2010 slut

Gott nytt år på er alla =)


Imorgon börjar 2011, hoppas alla får ett bra år ;>

New

Idag vaknade jag kl 10. Gjorde mig i ordning och for till heden, kom dit innan 1. Satte igång med naglarna och det blev jätte bra :)



är jättenööjd :)

Sen så for jag in till stan, mötte rebecca direkt jag klev ur bussen, gick med henne till Coop och mötte Eve där. Rebecca skulle hem så jag och eve gick runt å kollade på H&M och Åhléns osv. Hittade några grejer iaf.

- Schampo (Frank Provost som jag alltid har nuför tiden)
- En "penn" eyeliner
- En kofta på H&M och en långärmad tröja

Sen när eve for gick jag till Arken och handlade kattsand + mat till kissekatterna. Sen tog jag bussen hem och nu har jag ätit och isak och martin kollar skoter grejer osv. Snart är det vampire diaries och efter det van helsing å 6an. Blir awesome. Imorgon får vi se om vi  far till stor heden och handlar mat, ska kika in på elgiganten också, dom har ju flyttat och enligt många så ärdet mega stort där inne;p Ska kika bara, kanske får man några idéer till telefon i framtiden :)

Nåja, hörs senare då =) Ska kolla Family Guy nu sen är det tv hela kvällen!


Jul och allt sånt där

Ja, då var julen över iår då. Har inte riktigt orkat sätta mig och blogga i veckan.

Fick iaf de jag ville ha, pengar, presentkort oså! :)

Sen har jag fått lotions och sånt där man skrubbar kroppen med osv. Massor med sånt, biobiljett osv. Idag sov jag till 17.00, kan ju säga att det var väldigt skönt. Klev upp och efter 15-20 min kom martin och då började vi med maten, gött.

Sen har jag bara legat här så har vi spelat nå spel också :) Nu sover han och jag ser Den gröna milen. När jag sett klart den ska jag nog sova. För jag är redan trött och det blir en tidig kväll för ska upp på stan imorgon å kolla rean om det nu är kvar nått vill säga. Ska även förbi Arken och köpa kattsand;p

Hörs väl! =)




tärningen är kastad

godkväll.

Idag så var det skola, fick veta betyg i historia, vg :) sen idrott, sista för hela livet, HÄRLIGT. Men det var roligt iaf, hoppade studsmatta och det var grymt roligt.

Sen gick jag in till stan och köpte en present till martin, sen ringde jag mamma och åkte hem med henne. Käkade mat snabbt och sen iväg till bussen igen, gick på teorin och fick skjuts hem av malin och ida :)

nu sitter jag och kollar på nån film och håller på att somna, men inte än fan. Har jullov och ska sova ut och inte vakna kl 11. kommer inte ha nå att göra då isf. Så ska kliva upp kring halv 1 kanske, fixa mig och in till stan vid 2-3 för att shoppa med annie :) Julklappar till joel, oskar och mamma ska jag hitta, och till annie ofc :)

Det jag önskar mig är:

pengar
presentkort på typ vart som helst, men typ H&M, lindex.
Hårprodukter
ringar (som man har på fingrarna)
Presentkort hos nån piercare för att göra hål i örat, en sån där stång genom örat som ska se ut som ett litet T. alltså en stång igenom och sen ett hål ovanpå. Om någon fattar?:D

det var väl inte så mycket mer..

A moment

Okej, jag gjorde det. Jag klippte av nästan allt mitt hår. Först när hon klippte så blev jag nervös, men hon sa att hon bara gjorde "grunden" så jag blev lite lättad.

Blundade nästan hela tiden och sen när det var klart tittade jag upp och log, perfekt!






och jag bryr mig inte i saker som jag vet jag kommer få höra:
-" jag kommer aldrig klippa av mitt hår" osv osv.

