Inte än

Hejsan!

Jag är nästan frisk men har ont i huvudet och förkyld. Så inte än helt frisk. Idag så for jag till skolan, åkte bussen med frida. Dagen började med engelskaB prov. Så det gick väl sådär, skrev iaf på allting, lika bra det.

Sen historia, vilket han bara sa att vi skulle arbeta vidare med, sen nästa vecka har vi ingen historia för han är borta, så v.6 ska det redovisas. Ska börja med att jobba med det nu snart. Sen samhälls, happ, fick veta att dom som inte klarade provet förra terminen skulle göra omprov, jag klarade det så jag satt där tills isak skrivit klart så skjutsade han mig till Önska. Pratade med min handledare där och kom fram till att jag ska komma dit nästa tisdag. För är ju förkyld så är ju inte så trevligt för kunderna att jag springer runt där förkyld osv. Inge kul va.

Gick till coop och köpte mig hårfärg, en blond och en brun. Så färgade på hos annie och sen så åt jag där och tog det lugnt. Vid 8 tog jag bussen hem och nu sitter jag bara här och såsar. Martin har gått och lagt sig för ännu en arbetsdag imorgon. Jag är ledig, skönt. Ska kliva upp kring halv 10 och sen promenera till apoteket och handla ett nässpray, (eller om jag gör det senare?) för sen ska jag in till stan och käka lunch med mamma, ska även öppna ett brev från polisen ;o på hennes jobb.

Aja, det blir väl min dag imorgon det. Får se om det blir byn ihelgen. Ska köra litttee skoter och ta det lugnt, inför en ny skolvecka.

Nu blir det nå tv och sen blir det sängen innan 12! Hörs.


 

Snart frisk

JAG börjar bli FRISK nu!!!!!


Så det blir nog skola imorgon :) Har pluggat i 3 dagar till engelskaprovet så nu satsar jag på VG-MVG:) Awesome. Har ätit precis så det blir att inte göra så mycket mer än det. Har inte hunnit bli klar med arbetet om vasco da gama än, för vet inte riktigt vad jag ska skriva om han. Så ska fråga imorn på historian.

men men, nu blir det tv och sen lite mer engB plugg. HEYS

En sån där lista

På den här listan får du bara svara med ett (1!) enda ord.


1. Var är din mobiltelefon? här
2. Var är din andra hälft? här
3. Ditt hår? äckligt
4. Din mamma? bäst
5. Din pappa? bäst
6. Det bästa du vet? vänner
7. Din dröm inatt? ingen
8. Din dröm/ditt mål? pengar
9. Rummet du är i? vardagsrummet
10. Din hobby? dator
11. Din skräck? instängd
12. Var vill du vara om 6 år? jobb
13. Vart var du igår kväll? sängen
14. Vad är du inte? död
15. En sak du önskar dig? telefon
16. Var du växte upp? hampis
17. Det sista du gjorde? åt
18. Dina kläder? mina
19. Din TV? nepp
20. Ditt/dina husdjur? katter
21. Din dator? grå
22. Ditt humör? topp
23. Saknar någon? annie
24. Din bil? mammas
25. Något du inte har på dig? byxor
26. Favoritaffär? ingen
27. Din sommar? bra
28. Älskar någon? flera
29. Favoritfärg? svart
30. När skrattade du senast? igår
31. När grät du senast? nyss

förklaring till nr 31.: hah, jag slog på datorn åsså fungerade inte tangenterna, så trodde att datan gått sönder (igen) så blev så jävla arg att det kom tårar. Sen kom jag på att man kan starta om den och då fungerade tangenterna. Jag är smart.

snodd av Ida=)

Sömn behöver man..

mycket av, och det har jag fått.

Hatar att vara sjukt, det ända jag gör är att sova, sova sova sovaaaaa. Fattar ni hur less jag är på att sova? Idag har jag äntligen tagit mig en dusch, första på 3 dar, fattar ni hur äcklig jag känner mig? Eller innan jag duschade iallafall? Jag satt ner och tvålade in mig säkert 4 gånger, för att få bort "sjuk-lukten" och sen när jag ställer mig upp håller jag på att svimma, allt blev svart. Jag har inte ätit något, för jag är inte hungrig. Klev ut ur duschen iallafall, la mig i sängen och vilade låg där tills martin kom hem, kanske i 15 min-20 min.

Och nu har jag ont i skallen, rethosta och kan inte sova. Vad ska man göra? Allt ljust, från datan, tv, allt, gör så att jag får ännu mer ont i huvudet. Har tagit 2 huvudvärkstabletter och funderar på vad man mer kan göra. Ingenting va.

Vill bli frisk och fara ut. Känns som att jag varit instängd i lägenheten i en månad, minst. Det har bara gått 2 dagar sen jag var ute. Men ändå. Blev sjuk på söndagskvällen, och det är tisdag idag. Åh vill bli frisk! Har engelskaprov på torsdag så jag taggar till att bli frisk tills dess och kunna skriva provet. Har även sysselsatt mig med att plugga då mitt huvud var glad, alltså ingen huvudvärk. Det går i up-and-downs när det gäller min huvudvärk, ibland kan den sluta helt och ha ont. Men sen gör jag någonting så ilar det till och blir tredjevärldskriget. Fyfan säger jag bara.

Nåja, nog av "tycksyndommig" ord. Nu ska jag se nå tv och försöka varva ner lite. Nu när jag känner efter så är jag väldigt varm också, febern tror jag inte har lagt sig riktigt än. Åh dö bara, jävla kropphelvete som inte kan bli frisk någon jävla gång, hatar dig så jävla mycket.


Godnatt, inte för att jag kommer kunna sova så bra, kommer ligga och frysa tills jag somnar och då kommer jag vakna stupikvarten av att jag håller på att dö av värme, GODNATT säger jag och menar jag till ALLA som är friska, ni vill fan inte vara mig JUST NU. Äckelkroppdöförfan.

monday

och jag är sjuk.

