!♥

När han far ska jag städa, dammsuga osv. Sen efter maten börjar jag med att skura och dammtorka. Nu ska vi se Deadliest Catch, ni vet dedär med krabbor osv? När dom är på havet och fiskar krabbor, fy vad läskigt, jag skulle aldrig våga vara med på någonting såntdär, ännu mindre hade jag vågat jobba på en såndär båt. Fyfasen alltså.

Sen efter jag städat ska jag även göra svenska uppgifterna, vi har ingen svenska imorgon iaf. Inte på fredag heller, tror jag? Så det blir sovmorgon både tisdag och fredag, nice!? :)


Aja, nu ska vi se det, hörs och ses :) ♥

♥ Kattungar

Nu är det fyra stycken små kattungar ;) Har filmat dom, men man ser inte så mycket men det är iaf en beige och 3 grå/beige vita, men dom mörka syns inte så mycket, eftersom dom ligger i ett hörn i en garderob. haha;)



Cissi med 4 ungar :)


♥ Två kattungar

Vaknade kring halv 10 att det skrek, Cissi skrek, hon har hittills fått 2 kattungar! :)
Dom ser dock ut som råttungar nu, men sen kommer dom bli jättesöta!



(inte våra kattungar) bild från google.se

♥ Die hard 4.0

Gick iväg innan 10 och köpte lite gotta på Kiosk Piraten, 40 meter från oss. Så sen när jag kom tillbaka så såg vi på ett avsnitt av Flickan som lekte med elden, vet inte hur det är eller vad avsnitten heter, men iaf så kollade vi på ett sånt avsnitt. Sen nu så har vi slagit över till Die hard! Ska se den och ta det lugnt, imorgon blir det en städ-dag.

Martin ska till ettan och städa ur den, jag ska sova länge på morgonen och sen när han kommer tillbaka ska jag städa tvåan. Blir att dammsuga, dammtorka och skura! Sen ska jag göra svenska läxan och säkert påbörja bilden, har tusens uppgifter kvar att göra, eller dom ska jag göra så jag får G i bild. Orkar aldrig gå på bilden så.. hoho.

Fattar inte alls ens varför jag valde bild, skulle tagit musik istället. Låter mycket roligare, alla säger det. Attans, men men, det är ju bara 4 veckor kvar tills sommarlovet, så whatever.

Aja, nu film sen sova. Ha en bra lördagskväll! ♥


♥ Ny header

Klicka F5 om du inte ser!





vad tycker ni ? vilken är bäst?

♥ Outfit

Här är kvällens outfit!



Adidas tröja - Turkiet
Rosa linne - H&M Sthlm
Svarta jeans - Hanzens i Boden gallerian

♥ Lördag kväll

Hejsan igen!

Har varit och solat, fick mig lite färg iaf :) Ska nog fortsätta och sola två eller en gång i veckan iaf. Så man behåller färgen till sommaren! Då behöver man inte sola, för det gör solen åt en :) Är man ute nästan varje dag osv så behöver man inte oroa sig för att inte få färg! Dessutom ska jag och mamma kanske utomlands senare i sommar!

Nu är det tredje perioden och vi hejjar på HV71! För jag hatar stockholm, stockholms lag som tror att dom är så jävla bra för att alla vet vart det ligger, hmf! Aja, men jag kollar inte så mycket iaf på hockeyn, när det låter mycket så kollar man dit och så kanske det blir mål, eller nära mål eller någonting annat!

Det blir att sitta vid datorn, ska fixa håret snart med, om jag orkar, sen blir det väl ta det lugnt, ska kolla hur mycket pengar jag har också, beställde ju några ringar igår för 245:-/st. UUUH, mina pengar :'( Hah, nä, har råd! ;)



Ikväll ska vi inte göra mycket, kanske ta en promenad och hyra film eller nå, vad ska du göra? Det är ju Die Hard 4.0 ikväll 22.15, ska du se den? eller ska du hyra någon egen film och se, isåfall vad? :)





Eller ska du dricka?:)


♥ Sola

Hejsan!
Har varit vaken ett tag faktiskt, vaknade kring 8 då mariana ringde martin, så kollade jag på klockan och såg att den var 08.01. Så jag fick panik och sprang upp till toan, men så kom jag på mig att det var lördag, hah fan.. Har aldrig hänt förut men det är säkert att ingen har ringt så tidigt och jag är ju så van att kliva upp vid 7 varje dag eller iaf 5 dagar i veckan när det är skola.

Skäms faktiskt, martin skrattade som attans åt mig, men men sånt händer. Har iaf beställt mat från Milano, åt det och nu sitter vi tre här, jag martin och hans mamma :) Ser på någon film om ett bobsled lag från Jamaica. Handlar om det första bobsled-teamet från Jamaica(?) hur det nu stavas.

Efter det ska jag nog hoppa in i duschen och fixa mig, kommer inte göra någonting idag men det är skönt att slippa stressa ifall det händer någonting senare ikväll, ifall man ska iväg eller nå, tror jag ska gå och sola med. Kanske följer martin med? eller om jag går nu, bor ju som 10 meter ifrån :) heh, det blir det nog, sola! Sen på måndag måste jag ringa och boka tid för en sak, hoho vad kan det vara?;)

Nej, nu ska jag gå och sola, puss!


♥ Disturbia

Ligger just nu å ser på Disturbia :) Den är bra hittils iaf, det är ju bra.
Längtar såå tills mina ringar kommer, sammalagt blev det 490:- spela roll, jag är inte fattig!

Ska bara se den där filmen och sen så blir det säkert datan ett tag och sen sova. Det är ju helg, men jag ska inte vända på dygnet helt iaf, så svårt att vända tillbaka sen till skolan. Det är v.17 kvar sen apu en vecka och sen skola igen och sen är det bara 3 veckor ca kvar till sommarlov. Känns bra.

Ska jobba min apu på Parelle, kosmetik butik i Enter Gallerian :) Kommer bli jättekul, men nu ska jag iaf se på filmen, puss!



♥ Eclipse trailer - riktiga!

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL TRAILERN!!!

JAG HAR INTE NÅGON HTML KOD SÅ KLICKA DÄR


♥ Ben & Jerry

I love them!



Hoho, hej alla läsare!
Just nu sitter jag fortf. vid datorn, ser på Top Chef också, tycker om matlagningsprogram så som Hell's kitchen och ja, top chef. Det är roligt att se hur mycket människor kan komma på att göra, ifall dom är från något annat land så kanske dom har något jättebra recept på en maträtt som någon i Sverige aldrig har hört talas om, det är roligt.


Nåja, sitter och väntar spänt på mina ringar!!! :) Hoppas dom kommer snart!
Nu ska jag väl ta och se klart Top chef och sen ska vi nog laga nå mat, martin är iväg och kollar vad han fått förnå från Ed Hardy, han har beställt en massa saker, så hoppas det blir nå snyggt som passar också :)

Puss



Jag ska nog också gå till kioskpiraten och köpa en B&J, sen eller innan ska jag nog ta och sola en sväng, vill bli bruuun :) Mina favoriter är Strawberry Cheesecake och half baked, vilka är era? Om ni har några eller någon förstås :)

♥ Ringar

Hejsan på er=)
Skolan gick fort, gjorde inte så hemskt mycket men jag gjorde säkert ett 30tal uppgifter i matten! Stolt som fan.

Sen efter skolan gick jag och köpte en dricka, sen till bussen. Nu sitter jag och kollar på ringar!




Beställt, check!

♥ Independence day

MIN KVÄLL ÄR FULLÄNDAD!

