Söndag.

Hello.

Har precis ätit middag, palt. Oskar och anneli var hit och åt också. Nu sitter jag och gör mest ingenting, funderar på att byta om, föra över lite pengar och sen gå över till martin. Ska på stan en sväng imorgon om det inte är så förbannat kallt.

Ännu en ny skolvecka väntar och vi har ett matteprov i veckan, svinkul! Men det är ekvationer så jag hoppas innerligt att jag klarar det. För det är ju så sjukt enkelt i matteboken men klarar jag inte det på provet så skiter jag i matten. Jag ser till att klara den på låååååång sikt. Typ 3an eller nå, fan vad less jag skulle bli. Nåja, nu ska jag byta om, ringa till martin och sen dra dit. Kanske blir det nå nötter ikväll. Får se om jag orkar köpa något.


Aja, har inte nå mer att säga. Kanske drar förbi pappa imorgon också, men då blir det väl på kvällen, vet inte när han slutar jobbet eller så. Pusss.



Toppen!

Sitter just nu här och är överlycklig, jag kom i ett par jeans som jag inte kommit i på 1 år. Köpte dom i Thailand och det är ett par "kill-jeans" av märket Lee. Så jäkla glad! Dom är dock stora i benen men dom sitter perfekt på rumpan :)

Nu blir det att ringa till martin å sen fara till Coop :) Sover borta så skriver inget mer. Kanske blir nå imorgon en sväng. Puss

En lördag som denna.

Bra att det har gått å blogga på hela dagen för mig.

Aja, vaknade iaf kring 12 av att mamma ringde. Gick ner med bilnycklarna sen upp igen. Satte mig och såg på tv medans jag väckte martin :) Gick och duschade vid 1 kanske, satt och glodde tv till halv 3 så sen gick vi till mig, värmde nå mat sen igår och sen vid halv 5 for han och skjutsade mamma till far east, hon skulle äta där eller nå. Så jag stannade hemma och martin drog väl till garaget eller nå.

Nu gör jag inte alls för mycket, har fört över pengar så blir att dra och köpa en ostbåge påse ikväll :) Annars så äre säkert nån bra film på tv som man kan se. Eller så hyr vi bara nån..

Har inte mycket annat att säga, nu ska jag bänka mig framför tvn och vänta på att ♥ ska ringa. Puss!


Tävling




Modins - Jag är med och tävlar om en ny bloggdesign. :)


Helg! :)

Direkt efter skolan så gick jag till coop, köpte mat och sen gick jag hem, ångra att jag inte tog bussen, men jag tänkte inte så långt.. Blev iaf fööör kallt så jag sprang in till martin och tog det lugnt där. Sen efter 20 min gick vi till mig. Hah, hans skägg (iaf det som växt ut sen han raka sig) blev vitt så han såg ut som en gammelgubbe ;) haha! Aja, när vi kom hem hit så gjorde vi inte så mycket låg och såg på tv och så, sen kom mamma och snackade lite sen drog hon. Har diskat och plockat undan i köket. Det är konstigt men när jag har varit där är det alltid svinsnyggt efteråt och sen när mamma är här ligger det grejjer över allt. Aja :) man är ju bättre på att städa när man nu orkar ;)

Martin drog och jag stannade hemma för jag var tvungen att duscha, så jag hoppade in i duschen direkt han farit, har inte bytt om än så sitter nu i morgonrock och handduk på huvet. Ska torka håret och sen bara lägga mig i soffan å äta lite B&J. Martin kommer väl senare så då blir det att gå till honom och sova där sen. Han har ju fått en STOOOR dubbelsäng så man sover gott som fan! :) Har aldrig fått riktigt "sova ut" där så nu ska jag fan i mig göra det :)

Nej, nu har jag suttit här tillräckligt. Puss å hej, ta det lugnt nu tjejer, ni vet vilka jag menar :)


Näst sista dagen

Snart är v.4 över! då är det bara 8 veckor kvar då =)

Skoldagen gick ovanligt fort och efter skolan ringde martin en signal och jag ringde upp så kom han å hämta mig, skulle hem till mig men han drog å skjutsa adam. Så han kommer väl snart :) Får se vad vi ska göra.

Jag måste iaf plugga lite matte för har komletteringsuppgifter imorgon sista lektionen. Och det ska jag fan klara, annars lägger jag ner matten och satsar på att hinna klart den innan jag går ut skolan. Det är ju sjukt hur jävla dålig jag är i matte, kanske drar jag till pappa och ber han hjälpa mig, han hade ju typ en 5a i matte. När han gick i skolan hade dom ju betyg på 1-5 skala. Så hade han 5 i matte, jävla tuuuris. Varför kunde inte jag ärvt hans matte-hjärna?