Har inte så mycket mer att skriva än det, mitt huvud värker, min hosta är det värsta jag varit med om. Blir hemma imorgon med (tisdag) om man mår bättre blir det väl att kika genom böckerna och plugga lite, om huvudet vill samarbeta vill säga. Godnatt people.

Söndag

Hejsan!

Igår så ringde jag mamma och så skjutsade hon mig till byn, halvvägs så bytte vi så körde jag ca 1 mil typ. Gick ganska bra faktiskt. Inte mycket trafik och det var ganska kul.

Sen när jag kom dit så visade M sin nya skoter, snygg var den:) Sen så gick vi in och spenderade kvällen vid tvn och så. Vaknade idag vid 12. Klev upp och sen satt vi och spelade kort tills maten var klar, tacos:)

Åt de och sen såg vi på tv. Kring 18 kom vi oss iväg hemåt. Har inte gjort så mycket under kvällen, försökt plugga men det har inte gått vidare bra. Är ofokuserad och ja, jobbigt är det, vill ju bli klar med plugget!

Nu ska jag se klart filmen på 5an och sen blir det sängen, börjar 10 imorgon, med svenska, så sen lunch och möte med en lärare på skolan angående en kurs.

Hörs å syns va.


Friday

Idag så vaknade jag innan 12. Kändes bra, så nu sitter jag helt redo för ska gå och hämta joel på en halvtimme och sen gå hem till mamma, blir väl att vara där ett tag tror jag, sen hem hit för ska dammsuga osv.

Aja :) Vi hörs senare!

Onsdag

Hejsansvejsan
Sitter på skolan och har slutat. Hade bara samhälls idag.

Igår så for jag till annie efter skolan, blev att sova där inatt med;p Klev upp 7(!!!!) för att gå till bussen och sen fara hem - byta om - till skolan.

Kändes lite onödigt men jag gör det för henne! Idag vet jag inte vad som händer alls. kanske annie, kanske inte =) Who knows.


Heys

Måndag igen

åhå, bara upp och hoppa då alltså! Tänkte att jag skulle ta en sovis till 8, men det blev till 20 över 8;) Hann iaf duscha och nu sitter jag helt klar. Blev klar kvart i 8 :)

Idag har jag lektioner till 16.35, jätteroooligt :) Ska väl arbeta med uppgiften vi fick, ska redovisa en massa osv. Så det lär ju bli roligt. Fast jag vet inte om det var nu i veckan eller nästa han var borta? Kommer inte ihåg.

Aja, nu blir det att se Jim's värld tills jag måste gå till bussen :) hejrå :)

The beautiful ones

Goddag, idag sov jag inte så länge. Kring 11-12 vaknade jag, om jag kollade rätt på klockan?

Aja, idag har jag inte alls gjort mycket, diskade precis! Känner mig duktig som fan efter att jag gjort nå! :) heh, kanske för att man fortf. är ovan att inte mamma diskar, tvättar, dammsuger osv.. men men, bäst att man lär sig någon gång i livet. Funderar faktiskt om man ska börja plocka ner alla julgrejer snart alltså. Börjar kännas att julen är över, för mig var den typ det dagen efter, nåja.

Martin kommer väl snart, ska käka skräpmat idag med, kyckling pizza :) Nåja, nu ska jag se på tv ett tag. Idag är det en ta-det-lugnt-dag. Skola imorgon, vilket inte känns så peppande. Måste fundera om man hade någonting viktigt i veckan? Jag tror inte det, måste dock plugga matte, eftersom jag hade 2 jävla ynka poäng ifrån att klara matten, vilket gör mig förbannad. Så ska göra nå uppgifter sen är jag klar, godkänd. Perfekt.


Hejrååå =)



and that's the truth.

Kämpa på, jag vet att du kan.

Hejsan, har sovit och umgåtts med annie dom senaste dagarna, iaf från tors-fre och fre-lör. Skolan har gått bra, allt är ok med det. just nu sitter jag och ser tv. Ska väl inte göra så mycket mer än det idag.

Jag kan inte förstå, varför? när pappa ringde trodde jag inte på det, jag blev helt tyst, sen kom tårarna. Du är alltid glad, man blir glad av att se dig glad. Även fast ingen av oss i släkten ses så ofta så blir det ett hårt slag i magen då jag fick höra vad som hänt. Som en käftsmäll var det, riktigt hårt.

Jag skulle inte klara av att förlora någon mer, hoppas verkligen att det blir bättre och att du verkligen kämpar på. Kämpa som aldrig förr, jag vet att du klarar det. En mamma ska inte behöva överleva sina barn, dom ska inte det. Så kämpa på.


Sleep

Kanske typ om man skulle ta och sova? Åh vad jobbigt. Måste tvätta bort smink:(

Imorgon har jag engelska, historia och samhälls igeeeeeeen, buuh. Aja, hörs imorn!

You're beautiful, I'm the opposit


Ron Pope - A drop in the ocean


Incu - You're my sun
(long time ago, huh, annie?)

Känner mig sugen på smörig musik, speciellt Incu. Den är sååå bra, längesen jag hörde den så hittade jag den mitt i allt :)


can you tell me what I should do?
to be the most important thing in you're life
what should I do, how should I be, to be near you?
what's wrong why can't you tell me?
how to get to your heart.

you're my sun when the rain is falling
you're the moon when the night comes
you're the air that I am breathing
you're the one that makes me believe in destiny

Todaaay





Ja, idag blev det ju en kort dag igen.

Hade samhälls första och sen så köpte jag en macka till lunch, äcklig mat vare iaf på skolan. Sen så satt jag och chillade och hängde med på hp09's lektion för jag hade tråkigt. Efter det träffade jag annie, väntade tills hon slutade så gick hem till henne och käkade!

