KÖRKORT!




overall - en bra kväll med nära å kära som gör livet bättre :)

Hejsan!

I fredag så for jag till byn med martin, först var vi till storheden. Kikade på elgiganten och var in på systemet en sväng om. For sen tillbaka till boden, men innan det så for vi på mc donalds, hehe gott:)

For iväg till byn och gjorde väl inte för mycket på kvällen. På lördagen så vaknade jag ganska tidigt, eller ca 11. Sen så for vi ner till överstbyn och chillade där. När klockan närmade sig 6 så for vi till martin, började fixa mig och så droppade de in folk allt eftersom:)

Satt och chill-drack på verandan och det var bra väder även fast solen inte visade sig, varmt iallafall. Sen så drog vi oss till området. Slut. hah.

Vaknade imorse kring ett, fan så varmt de var i sovrummet, sjukt! Aja, for hem efter 6 nån gång, så nu sitter jag hära. Har varit å kört en sväng med mamma också, en warm-up! Sen så nu ska jag se batman och sen blire väl att sova, ska försöka att inte se hela filmen iaf. Kommer annars aldrig somna.









one day left

Tjena, skolveckan har bestått av .. eh,ja typ ingenting.

Idag så snackade vi lite om projektarbetet, hade en liten lektion, info & layout B. Sen så slutade vi. Drog hemåt och har suttit å pluggat ganska mycket idag. KÄNNS SÅ BRA JUST NU!

Aja, är med annie just nu iaf, vi ska till luleå imorn! Har även färgat håret, eller utväxten, vilket känns bra nu! Vill bara ha min lööööön!

Sen så äre inte många dagar kvar nu till turkiet, känns gött :)


hehe, hörs!


old picture

söndag

dagen innan skolan börjar om på nytt, dra åt helvete alltså..

Aja, i helgen så har jag bara varit ute i byn och laddat batterierna, men jag skulle helst vilja ha en till vecka sommarlov. Jaja, aja, sista året då. Känner mig så jävla gammal, hah vafan...

Jag känner mig as bra, har klivit upp typ mellan 9 å 11 varje dag nu i veckan, okej, har ju jobbat då men dom dagar jag inte har jobbat så har jag klivit upp ganska så tidigt. Vilket känns bra och jag är redan trött..

Aja, tv nu och sen blir de väl att sova antar jag.

vill ha, nej. Måste ha!


Hejsan, jobbat idag, jo. Ska jobba ikväll med, tills imorgon kl 11. Två pass blir det. Sen jobbar jag ons,tors sen har jag "sommarlov" i 3 dagar, sen börjar skolan. Jippi.

Jepp, annars så har jag inte gjort för mycket, somnade om när jag la mig i sängen, idag igen. Skönt vare, sov till kl 13, sen klev jag upp och gjorde lite mat åt mig själv. Ska inte göra något speciellt idag heller, förutom att jobba då. Aja, hejdå :)

Autumn in summer.

HEY
idag så har jag jobbat litegranna, 7-12, sen så drog jag in till stan, käkade lite lunch, sen körde jag hemåt! Suttit å glott lite tv mest hela dagen och nyss käkade vi grillat! snart blire jobb igen idag, 20.45-08.00!

Sen så jobbar jag hela helgen, känns bra att vara inne på "sista" arbetsveckan.. skolan börjar ju snart, hehe ASroligt...




'Cause time has a mind of its own, It won't wait for you now

Godkväll, alltså, jag brukar aldrig ha så tråkigt att jag måste uppdatera 3(!!!!!!!) gånger på en dag! Ojoj, måste sitta mindre vid datorn nu känner jag..

Aja, har inte hänt mycket ikväll, lyssnat på musik, sett lite tv & nu ska jag börja göra mig redo för sängen.

Hööörs!

mmmmmmmmm!