Just nu ska jag se på Vampire Diaries! Sen är det Independence day med Will Smith!! AWESOME! :)

Jag är så glad just nu att jag skiter fullständigt i datorn och kommer tillbringa hela min kväll framför tvn! Imorgon kommer mamma föra över pengar till mig, sen efter skolan ska jag å göra hål i örat, ni kommer att få se sen=)

Pussarrrr, ha en bra kväll! Imorgon är det fredag igen!♥





♥ Tidsfördriv

1. Är du singel nu? Nej =)
2. Föredrar du långa förhållanden istället för korta? Långa
3. Är du redo o satsa på ett förhållande nu? Har redan ett =)
4. När hade du sex senast? -
6. Har du verkligen älskat någon så mycket? Ja?
7. Har du playat någon nångång? Hah, nja, tror jag väl inte. Kanske
8. Har du dumpat någon och sedan ångrat dig? Nej
9. Har du någon kille/tjej på g nu ? Nej
10. Haft sex på fyllan? Jepp
11. Sagt jag älskar dig till någon och verkligen menat de? Ja
12. Sparat något från ett gammalt förhållande? - Nej
13. Somnat gråtande pga kärleken? Har väl hänt
14. Varit på en blind date? Aldrig;p


SISTA SOM

1. Du fick en puss av? Martin
2. Du sjöng med? Martin =)
3. Du delade ett riktigt skratt med? Hah annie=)
4. Du gick på bio med? - Annie å Jonas
5. Du höll i handen? - Baby ;-*
6. Du gick på stan med? Själv;p
7. Delade en pizza med dig? Jag delade med martin, eller jag fick två bitar.
8. Du ringde? Martin
9. Skicka ett sms till dig? martin
10. Du kramade? - mmmartin



ÖVRIGT

1. Har du nånsin smygit ut utan lov?- jepp :D
2. Brukar du tjuvkika in i andras fönster?- nja, förut när man var liten så spejade vi ;)
3. Längtar du till sommarn igen?- ja!
4. När du tittar dig i spegeln, vad säger du då?- de duger!
5. Hur svarar du i telefon?- "hej" eller "hallå"
6. Vill du ha barn? -  jo senare
7. Har du gjort något olagligt? hah säkert :)
9. Har du några tatueringar/piercingar? - bara öronen, imorgon blir det ett till ;)
10. Hatar du någon riktigt mycket just nu? - Jajjamänsan
11. Bäddar du ofta sängen?- Nja, ibland
12. Vad gör dig riktigt glad?- Vänner, skratta, sol, kärlek, sommar, familjen, grilla
13. Går du i kyrkan? -  haha, nej?
14. Gillar du att sjunga?- ja, jag är bäst på att sjunga i duschen!
15. Har du egen dator?- jies
18. Har du mycket pengar just nu? - jo, eller ja, jag får studiet imorn!
19. De värsta du vet? - Svek, lögner och mygg
20. Vad vill du jobba med sen? - Hm, ingen aning faktiskt.
21. Vad ska du göra efter studenten? - Sova och jobba..

snodde den av Frida! ;)

♥ Torsdag

Blev inte något inlägg imorse, hade för bråttom helt enkelt. Jag och Isak traskade iväg till bussen kring 07.40. Den kom väl kring tio i 7.

Skolan gick fort, slutade kring 2, slapp engelskan! Sen orkade jag inte vänta på bussen, så jag gick hem, det var ju varmt så why not? Slapp frysa iaf =)

Nu ska vi väl inte göra så mycket, är grymt hungrig så det blir att fara till ettan, ta ut allting som är kvar och sen ska vi fara och handla!

Puss!

♥ Goodnight

Godkväll allesammans!

Sitter och sneglar på hockeyn medans jag spelar en massa saker på facebook. Går inte att gå in och mata mina "fiskar" på Happy Aquarium, är beroende!!! Dom kan ju dö! Hah, nu låter jag säkert som värsta tönten. Aja, dom får väl svälta då!

Nu gör jag inte hemskt mycket, ska snart gå och skölja bort min ansiktsmask, rensar porer osv. Ska nog börja ha en 2 ggr i veckan, för varje dag blir för mycket! Det här blir sista inlägget idag, för vid 10 ska jag börja knyta mig. Puss


♥ Hoho :)


♥ Onsdag

Hejsan :)

Är hemma nu! Har varit det ett tag men har varit på äventyr på facebook. *hehe*
For iaf till byn, kollade på *hemligt* sen for vi till mariana, martins mamma. Fikade osv. Sen vid halv 5 for vi till MAX, käkade där :) Sen skjutsade vi hem Jens och hans mamma. (dvs martins mormor)

Så nu sitter jag här. Killarna ska se hockey, Isak är martins lillebror och jag och Isak går i samma klass, heh ja tänkte bara förklara lite så ni vet ;)

Aja, puss på er.


♥ Till en vän.

Du är samtliga färger
på livets palett
och när något känns fel
kan du vända det rätt.

Du kan sången och texten
i all min musik
och för mig är du helt
speciell och unik.

Ja du har blivit min vän
och jag vet var du står
det är du som finns kvar
när de andra går.


"Jag önskar dig enbart lycka i livet
men ber dig att inte ta allting för givet.
Men en sak är säker, det lovar jag dig
att alltid Du ska vara viktig för mig"


Grattis på namnsdagen
Farmor.

♥ ELLEN












Har rik fantasi, en stor formkänsla, stark livsvilja och är framåtsträvande i livet. Har också en stark rättfärdighetskänsla. Hennes positiva syn på livet gör henne välkommen överallt.

Ellen är ett namn
att vara stolt över.

♥ Tisdag

Hejsan:)

Efter skolan som gick fruktansvärt fort så tog jag bussen till mamma, vi käkade och sen kom martin och janne, dom började lyfta i alla grejjer och sen vid 8 så var vi hära igen. Har satt upp allting så nästan allting är klar, det är bara tavlor m.m. som fattas! Vi har tavlor och hyllor, men vi kan ej sätta upp det än, har ingen borr (som man gör hål i väggen med) och inga spikar! Så det är inge bra.

Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig, jag är jätte trött och måste verkligen få min skönhetssömn *hoho*..



Godnatt sötisar, sovgott! ♥

♥ 20 april 2010

Godmorgon!
Jag vaknade kring halv 9, så har varit vaken i 40 min :) Nu ska jag börja dra mig mot bussen, har ingen som helst tid att förlora. Måste gå nu, har 4-5 saker till att göra innan bussen kommer! Hörs senare, puss



Dagens "outfit" som alla säger. Blir mjukisbrallor, jacka och linne + t-shirt idag. Solen är framme men det blåser, nåja, vi får hoppas på sol idag!

♥ 19 april 2010

Godkväll allesammans!

Just nu ligger jag i soffan, ser fortf. på hockey. HV leder iaf med 1-0. Hejja.......(?)

hah, jaajaa, nu ska jag trippla mitt hår, för har ej tid med det imorgon. Dock har jag en sovmorgon till 10.05! Så tar bussen 09.42 här ute till skolan. Ska bli skönt att få åka buss varje morgon, då känns det verkligen som om att man ska till skolan! Fick nästan alltid skjuts i vintras, och nu när det varit varmt så har det blivit att jag gått till skolan och det är ju skönt på ett sätt, men på mornarna har det alltid blåst och varit jävligt väder. Så då har man tagit på sig jätte mycket kläder och sen när man ska gå hem är det jätte varmt, det är jobbigt.

Men men, ska iaf trippla håret sen ska jag krypa till sängs, måste sova lite längre på mornarna, för annars klarar jag inte av att gå i skolan! Skrev ADM provet idag iaf, blev inte riktigt som jag tänkt mig, för jag kunde ju inte plugga, men jag får väl ta smällen ifall det blir IG. Bara att göra om det, men då ska jag fanimig plugga..!

Nej, godnatt så hörs vi snabbt imorgon, ni kanske får en dagens outfit, "outfit" - den kör ju alla med, vi kan ta någonting nytt, "dagens kläd-fit"? hah, nä, skojade bara! Ni ska såklart få se vad jag har på mig, kanske ska börja köra med det då jag har tid på morgonen? Eller om jag inte hinner på morgonen så får ni bara bilder på kläderna jag ska ha dagen efter på skolan? Alltså att jag lägger in kläderna på kvällen så kommer jag ha dom kläderna nästa dag. Det blir nog bra.

Nu ska jag sluta skriva! Puss



Btw, har en "ny" header, klicka F5 ifall ni inte ser. Det är samma bild med på andra sidan. GODNATT!♥

♥ 2007

hejhej=)

Sitter bara vid datorn, har hunnit ta en varm dusch också, behövdes rejält! Nu ska jag väl inte göra så mycket, martin ser hockey på femman så jag får väl ta och vänta tills det är klart om jag ska se någonting, men dock är alla bra program slut kl 9, så det är ju värre det.

Hah, Frida laddade upp en bild på mig, det var 3 år sen den togs! Eller ja nästan, haha sjukt att hon har kvar den?



Nu vet ni iaf hur jag ser ut när jag sover, dock är jag inte blondin nåmer! :)

♥ Turism

Sitter just nu på skolan och har turism, håller på att göra en grej om karuseller, dom kanske ska bygga ett tivoli (i boden) så vi ska rita osv hur vi vill att de ska se ut men ändå visa vad man kan ha för karuseller osv för att det alla i alla åldrar ska kunna vara där och delta.