Vid 5 kom mamma och hämtade mig så for vi och körde lite bil, gick bra det med, var dock lite mer "framåt" och skulle gasa mer men då fattar ni väl vad som hände.. Motorstopp lite då och då, men då lär man sig ju =)

Så annars gick det mycket bra, lärde mig att köra framåt långsamt och sen stanna mjukt, som man ska göra i korsningar, så man inte kör fram fort och sen tvärstannar. Bra Ellen ;)

Efter det skjutsade hon hem mig och nu sitter jag här. Ska väl bara se på tv resten av kvällen. Imorgon börjar jag 8.20 så blir att kliva upp lite tidigare. Men slutar ju halv 2 :) Tror det blir att vara med annie efter de, eller på kvällen. Sen får jag se om det blir praktik på fredag eller om man är ledig. Hörs sen =)



Sen fattar jag inte.. Är folk så fattiga att dom måste sno grejer från någon annan? Speciellt vid en skola och i en skola, man är ju så jävla cool då, eller hur? Eller inte. Tattarmänniskor.

Godmorgon:)

Ja, en god morgon, är super pigg! :) Klev upp utan problem kl 8, grymt.

Bussen går på ett tag så passar på att skriva lite här, medans jag kollar på jims värld. Idag har jag bara samhälls kl 10 och sen ska jag egentligen praktisera men läraren har ju som sagt inte varit in där och pratat med hon som jobbar på Önska, så dt känns ju lite surt, hade ju velat börja om på ett nytt ställe och se hur det är där, istället blir det säkert att jag slutar halv 12 och bara sitter på skolan och häckar. (som vanligt)

Aja, nu ska jag se tv några minuter till så jag inte missar bussen. Hörs :)




Goodnight

Hejsan, jag är trött, men jag funderar på att gå och duscha men det kanske inte är så smart för alla grannar hör det typ, duschen är ju inte direkt tyst.

Men nu ska jag nog krypa till kojs tror jag, men vill så gärna se Criminal Minds!!!!!!!!! Det är sååå bra. Får se hur jag gör. Hörs imorron bitti innan the school starts.

Tisdag

Halloj!

Igår sov jag då hos annie, kom dit vid halv 8. Vi slog på The Runaways och spelade lite yatzy osv. som vanligt.. :) Sen så somnade vi och jag sov så jäkla gött, alltså jag vaknade inte en endaste gång på natten, sjukt skönt!

På morgonen klev jag upp halv 9, puh länge sen man var uppe så tidigt, gick iaf till skolan och hade en lektion, varade typ 15 min.. Värt. Sen så satt vi i entrén som vanligt och efter 1 nån gång gick vi till stan, kollade på kläder och jag köpte hem mig en bh & trosa till det, grått blev det. Sen nå mjukisbrallor för 99:- lätt värt.

Gick senare vidare och till kicks, där jag fick med mig en bra mascara hemåt :) Wigwam tror jag den hette. Sen så köpte jag ett läppstift med, nå nude färg iaf:) Är jätte nöjd!



Sen så fikade vi lite och vid halv 5 så gick alla åt varsitt håll, jag gick till Önska och pratade med en kvinna där. Ingen lärare har tydligen varit förbi och pratat med dom? good work. Så ska till skolan imorgon, (har ändå samhälls kl 10) och prata med Åsa om hur jag ska göra..

Nåja, nu blir det väl att inte göra föööör mycket, hoppas M tar sig hem snart och fixar middag åt mig, orkar inte börja göra något så han får agera kock. Hörs!!

Måndag

Happ då var det skola imorgon då.

Idag vaknade jag faktiskt kl 10!!!!!!! WOHO. Med tanke på När jag gick och la mig igår så är jag glad :) Fast dock låg jag i sängen och chillade å såg på tv ett tag innan jag klev upp.

Vid halv 5 var jag i stan, gick till mammas jobb och skrev mitt personliga brev. Gick ganska fort, sen har jag bestämt möte också. Perfekt :)

Sen for vi och handlade kattmat och så, sen skjutsade hon hem mig och nu har jag ätit, diskat och packat ihop det jag ska ha med mig imorn till skolan :) Ska ju fara och sova hos annie ikväll, går mkt bättre om någon annan också måste upp samma tid som mig! Sen är det ju roligare att sova med annie också ;)


Aja, ska ta bussen 19.20, så är där vid halv typ : ) Sen blir det väl att spela yatzy, fia osv som vi alltid gör ;D hhihihii! hejråå :) Hörs imorn efter skolan...............

Morsning korsning!

Godmorgon alla :)

Nu har jag fixat klart mig och ska dra mig mot bussen, ska in till stan (till mamma) för att skriva mitt personliga brev. Efter det ska jag nog käka lunch på stan och kika lite på nå kläder. Får se vad boden har att erbjuda nu. Inte mycket tror jag.

Nåja, vi hörs när jag kommer hemåt. Kanske drar till annie och sover där, när ändå båda två börjar 10 imorgon (suck skolan).


Can.not.sleep!

Vad i h*lvete är det med mig? Jag KAN INTE SOVA??? Är det något fel på mig? Varför kan jag inte sova? När jag nu behöver sova

Fattar det inte.. Spelar ingen roll när jag kliver upp, jag tvingar mig omedvetet att vara uppe efter 12. F*ck.

Spelar ingen roll, ska nu slänga mig i sängen och dunka huvudet i kudden så jag tuppar av, nämen. Jag vill sova! Det är så skönt, fast tiden går så fort. Sjukt.

Nu skiter jag i det här, helt ärligt, spelar ingen roll hur länge jag måste räkna får, intala mig själv:" svart,svart,svart" tills jag somnar. Jag får INTE tänka någonting, då går det inte att sova. Fan, vad är felet på mig? helt ärligt..

åååååh godnatt.



dock har bilden ingenting med inlägget att göra, men när jag sökte "galen" så kom denna fram, lite småroligt tyckte jag nästan..

