forts. från förra måndagen

Fast jag ska bara skriva eller fortsätta på inläggen från förra måndagen då jag var hos tandis. Jag ska dock få laga en jävla tandjävel.. på 19 år har jag aldrig haft nå problemos med tänderna och så kommer detta, fyfan vad jag hatar tandläkare, vissa av dom kan ju för fan inte ens svenska??? hur fan ska man förstå vad dom säger?

Sen att tandhygeinisterna (?) som är ranken under tandläkare inte har lika bra betalt så behöver dom väl inte vara sura och dryga på jobbet heller? jävla fittkärringjävel säger jag bara. Äckel är vad dom är.

Sen nu fortsätter jag ännu mer: jag har nyss sett klart avsnitt 12 på säsong 3 i vampire diaries. Fattade riktigt inte avsnittet men längtar tills 13 kommer ut. Ska kolla imorgon om de har kommit ut för de verkar inte vara en gång i veckan? utan de är snabbare .. så ska kolla när jag kommit hem imorn från skolan!

Har iaf två lektioner imorgon. Klassråd och idrott. Suck.. aja, en uppgift skulle vara klar till imorn men jag har inte tagit tummen ur röven än och gjort den. Får väl säga som vanligt att den ligger i mina dokument och att jag glömde att skicka den till mailen.. oooops.

Hörs. hejdå. shalom.

LÖSENORD PÅ BLOGGEN

Lösen på bloggen, det var nå nytt va? hah.

Jag sätter inte lösen för att bara för att nån enstaka vän ska få läsa min blogg utan för att jag har ingenting att skriva om så jag uppdaterar väl här när jag känner för det och tar bort lösen när jag känner för det.

Dock kommer ju ingen att kunna se just detta inlägg men så äre väl.. Ni får väl se det när jag öppnar bloggen igen. På ett sätt äre ju tråkigt att lösenords sätta bloggen för man vill ju kunna gå tillbaka å se vad fan man höll på med i dåtiden. hah, nämen, hörs!

16 januari

hejsan hoppsan..

Idag vare skola, hade några lektioner, sen ival. såklart var matte b läraren sjuk så de blev ingen lektion. For hem till frida och har precis sett klart avsnitt 11 och nu väntar vi spänt på nr 12.

I veckan blir det nog bara skola som vanligt, inget ovanligt. Fast imorgon har jag tandläkaren på schemat, hatar att gå dit, och det är inte för att jag är "rädd" för att dom ska pilla i munnen eller nåt, men det är bara jobbigt. m jag inte har nåt problem varför ska dom då kolla? så jävla onödigt, tur att man blir 19 snart så äre ju inge mer "rutin" kontroller vartannat år. Utan de är då typ man själv vill gå dit å kika i käften.

Aja hörs senare va.

Sen längtar man ju till april-maj-juni för i april fyller man 19, i maj blire utomlands och juni blire studenten. yeehaa..

januari 2012

Idag så vaknade jag innan 6. Klev upp osv. Sen for jag till jobbet. Började 06.45 och jobbade till 13.15, så nu sitter jag bara här och gör inte för mycket. Hade varit skönt att ta en pn nån timme för börjar inte förens 15 imorgon. Sen är det bara söndag och måndag sen på tisdag börjar skolan igen! woho! ne inte woho..

Så sjukt less på skolan och nu blir det att tagga igång med matte b också. Puuuh, jobbigt. Hoppas man klarar det iaf. Värt ett försök för då vet man ju att om man inte klarar de så vet man ju vad matte b går ut på och kan plugga lite på det innan man gör om de, men jag har ju världens bästa vän annie och min pappa och båda är typ världsbäst på matte så hoppas att jag klarar alla prov osv. Bara jag vet och förstår hur jag ska räkna, då kommer det gå jättebra.

Nåja, får även se om man ska söka in på Socionom utbildningen till våren också, kanske man kommer in i augusti. Det hade varit de! Jobb dirr man gjort klart allt. Hade varit bra. Ska även gå till syon och prata lite annat man kan kolla på, tänkte fara nån dag då man kanske är ledig till LTU å kolla.

Äh slut med skolprat! 4 dagar kvar tills de börjar, 4 dagars ledighet från skolan kvar.
Hörs väl :)


bild från min 18års dag