Så nu har jag skrivit ut allting och sen efter det slutar jag. Ska hem då och sen imorgon blir det att rensa ut alla grejjer osv. ur mina skåp för det ska förflyttas till lägenheten.

Aja, nu ska jag dra. Puss


♥ Måndag v. 16

En ny dag, en ny vecka.
Dagen börjar med att jag får en känsla att jag kommer få ig på provet. Not good.


Aja har fixat klart mig osv för skolan, nu väntar jag bara på mamma som ska komma och hämta upp mig. Käkar ett äpple just nu för jag är jätte hungrig och ett äpple håller säkert någon timma iaf. Nåja, nu ska jag göra lite saker här, annars hörs vi senare, puss

♥ Godnatt

på er alla söta! ♥

Nu har jag tripplat mitt hår för orkar inte göra det imorgon! Har inte gjort så mycket idag, mamma har kommit med nå fler grejjer till läggan, annars inte alls för mycket. Tog 15 min att sortera alla martins grejjer, "slänga","behålla","hm, äh behåll, jag kan behöva den sen" och "kanske" så jag fick sitta där och hålla upp tröjor och byxor för han visste inte om han skulle behålla det eller inte. Men vi blev klar tillslut.

Har tagit mig en alldeles för varm dusch, det var skönt, det brände riktigt på kroppen, jag frös så mycket så det var bra. Nu är jag för varm så jag ska nog krypa ner och värma upp mitt täcke innan jag somnar, brukar somna när jag fryser om fötterna sen växer det upp till att jag fryser i hela kroppen. Jag har ärft det av mamma, fryser jag om fötterna så tar det 5 minuter så fryser jag om hela kroppen. Så därför brukar jag gå omkring i läggan med mina leopard-tofflor! :) Dom är grymt sköna och har haft dom sen jag gick i 5an typ. Mina fötter växer inge mer, jag har stannat på 36-37 :(

Nej, nu ska jag krypa till sängs! Puss på er.



Jag och martin firade med skumpa igår kväll!


♥ Varde bilder!

Nu kommer det bilder på lägenheten ;)

Köket! Fattas bara ett köksbord och stolar.



Hallen, där det svarta bordet står ska det vara en vit bänk. Och en spegel och nån ljusgrej på väggen.



Min walk-in-closet, den är inte färdig!



Vardagsrummet, inte klart det heller, en soffa fattas och tavlor och en ny tv-bänk



Toaletten, helt klar :)



Sovrummet, inte klart det heller, hyllor och tavlor ska upp. Och gardiner



Det var allt det =)

♥ 18 april 2010

Hejsan på er.

Har nyss ätit middag, blev korv och pommes i ugn! Har inte gjort för mycket idag, skulle egentligen plugga men har slarvat bort pappret till frågorna och svaren så det får gå som det går imorgon på provet.. :) Har ju ändå gått igenom ganska mycket med frågora osv (alltså miljögrejset vi har prov i) så det kommer nog gå bra, har ju fått leta svaren till frågorna själv, då lär man sig ju faktiskt ganska mycket ändå. Dock nu när jag tänker efter så kan jag säkert ingenting, men om det blir omprov eller kompletterings uppgifter så får man bara G på det, men jag håller mig till det iaf, VG i PMF ist;) hah, aja, det går nog super bra eller as dåligt. Vi får helt enkelt se..

Nu snart när martin ätit upp maten så ska vi fara och hämta våra överförningssladdar till handelsbanken och min datorsladd, sen blir det att låna pengar till en B&J av martin :) hihi! Har ju inte ätit nå onyttig denna helg, iaf inte igår. Så det måste ätas nu innan en ny skolvecka börjar!

Så ni kommer få en massa bilder från nya läggan inom bara några timmar. Hörs senare, tusen pussar!



Och by the way, min älsklings Lovisa fyller 18 hela år idag! Grattis till henne!
Har känt henne sen jag var 1år, våra föräldrar bodde precis brevid varandra när vi var små så vi hade massa stigar som gick från mitt hus till hennes och vi har massa minnen tillsammans, speciellt alla gånger vi var i hennes lilla stuga och lekte med dockor, klättrade i träd på ängen och spelade fotboll med dom som bodde på våran gata, dom minnena kommer jag alltid komma ihåg, för dom var dom bästa






Kan inte fatta att du är vuxen nu gumman! Men du kommer ändå alltid vara 10 år i mina ögon! Saknar den tiden som fan, vi måste verkligen fara till hampis igen och dra med alla och spela fotboll och klättra i träden!

♥ Söndag morgon

Godmorgon alla :) Just nu ligger jag i soffan och ser på Scrubs. Vaknade kring halv 12. Klev upp och åt gårdagens middag, curry kyckling-pasta, jag och mamma blev så hungriga efter att vi städat i 2an så vi får till ängeln som ligger precis brevid läggan! Sen for vi till mamma och sen slutade martin så hon skjutsade tillbaka mig till 2an för hon ville se martins reaktion när han fick se gardinerna osv. (bilder kommer!)

Så vid 3 när martin slutar så ska vi fara och hämta stora skinnsoffan hemma hos mamma och sen till ettan och sen tillbaka hit, min datasladd måste jag ju ha :)

Nåja, nu ska jag börja lite smått med kläderna. Så man kan ta det lugnt dom sista timmarna med att se på tv och så :) Åh gud jag vill verkligen inte!!! Men jag måste. Aja, hörs senare. Puss

♥ Hellre ärliga fiender än falska vänner

En hand på bröstet, för dom äkta dom finns alltid i mitt hjärta.





♥ Dålig uppdatering, jag vet..

hej på er.!

Min uppdatering har varit så jäkla dålig, jag skäms! Förlåter ni mig?♥ Hoppas det iallafall för jag har haft det jobbigt hela helgen tills nu, jag har sprungit upp och ner med tunga saker till lägenheten och jag har haft kramp och träningsvärk i armarna och jag är helt slut, har säkert byggt lite muskler också, haha nja men vi får hoppas på det!

Det gör faktiskt ont att skriva, så detta blir mitt sista och enda inlägg idag, jag måste vila mig.. Ska lyfta lite mer imorgon också! Och jag lovade ju er bilder idag, men martin har glömt min datasladd i andra läggan så det blir imorgon istället.


Hoppas ni kan ha överseende med detta och förlåta mig för den dåliga uppdateringen denna helg. Jag kommer såklart skriva flera stycken inlägg imorgon om allt jag har gjort i helgen, ni ska få veta varenda detalj! :)

Nu ska jag ta det lugnt framför tvn för det börjar en film kl 9. Så det ska jag se, vet inte alls vad det är för någon film men allting känns bra att se på nu när man är helt slut i både kropp och knopp! Puss på er!

♥ Fredag kväll

Så, nu har jag tagit ett mycket behövligt bad! :)
Jag har tagit några bilder på lägenheten som jag lägger ut imorgon, kom tillbaka då så får ni se! :)



Nu ska jag spela Treasure Isle på Facebook, ett till beroende;) hah, det är faktiskt kul att göra någonting när man väl sitter vid datorn, om jag har gjort allt jag skulle så blir man bara less på att sitta och spela harpan eller något annat inbyggt spel på datorn, tack gode gud för andra spel. Speciellt när man ska göra uppdrag osv, såna spel älskar jag - det är en sak av många jag och min baby har gemensamt!

Nu ska jag på äventyr och sen ska jag och hjärtis mysa. Puss =)



Miljoner pussar och kramar till alla er läsare!♥

♥ Håller på för fullt här!

Sitter just nu och gör mest ingenting..
Jag har verkligen kämpat med att flytta grejjer, jag har till och med bärt en soffa och en säng, cred till mig!

Annars så när vi var klara, efter typ 3 svängar så bestämde vi oss för att äta! Så max blev det, närmast och godast!
Nu ska vi packa upp allting, har typ tusen kassar med grejjer från IKEA osv. Puh, lär ju få hålla på hela kvällen.

Men jag och mamma ska till martins andra lägga imorgon och packa ner all porslin osv, blir att ta med det hit, diska av allt och sen ställa in i skåpen! Men nu ska jag hjälpa gubbisen med att packa upp, han tycker att: "du kan ju hjälpa istället för att sitta vid dendär burken" ;) Dock är han inte sur, utan mer glad, äntligen slipper han dendär lilla ettan!

