things, they have change.

hehe! Sitter och nöter Erik Hassle - Hurtful! Kommer bli less på den innan sommaren börjar! Nä men, den är riktigt bra, den är kanske lite mesig eller hur man nu säger. Och jag skrattar åt en sak varje gång jag hör den, men det får ni inte veta! Det är bara mellan mig och martin, och det är ingenting konstigt eller liknande men varje gång vi far från hans mamma och den här spelas så är det svin kul! Aja mer än så får ni inte veta! =)

Har haft ont i låren hela jävla dagen också, i trapporna när jag sku gå ner så får man som inte skynda sig ner för då viker sig benen! Det höll på att göra det när vi hade haft lunch, haha fan så pinsamt det hade varit. Aja, när jag slutade så gick jag in till stan, och på grund av träningsvärken så såg det ju såklart ut som att jag hade skitit ner mig.. Alla tittade konstigt. Aja, tog iaf bussen hem och när jag sku kliva ur bussen så snubblar jag nästan, åh pinsammare kan det ju inte bli..

Nåja, väl hemma så såg jag på nå program så ska ladda ner filmen precious, verkar bra. Nog för att hon blev utsatt av sin pappa och har 2 barn med sin pappa och hennes mamma slår henne osv. Ska nog ladda ner den senare. Men nu ska jag fixa en uppgift som skulle vara inne idag, ska skicka den med mail till läraren.. Det är bara å sätta igång nu! Har ganska mycket plugg framför mig. Inte bra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0