Today is thursday

Hejsan!

Idag var det skola, engelska nationella speaking på morronen, for och åt på max med julia, petra, jossan, ida och isak på lunchen. Typ mätt fortfarande? hah, jävla mätt man blir alltså. Älskar kyckling burgare;) Sen så for vi tillbaka till skolan, gjorde redovisning och sen slutade vi. Fick skjuts av isak till stan, där jag gick på KB, snackade och praktikplats är klartttt å bettttart. Sen virrade jag runt på stan tills halv 3, då jag tog bussen till heden och fixade naglarna, tack ellen! (inte jag utan en annan ellen)

Sen så for jag hem och nu är jag hemma, har ätit mat men var knappt hungrig sen lunchen! Sen nu ska jag göra klart nå uppgifter till provet imorgon och sen ska jag se litee hockey, vet att det har börjat men skolan är viktigare än hockey, så jag ser om jag hinner sista perioden. Love till SAIK;)

Och imorgon då man vaknar är man 18, chillidill!



till mig ;)

Dag 08 – Det här är jag bra på

jaani, vad är jag bra på? 

Det är att jag är bra på att hjälpa mina vänner, dom jag litar på mest vet att jag alltid skulle ställa upp för dom, no matter what. Jag är även bra på att vara sur, jag är inte långsint men jag kan ändå vara sur ett bra tag. Det är inte så att så fort en person bett om ursäkt för nått att jag blir glad och litar på den personen till 100% igen. Jag har svårt att lita på någon om den har svikit mitt förtroende. Det tar ett tag att bygga upp förtroende igen faktiskt, alla ifall för mig.


Annars så är det väl inte så mycket mer? Jag är bra på att skriva, inte i bloggen då;) hah då hade det väl varit 10 inlägg per dag typ:)Men jag väljer att inte skriva alla mina tankar och funderingar om allting på denna jord, om ni läste det skulle ni nog tänka:" vafan är fel på tjejen?" för jag har så mycket tankar om allting så det bara finns inget slut på det hela. Nämen på skolan om vi ska skriva så måste jag skriva allt som kommer upp i mitt huvud just då jag tänker på någonting, eller det vi ska skriva om. Förut hade jag en bok, inte dagbok men en bok bara där jag skrev ner hur jag kände mig den dagen och så. Men har kastat alla dom för länge sen då jag inte blev nöjd med vad jag skrev. Är petig då det gäller vad jag ska skriva i för någon bok också.

Det var väl allt gott folk :) hörs när vi hörs va.

Dag 7 - när jag var liten

Heh jaaaaa nu kör vi..

När jag var liten och var hos min morfar, så brukade jag leka "affär". Jag klippte sönder papper och skrev det antal kronor dom var värda (låtsas pengar) och gav till alla, mamma, pappa, mormor, morfar och oskar. Men oskar ville inte leka med mig så han slängde dom. Men iallafall, det jag sålde var morfar och mormors böcker dom hade i vardagsrummet, jag byggde en liten affär där jag satt och sålde.

Morfar och mormor ville såklart köpa en eller flera böcker av mig. Mamma och pappa fick jag fråga och sen när det bara var några stycken kvar så satte jag upp en skylt "REA" så då kom morfar och köpte de resterande böckerna.



(bild från google)

Tisdag

Ja, hejsan. Har inte skrivit för har varit borta: )

Idag for jag till ranheimers och körde lite bil, gick bra, mycket bra faktiskt. Sen gick jag till skolan, satt där tills vi började. Mat och sen en till lektion. Fick skjuts hem av isak så nu sitter jag bara här och filosoferar typ.

Och så börjar man känna lite ångest, 18, körkort, vuxen, ansvar, uuuuuh leezkigt. Men nog ordnar det sig, jag har ju hela den här helgen på mig att leva som ung. Fast egentligen kanske man inte ska ha så mycket ångest bara för att man fyller 18, lite och ta i va. Nåja, 17 är ju den sämsta åldern som finns så tur att de har gått så snabbt!

Fre/lör natt

Hej!