Nåja, hörs senare :) puss

♥ Flytt!

Hejsan på er =)

Kom hem från skolan kring 2 kanske? Har bara suttit och kollat på datorn och spelat nå spel. Skolan gick fort, svenska först, sen praktisk marknadsföring A, bytte med info &layout för våran data lärare var borta idag. Det gick bra, fick veta att jag inte har någonting mer att göra, dvs. jag ligger inte efter i någonting när det gäller inlämningsuppgifter eller liknande i PMF.

Skönt att det är klart iaf. Sen hade vi såklart matte, perfekt sista lektionen på fredagar då man bara vill slippa matte och ha någonting annat, men nae, självklart ska lärarna göra det jobbigt.. Pust..

Nåja, har bara suttit här sen jag kom hem, fick veta att lägenheten är klar nu och det är bara å börja flytta in! :) Så just nu letar vi släp, mamma trodde att det var någon som kunde hjälpa, men han jobbar i Luleå på SSAB så det blir inte förens kl 5 vi får veta om det går. Annars är det bara å hyra ett släp på statoil eller nå.


Sen mina läsare, vilka är ni?
Jag vill veta ungefär vilka ni är.. så om ni vill svara på några frågor här nere skulle jag bli jätteglad:)


Vad heter du?:)
Vart bor du?:)
Hur gammal är du?:)
Och, hur länge har du följt min blogg?:)


Kommentera i detta inlägg och svara gärna seriöst. :) Tack!

Miljoner pussar

♥ Fredag!

Nu äntligen är det fredag! Jag tog en halvtimmes sovmorgon, och jag ska börja gå kring 8 tiden till skolan. Börjar ju inte förens 20 över, så det tar typ 10 min å gå till skolan!

Nu ska jag väl inte göra så mycket, måste hinna borsta tänderna!
Outfiten ser ut som vanligt, eller som den gjorde igår, mjukis, tygskor och en svart jacka, dock har jag ett linne å en t-shirt istället för en långärmad tröja :) Det är noll grader ute just nu!!! :o

Dagen består av: Svenska först, praktisk marknadsföring A och sen matte! Ha en trevlig fredag!


Puss & kram!

F.off

Bra att det står på kanal 6 att det ska vara Blood Diamond så kommer "Red Dragon" upp.. SVINBRA KANAL 6!!! CREDS TILL ER!



♥ Vampire Diaries

det ses just nu i detta ögonblick! Dock är det paus nu, så ska se tills nästa paus och då springer jag in i duschen och snabbduschar osv. Sen tillbaks till tvn! :)

Åt middag här hos martin idag, korvstroganoff och ris, mums på det. Sen gick jag hem till mamma och hämtade mina muffins och bytte några ord med mammsen. Nu är jag här och ser på tv. Det ska jag göra hela kvällen.

Imorgon är det fredag och sista dagen innan helg. I helgen vet jag inte alls vad som händer, martin jobbar så det blir säkert att ta det piano här hos han och mumsa på en B&J's kanske? Sen måste jag ta mig till en piercare och göra hål i örat, som jag pratat om hur länge som helst och nu vill jag bara få det bortgjort.



Aja, har inte så mycket inspiration just nu, men min kväll kommer att se ut såhär:



puss och kram.

♥ Torsdag

Blev ingen uppdatering på morgonen för jag klev upp halv 8 och mitt hår såg ut som fan, så jag försökte kamma ut det men då blev det värre, stog seriöst åt alla jävla håll. Så det blev en knut på skallen ist.

Nu har jag data och vi börjar snart. Hon har dock inte kommit och jag vet inte om vi börjar förens 1 eller hur det är.

Nåja, puss♥


♥ Van Helsing

Sitter och kollar på det nu, Cissi (martins katt, eller våran katt) jamar hela tiden för hon saknar Martin, borde vara så för att hon har nyss fått mat och hennes kattlåda är helt nygjord. Så det måste vara att hon saknar honom!

Aja, nu ska jag se klart det och sen vänta tills mitt hår torkat klart å efter det sova! :) Ny skoldag imorgon och jag är taggad, uppvilad och redo!

Nu stänger jag av denhär burken och låter cissi mysa med mig, puss :)

♥ Christian the lion

Kan ni låta bli att fälla en tår när ni kollar på det här?
Gud, haha jag kunde inte!




"Love knowns no limits and true friendships last a lifetime"




Jag vill ha sommar, nu.

♥ Efterlyst


Så blir det att göra ikväll! Just nu tittar jag på efterlyst. Gjorde inte så mycket hemma, åt middag och efter det blev mitt huvud bättre så bestämde mig för att baka kladdmuffins, såklart glömde jag dom hemma i kylen också. Tänkte ju vara snäll med baby och bjuda han på det imorgon. Men det blir väl att jag hämtar dom senare eller så blir det ingenting! :)

Aja, nu ska jag se klart efterlyst och i pausen ska jag skynda mig att duscha och sen ska jag krypa ner i sängen med datorn och min spelmobil. :)
Puss

♥ Förkyld

att vara det är fan inte kul, nu ska jag dra mig hemåt, det är sol ute så det blir brillorna på så man inte bländas, haha. Det är det värsta som finns, efter maten eller kring 8 typ, så drar jag mig hit igen och kollar på tv/sover och sen på morgonen kommer gubben hit ♥

men jag återkommer om några timmar, puss på er.

♥ Onsdag

Ligger fortfarande hemma hos martin, kul att det är typ 10+ ute och jag sitter inne å ser på tv. Men ändå, jag blir faktiskt förkyld hela tiden när det går från vinter till vår, för min kropp hinner inte med att ändra på sig så det blir helt fel i mitt system, dock kan det ju vara att martin har varit förkyld hur mycket som helst och vi har bara gett det till varandra fram å tillbaka.

Nåja, nu ska jag fortsätta se tv sen när jag blir hungrig igen så går jag hem och äter. Åt några stekta korvar och lite makaroner, funderar på att diska undan senare ikväll - martin blir säkert glad då;) För ska sova här inatt igen och imorgon ska jag gå till skolan, funderar vad fan man ska ha på sig, jag orkar verkligen inte ha på mig jeans, vanliga. Jag har blivit så van att ha leggins så det sitter bara åt och det är bara oskönt.

leggins 4-life♥

haha;) nämen nu blir det tv. Ska klura ut vad jag ska ha på mig imorgon!
Pusssss :)

♥ 14 april 2010

Idag vaknade jag av att martin drog till jobbet. Sov till 7 och sen ringde mamma och jag sa att jag stannar hemma idag. Är så grymt förkyld så det är inte ens kul att prata om det. Var förkyld en gång på skolan, tror det var innan jullovet. Fyfan vad det var jobbigt, jag var tvungen att gå och snyta mig stup i kvarten och lärarna tittade på mig som om dom inte visste vad det var för sjukdom jag hade.

Sen somnade jag om till halv 12 då isak ringer och frågar vart jag är. Somnar om en kvart till sen klev jag upp. Eller klev upp, sitter fortf. i sängen med datorn. Snart ska jag ta på mig rikligt med kläder för att promenera hem till mig, eller om jag åker med mamma senare? Ska hem å äta sen måste jag hit igen, (till martin) för att han jobbar till imorgon, han kommer hem 7 på morgonen imorgon så jag måste hit å mata katten senare.

aja, nu ska jag slå på tvn och kanske få något i magen, kanske kokar makaroner bara? haha, puss :)

♥ Tisdagkväll

Just nu ligger jag i soffan som en potatis och vill bara bli frisk, det värsta som finns är att vara förkyld - helt ärligt.

Men dock är det bara jobbigt på morgonen, när man ska kliva upp ur sängen och börja fixa sig igen, det är jobbigast på hela dagen. Men när man väl är på skolan släpper det - iallafall för mig. Då är jag omgiven av massor med människor som också har fått kämpa sig upp på morgonen för att få träffa kompisar och räkna matte! Hah, nämen ni förstår hur jag resonerar va?

Kompisarna gör skoldagen, så är det bara! Man skulle inte stå ut ifall man inte fick prata med någon annan eller att det bara var en själv i klassrummet hela tiden.
Det finns så roliga människor och det är verkligen vännerna och andra människor som gör skoldagarna, har ni tänkt på det? Ifall det bara var lektioner hela tiden och aldrig raster eller något som man fick prata och diskutera med andra skulle det ju inte alls vara roligt.



