hehe en måndag till!

3 i rad..

Idag så har jag väl inte gjort för mycket. Sov ut, det behövdes, verkligen! Mådde skit igårkväll så det var bara bra. Vid halv 2? typ for jag och annie till luleå. Vi shoppade lite och jag fick med mig hem en hoodie, en längre kofta, ett par skor, hårspray & bikini.

Har inte så mycket mer att säga än att jag har pluggat teori ikväll och imorn bäre av till halkis i pite. Nu ska jag fara med mamma och hämta ut pengar tills imorn, 2000 kr ska betalas! woho! fyfan...

Aja, hejs :)

Måndag

Goddagens! eller kväll..

I helgen så har jag jobbat, sen i lördags så var vi ut en sväng oså. Sen har jag väl inte gjort så mycket mer. Hade körlektion idag, gick mycket mycket bra, snart blir det att boka massor med braiga grejer! hehe:)

Annars så idag så har jag varit med annie, vi chillade och spelade lite monopol i typ 2-3 timmar, heh men har man roligt så har man! :) Sen så nu kom jag precis hem, ska inte göra föör mycket nu, ska köra imorgon också och sen på kvällen är det bingo! yä! Äntligen är det sommar, det vet man när de är bilbingo! ;)

Aja, nu ska jag se nå tv eller slå på en film, hörs vaaa :)






Köpte även nya såna där till tungpiercingen för ett tag sen. En lila och en svart, för er som ej ser :)

Måndag

Idag så vaknade jag 06.15! Huvvaaa, fan vad hemskt det var när man har fått sova till 2 i typ 3 dagar. Aja, de var bara upp å jobba! Slutade kl 11 och då kom mamma och vi for hem och käkade lunch. Innan 1 så kom mamma och hämtade mig och jag åkte till stadshuset. Hade nån informationsdag osv. Slutade lite efter 4.

Gick upp till mamma och for hem. Sen for vi till Degerbäcken och kollade och sen hem hit, käka och oskar bjöd på tårta! Sen nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Börjar kl 1 imorn och då ska jag va på Åcenter och gorma på med de vi gjorde idag. Göra nå övningar osv.

Aja, har även gjort klart lite uppgifter oså. Ska väl kolla så de int är nå fler sen ska jag väl bara chilla ikv! Hejpa

Juni månad.

hejsan, ett tag sen var det nog, skulle jag tro.

I helgen så var det då skolavslutning, att gå ut tvåan är ju inte så vidare roligt då alla sjunger "ett år kvar" åt en.. Aja, åt iaf hemma sen började jag dra mig till frida där brudarna var. Vi gick ganska tidigt till stan, vilket var bra för det var folk ute fortf. vid 1 blev jag less och drog till byn! Somnade ganska tidigt och det var skönt.

På lördagen så var det sjuhelvetes varmt, eller ja de var det ju på fredagen med, men iaf, vi bestämde oss för att bada, vilket var så jääääääkla skönt, i valvträsket. Åh vilken underbart fin strand alltså! Långgrunt, varmt i vattnet och härliga människor att bada med, hade sjukt roligt och badade igen på kvällen, för då var det varmt i vattnet och kyligt i luften och på dagen var det varmt i luften och kyligt i vattnet. Så det var helt perfekt!

Idag så vaknade jag kl 2 och så for vi till sörbyn, martin skulle fixa litegrann på mercan. Så jag gick till ida på övervåningen och kollade lite tv med henne! sen vid 4 så drog vi till huset och sen in till stan för att käka världens godaste hamburgare på Allékiosken! huvva, vad god den äääär! mmmh.

Imorgon så ska jag jobba 7-11, sen kl 1? så är det introduktion inför sommarvikariatet. Sen så kommer jag nog inte skriva så mkt mer för ska jobba hela veckan och till helgen ska jag bara ta det lugnt. Får se om det blir farmen eller inte, drängarna dör ju inte precis. Dom kommer nog igen nästa år. Aja, vi får se helt enkelt!

Nu vet ni iaf att jag lever iallafall :) Hejs