Kom precis hem från frida, gick dit och såg en mycket bra film tyckte jag :) Nu är jag hemma och ska snart sova, ska kliva upp kring halv 10 imorgon, hm.. Ska till luleå! Handla lite grejor och sen blir det väl hem igen:) Ska även käka lunch dära.

Nåja, vi hörs när vi hörs.


one week left


Heh

Hejsan!

Igår så hann jag göra en uppgift i historian om Imperialismen och sen ringde martin och frågade om jag skulle med till luleå. Yes! Så jag stängde ner datorn och satte på mig andra byxor.

Gick lite på storheden innan och handlade målarfärg, för här framåt i tiden ska det målas som aldrig förr ;) Aja, sen så när vi var på väg hem så stannade isak och mariana och hoppade in i en annan bil och skulle fara till byn. Martin skjutsade förbi mig hemma så jag kunde hämta pluggböckerna och nyckeln hem till honom, sen så satte jag igång med telefonen!

Satt helt seriöst från kl 19.00 till 03.00 med iphonen, tur att det fanns en riktigt snäll brud på fb som hjälpte mig, för jag laddade ner itunes men det vart fel hela tiden. Men tillslut så :) Nu har jag en iphone 4! Får se hur länge det tar innan man blir less på den, brukar ju ha en tendens att bli less ganska fort. Men vi får hoppas på annat den här gången.

Idag vaknade jag av mig själv halv 11, vilket är konstigt eftersom att om jag är uppe efter 12 blir det att jag sover till 1-2 på dagen.. Men jag slog på tvn och vaknade till, pillade lite i telefonen och sen gick jag upp. Drog hemåt innan 12 och då kom lars och joel med maxkäk! Mhm! ;)

Nu sitter jag och gör inte alls för mycket, håller på att installera grejer i telefonen osv. Håller också på att ta bort en app som int ska vara där, nå hockey grejs iaf.

Btw, Skellefteå, fan kom igen nu dååå!


nine days left

Hejsan, har inte skrivit för att jag har varken haft tid, ork eller viljan..

I veckan har jag bara haft skola, har sovit hos martin en del och idag hade jag en lektion. Satt på skolan ett tag med Madde och Emmelie och pratade lite innan Madde skulle på lektion. Sen så satt jag och emmelie kvar och vi pratade om allt från hårfärger till vädret ute.

Gick hem och åt nå mellis. Nu sitter jag hära, och väntar på att maten ska bli klar. Det blir kyckling a la morsan, ris och hemmagjord currysås till det. Mums!

Annars i veckan händer det inte mycket. Imorgon slutar jag 2, sen på fredag är man ledig. Ska plugga imorgon och på fredag och sen på lördag blir det luleyo med morsan. Hoppas bara pappa hinner föra över pengar så man kan handla littte kläder osv. Ska kolla om man hittar nå snygga converse, men mina fötter verkar inte vara byggda för att använda såna. Men vi får väl se.


Aja, vi hörs väl när vi hörs.

Sunday

and it's a sunny sunday.

Hejsan, har varit vaken ett par timmar, gick och la mig ganska sent igår men såklart vaknade jag av att det pratades väldigt högt utanför mitt rum och solen sken in i rummet så jag klev upp och gjorde mig frukost.

Idag tror jag det inte händer så mycket. Ska fortsätta läsa min bok som jag lånat av mamma, väldigt intressan bok, faktiskt.

Nåja, hörs.