Det är ju bara tråkigt att sitta helt själv. Vännerna gör skoldagen för mig och jag är glad att jag har alla mina älskade vänner som finns där för mig, både på skolan och utanför skolan, ni är bäst!♥



Nu ska jag stänga av den här burken och gå och lägga mig, jag ska ta några huvudvärkstabletter och sen gå och lägga mig. Ha det bra och sov gott! :) ♥


♥ Ny design

Har jag nu faktiskt gjort lite, helvit med en header, kom just på hur man gör! haha, har säkert suttit i flera månader och försökt få till en as bra header, men fan, det gick :)

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag bara ta det lugnt vid tvn ♥
Kanske skolan imorgon, är förkyld men har jätte huvudvärk och tabletterna verkar inte fungera så bra. Så antingen stannar jag hemma eller så skiter jag i att jag mår dåligt och går till skolan. Dock så får vi veta svaren till provet nästa vecka, eller till frågorna. Dom rätta svaren, dock har jag ju gjort dom men vi får se om man orkar gå hela dagen, annars tar jag mig sovmorgon till 12 typ. Går till skolan och skriver dom rätta svaren, ifall jag missat nå.

Aja, nu blev jag less på att sitta å snora hära. Ska duscha och rensa ut lite, haha låter ju fräscht ;)
pusspuss ♥


Horoskop v. 15

Hej, min blogg har inte varit så rolig att läsa, jag vet. Har haft lite bloggtorka liksom.. Men här kommer jag med horoskopet! :)

Skulle egentligen komma igår, men jag glömde totalt bort det, måste komma ihåg att varje måndag är det veckans horoskop!


Väduren
:

Stjärnorna tror på att paket och blomster kommer till dig nu i veckan. Du måste vara populär. Det beror på ditt fina och vänliga sätt och du vinner framgång i kärlek. Nu vill man dig väldigt väl på ditt arbete. Det beror nog på att man tycker att du uträttar ett fint arbete. Du bör vara omtyckt och det mycket för ditt så trivsamma sätt. Du kan börja spara nu för att ha till en resa, det är rätt att göra. Du kan också ha tur att få en vinst och det kan ha med en bank att göra. Men direkt spel ger ingen vinst.

Back home

Ligger i soffan hos martin och ser på Simpsons. Ska snart börja dra mig hemåt.
Skolan gick fort som vanligt, engelskan gjorde jag klart allting man ska göra.
Sen vid 3 fick vi sluta, gick hem till martin och ja, jag är kvar än;p

Har fixat hans dator för det var virus på den, så nu har jag återställt den som den var innan han fick den, alltså bara programmen de hade satt in innan de sålde den. Så den är helt återställd. Ska hem å äta nu och sen ska jag tillbaks för jag ska installera AVG virusskydd på hans dator. Men vi hörs senare. Puss



Godmorgon tisdag!

Sitter här i soffan och är helt klar, har ju sovmorgon till 10.05 idag, så jag passar på att sitta här ist för att dra till skolan tidigt.

Idag är det matte, idrott och engelska? har jag för mig, och min hals är inte alls bra, jag är förkyld, nästan iaf, men jag snorar inte men det är i halsen, jag vill ju ta bort dom här jävla halsmandlarna någon jävla gång. Fan så arg jag blir.

Aja, nu ska jag fixa klart mig och sen dra till skolan, hörs å ses efter det, puss

För har en speleman..

Drog till mamma och käkade middag, jag å martin.
Sen vid 6 drog martin och jag var kvar med joel och lars. Sen vid halv 8 kanske, så drog jag hemifrån. For hit och satte mig vid datorn, sen har jag duschat och fixat litegrann.

Nu ska jag tydligen hjälpa martin med hans dator, är man sjukt bra på datorer så är man (H)(Y);)
Aja, efter det blir det en  huvudvärkstablett och sen sova. Hörs imorgon bitti guys!


Ta hand om dig.

Sitter just nu hos martin och bara tar det lugnt, efter skolan så gick jag in till stan, köpte en glass och började dra mig till Svea. Mötte pappa en sväng och bytte några ord med honom sen fortsatte jag hit.

Snart ska jag börja heva mig hemåt, mamma är snart hemma och ska börja göra mat.

Nu ska vi iväg, pusss


Måndag morgon

Sitter på skolan nu, har data. Är trött as hell och nu ska vi säkert arbeta.

Klev iaf upp imorse och såg mig i spegeln, ingen vacker syn, så på med smink och fixa håret. Blev bara litegrann men smink kan göra att man inte alls ser trött ut, leve smink alltså!

Efter det här har vi klassråd, vet inte vad vi ska prata om men tror det blir om apun v.18-19. Aja, orkar inte skriva nå mer för har annat å göra. Puss


Trubaduren

"Kom kom kom
Medan som-som-sommaren ännu hänger sig kvar
Medan natten ännu är ljum
Och vår längtan lockar och drar
Kom kom kom
Det finns dom dom dom som ser chansen glida förbi
Ta min hand så gör vi allt det som dom låter bli"


"För har en speleman en enda gång
börjat sjunga på en gammal sång
då ska alla runt omkring va' med och skråla
Har han blott en enda gång gett skri
lär han sjunga varje melodi
ifrån underbara Creedence till Carola"


"För har en speleman en enda gång
börjat sjunga på en gammal sång
är de ogörligt, ja lögn att söka stopp'an
Har han blott en enda gång gett skri
lär han sjunga varje melodi
ifrån "dover å calais" till lilla loppan"


"För har en speleman en enda gång
börjat sjunga på en gammal sång
är de omöjligt att få honom att sluta
Har han blott en enda gång gett skri
lär han sjunga varje melodi
tills nån vänlig själ slår halsen av hans luta"




Nightinighti

Nu är det sent och jag tror att jag ska börja knyta mig.
Upp kl 7 imorgon och fixa mig osv. Pust, det är så jobbigt, kanske tar jag en sovis till halv 8 och skiter i vad jag har på mig? Mjukis och skinnjacka kan man han första dagen efter lovet. Då är man trött och sliten för att man var tvungen att kliva upp så tidigt, oh god what I hate mondays..




Drickyoghurt, coop

Hah, shit! Jag fick panik, internet slutade fungera och jag visste inte vad jag skulle göra, satt å anslöt mig till alla nätverk som fanns men det gick inte, sen kom jag på tanken! Starta om datorn! Då fungerade det! :) hah! Ibland är man smart. Skulle inte förvåna mig ifall jag inte kom på det, och imorgon kommer jag på det.. Så typiskt mig.


Nu sitter jag och kollar på Burn Notice, vilket som inte är bra men det går att se, fjärren (fjärrkontrollen) den funkar inte så man måste gå fram å klicka på nå touch knappar på tvn.. Så det orkar man inte.

Jag har köpt nå yoghurt, eller nån dryckyoghurt som jag ska dricka varje morgon!
Bra att börja med något så man verkligen orkar skoldagen fram till lunchen och sen inte sitter och tjatar på lärare för att man är hungrig, det är inte bra, lärare tycker säkert inte om det så mycket.



Den är sååå god :)

Påsklovet är över nu.

hejhej

Förlåt för en skitdålig uppdatering, men vi bestämde oss att dra till byn och vara där i helgen! Orkade inte ta med mig datorn för det blev jobbigt. Ville ta det lugnt i helgen men jag skulle ju kunnat skriva ett snabbt inlägg till er och sagt det. Attans.

Aja nu ska jag berätta vad jag haft för mig ihelgen iaf :)


Drog till byn, köpte en B&J på Supermarket och sen for vi! Eller såklart, vi glömde fläskfilén hemma hos martin och fick fara genom hela stan igen. Men sen var vi påväg till byn!

Kom dit kring 5 kanske? Satte oss ner och sen vid 6-7 gjorde vi mat. Det blev stekt kyckling, stekt fläskfilé och pitabröd med vitlöksdressing och sallad. HUR gott som helst. Måste verkligen provas.

Sen vid 8-9 tröck jag ner min B&J, eller ja, martin hjälpte mig, förstås! Spelade kort lite grann och sen var det bara å sova.