Aja, nu ska jag se lite tv och kolla i matteboken lite, medans jag är ensam här. Puss :)



27/1

Vaknade vid halv 8, klev upp gjorde mig klar och fick skjuts till skolan. Blev lite surprised när jag öppnade porten och jag höll på att blåsa bort.. ringde mamma och bad henne hämta mig. Skolan gick fort, slutade kl 2, men jag skulle ju till "extra-matten" såklart var hon inte där så jag satt till 5 på skolan i onödan, svin kul.

Ska iaf packa en bag nu och ge mig av, sover borta och så skola ännu en dag imorgon, åh kan vi bara få helg nu?!


Btw, min pappa har kommit hem, så blir att smsa honom imorgon eller nå, så om de är bättre väder så tar jag en sväng förbi där. :) Har en väska, julklapp och en parfym väntandes där! :)

Tisdag

Hallooj ;>

Kom hem vid halv 4, kvart i 4 kanske? Har bara suttit vid datorn, pratat med martin och sett tv. Ska snart börja göra mig lite middag, får se vad vi har hemma :) Ikväll får jag se vad som händer, tror martin skulle till adam så jag sover nog hemma.

Såklart hade vi ingen idrott, så har släpat med mig en väska i onödan till skolan, svinkul. Aja, nu ska jag iaf göra lite middag. Ni kan få en bra låt =)


have 2 have









mina favoriter i vår :) Kommer säkert merrr :)

Kanske, kanske inte..

Hoppas verkligen på det häääärr :) Kommer bli så jääääkla kul ifall det verkligen går! Åh, jag är ööööverlycklig just nu.


Sitter iaf hemma nu, har duschat å snart kommer väl mamma antar jag. Imorgon har jag sovis :) yää! Skulle egentligen plugga idag, men hann göra klart uppgifterna på skolan. Får skicka ge dom till henne imorgon. Aja, nu ska jag se på tv och torka håret. Och snart komma pappa hem från thailand, han skulle köpa en väska åt mig, haha ännu en till samlingen ;) heh!

Vill utomlands nu! helst till thailand igen!

Johan Falk

Hejhej =)

Sitter just nu å väntar på att mamma ska föra över pengar, ska till konsum å köpa nå nötter osv. Ska se Johan Falk - National target ikväll kl 21! Den är ju ändå bara till 23.15 så :) Man hinner ju sova några timmar innan man ska upp till skolan igen :)

Har en uppgift som ska vara inne imorgon men har jag med mig boken hem? Näe, jävla åh. Aja, sen har vi nån redovisning i Adm också, sviiin kul. Jag har papprena och jag har inte tränat alls. Kanske ska kolla igenom det iaf, Rebecca skriver lite skrivstil sådär så ska försöka se vad det står :) Men det ska nog gå bra.

aaaaaaja, har inte alls nå mer att säga. Nu blir det att ringa ett samtal å sen film =)




En lördag

Igår såg jag då på film. Somnade direkt efter att den var slut, så skönt att sova ut fast att jag bara sov till halv 11 men det spelar ingen roll. Sitter just nu i köket och har precis ätit frukost. Martin å jag ska fara till byn på någon timme :)

Så nu ska jag mata mina fiskar och sen hoppa in i duschen :) Puss

Hollywood gigolo

det sitter jag och ser på nu, eller ja, det är paus =)
Har hunnit vara ute med hunden, satt på en ansiktsmask och nu så sitter jag här. Blir att sova hemma ikväll och imorgon drar vi troligast till byn, då tar jag med mig min dator!

Åh vad jag längtar tills jag fyller 18 =( värsta åldern är 17, man får köra moppe, men det slutade jag med när jag fyllde 16, och så är det ETT helt jävla år tills man fyller 18, åh det suger. Men jag kan bara tänka mig, om ett år och exakt 9 veckor och 4 dagar så fyller jag 18, och det är på en fredag, inte alla som fyller år en fredag va?;) haha!

Aja, nu börjar filmen om och jag ska se =) Hörs å synes.



hittade ingen annan bild, eller dom var små så man såg inte vad det stog. Men men =) De duger, nu får ni ju se både fram- och baksidan! :) haha puss


Enchiladas!

Ikväll med =) Dom är klara alldeles strax och jag vill bara hugga in! Så otroligt gott! Om ni inte testat göra så gör! Tar ca 30 min sen klart.