Home sweet home

Hemma igen nu =D

Var som sagt hos pappa och carina igår. pappa fyllde år:) Hade det mycket trevligt, tog lite likör som var jättegod. Baileys tror jag de var. Mycket god ja. Sen så var farmor där med, jätteroligt att träffa henne. Var längesen man såg henne =)


(min pappa fyller år idag, 9onde men vi firade han igår)

Efter att vi ätit god mat och surrat på med folk så drog vi oss hemåt. Anneli skjutsade förbi mig till läggan så jag sprang upp och hämtade lite grejer och matade katterna och sen skjutsade dom mig till annie. Jag och annie gormade på och såg nå avsnitt av nå kriminalgrejs inmot natten. Sen somnade jag ganska omgående.

Vaknade av annie som sa att klockan var halv tolv. Skulle egentligen vara smarta och kliva upp kring 10 men men.. Sen så såg vi bara tv. Efter ett tag klev vi upp och gjorde varma mackor.

Sen nu är vi hemma. Martin hämtade mig och så for vi och hyrde en film. Bröderna Karlsson, någon som sett den och om den var bra eller dålig? Har velat se den ett tag nu faktiskt.

Aja, detta blir mitt sista inlägg för ikväll. Är ledig imorgon med så ska inte sova ut ;) Ska upp tidigare än vad jag brukar och fixa och dona i läggan, kanske dammsuga osv. Det behövs kan jag säga, eller typ bara i toan, katterna sparkar ut sand på golvet och det är ju mysigt att kliva i det på morgonen och efter att man duschat, sådär klibbigt och så klibbar det fast under fötterna, pretty awesome.


Tisdag är skolan igång igen, känns lite sådär otaggad för det faktiskt, men det är ju bra för tiden brukar gå fort när man är i skolan så :) Hoppas att dagarna flyger förbi och snart är man 18, har körkort osv. Och sommaren är bara runt hörnet, bra bra. Och godnatt på er.

50 år.

Heh, hann skriva lite =)

Oskar och Anneli börjar fara från sävast 20 över 2. Vaknade till vid 9 då martin drog sig upp och skulle fara och köra skoter. Sen somnade jag om och sov till 11. Efter det 12.50 ställde jag klockan på. Drömde svinkonstiga drömmar och ja, haha skrattade typ åt dom när jag vaknade. Sen slog jag av det och vaknade halv 2. Jäääääklar.
Men jag hann hursomhelst =) Skulle bara säga att nu drar jag till pappa och carina och firar pappa på hans 50års dag. (dock fyller han imorgon men lika bra att fira på en lördag) Nåja, hörs sen =D

Good night sleep well see you tomorrow



Sitter nu här i min ensamhet, eller ja, är inte ensam i lägenheten om man säger så. Sa ju att jag skulle sova, men jag kan inte somna. Ska sitta uppe tills mina ögon svider och jag verkligen inte kan hålla mig vaken nåmer, men å andra sidan. Jag vet inte när min bror ringer imorgon. Vi ska bort, fira min far på hans födelsedag, nåja, en dag innan han fyller år.

Så kanske inte är så smart ändå att vara uppe till 4 på morgonen och sen ringer han kl 11 och säger att dom är påväg från sävast. Tar ca 10 min, om ens det att köra hit. Så kanske ska sova på ett tag.

Nåja, det var allt från mig idag, eller ja, denna lördag natt. Blir ett inlägg innan jag far imorgon, hörs.

´

Peperisse non ego


Pluto Nash

Ser på den filmen just nu. Ganska sådär film, framtidsfilm på mars, robotar som betjänter, hjälpredor osv. Den är lite speciell kan jag då säga.

Har inte gjort mycket idag kan jag då säga, legat i sängen hela dagen, gör det än också. Dock har jag faktiskt duschat. När jag har massa produkter i mitt hår, t.ex. hårmousse, vax och spray och sen sover i det så står det åt alla håll och kanter kan jag då säga. Så ville inte direkt gå till kvantum looking like that, you know..

Har myst med katterna ganska mycket idag med:) Sune verkar fatta vad man säger, för han ska alltid busa med Cissi när hon ligger och vilar med mig, så då sa jag ba: nae, ska du ligga här så får du inte busa, så han suckade (jag vet, ovanligt men det gör han ofta) och la sig ner brevid mig och vilade han också.

Nu ska jag väl se klart den här säriga filmen och sen ska jag också sova.




gammal bild, hade långt hår, vilket jag inte saknar, speciellt inte tovorna! fyyyfasen.

Januari 7 2011

Hejsan

Vaknade ändå ganska tidigt men har legat i sängen och vilat, sett tv och ja, tagit det lugnt. Idag ska jag väl inte göra så himla mycket, funderar på att äta något men är inte hungrig så väntar väl tills jag blir det.

Blev inte att fara med m idag, eller inatt. Han kom hem vid 5 tiden och det gick inte att ta sig upp och nu blir jag less för mina tangenter är sega som fan och jag måste ta i allt jag kan typ för att kunna skriva.

Hörs senare.

Om inatt


Om inatt då. Var vaken hela natten som sagt. Martin kom och hämtade upp mig vid torpgärdan kring 3-halv4. Hoppade in och sen for vi till persön, tror jag? aja hursomhelst så gormade han på med dedär och sen så for vi till nån skog mitt i ingenstans och det var ca 8 km rakt ut i skogen. Sen ja, tog vi en paus, 45 min fick jag iaf vila. Men sov typ 15 min av dom 45 så i30 min satt jag och pysslade med ingenting. Såg hur mörkret blev ljust och så for vi iväg till valvträsk. Martin släppte av mig i överstbyn och sen så körde jag bil till valvträsk och tillbaka.