Vaknade kring 9 faktiskt. Tidigt för att vara mig, men men. Klev iaf upp och gjorde mig frukost, mackor och oboy, mums! Sen duschade jag och sen for vi på nå skoter grejs, har en video hära:



Sen blev jag och mariana less och for med martins merca tillbaka till huset och gjorde mat, vi åt och vi tröck hur mycket mat som helst och sen kom dom andra och fick äta resterna, men jag rekomenderar verkligen att göra kycklingfiléer och sen strimla dom i fyrkanter, små alltså, sen steka och salta, peppra och sen tillslut massor med curry! När dom är klara så sätter ni in de i pitabröd, med mexico-smak typ. Och sen tillsätter ni vitlöksdressing och sallad/grönsaker. MMHMMMH! Så gott.

Iaf sen så fixade jag mig och sen spelade vi kort ett tag, sen vid halv 7 drog vi till martins farmor och farfar. Satt där till ca 12. Jag vann potten ;) För vi spelade kort och jag hade 10 kr så jag fick kåk och sen så vann jag potten, duktigt Ellen! *klapp på ryggen*

Somnade nästan direkt vi kom hem till huset. Snackade iaf om att martin var ute och rökte med daniel, (hans fasters kille) tror jag? Så hörde dom en varg som ylade, sen var det en hund som svarade, fyfan, jag hade vela höra det, vargar är verkligen de vackraste djur som finns, som finns här i norra sverige. Jag skulle bli överlycklig om jag någonsin får se en vild varg med egna ögon..




Tänk å se ett sånt här vackert djur?


Så här varmt var det när jag vaknade!


Ute högst upp och nere är inne.

Vaknade kring 11, eller innan 11. Sen klev jag upp, käkade frukost och satte mig på verandan och solade i 10 minuter kanske? Gick in och bestämde oss att fara å grilla. Så for till något ställde där jag aldrig varit och grillade korv och drack saft. Sen efter 2 for vi tillbaka till huset, snackade om nå grejs och for iväg en snabbis på ett äventyr som kanske blir sant inom några månader? Vi får helt enkelt se ;)

Sen vid 5-6 drog jag och martin in till stan, hämtade cissi hos mamma och stannade och pratade ett tag. Sen gick martin ut med cissi till bilen och jag skulle bara ta med nå kläder/skor. Sen for vi å åt i lägenheten! Dom är nästan klara och det blir jättefint!



Nu ligger jag i soffan hos martin och har precis duschat, ska snart slå på någon film och se det sen sova. Skolan imorgon.. Påsklovet är över för iår. 2010. Nästa lov är sommarlovet. 15,16,17,18,19,20,21,22,23 <- sommarlov. Det är inte många veckor kvar, men det känns som det. Verkligen. Usch, vill inge mer skola!!!

Skriver inget mer inlägg idag, det blir kanske ett imorgonbitti, innan jag drar till skolan. Puss

Alla.håll.och.kanter.

haha godmorgon! ;)

Förstår inte varför jag sover så länge, men det är väl för att min kropp försöker ta igen alla missade sovtimmar som jag förlorar under skolveckorna. Måste vara så.

Just nu sitter jag i sängen med min bärbara och kollar på när martin spelar något Vilda Western spel. Han fuskar.. Rejält. Aja, nu ska jag ta och kamma ut mitt toviga hår, blir alltid tovigt när jag har sovit, det är väl för att jag vänder mig hela tiden och så, kan aldrig sova mer än 10 min på en sida typ. haha, konstigt. Aja, ska iaf fixa mig lite också, dåligt väder är det också, får se om det blir nå stan, göra hål i örat och sen sola. Får se, får se..



haha, kanske inte, men det känns som att det står åt ALLA håll och kanter.

Zombie.Land

Tjaatjaa ;>

Såg nyss på Zombieland, den var bra. Ok helt enkelt. Vissa delar var svin roliga, andra inte?. Nåja, värt att se iaf, kostade ju bara 20 kr så what ever liksom :)



Det här var ju roligast:
Killen som sitter på knäna (översätter till svenska, nästan) ba:
- NEJNEJ INTE ÄN... OKEJ NU! SLÅ HAN!

haha, så jävla kul!




Nu sitter jag och kollar på när martin spelar, once again..
Ska nog börja ta och plocka ur håret, tvätta bort mascaran och sen ta på mig mjukisbraller. Imorgon ska jag in till stan för att möta mamma och göra hål i örat, hihi ännu ett till samlingen.


Nej men hörni, godnatt på er. Puss

Back here!

Nu är jag tillbaks!

Har hyrt en film påvägen hit som jag ska se senare ikväll. Imorgon ska jag hänga med annie. Senare på kvällen drar vi säkert in till byn, skönt att vara där det finns minst stress i hela världen precis innan skolan börjar. Jag är inte taggad på skolan, men det är skönt att ha någonting att göra på dagarna. Kommer säkert somna direkt jag kommer hem på måndag, brukar ha en tendens att göra det precis efter loven.

Nåja, nu ska jag se på tv ett tag för det finns mycket bra att se. Så vi kanske hörs lite senare, annars hörs vi imorgon! Puss =)

Skaldjur.



För jag ska hem nu och äta middag, eller på ett tag, hade tänkt hjälpa mamma med att rulla köttbullarna :) Ska äta hemmagjorda köttbullar, potatis och gräddsås. Säkert en sallad till det också, gud vad jag älskar god mat. Är jättesugen på skaldjur. MMH!

Och jag återkommer med besked om det blir av alls. Ska tvinga mamma. Jag kommer hit vid 7-8 igen, pusspuss

Little.Kitten.Kiss





Kirremirren som är med kattisungar :) DOM KOMMER SNART OCH DOM KOMMER ATT VARA SÅ JÄVLA SÖTA SÅ DET ÄR INTE SANT!!!!!:)



Hon älskar att pussas :) ♥

Very.Red.54

Jag hittade det jag behövde! :)





Perfekt rött! 60:- Åhléns



49:- Åhléns

Kollade på örhängena jag ville ha, dom var inte snygga i verkligheten. Såg ut och kändes som att dom skulle gå sönder nästan direkt man rörde dom. Aja, jag blev nöjd över grejerna iaf :) Har ju äntligen ett rött läppstift. Har ju tänkt köpa det sen innan jul. Så äntligen har jag köpt ett!

Ringen var helt ett implusköp! Visste inte alls vad Åhléns hade för ringar, så gick dit och helt plötsligt blev jag kär och tog hem min älskling som nu är en i mängden :) haha!


Torsdag

Visst är det torsdag idag? hah,  man börjar ju undra.. Hänger inte alls med i svängarna nu när det är lov.

Jag har fixat klart mig och sådär så nu ska jag börja gå in till stan och se om det finns någonting roligt att titta på. imorgon funderar jag på att göra hål i örat. Men vi får se.

nåja, skriver mer senare när jag kommit tillbaks, pussss :)


Just det!

Kom på att jag ska dra en sväng på stan imorgon, måste verkligen köpa detta!




Och kanske några fler ringar, Jag är besatt..

Run to the hills



När jag kom hem så satt jag och såg på Top Model, Hells kitchen och något mer program. Sen kom mamma med pizza, så värmde de i ugnen och sen åt vi. Joel och lars kom senare och vid 9 drog jag till martin.

Sitter nu här och ser när han spelar nå spel.. Imorgon ska jag kanske in till stan och köpa nå naglar, måste fixa dom nu för det är inte vackert kan jag då säga! ;\

Ska nog kolla in på tv5play.se och kolla om dom visar nå gratis program!
Blir nog kanske ett sista inlägg för idag, men jag vet inte. Fårse om jag orkar. Är jättetrött nu så kanske blir en tidig kväll ändå. Puss på er♥

Shopping, check!

Blev en snabbis till stan, men jag hittade mig grejer ändå! :)

Hårsnoddar, klämmor


Skitsnygg ring! 29,50:- eller 39,50:- kommer inte ihåg.


Örhängena som jag la ut för ett tag sen, nu är dom mina! 29,50:-



Jeans leggins! 149:-


Ring, herr. 39,50:-

Allting är köpt på H&M


Så mycket blev det idag! Sen har jag fått en sak av martin också, men det är en hemlis :) Lovar att ni får veta inom en månad!

Staaan

Klev upp halv 11, riktigt bra gjort Ellen! Nu har jag fixat mig & sminkat mig - alltså är jag helt klar!

Det är bara Seg-Martin som fortf. spelar spel på tvn........
Nu ska jag föra över pengar och sen ska vi dra! Pusssshaaaay:)






A sweet dream or a beautiful nightmare

Nu ska jag krypa till sängs! Ska dra in till stan imorgon och kika litegrann :) Kanske hittar man sig nå snygga leggins, det är det jag är ute efter just nu, jeansleggins, är så trött på mina svarta vanliga (som jag nyss köpte dock).. jag blir så less på saker fort. Men dock inte på min pojkis ♥ som tur är, love him.