Dag 6 - 5 saker ni inte visste om mig

  • Jag gillar Ebba Grön (punk musik, visst ta det som ni vill, men jag tycker om den musiken om jag är sur så sitter jag och sjunger med och tar ut aggrissionen(?stavas?) Alltså gillar jag också Imperiet också, för sångaren är Joakim Thåström och han sjunger bra.
  • Jag hade en "dubbeltand" när jag var liten, alltså en mjölktand. Två tänder satt ihop och tack vare min äldre bror fick jag smeknamnet dubbeltanden. Sen när jag tappade den har jag dock inte hört smeknamnet men varje gång jag tänker på min äldre bror så kommer smeknamnet upp i huvudet - det kommer att förfölja mig i hela mitt liv..
  • Jag har ett ärr i gommen, ca 3 cm långt. Det som hände var att vi var hos min morfar, det var kväll och jag skulle borsta tänderna. Jag hade även en sån där liten pall, ni vet? Min var vit, gjord för barn när man skulle stå vid handfatet. Hur som helst, så stod jag på den, hade tandborsten i munnen och under pallen var det en matta. Jag skulle räcka mig till skåpet som var på sidan, jag ställde mig längst ut på pallen och vips ner i golvet, med tandborsten i gommen. Jag sa ingenting och ställde mig upp, men självklart hörde mamma när jag ramlade, så hon hade panik, det sprutade ut blod och hon ringde vårdcentralen i Arvidsjaur. Det var för långt att fara så vi fick tack och gott rengöra det själv och fara på morgonen istället. Har ett ärr kvar och varje gång jag känner på det med tungan påminns jag om den dagen, men inga hemska tankar- eftersom, det gjorde ju inte ont?
  • Jag är den enda i hela släkten som har gröna ögon. Ingen på mammas eller pappas släkt har det. Det tycker jag är konstigt, vart kom det ifrån liksom?
  • Min farmor är min bästa vän (efter annie) Kan prata med henne om allt och jag saknar henne så oerhört. Längtar tills jag får mitt körkort då jag kan fara till henne när jag vill. ♥

Ja, det var väl lite iallafall.. Nu ska jag sätta mig i tvrummet och se tv med lillebror. Hörs :)


Lördag

hejsan

Vaknade kring 12, ingen var hemma, hepp. Gjorde frulle och sen satt jag bara vid datorn, har gjort det hela dagen och nu ska vi snar göra middag, mamma ska bort så det blir pizza till middag. Hörs =)


En sväng ut på stan

Hejsan! Har fortfarande inte fått i mig nå mat. Mamma kom och vi följde med och handlade med henne. Så idag blir det potatisgratäng med fläskfilé, säkert nån bra sås som mamma kokar ihop ockå. Mums.

Annars så var jag ju i stan efter skolan, kortade ner armbandet jag fick av hjärtis så nu kan jag ha det :) Fick med mig den extra "biten" som han tog bort ifall jag skulle tappa en bit av mitt armband?? hur logiskt låter det, jag kan tappa en liten bit av armbandet men inte hela?? aja..

Special guy.. Nåväl, ska kika på vad som visas på tvn ikväll iallafall hoppas det är nå bra annars vet jag inte vad jag gör. Hörs

En fredag till

Okej, nu blev jag less på riktigt, höll på med designen och det gick inte alls bra, så raderade hela skiten och tog en ny. Perfekt. Nu får det här va här ett tag.

Hejsan föressten. Skolan har gick fort. Såg nån film på 8 min sen pratade vi lite och sen slutade vi. Gick och käkade och det var parisare, gött.

Väntar nu på morsan så hon kan kma och göra nå mat. Annars idag händer det väl inte så mycket, får se om man hittar på något :) Hörs

Torsdag

Såja, har hållt på med denna förbannade design nu ett tag! Tog själva stilmallen från den här tjejen. Sen har jag fixat och ändrat lite i headern och text osv. Den här får duga ett tag, så jäkla jobbigt att göra bara det.

Idag så var det iaf skola, efter det så gick jag till körskolan, körde ett tag och det gick bra faktiskt. Sen tog jag bussen hem och fan i helvete så det blåser ute, Ikväll tror jag att jag drar till märtanpärtan och sover där :)

Nåja, nu är maten klar så vi hörs :)
Imorgon är de fredag, som jag har längtat!


Tisdag

Hejsan!

I lördag så for jag till byn med isak och kicki. Såg finalen av melodifestivalen och sen så sov vi väl. Söndag sov jag till 10 typ. For iväg till skoternsdag osv. Fick köra martins skoter och den är så jäkla oskön att köra, fyfasen alltså, styret sitter helt fel för mina korta armar (jämfört med martins) som knappt kunde nå dit. hah.

Sen på kvällen for vi hemåt, martin lämnade av mig hemma och kom in medans jag bytte om och skjutsade mig sen till annie. Käka tårta och öppnade min present :) Sen så kom mamma och hämtade mig.