Att göra gick jätte bra. Känner mig mer säker på hur man ska trycka när man växlar upp och ner osv. Sen finns det ju saker man kan bli bättre på.. mhm. (har ju 4 månader kvar så)

Efter det så vilade vi ett tag i soffan, somnade direkt för mina ögon sved som fan och jag ville bara sova hela dagen. men jag klev upp vid 11 igen och hade sovit i typ 45 min.

Sen så for vi till stan och jag slängde mig i sängen och somnade och sov i 3 timmar och vaknade lite då och då. Sen nu har jag gormat med tvätten från 5 till ja, nu ska jag snart gå ner igen för sista gången. men det blir säkert 3-4 vändor i trappen ändå.









2011-01-06

Gick ner sista gången till tvättstugan kring kvart i 9. Känns ju grymt roligt att behöva springa ner och upp i 4 timmar. Riktigt nice alltså.

Direkt efter det gick jag och la mig. Ni får veta om jag ska åka med martin inatt med eller om jag stannar hemma och sover. Skulle egentligen behöva kliva upp och försöka ännu mer att vända tillbaka dygnsrytmen eller nått.

aja, vi hörs väl. Är inte på något super-blogg-humör just nu. Finns vissa orsaker.


...

inlägget om inatt kommer sen någon gång. Orkar inte skriva någonting nu, är så sjukt less så det finns inte.

hejdå

Tvätta hela dageeeeen.

Kom hem kl 1. Men jag var så jäkla trött så jag la mig i sängen och slog på tvn. Såg My life as Liz och sen var det nå mer också. När Ellen DeGeneres program började kunde jag inte hålla mig. Jag somnade, har sovit i ca 3 timmar och har vaknat titt som tätt.

Kl 17 idag så hade vi bokat tvättstuga, så det var bara att pallra sig ner och gör det man ska. Mamma kom också förbi och gav mig middag :) Sen ska hon komma tillbaka när det där nere är klart så ska vi stoppa in två till maskiner. Sedan blir det att hänga tvätten så mycket bära idag.

Det var därför jag ville ha hjälp, så jag inte behöver gå upp och ner för 4 trappor 2-3 gånger. Nu ska ja snart börja gå ner i tvättstugan. Berättar om min natt när jag tvättat klart.




ja, typ?


Tidsinställt inlägg. Åker timmerbil


Såja, nu har jag suttit här och chillat bara. In the lastbil;) Ska käka något snart, typ lunch hade jag tänkt mig! Beror på när vi är framme i boden igen. Eller far ju antagligen till byn för att lämna lastbilen eller om dom byter av. Återstår att se.

(eftersom detta är ett tidsinställt inlägg vet jag ju inte om jag somnar under natten) men jag hoppas att jag kan skriva när jag kommer hem att jag inte har somnat och att jag äntligen har vänt tillbaka på dygnet. Håller tummarna för det.

Men vi hörs när jag kommer tillbaka till lägenheten;) ha det så bra så syns vi.





Har min fina nya och vita tröja på mig som jag köpte i luleå, svarta leggings och ett rosa linne. Osminkad ofc, vem orkar sminka sig varje dag? Speciellt när man ska följa med å åka lastbil?


Sitter i lastbilen

Hejsan. Skrev ett litet inlägg och skulle skicka det till min blogg. Men internet skapade mig en ny blogg? Särigt.. Hur som helst såg vi precis en räv. Den sprang framför lastbilen och sen sprang den ut på kanten. Men den kunde inte se över plogkarmen, så den fortsatte gasa på. Haha tillslut sprang den över på andra sidan och hoppade över plogkarmen. Sött. Nu är vi påväg till hundsjö, sen tillbaka tror jag. Får se. Hörs :) har inte somnat än heller ;-)

Give me luck not grief

I love when people are stupid.

Press play

Hejsan =) Just nu väntar jag på att martin ska ringa. Ska fara iväg med han och försöka vara uppe HELA natten. Jag ska fan vända tillbaka på dygnet nu. Det har jag bestämt.

Har även fixat i min walk-in-closet nu också, nu är det rent och fint, inga kläder som ligger på byrån där inne:) *stolt*

Kommer ett inlägg kring 10-11 tiden, kanske 12 idag. Alltså torsdag 12.00 på dagen, är inte hemma då så ni får ändå ett inlägg för att det fungerar med tidsinställda inlägg nu på blogg.se. Kommer säkert använda mig av det flera ggr ;)


Nu blir det att spela spel på spela.se (mycket spela nu) hah dom beezta spelen ever iaf ;) Så nu vet ni vad jag gör på fritiden ;) hehe spelnörd nr 1.


(klicka på bilden för att komma till spelsidan)

Buhu:'(

Har nu duschat, skönt att ge igen på grannarna. Allting hörs igenom väggarna, ALLTING. Även det som händer ovanför vårat sovrum. Har vaknat några gånger av att dom haft roligt.

Sen har någon här i våran trappuppgång lite fest så dom väsnas osv. Så har stått i duschen ett tag nu;)
Ringde martin å han skulle ringa upp. Får se om man orkar fara ändå. Hade ju varit skönt att slippa kliva ut i kylan osv. Kommer hem isf på dagen idag. Kring 2-3 kanske.

Har även fått någon knöl brevid mina hål. (i öronen alltså) vänster öra har jag 3 hål, men 2 st i själva snibben typ. Mellan dom två hålen är det en knöl, säkert en jävla finne, dom brukar ju ha en tendens att dyka upp på lite konstiga ställen. Hatar tonåren. Jävla åh. Aja, om den blir större måste jag uppsöka läkare eller nått. Den gör ont och det bultar i örat. Har säkert använt örhängen som innehöll nickel, det tål jag inte. Får kli och blir röd. Men det enda som har hänt är att det är rött & så gör det ont. Väldigt ont.

Aja, vi får väl helt enkelt se. Varför ska konstiga saker alltid hända mig? Why meeeeee?!




Är tvungen: LOL!

Anonym om I got what I wanted
Petra Hansson wannabe!!!