Aja, idag så vaknade jag kvart i 8, ringde mamma och så hämtade hon mig och skjutsa mig till skolan. Dagen gick och sen gick jag till stan för att hinna med bussen. Gjorde det och sen så när jag kom hem så har jag hunnit duscha, byta om och lagat mat, som nu är klar förresten!


Ikväll får jag se om det blir byn eller inte =) Puss!

Fredag

Sitter på skolan nu, har info och layout, tror jag?
Igår gick jag och sov hos martin, somnade direkt jag la mig. heh!

Såg iaf en film, land of the lost, med Will Farrell, FYFAN SÅ JÄVLA ROLIG. Fast det kan ju bero på att jag var övertrött och skrattade så fort det hände något. Hah, aja, nu börjar jag, har lunch sen och därefter matte. Puss

Counting all

the assholes in the room, well I'm definitley not alone.

Volbeat

Nu ska jag bege mig, skola imorgon, sista dagen och såklart har vi matte sista lektionen. Fyfan det är värst. Men till helgen ska jag banne mig bara vara hemma. Ska bara ligga inne hela helgen, det var längesen jag gjorde det. Men nu blir det av.

Nej, nu ska jag ringa mamma och fråga vart hon är och att lillebror sover så gott och jag ska kila. Fick med mig 94 kr från henne också =) Awesome!


KysssÅhej.

Russian Roulette

Sitter just nu hemma, lillebror är på sitt rum och spelar dator. Jag mår inte alls bra, dra åt fan. Ska iaf hoppa in i duschen, städa rummet lite osv. Sen tror jag att jag sover hos martin, orkar verkligen inte göra något speciellt. Hoppas jag inte har nå redovisningar imorgon för det klarar jag inte av.

Nej, nu ska jag inte sitta och klaga, finns säkert andra som har det värre än mig.. Mycket.




So just pull the trigger..


Torsdag

Sitter på skolan och har data nu, har inte mer att skriva utan ska hem efter skolan och va barnvakt åt lillebror. Byyee

Bara handels

hela jävla dagen, sviiiin kul :)


Aja, började med att jag vaknade, smsa annie och frågade om jag skulle gå med henne till skolan, men hon skulle till stan med jonas så jag mötte upp dom så gick vi sen till skolan, kom typ exakt till lektionen :) Sen hade vi handels då hela jävla dagen, fyfan. Dom kunde inte mixa det lite? nae ofc not.

Efter skolan så åkte jag till martin, var där ett tag och sen så vid 5 gick jag hem, åt lite och nu sitter jag här. Har läst lite bloggar osv. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag föna håret som jag inte gjort på typ 1 år =) hah, man vill ju inte slita på håret nödvändigtvis! Aja, nu ska jag duscha för sa till annie att jag skulle komma vid 7 tiden :) Puss!


Vi fick rita på sista lektionen med Doris, vilket inte är så vanligt :)





Sen ifall man blev klar med ritandet före vi slutade så fick man plugga lite..




Det var min dag =) Nu blir det duschen, haha tredje gången jag skriver det... typ?


Onsdag

Sitter just nu på lektion. När jag vaknade smsa jag annie så mötte jag henne vid rönnbäcks. Gick in till stan och sen till skolan. Började precis när vi kom så det var ju bra =)

Har gjort klart arbetet med datorer och varför vi väljer just den osv. (köpprocessen). Ikväll ska jag iaf sova hos annie, vi ska tydligen sova till 07.15! wooohoo! hah ;) nä men nu ska jag kolla runt lite, fb funkar inte på skolans äckeldatorer..


You took my breath away och jag vill aldrig hämta den!

What ever you like

Sitter just nu och gör ingenting. Blev inte att sova hos annie ikväll, gör det imorgon istället =) Sen på torsdag ska jag tydligen vara barnvakt, så då blire en slant på de ;) Heh. Ska packa med mig det nödvändigaste till ♥ nu. Så blir att sova där.

"I don't love you anymore" - is all I remember you telling me. Never have I felt so cold.


Tisdag

Heeey =)

Kom hem för en halvtimme sen typ. Har inte gjort alls för mycket idag. Hade en lektion och det var matte, sen satt jag bara på skolan och gjorde mest ingenting.. Har inte så mycket att skriva. Har några bilder sen skolan också, vilket är ovanligt. Men eftersom vi inte hade nå att göra från halv 12 till 2 så sysselsatte vi oss med att ta bilder, ni vet 4-irad sådär? haha jag skratta så jäääkla mycket ;) Dock lägger jag inte ut dom här! :)



Började dagen med matte, uuuurtrist men jag kan det! :)

Sen här kommer nå söta bilder på cicci och isak;) hah!