Igår så vare skola, 8.20, såklart. Hade några få lektioner och sen slutade vi. Gick in till stan och mötte annie, gick till banken hennes och fixade lite och sen for vi till strajk alley;)

For hem till henne sen och käkade och sen for jag med bussen halv 6, typ? Sen så har jag väl inte gjort så mycket mer.

Idag så for jag till skolan, 8.20 också! Men inte fan hade vi nån jäkla lektion, nä polisen kom ist och snackade om allt klotter osv på skolan och hur mkt det kan komma att kosta oså. Intressaaaaant.........

Slutade iaf innan 2, orkade inte gå på idrotten för vi skulle typ promenera med gå stavar så jag orkade inte, verkade som ingen i klassen gick dit, hah :)


Igår 14/3 fyllde mamma år och idag firade vi henne, köpte en present som var två örhängen och oskar kom med tulpaner, hon gillar såna har jag märkt! :) Sen så har vi ätit tårta osv. Suttit och pratat på och snart ska jag väl ta och sova, är trötter som attans. Funderar på att ta en snabbdusch och sen ta och lägga sig i sängen med en film och sen sova? låter helt ok tycker jag!

Ett år sen =)

Grattis annie =) nu är du 18 år!


11 mars

Har även sett att jag har fått flera unika besökare! Välkomna hit :) Hoppas att det är intressant att läsa och ja, stanna om ni vill!

Just nu ser jag på tv, American pie the wedding. Alla tiders, hah. Har gått till kvantum och köpt mig lite nötter oså. Nu ska jag bara mysa med oliver och sen blir det sängen =) Får se om det blir byn imorn? Eller om man tar en helg hemma bara? Får helt enkelt se.

Nåja, vi hörs väl =)
Om en timme är min annie 18 bast. Så ska vara vaken och skicka ett sms till henne och gratta na!

Dag 5 - mitt hem

Ja mitt hem är då hemma hos mamma. Vad ska man säga mer? ska man visa bilder lr? Visst..



Hallen när man kommer in.



Köket är till vänster när man kommer in.



Toalett till höger direkt när man kommer innanför dörren.



Ser ni vad det står?;) Det är till vänster i hallen.
Första till vänster är mitt rum, andra vänster är mammas rum och på höger sida är först stora toan och sen joels rum.



Stora toan då. Bubblet är nice ska ni veta



Vardagsrummet rak fram från hallen, dammsugaren ligger inte där i vanliga fall, mamma har nog bara inte orkat stoppa undan den i förrådet.



mer av vardagsrummet.. Sen står det att det är en öppen spis, såklart;) mamma eldar när jag fryser :)

Det var väl allt det? Tänker inte visa mammas och joels rum då det inte hör till min blogg. Dom kan ha sina rum för sig själva =)


Vad ska man mer säga om sitt hem? Det är svinkallt, mamma har kring 20-22 plus grader och jag är van vid 24-25 att bara några få grader kan förändra ens kropp så att när jag brukade vara barnvakt åt joel ibland då jag bodde med martin höll jag på att frysa ihjäl, jag fick ha jacka inomhus. Men då eldade hon åt mig :) Så det blev varmt ändå! Har även höjt värmen i mitt rum till 20 grader då det var ca 15 först. Men men:)

Vill ha


Finally Friday

Skönt, idag äre helg!

Efter att vi sett nån film om the phone house och hur dom utnyttjar ungdomar som jobbar där så slutade jag. Käkade plättar till lunch och sen drog jag mig in till stan, betalade mina skor och sen på H&M och kicks.

Mötte upp mamma och fick mig ett par nya mjukisar, somsagt, hon förminskade dom i tvätten... Nu gör jag väl inte för mycket, har helg nu! Skönt.

Ikväll händer det väl inte så mycket, det vart ändringar i helgen också, tror inte det bli nå fest alls. Nåja, har lite bilder sen rebb fyllde 18!







sen lite mer finns på fb.

New shoes from Scorett

hade man kunnat säga, men dom är från Eurosko! =)






Love the way you lie







On the first page of our story
The future seemed so bright
Then this thing turned out so evil
I don't know why I'm still surprised
Even angels have their wicked schemes
And you take that to new extremes
But you'll always be my hero
Even though you've lost your mind


Torsdag

ja då var det nästan helg igen då!