Alltså, att folk inte fattar. Om man får en ring som betyder NORRBOTTEN så härmar man andra? Ja, jag frågade en tjej (som btw är min vän) om det var en SÅN RING. Då är man fan ingen jävla wannabe.

Hur många tjejer har en norrbottensring, som bor i norrbotten? En hel del skulle jag nog kunna tro.
Bara för att jag ville ha en sån för att dom är jävligt snygga men bara för det betyder det inte att jag är en wannabe someone? Right?

Blir så sjukt less på människor som kommenterar sånt och sen inte KAN STÅ FÖR VAD DOM SKRIVER. Det är så jävla, nae. Kommer inte ens på något jävla ord. 

Funderar att stoppa lösen skydd på bloggjäveln så bara dom som VÅGAR kommentera med sitt jävla namn får läsa. Fan så less jag blir.


Sök på GOOGLE.SE så kan DU ju se hur många som har NORRBOTTENS RINGAR. Idiot.
Det är inte direkt ovanligt med en norrbottens ring om det är det du tror.

Sen är det ju riktigt modigt av dig att kommentera anonymt, nej det är bara pinsamt, att du inte kan STÅ för vad du tycker/tänker/skriver. Riktigt pinsamt.



det bevisar ju bara hur smart den här personen är som inte tänker efter riktigt ordentligt.

Nya filmer på G



Jag och annie gick på bio, vi såg Narnia 3 i 3D. Innan då det är reklam fick vi se att det kommer ännu en Pirates Of The Caribbean! Gissa om jag blev glad, blev helt till mig, pirrig och sådär ni vet. Härlig känsla.

Tänkte bara säga det för er som inte vet. Det kommer även en Transformers 3. Har inte sett någon trailer till den men det borde ju komma. Eftersom det kan inte sluta sådär som det gjorde i 2an. Isåfall är det väldigt dåligt.
Men åter till Pirates då. Den kommer att komma i sommar, juni eller juli. Verkar grymt bra iallafall. Ni i boden kommer att se mig där första gången den visas i Boden. Var så säker på det.

Och Johnny, han är ju så sexig!








Jag hade kunnat fortsätta föralltid med bilder i detta inlägg, men 3 tror jag räcker :) Här har ni trailern:



Kan ju berätta att ni som sett 3an, vid världens ände. Så ska dom alltså nu i 4an till "Ungdomens källa".

Ps, Can't wait!!!!!! I'm so exited!

Scorpion king - rise of a warrior

Amerikanskt actionäventyr från 2008. Den unge Mathayus ser sin far mördas av kungen varpå hans hämdlystnad förvandlar honom till den antika världens mest fruktade krigare. Mannen bakom Resident Evil: Extinction och Highlander regisserar detta gastkramande äventyr som är fullt av intensiv action och rafflande specialeffekter.

 

Den ser jag på nu, eller har sett den sen 21.00. Den är ganska bra, en riktig hämnd-film. Sprang förbi Kvantum när det var en långpaus. Så jag hann med att köpa kattmat. Har även varit förbi Kioskpiraten eller som martin säger Tjockpiraten (internskämt mellan oss) och köpte en dricka. Nu ska jag se klart den här filmen och sen börjar en annan skulle jag tro.


Snodde den av Ida.

ALLA BRUDAR, SKA GÖRA TESTET!

KÄRLEK:
Är du kär just nu? - Ja, som attans!
Har du någon kille just nu?-  Jies =)
Har du dumpat någon?- Jepp
Har du sagt att du gillat någon för skojs skull? - Nej
Vem kramade du senast? - Min älskling
Är det okej att din kille hånglar med en annan tjej? - Antagligen inte?

SKOLA:

Är du duktig i skolan? - Vissa ämnen har jag lätt för, men inte matte, jävla matte!
Har du bra betyg? - Vg i de flesta ämnena förutom idrott och matte.
Har du fått göra om ett prov någongång? - Skojar du? om jag har ig i matte så ja.
Har du fått ett bra resultat på ett prov? - Ja =)
Sköter du dej i skolan? - Så gott det går.
Har du tuggat tuggummi under skoltid? - haha ja
Haft mobilen på lektionstid? - Japp
Fått skäll av en lärare för att ha snackat i telefon? - Ja

FAMILJ:
Hur många är ni i din familj? - Jag, mamma, oskar, joel. 4st. Sen pappa är gift så har typ "två" familjer, eller typ 3 med martin och hans familj =)
Du bor tillsammans med dina föräldrar? - Nej, bor med martin i en lägenhet men mamma bor i ett hus typ 200 meter härifrån.
Trivs hemma? - När jag väl är hos mamma, men hon har för kallt i huset så jag fryser varje gång jag är där.
Har rymt hemifrån för att du inte orkat med familjen? - Inte rymt, men sagt att jag är less och gått till annie eller martin.
Har skrikit och slagit din mamma? - Skrikit men inte slagit.
Har fått en rejäl utskällning på sistone? - Hah, nej =)
Har kallat någon i din familj för diva, idiot, cp, osv.? Nej
Vem betyder mest för dej i din familj? - Mina bröder antar jag. + att jag har den bästa mamman som finns när vi inte bråkar. Vi är så lika så när hon skriker så skriker jag och ingen ger sig. Båda ska vinna hela tiden. Tillslut  ber vi båda två om ursäkt så är det bra sen.
Du älskar din familj oavsett vad som händer? - Självklart.

VÄNNER:
Du har vänner? - Ja, antar att jag har det.
Du brukar vara med? - Utanför skolan så mest annie, annars ibland är jag med rebecca och frida, även ibland på fritiden.
Vem/vilka var du med sist? - Annie, vi var till luleå =)
Älskar du dina vänner hur dom än ser ut? - Antagligen.
Är det okej att ha kill-kompisar? - Ja, det är det
Har du pussat någon av dina kompisar? - Ja
Skulle du kunna döda någon av dina kompisar? -  Hah nja, om dom gjorde nått skulle jag nog bara sluta vara med dom.
Har du blivit av med någon vän på sista tiden? - Tror ej det.