Aja, ha det bra så hörs vi imorgon sweeeties. Puss puss :)





EN PUSS TILL ER



Jag hissar & dissar.

Nu tänkte jag köra en hiss/diss. Det var länge sen sist!



Det är svinsnyggt (när man behandlar det på rätt sätt) t.ex. om man har kort hår, svin bra att beställa eller göra hos en frisör! Jag är supernöjd även fast jag inte orkat locka eller fixat håret än. För det är hur snyggt som helst om man har en normal längd så att säga. Ifall man t.ex. har till axlarna egentligen och sen har man löshår som är till röven, det är lite onormalt. Ser fejk ut och ja, det ser inte bra ut.

Det är det nya "IT". Så sexigt med stora ringar och små (varierat såklart). Om ni inte har eller vill köpa några, så fråga eran mamma, hon har säkert en bunt med 70-80 tals ringar (stora) som hon inte använder! Jag kommer köpa hur mycket mer ringar som helst, men se till att det inte blir för mycket, 2-3 stora ringar på en hand och kanske ett handsmycke? Ni vet kedjor?. Sen kanske 1 stor på andra och kanske 3 små. Otroligt sexigt med långt hår, solbränna, röda läppar och en grymt snygg outfit.



Fick låna denna av min mamma som hon inte använder nåmer. Fråga din mamma med, hon har säkert många på lager!






Jag har aldrig tyckt att det är snyggt. Jag har aldrig använt en par för jag visste så fort "kissie" köpte ett par så skulle hela sverige följa hennes s.k trend. Dock är det inte snyggt, inte sexigt, inte nått av de. Punkt slut.

Det blir geggigt, det är äckligt att gå ute, det förstör skor, det behövs helt enkelt inte. Sommar/vinter, året om. Direkt det är april, då försvinner snön direkt. Sen i november kommer snön igen, håller någon med mig? Höst och vår behöver inte finnas. Det är onödigt.



Desperate housewives



Just nu sitter jag i sängen och kollar på när martin spelar ett annat spel. Spel 2 av 4. 1:a spelet skulle man lösa gåtor och så fick man 10 st tavlor som är från jesus tid osv. Så skulle man lista ut vad 5 av dom hade för koppling? Ofta man orkar spela ett sånt spel? Nja, inte jag iaf..

Nej, nu ska jag kolla om man kan se Desperate på deras hemsida gratis, annars tar jag över tvn tills Cougar Town är klar. D.v.s kl 11! Han har hela sitt liv på sig att spela dom där spelen och ja, så han får göra det någon annan gång :)



Annars då? jo, jag trivs med min hårförlängning, frågade martin ifall jag skulle klippa till den, icke sa nicke. Inte det. Nahepp. Får väl fixa så att det blir lockigt så det ser lite naturligare ut iaf. Alla är ju vana att se mig med halv långt hår. Men nu ska jag börja använda min förlängning. Då jag orkar vill säga! Det tar ju tid att sätta in det i håret på mornarna och dessutom fixa det så man blir nöjd, fyfasen.. Vill inte ens tänka tanken då man har bråttom! Det skulle säkert ta en evighet om man inte blir nöjd.

Men men, nu ska jag iaf se Desperate housewives och efter det Cougar town. Puss på er så hörs vi imorgon mina söta ♥


(gammal, men jag orkade inte leta efter nyaste!)

Hair, hair and more hair.

Har hämtat min hårförlängning så här får ni typ tusens ego bilder!












Jag fick igång den!!!

Är helt överlycklig! Jag fick igång mobiljävlen! Men dock fungerar det varken att ringa eller smsa. Så jag ska ta min röv in till stan imorgon eller nå och fixa så man kan ringa. (om det går förstås!)

ANNARS
så gör jag inte så mycket. Mobilen funkar även fast jag inte har sim kortet i, + till det. Alltså är det min "spel" mobil just nu. HEh :) Finns Harpan och några fler roliga spel på den. Så när man har tråkigt så äre bara å slå igång den och spela!

Nu kommer mamma så ska dra. Puss puss

Luleå

Hejhej =)

Kom hem från luleå typ nyss! Köpte en laddare till min HTC som nu håller på att laddas! Ska kolla om den funkar något så när. Annars äre bara å skita i den, ska dock gå förbi Vidars imorgon eller på torsdag och kolla om dom kan "låsa" upp den. Ifall det är det problemet att man inte kan ringa med den. Ska också kolla om det finns baksidor (lucka) som man kan köpa separat.

Vi for iaf först till OnOff på Storheden. Martin köpte ett spel där och jag köpte laddaren. Sen for vi till Elgiganten och kollade där. Tänkte köpa ett minneskort men det var för dyrt för 2 GB. Så vi for vidare till Smedjan och gick upp på GAME (spelaffären som finns där) och kollade. Martin hittade 3 spel till och sen gick han nöjd ut ur affären. Nu sitter han och spelar och det kommer han säkert göra hela kvällen. Hah :)

Efter det for vi och åt på McDonald's! Jag tog någon meny med kycklig iaf, mums var det! Sen drog vi oss mot boden och nu ska jag kolla om jag får igång telefonjäveln. :) Puss!



Godnatt!

Nu snart kommer mamma och då ska jag följa med henne hem och sova hemma.
Sen imorgon ska jag och martin fara till storheden/luleå en sväng.

Sista inlägget jag skriver för jag orkar inte ta med mig datorn hem så den stannar hos martin inatt!
Ha det så bra så hörs vi imorgon när jag kommit hem! Puss =)



(gammal bild, men det duger)

H&M

















HTC Diamond

Hejhej =)

Ligger just nu i sängen och sneglar lite på hockey. Det är Skellefteå - HV71. Skellefteå leder med 1-0! Go SKE!

Efter hockeyn eller kanske innan tredje perioden börjar ska jag dra hem, säga hej till mamma och kolla om jag fick mig ett påskägg kanske? Eller så börjar man bli för gammal helt enkelt. Men vi får väl se. Har en present som väntar på mig också, från morfar.



imorgon ska jag och martin fara till luleå (storheden) en sväng. Jag ska springa in på elgiganten och kolla om dom har en HTC laddare, ni vet, jag berättade för ganska längesen att jag hittade en HTC i Umeå? Ja, jag har ingen laddare och den är typ telia låst för det går att smsa men inte ringa. Så när jag laddat den så ska jag ta en sväng dit och kolla om dom kan låsa uppd en, eller bara en affär i Boden.

Så ska jag börja använda min touch ist =) Eller min och min, haha. Jag hittade den, då äre min! :)

Det var iaf en sånhär jag hittade i en bil på en bilaffär i Umeå. haha;) Lycka om den börjar fungera alltså!


Spring



Tog några bilder på vägen hem igår.







haha, ser as stor ut, men har mjuks byxor som är 3 storlekar större än vad jag brukar ha typ. haha. :)

Black



Fick låna den av mamma, för hon använder den inte. I LOVE IT


Horoskopet v. 14

Godmorgon! =) Eller god förmiddag kanske man säger?

Vaknade kring halv 11 först när jag märkte att martin klev upp, tog min mobil och la den på sidan av mig och somnade om till 12. Vaknade till och sen somnade jag om igen till 13. Klev upp då och har käkat frukost och nu sitter jag bara i vardagsrummet med mariana :) Vi sitter på varsin dator och små ser på tv.

Dom andra är ute och håller på med Isaks bil. Tror att dom fått igång den för det låter ända in hit. Idag ska jag väl inte göra så mycket. Nu blir det en "Veckans horoskop" i det här inlägget.



Väduren
Vecka 14
Den här veckan verkar det vara djur och barn som får dig på extra bra humör och jag tror att det är finaste kärlek de ger dig. Men för romantik ges ingen framgång så var dig själv. Blir det en irritation på ditt arbete nu i veckan så är det nog bäst för dig om du säger din åsikt och låter det stanna vid det. Frisk är du och den snälla hälsan är din vän. Nu kan du få en favör genom en del inköp som du gjort och det kan ha med konst och prydnadssaker att göra. Med spel ska du dock vara sparsam.



Jag fick panik..

Hallåj :)

Ligger just nu uppe i sovrummet i byn, typ gästrummet :) Martin ser på hockey och det orkar jag inte göra. Så sitter här ist.