Top Shop Sweater, Dorothy Perkins Clutch
Zara, Miu Miu
H&M Dress, H&M Leather Jacket, H&M Bag, Asos Leather Buckle Wedge Boots
H&M Bag, Zara Shoes

spotify

asså jag måste vara den smartaste.. jag beställde spotify i telefonen för 99:-/månaden som dras automatiskt varje månad. SEN kom jag på den brilljanta idén att om jag har mitt account i mobilen så måste de ju fungera i datorn med? HAHA Å DE GJORDE DE! man är ju för jävla smart asså..

Ja, & över till nå helt annat, jobbade idag och sen blev jag hungrig, så jag drog med mig frida å rebb så käkade vi på kina. sen nu är jag hemma, ska väl inte göra föör mycket idag, jobbar 7-12 imorgon och 20.45. så de blir dubbelt upp!

Sen så ja, ska väl bara se nå tv nu, försöka på mig en repetition kanske? gjorde en igår å de gick ganska bra, var bara nån ifrån att klara den. jäkla skit teori....

Poss hej.

Btw, ska komma ihåg att köpa hörlurar till mobilen och en usb kabel till mobilen och ett usb minne. Behövs när 740in ska börja rulla snart! Har satt in min bas å slutsteg så snart är den i rullning:D dock måste jag fixa nå småfix på den, t.ex. en ny framruta, fixa avgasröret och STÄDA biljäveln...

Renegade five - running in your veins.

Kom nyss hem, har varit i byn dom senaste dagarna. I fredags så jobbade jag och efter det hade jag en körlektion. Martin hämtade upp mig på jvs & sen for vi till byn.

Gjorde väl inte så hemskt mycket i helgen, var till luleå en sväng & sen tillbaka lika fort, fan vad väääärdelöst luleåkalaset är, alla festivaler verkar ha medelåldern 16 typ. hha aldrig någonsin ska jag sätta min fot på lk igen.

Sen så ja for vi hem igen, men ett litet stopp på mcdonalds innan! Sen så när vi körde hemåt så kommer de en sär buss och ska börja köra om, isak körde så ja, alla i bilen fick sig ett gott skratt.. haha!

Nej, nu idag vet jag inte vad jag ska göra, hade ju behövt plugga ganska mycket inför teoriprovet.. eller ja,göra klart alla repetitioner iallafall.. Jobb imorn, 8-12, känns ju grejt!

ÅH vill ha sommarlov ett tag, aja, ledig sista helgen iaf? bra de.. Nåja, vi hörs väl..


En dag till

eller en jobb-natt kvar, sen är jag ledig tills på nästa torsdag. Ringde även körskolan idag, ska köra bil imorn haha, har inte kört med deras bmw på as länge så får ju se hur de går för sig. + att jag ska inte ens köra med den jag brukar köra med. Så jag vet ju inte om dom lär annorlunda från varandra? att dom lär olika alltså.

Aja, hoppas ej de iaf, sen ska vi även prata litegrann:) hehu, börjar närma sig nu! Hoppas jag får dedär jäkla körkortet innan skolan börjar! 18dagar kvar iaf, fan hela jävla sommarlovet har jag jobbat? aja, har inte nåmer sommarlov nåmer =(( fast även skönt att slippa göra en massa uppgifter och "det ska vara klart den veckan," "åh nej, glömde ta med det idag, å de var sista dagen" osvosv.

Ne nu ska jag tagga jobb och sen köra lite bil kring halv 9 imorn;) heh, kliver ju ändå upp 06.00 imorgon bitti, så jag är glad att jag inte somnade efter jobbet, grym jag är! Ringde farmor och snackade med henne ett tag, så glad, så glad jag är :D

Vill ha höstlov nu, så man får hälsa på älsklingsfarmor nån gång! tror ej att jag har träffat henne sen hon var i boden senast när pappa fyllde år, i januari. Nåja, nu blir de tv och sen jobb. Hörs när vi hörs! :)