FJORTIS:
Du sminkar dej varje dag? - Nej, vem fan ids det?
Putar med läpparna på kort? - Nej
Tar kort på dina bröst? - Men jaaaaa, all the time!
Använder foundation på läpparna? - Nej.
Super dej packad varje helg? - Nepp
Du plattar håret och har en typ av fjortisfrisyr? - Nej, alla har långt hår nu och jag kort så jag sticker ut ;D
Ditt hår e knallblont? - Det är blont men inte knall, men snart har jag min naturliga ;D;D;D;;D


ALKOHOL:
Har druckit alkohol? - Ja
När drack du alkohol senast? - Nyår
Vem bjöd dej på alkohol? - Ingen.
Vad var det för sorts alkohol? Cider och ibland öl
Brukar du dricka alkohol? - När jag orkar och om det finns någonting att fira så ja.
Har du druckit öl? - Ja
Tycker du om öl? - Nja, inte min favorit direkt.

KRIMINELLT:
Är det okej att vara kriminell? - Ingen aning
Vill du bli kriminell? - Men ja.
Varför gör du det här? - Inget liv, typ..
Vad är inte okej med att vara kriminell? - Hah, ingen aning?
Skulle du sno en bil om du inte orkade gå hem? - Helt klart.
Har du suttit i fängelset? - Nej
Vill du hamna i fängelset? -  Nej

DÅLIGA TIDER:
Vart på dåligt humör den senaste tiden? - Nja, lite sådär småless..
När grät du senast? - Idag kom de några tårar..
Du har gråtit över en kille? - Jepp. Men bara 1.
Vem bråkade du senast med? - Hah, bråkade.. Hm, kommer inte ihåg

När jag ändå håller på ...

Kan jag ju berätta om mitt jullov iår. Som jag gjorde 2009. Dagarna innan julen:

Då gjorde man inte så mycket, man var sjukt less på skolan och bara ville ha lov. Skrev även ett matteprov/test om man klarar matte A. (Suger verkligen på matte så mobbas inte). Sen så var det onsdag och jullov. Kom inte ihåg om jag var på skolan eller inte på onsdagen..? Tror inte att jag var det iaf. Hade ju inga lektioner så, hade tänkt gå men jag orkade inte upp på morgonen, så var det :)




Julafton, jag bestämde mig att fira med mamma, bröderna och morfar. Hade varit borta 3 eller 4 julafton(ar) hah. 2 hos pappa och -08 + 09 i byn med martin. Så tänkte det kan ju vara roligt att vara med mammsen=) Julafton gick ändå ganska fort. Jag hade iallafall NOLL julkänsla, var det någon som hade det föressten? När jag vaknade så tänkte jag:"jahapp, ännu en julafton, why doesn't it feel like it?" sen så kollade vi kalle som vanligt. Tomtens verkstad är ju som alltid först och bäst. Speciellt när hans nisse ska göra schackbrädet, haha, rutig målarfärg, slår allt. Skrattar lika mycket varje gång.

Sen var det maten, iår åt jag med en tanke bakom det. Jag tog det jag visste att jag skulle äta upp och bli mätt. Sen åt jag långsamt så jag blev mätt tidigare och jag satt inte och tröck för att få ner hur mycket som helst. Stort + till mig för det. Alla andra hade schvimmen efter maten men inte jag :)

Sen var det julklappsutdelning. Fick mig en hel del grejer. Tog aldrig bilder men jag har ju nästan använt upp alla pengar på shopping osv. Så har ju bara kvar hårprodukterna och body grejerna. (kom på att jag hade inte någon kamera heller, kan berätta historian om den med. Mamma ringde mig och sa att jag skulle ta med mig kameran. Jag sa då, jag har den inte? hon matade på med att hon hade visst gett den till mig och jag hade slarvat bort den, nejnej tänkte jag. Hade sen vänt upp och ner på hela lägenheten för att hitta en svart kamera.. Aja tänkte jag, hon gav mig den i en plastpåse påstod hon, kanske har slängt den eftersom jag hittar den ingenstans. Tänkte precis ringa till henne här om dan och säga att jag hade slängt den. Hon ringde och sa:" Ellen, din kamera ligger här i en påse brevid en bänk." JAHA JAJA, tack så mycket för att jag fått dåligt samvete för det var hon som köpte den osv. BRA tack morsan! Aja, det löste sig ju..

Så hur som helst blev det inga bilder från denna jul, vilket är synd. Hade jätteroligt och sen när klockan närmade sig 9 så satt alla och hade öppnat sina klappar och jag bestämde mig för att dra mig till lägenheten. Cissi och Sune var ju ensammen så jag hade köpt lite gomat till dom. Gav dom det och låg och såg julfilmer resten av julafton.



Dagarna innan nyår gick långsamt, jag trodde att det var dagen innan nyår (torsdagen alltså) när det var onsdag. Så jag fick ju panik och tänkte: vart ska man vara i år då? happ, var ju bara onsdag så hade ju 2 dagar till på mig. Blev att vara hos rebeccas bror med riktigt härliga människor som var riktigt trevliga och inte en sur min på hela kvällen, hade filmat på 12 slaget när de sprättade champange men den går inte att ladda över och den är dessutom helt svart. Man ser icket nå!

Det var väl mitt jullov det. Är ju fortfarande lov åså, men de andra dagarna har jag spenderat med att sova hos annie, varit med henne, var till luleå häromdagen med henne och i veckan fyller min pappa 50, så vi ska dit på lördag och fira honom och sen far han utomlands. Thailand, åh vill också!!!!!!! var fan 3 år sen nu jag var dit. Sjukt hur tiden går så fort. Mars 2008, kommer alltid ha minnena med mig därifrån, så vackert att man vill gå ut skolan och sen flytta dit resten av livet. Med dom man älskar och bara leva livet.