Idag var det skola som vanligt, började 8.20, hade engelska, redovisade boken som vi läst och sen pratade läraren ett tag om kommande prov osv. Så slutade, gick till bibblo och lämnade tillbaks boken och sen blev det entrén som vanligt.

Hade ett läxförhör på historian och efter det så lämnade jag in papprena vi skulle ha gjort och jag skrev på allting på läxan, stolt =)

Hade sen samhälls och lärare började gorma och sen kom dendär kvinnan och ja, satt där tills halv 2 och sen slutade vi.

Efter skolan väntade jag på annie osen gick in till stan, tänkte inte ens kolla på nå skor för jag vet hur sugen jag blir! Men såklart hittade jag ett par. Vet att om jag skulle betala dom skulle pengarna inte räcka långt.. Så jag ringde min gubbe =) La undan dom tills imorgon och ska hämta och betala dom då=)


Nåja, vi hörs väl=) nu ska jag fixa brynen för dom ser ut som skit, helt allvarligt. Usch. Aja,hejrå!

Dag 4 - vad bjuder jag på för mat?

Ja ni, beror ju helt på vem personen är. Men jag skulle nog bjuda på min mammas fläskfilé med cantadousås och hemmagjorda klyftpotatisar och en italiensk sallad, bara för att lyxa till det lite =)

(finns nog ingen bild på det på google.se och jag har ingen, men jag kommer nog bjuda mina finfina tjejer på detta när jag fyller år.)


Vi HÖRS! :) Dag nr 5 kommer kanske imoron om jag har tid med det. Troligast ja, har inte mkt i skolan så =)

Sen så äre ju 3 DAGAR KVAR TILLS MIN BEZTA KOMPIZ ANNIE FYLLER ÅR. Å de ska firas som attans, iaf från mitt håll ;)

Kan ju visa ingridienserna till såsen =)









Sen mixar man ihop de å de blir asgott, alltså ska man skiva fläskfilen i 1 cm tjocka skivor. Hah börjar låta som nån jävla matblogg det här. Men lovar, mkt mktmktmktmktmktmkt gott!



Bälten och nykterhet

Hejsan =)

Imorse hade jag sovmorgon till 10. Hade en lektion, kul. Lånade bärbara datorer och sen när vi skulle gå tillbaka med dom så började han hovera och säga att han skulle vara med för att se så ingen av dom saknades.

Hah, som om att vi skulle vilja sno skol-datorer som suger? När man själv har en bra dator hemma, varför sno en dator? helt .. ja..

Så jag sa då det och då skrattade han? han sa också att datorerna hade varit på service och dom var jättebra, haha mmm! När vi lämnade tillbaka dom sa Vaktmästaren att:"snart slipper ni dessa sega och dåliga datorer, vi har beställt nya som ska vara bättre." Så jag citerade honom och sen fick vi ändå följa med upp och VISA vart vi satt datorn vi lånat i typ 20 min... Min dator som jag hade den slutade fungera? så jävla bra datorer skolan har, verkligen.. man blir sugen på att sno dom.

Aja, for iaf ut med isak och kasper. Polisen hade vi i arslet och så svängde vi in på ett särigt ställe så sa isak:"haha tror inte dom följer" så kollade jag bak, joho då.. Dom var hack i häl. Isak fick blåsa och visa körkort. Jag och kasper snackade med den andra polisen och dom ska patrullera och kolla bälten och nykterhet denna vecka. Bra då vet vi det :)

Förstår inte varför vissa är svinsura, är det ett dåligt jobb och att dom inte trivs med det eller tycker dom bara inte om ungdomar? Vi är framtiden, dah?;) Tycker man inte om att jobba med människor ska man inte heller ha ett sånt jobb. Så de så.

När jag kom hem så började jag direkt med historia plugget, tänkte att ju fortare jag gör det så ju fortare är det över. Satt i kanske 20 min och pysslade med det. Sen kom joel och då skulle han ha datorn. Men jag var ändå klar så. Käkade rester sen igår, laxgratäng, mumma!