Nu ikväll ska vi väl inte göra så mycket mer än att sova på ett tag. Imorgon får vi se om det blir fint väder så kanske vi drar ut! Imorgon kväll drar vi hem till stan igen.

Jag ska berätta att jag nästan tappade mina nycklar idag! Usch så hemskt det var, jag är inte sån som tappar grejjer, iaf inte nycklar eller telefonen. Men jag fick panik och började grina. Jag blev så arg på mig själv att jag började grina. För jag vet själv att jag inte är slarvig när det gäller viktiga saker, såsom nycklar och mobilen. Det är mina käraste ägodelar. Men iaf, så när jag hade handlat lite grejjer till byn så började vi fara mot Statoil och jag fick panik då. Martin vände om och for in till Konsum igen. Jag gick runt där som ett fån och sen gick jag ut till bilen och fann mina nycklar i baksätet! Dom hade följt med när jag satte mina väskor i baksätet. Usch så tur jag hade där. För jag har alltid mina nycklar i högra jackfickan och är dom inte där så är dom borta.

Jag har aldrig varit slarvig när det gäller viktiga saker, som jag sa. Är ni det? Tappar ni ofta mobilen eller nycklar?




All the right friends in all the wrong places.
















bästa musiken.

Vote for me!

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

 

Varför inte liksom?:) Wort a try.


Statistiken är på topp fortf.


Hejsan hoppsan! Kollat lite och såg helt plötsligt att det är över 100 personer som följer mig varje dag! Det är ju roligt att många har hittat hit :) Ska försöka behålla er på mitt bästa möjliga sätt!

Nu ser jag på tv som vanligt, funderar på vad man ska äta till middag. Finns kyckling osv. men jag vet inte om jag orkar gå 100 meter och köpa ingredienser till maten. Kanske går och köper mig en pizza som man gör i ugnen istället? Mycket godare! Föressten är det ju söndag, och vi har en hel veckas lov till ♥ Undrar vad man ska hitta på? Eller ja, ikväll eller om det blir imorgon far vi till martins mamma och är där till onsdag. Sen därefter vet jag inte alls vad som händer. Kanske drar på stan en sväng och kollar om man hittar någonting roligt :)



Åh ni är så söta, som orkar följa mitt liv :) ♥


Leona Lewis - My hands



Så, nu blev det en ny design. Behövdes lite ljusare färger nu när det är bra väder. Heh =)

Har sett 14538 st avsnitt av theXeffect tror jag.. Hah, och så har jag nött denna:



Om ni sett reklamen av Final Fantasy 13 så är det den låten som spelas där. I LOVE IT

Kellan Lutz

Har aldrig tänkt på att Kellan (Emmett) är hur jäkla snygg som helst? Man har ju bara haft ögonen för Robert (Edward) och Taylor (Jacob) i filmerna. Eftersom dom är mest med. Men läser man första boken så får man sig ett gott skratt, iaf jag. När Emmett säger en massa roliga saker.

Måste ta mig till Coop och köpa andra och tredje boken, ska ta och läsa om dom allihop. Föressten har det kommit ut en femte bok också. Det handlar om de nyfödda vampyrerna, tror jag? Dom berättar om en tjej som är vampyr, och hennes liv.

hah, gosh, kanske man ska gå över från Team Edward till Team Emmett? :) Grrr!




Sunny day today




Hej hej =)

Vaknade kring 8 först, men sen så ångrade jag mig och somnade om till 12. Vaknade kvart över helt och klev upp och sen packade jag med mig datorn och gick hem. Har ätit frukost som bestod av bacon och oboy. Gjorde bara något lätt. Sen nu sitter jag här och försöker hitta en låt som jag är helt såld på. Huvva så bra den är! Lägger ut den senare. Puss:)

Gullet (oliver) och jag sitter i vardagsrummet båda två och jag har öppnat balkong dörren så han ligger i solen och steker :) Han är ju för söt!


LÖRDAGS KVÄLLEN!

hej =)

har precis kommit hem! Ligger nu i sängen och försöker få martin att slå på en film. Ska se hur det går. Puss på er. Jag hade EN BRA LÖRDAGS KVÄLL! :) Sov gott!

Utekväll/hemma kväll?


Vad händer idag då?

Snart ska jag börja klä på mig och sen ska väl jag och gubben dra hem till mig och börja göra nå god mat =) Efter det får vi se om det blir ut eller bara vara inne. Helst så föredrar jag en utekväll idag.

Nåja, har duschat och nu ska jag bara fixa håret, klä på mig och sminket tar jag hemma. Puss!

Vad ska ni göra?






Lördag

Godmorgon :)

Vaknade för ett tag sen, har precis ätit frukost! Det blev te och mackor :)
Idag blir det att ta min dator och lite grejjer hem till mig och sen vara där ikväll. Oliver är hemma ensam så jag ska dit å mysa med honom :)

Nåja, puss puss =)

Hur man blir av med en kille på 10 dagar.

Nu har jag fixat klart mig och ska se på tv =) Rubriken säger allt.

Efter det ska jag packa mig hem och förbereda osv. Sen får vi se vart kvällen bär. Kommer hur som helst bli väldigt trevligt. Nu blir det tv. Jag tar med mig datorn hem till mig, så någon uppdatering kanske kommer, men var inte så säker!


Godmorgon!

Födelsedagen är över. Skönt, blev aldrig "lurad" eller något och det är bra =) Andra året irad jag slipper det!

Nu sitter jag och äter upp gårdagens godis, blev så himla sugen! Så nu blir det godis och tv. Ha en bra fredag. Puss


(ps, kommer nog bli lite inlägg idag, har mycket att göra)

Beautiful

Ligger just nu och gör inte för mycket.
Funderar på att börja göra mig redo för sängen, låter bra tycker jag. Har redan tvättat bort sminket oså så jag är nästan redo :)

Nu vill jag ha sommar. Någon mer som vill det?






I swear to God it's true, I'm in love with you.






Trisslott

Jag och martin for till mig kring 4 tiden, pizzan var nästan klar och det var bara att hugga in efter 10 minuter. Sen efter det blev det tårta :) Mums!

Vid 5 skjutsade martin mig till pappa. Där var jag till ca 8. Fick pengar och det ska användas till att göra hål i örat! :) Sen gick jag hem till mamma och satt å såg sista perioden av Skellefteå - HV71. HV71 vann med 2-0? tror jag.

Efter det gick jag till konsum och köpte mig en tidning. Frågade om man var tvungen att vara 18 för att köpa en trisslott men det var man inte, så jag gick men ångrade mig och så gick jag tillbaka och köpte mig en trisslott. Jag hade turen på min sida och jag har vunnit 75:- :) vilket kap! Alltså gick jag plus idag :) Fan så skönt. Jag skulle inte ha fortsatt gå, men jag gjorde som mitt hjärta ville och jag gick tillbaka och köpte en! Så jäkla glad jag är nu!

Nu ska jag kolla i tidningen och se vad som finns att se:) Sen blir det film, eller jag kollar på The Island nu. Verkar hel skum film alltså.. Wierd.. Aja, puss på er:)

Annars har jag haft en väldigt bra födelsedag :) Har fått mycket fint och är nöjd =)


Fick en concealer på köpet =)


Muuumms =)

och så nöter jag denna:


Hemmagjord pizza

Jag älskar att fylla år, jag kan inte fatta att nästa gång jag fyller år blir jag 18 år. Helt sjukt hur fort tiden går!

Mamma ringde nyss och sa grattis och frågade vad jag ville ha för middag, så jag tog ett snabbt beslut så det blev hemmagjord pizza. Mumma:) Efter det blir det säkert tårta osv :) Måste komma ihåg att ringa farmor och tacka för pengarna jag fick i veckan :) Ska hoppa in i duschen nu och göra mig klar, kan ju ta ett tag men man måste ju vara fin när man fyller år ;)


Seventeen years

Vaknade kring 11, har bara suttit och inte gjort någonting vid datorn.
Idag blir det väl hem å äta middag, sen massa fika osv=)

Känns inte alls något märkvärdigt att bli 17, ännu en dålig ålder. Kunde man inte bli 16 och se direkt 18? Att om man föddes på ett jämt tal så fyller man år jämt? Fast då skulle jag bli 17 sen 19, 21, 23 osv. Heh, nu ska jag försöka få upp karln hära, han sover ju hela tiden :)

Puss


1 april 2010

Grattis till mig själv :)