Kommer ju uppdatera ganska bra nu mera, eftersom jag fått en "kick" av min nya design och jullovet är inte slut än. Mer kommer. Ska även kolla när rebecca får bilderna från nyår.




A voice inside my head


godmorgon än en gång

jag har fått något ryck nu. Nu vill jag blogga, ganska konstigt faktiskt. Att en ny design eller att "göra om" på sin blogg gör så att man eller iaf jag får ryck att blogga igen.. Har ju varit så slö att jag inte orkat och inte viljat blogga. hah aja..

Har ätit nu iaf, frukostlunchmiddag i ett alltså. Vaknade ju till vid 3, skrev ett inlägg eller 2 och sen somnade jag om. Vaknade igen kl halv 5. Så har käkat och nu ska jag väl inte göra för mycket ikväll.. M börjar jobba kl 12-01 inatt. Så får se om jag följer med han och åker. Kommer ju inte direkt somna före 12 iaf.


Sune ligger och myser här framför mig, som alltid. Ska kanske ta en dusch och sen gå på kvantum å se om man hittar någonting.. Tomt i kylen nästan iaf, måste ju inviga mina nya skor med =) Det fula med att jag ligger här nu, är att jag saknar skolan, yes I said it. I miss school. Kanske för att jag vill bara få denna termin överstökad och sen sommarlov + körkort + 18 + fest + krogen + göra what the fuck I want.


I really don't know..?

Funderade ett tag på att ta bort några kategorier, men sen när jag började läsa så kunde jag inte, jag kan ju inte bara ta bort saker som jag upplevt i mitt liv?

I Januari förra året skrev jag att jag längtade till döds att jag skulle bli 18 år, nu när det är ca 4 månader kvar tills man är 18 så känns det lite pirrigt, men jag längtar inte till döds. Jag ser skillnad på vad jag skriver nu och vad jag skrev förut. Det är inte samma stil alls på min text. Jag var verkligen dum som trodde att jag skulle bara kunna ta bort kategorierna bara hipsvips. Nej, alla kategorierna stannar kvar, spelar ingen roll om jag skrivit något jag skäms för nu, det var dåtid. Det är nutid nu och det är min blogg, det jag skriver ska jag inte skämmas för.

Jag kommer fortsätta läsa igenom alla mina gamla inlägg för att det är roligt att se tillbaka hur man skrev, vad man gjorde, hur mycket man bara ville bli 18 år.

Nu när jag är så nära känner jag bara pressen, körkort, myndig, och allt sånt där. PLUGG ska in där också, helst först! Sen när man kanske har nog med plugg i skolan, ja då ska man plugga till körkortet också. Det är inte så lätt att bara bli 18, har jag nu insett.

Man kan ju alltid skita i att göra alltsånt där.. Men jag skulle känna att jag missade någonting nu, hellre så gör jag bort körkortet nu när man är 18 istället för att dra med sig det efter sig i nått år. Andra kanske inte tycker attdet är så viktigt för dem, jag vill ha körkort för man får en så mycket mer frihet, man kan fara varsom helst, bara man har bensin/diesel i tanken. Pengar.

Nu har jag bestämt hur det kommer se ut. Skola, (går alltid först) Körkort, sen när jag har tagit körkortet så kan jag ta en paus och bara fokusera på skolan. Har bestämt att jag ska ha körkort innan sommaren 2011. Jag ska göra allt i min makt att få det så. Om jag så ska sitta hemma varje dag och plugga, varje helg, varje timme, varje minut. Bara för att få det där rosa kortet, med mina personuppgifter och en skabbig bild på mig (för att man var tvungen att kliva upp 6 på morgonen för att ta det där förbannade kortet)

Ironi, hoppas jag att ni förstår. Men man kanske måste kliva upp tidigt för att ta kort. You'll never know.


Januari 5 2010


Godmorgon!

Vaknade av att jag letade efter något, men jag glömde bort det efter 2 sek och somnade om, fick sova kanske 2-3 minuter till, då ringde telefonen. Ska börja stänga av den faktiskt. Iaf på loven, då får man sova ut.

Idag ska jag väl inte göra för mycket, ligger i sängen nu och ser på top model 10. Blir väl att se tv tills man blir riktigt hungrig för då måste man heva sig upp och hitta nå att äta, aja hörs =)



Ik hou van di


Sleepin' beauty

Nu slänger jag mig i soffan och ser lite tv. M ska upp om bara några timmar så han ska få sängen i några timmar för sig själv. Sen går jag dit och sover hela natten (almost) och hela dagen. Hela dagen.



godnatt.

Let's get lost...



Januari 4 2011

Kanske är dags att skriva några rader, det är ju trots allt ett nytt år =)

Igår så var jag barnvakt åt joel på morgonen, somnade till några gånger och var jättetrött hela dagen, men sen när jag for till annie så blev jag pigg, somnade kring 12 kanske? Klev upp och fixade oss och sen tog vi bussen till luleå. Shoppade en hel del grejer också.

Efter det så kom mamma och hämtade mig och hon for iväg till kalix. Annars så har jag inte gjort så mycket mer idag, kom hem, gick ner och bokade tvättstugan medans karln lagade mat.



Skor 199:- din sko. (Ett par utan klack, finallyyyy!!!)



Lång tröja? Tisha? vet inte vad det är men den var snygg iaf, 74,50:- på Gina Tricot



Svinsnygg långärmad tröja, 74,50:- på Gina Tricot



Leggings med skinn grejs på smalbenen typ.. 100:- på Monki



Vet inte vad dom heter men lite baggy-style iaf, 149:- på Gina Tricot



Ansiktsvatten 155:- på Apoteket (Det beeeeezta man kan ha)



Nu ska jag fixa på bloggen litttee granna, medans jag kollar på The Deep. Hörs!