Sen så nu är jag hos martin, han ligger och sover och jag kollar på efterlyst, kvinnor som gillar barnporr.. äckligt. Tänker mig bara en mamma som har egna barn och sitter och kollar på andra småbarn på internet huvva. Jäkla äckeln.. Efter det ska jag joina martin i sängen, börjar 8.20 imorgon så ska ringa mamma nu och kolla om hon kan hämta upp mig, för orkar inte åka buss med 1 miljard barn.

Aja, vi hörs välleee! Juste, kanske ska plugga lite till historia läxan imorn.. Har ett test då. Jobbigt. Även redovisning i engelska, ska prata om en bok - på engelska, kommer no gå bra :)

8 mars 2011

Ja, den här dagen har inte varit så fartfylld. Men nu ska jag iaf sova för att orka med morgondagen, en lektion. Så värt... näe.

Aja, ska börja med nå arbete nu i samhällsen så det är väl bra om man är där så man kan välja vad man vill arbeta med och inte måsta ta det som blir över. Nåja, godnatt.

Dag 3 - min familj

Jag har då en mamma och en pappa, såklart? Har två bröder också, men en är bara halvbror - återkommer till det. Min mamma och pappa skiljde sig när jag var ca 6 år, typ. Bodde då hos pappa varannan vecka, sen blev det mindre och mindre och tillslut ingenting alls.

Min halvbror heter Joel, han är 9 år. Har en helbror och vi har samma mamma och samma pappa. Han är 24 år och bor med sin flickvän i ett radhus och han heter Oskar.

Men somsagt så ser jag ju Joel som min riktiga bror eftersom jag har levt med han hela livet. Så jag har två bröder, en mamma och en pappa.


Jag och Joel för några år sen :)


Oskar, jag i brunt hår, joels bakhuvud. Några år sen det med :)


Har inte så nya bilder men men.. nu har ni fått lite information om min familj:)

Semlor + internationella kvinnodagen va

Godkväll!
Idag så fick jag sova till tio i 8. Sen var det upp, hann duscha och fixa mig innan, woho man är ju snabbare än snabbast! Så kommer jag till skolan, går ner och undrar vart alla är..... så frågar jag nån annan lärare på handels om vart kristina är, såklart - i Norge! Så gick upp, mötte Isak och såfort han såg på mig så kom han ihåg att vi hade sovmorgon, skit!

Aja, satt på skolan tills kl 10, gjorde nån uppgift på Åsas lektion och efter det så var det lunch. Satt mest i entrén som alltid. 10 i 2 var det idrott, dansade till nån film? sen slutade jag. Gick till bussen, tänkte först göra ett stopp på apoteket men jag sket i det. Gick istället till Apoteksgruppen vid Max. Mötte Isak, Kicki och Sara, även Jens och Isak och Martins mormor. Pratade ett tag och sen gick jag hem. Gick tillbaka till Apoteksgruppen och köpte mig nå piller ;) Sen så gick jag hem, mamma kom, hon gjorde mat, hon drog till Luleå, jag käkade och nu ligger jag här.

Jag påminde henne om att de var semledagen idag(?) så hon kuta till bilen och for iväg och handlade semlor. Men hon skulle tydligen inte ha nån för hon for ju som sagt till Luleå?. Aja!

Nu gör jag naaada, funderar på att ta mig ett bad, men det kändes jävligt jobbigt. Sitta och vänta 30 min på att de ska fyllas upp orkar jag inte, inte idag. Nåja, vi hörs väl! :)

En dag på stan

Hejsan, vaknade kring 12 idag. Har bara varit hemma och inte gjort för mycket alls. Nu väntar jag på att martin ska sluta så ska vi fara in till stan och handla lite:) Äntligen liksom? Har varit på stan EN gång med han, fick stå och tvinga han att följa med in på gallerian i ca 15 min! Men nu jäklar :)

Annars så ska jag vara barnvakt ikväll, morsan ska bort så vi ska mysa och käka godmat ikväll! :) Ska också hyra nån film tror ja, fick 200 av mamma så det ska väl räcka till nån film?


Mimikry nästan lika bra som Thåström!





Text till den andra låten för de fanns inga videor med lyrics.