Det spelar ingen roll, jag vågar iaf ta lite risker i livet och kolla i vad man passar och inte.. Utmana dig själv och gör något du aldrig skulle göra, det gjorde jag. Och kolla så bra det blev.!

what comes around you know goes around

The only thing I ever wanted, the only thing I ever needed
is my own way - I gotta have it all
I don't want your opinion, I don't need your ideas
stay the fuck off my face, stay away from me
I'm my own god - I do as I please

Just wipe your own ass

my mind is playing tricks on me
I am not as stable as I used to be
pushed and shoved, you know you're going too far
I will not break my back for you no more, I am gonna go my
way
I am gonna take control
time to wake up and dig myself out of this hell

you're getting what your ego deserves


Tjena, på tal om ingenting så har jag väldigt tråkigt just nu, gubben jobbar natt så måste somna själv.. Och som martin alltid säger "jag antar att alla lampor är på när jag kommer hem" .. saaaant så sant! Är inte mörkrädd eller nått men ibland eller ganska ofta så drömmer jag, alltså, jag pratar i sömnen och typ tror att det är någon där. Så när jag vaknar till så är inte allting mörkt, utan det är ljust, så då ser jag allt:) Perfekt va?

Aja, ska väl börja heva mig i sängen tror jag, har gjort bort lite i körkortsboken också ikväll när jag kom hem från teorin! Sen har jag väl inte gjort för mycket.. Köpte med mig lite mat till katterna också, sån där extra lyxmat nivet;)

Men men, hörs välleeee antar jag. Har en lektion imorn, 10-11. KUL, det känns väldigt värt att gå.. men vad gör man inte för betygen I guess.




Imorn blir även min bror 24 år :) Grattis i förskott! Så ska till sävast kring 7 tiden imorn å fira han! Kanske ska köpa nå åt han, hihi snäll jag är♥




oskar, jag och joels huvud =)

-

Have you ever loved someone so much
You'd give an arm for
Not the expression
No, literally give an arm for
When they know they're your heart



10 december

tjenamoss.

Har inte skrivit på ett tag och det är inte för att jag inte har hunnit, det är att jag inte orkar, det är värdelöst att blogga, men man gör det ju ändå, eller hur? hah, aja, skriver väl nå rader nu för har tråkigt och är trött och vill bara sova en vecka.

Idag har jag praktiserat till kl 6, då martin hämtade mig där. For och gjorde nå ärenden;) sen hemåååt. Han for till hundsjö eller nått, sku basta med hans killkompizar. Å jag ska väl inte göra för mycket, ska typ se tv och sova. Har pluggat lite också, känns liite bättre. Allt känns så tungt nu, massa grejer i skolan osv osv.

men jag är iaf glad att vi ska bort imorn, känns bra att komma iväg från stan ett tag, inte ofta det händer nuförtiden, hade man haft ett körkort hade man ju kunnat fara vart man ville, det första jag ska göra är att ringa min farmor och fråga om det är OK att komma förbi och sen vara där tills man vilat ut sig, ska till stugan över påsk, så drar väl därifrån dirr till henne och sen hemåt boden när man känner för det. åh bara jag tänker på de vill jag göra de, bara ta bussen nån fredag och fara dit, sooo awesome.

aja, det var väl allt det antar jag. Imorn äre jobb 10 till 1,2 eller 3, vet inte, men ska ju iväg imorn så måste hinna göra mig klar osv. NÅJA hörs. Blev less att skriva nu.

2/12 2010

oj vad tiden går fort. Nåja, idag hade jag skola och sen praktik. Sista timmarna så gormade vi på med all fisk som kommit! hah, vissa var svinfula och andra vad sötfula och andra visste man inte ens var man skulle börja se. Lite roligt att det finns så sjukt många olika storter att välja och kolla på. Men roligt var det :)

Sen kom jag hem efter 7 nångång, är ledig imorgon och det är awesomeeeeee! Ska sova ut och sen ska jag nog ta bussen till annie åsså ska vi väl göra något roligt.

Men ska nog börja dra mig mot sängen faktiskt, börjar bli trött i ögat. Hörs!





1/11 2007
3 år och 1 månad, and I still love you from the bottom of my heart. -Martin