Vi fyller gatorna med liv
Det är vårt enda tidsfördriv
Vi fyller skallarna med sånt som inte finns
Vi fyller år varenda dag
Och sjunger tra la la la la
Vi fyller tomheten med sprit och varm choklad
Det är det vi gör

Vi äger gatorna i stan
Och stadens sockersöta barn
Vi äger makten att förgöra Peter Pan
Vi äger nattens uteliv
Och alla krogarna bredvid
Vi äger allt och ni har ingenting
Det är allt vi har

En gång till, vi gör det en gång till
Vi fyller nävarna med bly
Inte så långt ifrån där Jussi står staty

Vi färdas ensamma till mans
Helt utan kropp bara en svans
Vi färdas långt men kommer ingenstans
Vi färdas utför enligt er
Men det är ingenting vi ser
Vi färdas upp fast vägen lutar ner
Det är allt vi gör

En gång till, vi gör det en gång till
Vi fyller nävarna med bly
Inte så långt ifrån där Jussi står staty

Vi fyller nävarna med bly och vi ska skratta
När ni ligger ner och spyr
Vi fyller nävarna med bly och vi ska sparka
Tills ni krälar runt i dyn
Men att vi gråter framför spegeln
Det är inget ni får veta
Det är nåt vi inte ens vet om varann

Vi föraktar det vi ser
Och vi kräver samma sak från er
Blir lättare att ta om vi är fler
Om vi blir fler som dör
Blir det fler som gör det

En gång till, vi gör det en gång till
Vi fyller nävarna med bly
Inte så långt ifrån där Jussi står
En gång till, vi gör det en gång till
Vi fyller nävarna med bly
Inte så långt ifrån där Jussi står staty
Vi fyller nävarna med bly
Inte så långt ifrån där Jussi står staty
Vi fyller nävarna med bly
Inte så långt ifrån där Jussi står staty

Dag 2, min syn på kärlek samt första kärlek

Ja, dag 2 kör vi nu..

Min syn på kärlek är väl att kärlek kan man ha till alla, alltså husdjur, människor eller ens mobil typ? Kärlek till en person är att man känner sig trygg med personen, man har roligt med personen och att man kan vara sig själv med den personen, man ska inte behöva "spela" någon för att den ska vara kär i en. Kärlek är en vacker sak.

Min första kärlek måste vara min pojkvän som jag har nu. Man har väl varit "kär" förut, men jag har aldrig känt att "den här personen kommer jag vara tillsammans med länge!" Aldrig har jag känt så, som jag gör nu. Så därför är Martin Ekhammare min första kärlek.



Bilden är tagen på Boden Alive -08. Vi hade varit tillsammans ca ett halv år där. Och nu sitter jag här, 2½ år senare, med samma karl, lika kär som i början. ♥

Mars 2011

Då var vi inne på mars då. Känns bra, närmare 18!!! ;)

Igår så drog jag och var med baby, sov där och hade de mys =) Sen när man skulle upp kl 7 så vare ju lite sämre.... men jag tog mig upp iaf! Fick skjuts av mamsen till intron och var där till 12. Gick in till stan, skönt väder var det men lite blåste det, men de får man ta :) Gick en runda på stan, handlade mig en BH och 2 leggings (har kanske ett tiotal men det behövs mer) sen så träffade jag mamma, hon gick sen på jobbet och jag gick till Team Sportia, kollade på goggles(?) nivet till hjälm osv. Så hittade jag en för 299:- ska köpa dom innan helgen, för mina vart spårlöst försvunna helt plötsligt när jag hade dom liggandes på ett annat ställe .. Inget att göra åt saken nu iaf.

Gick iaf till bussen, kom hem, käka lite överbliven pizza och satte mig vid datorn, har hunnit plugga, se film och ätit ikväll iaf. Kändes skönt att ha gjort bort lite iaf. Har ett hemprov kvar och en lååååååååååång text att skriva. Inte så FUN direkt men man måste jö!

Nu ska jag väl ta å se ytterligare en film och sen sova! Intro imorn med, fast inte förens kl 16, så kanske tar och knallar in till stan å kikar.. Eller så får mamma skjutsa mig imorn med för hon är ändå ledig :]

Nåja tjohejs!