Hah, hade verkligen svintrist! Aja, nu blir det inget mer bloggande för min del, kyss å hej!



Blood to bleed

"I don't love you anymore,"
is all I remember you telling me
never have I felt so cold.

Kallvind.

Usch så kallt det var imorse, kollade på termometern och såg att det bara va -7, "inte så farligt"- tänkte jag.. Näe, när jag kom runt hörnet så blåste jag nästan bort av vinden. Fyfan så kallt det var att gå till skolan, för mamma tvättar min vinterjacka och den torkar inte snabbt, kanske kan ha den på torsdag om jag har tur!

Annars idag så gick tiden vääääldigt fort. Mådde lite illa där på slutet, har haft problem med magen så jag hoppas då fan inte att det kommer tillbaks! Gick iaf hem från skolan med emma och annie, snackade lite och sen stannade emma vid busshållsplatsen så jag och annie fortsatte gå, snackade en massa så tiden rann iväg, var hemma på typ 10-15 min bara! :) Awesome!

Ikväll blir det lite plugg sådär, hade nå uppgifter som ska göras till på måndag, så jag måste ta hem det imorgon, så jag hinner med det också, är så slö när det gäller att plugga. Men jag får det gjort iaf, sista minuten, alltid. En slarver är jag också, fan tror jag har tappat bort 3/5 papper vi redan fått, perfekt ellen, bra jobbat!


Aja, nu ska jag ta och värma mig litegrann med te och sen blir det dusch och sen plugg. Ska se lite tv också :)





Har också bytt mobil med rikard. Så nu har han min sony ericsson w508 så har jag denna:



Får helt enkelt se när han vill ha tillbaks den. Men jag vill då inte byta än :)


En ny vecka!

Då är det vecka 3 då.
Igår gick jag till martin, funderade ett tag och kom fram till att jag inte tänker sitta hemma och inte göra något. Så jag gick först till mamma och bad om pengar, sen till konsum, köpte en chokladkaka för typ 5kr, var sjukt sugen på nå sött. Så sen gick jag till martin, snackade litegrann sen såg jag på scream 2, och jag som trodde att jag inte hade sett den, såklart hade jag det, men jag såg den iaf.

Nu har vi börjat första lektionen. Slutar 15.25 idag, tror jag? Aja, puss :)

Körkurs

bokad!

Den 25 februari 17.30 ska jag gå den där kursen, det var fan på tiden tycker jag. Frågade martin idag om jag fick köra hans bil en bit, nejnej, inte det.. Han frågade också när jag skulle ta dendär kursen, så när jag kom hem tyckte jag att det var dags att börja ta tag i grejer. Så jag bokade en tid med mamma så hon slutar kl 5 typ? så äter vi nå och efter det så drar vi på dendär kursen. Sen är det bara å gaaausa ;)

Nämen, har inte så mycket för mig nu, ska ta lite pengar från mamma (a) sen ska jag gå till martin. Blir en macka imorgon. Eller vi får se. Kanske att jag äter äckelmaten som serverar, men då ska de fanimig va någon sås. UUSCH det är så äckligt att äta torr mat. Värre finns fan inte.

Har iaf kommit fram till att jag ska äga en Dodge, någon gång under mitt liv ska jag äga en. Och den ska va så jäääävla snygg, men dock drar den här röda 8,3 liter milen, så det är väl nån tusenlapp bara att fara till luleå och tillbaks, haha perfa! ;)



sen är ju dodge magnum (ej bild) också jävla snygga, men jag vill ha en med flak, eller en maffig en!



ska nog dra till Umeå när jag har tillräckligt med pengar och köpa en snygg jävla bil. Fanns massa snygga när vi var där, jag martin, isak och micke. När micke skulle byta sin dodge ram (tror jag?) till en cadillac, åh gud, jag trodde jag var i himmelriket. Jag ska FAN DIT OCH KÖPA MIG EN SNYGG BIL INNAN JAG ÄR 40!

Söndag

Fredag:
Kom till byn vid 5 tiden. Maten var klar precis när vi kom så vi satte oss och åt. Efter det gjorde vi väl inte alls så mycket. Åt lite nötter osv på kvällen till en bra film.

Lördag:
Vaknade lite sent, klev upp och gormade på. Drog till martins farmor med mariana med fyrhjulingen ;) Niiice! Var där, fikade och så. Sen ringde Isak och han hade kört fast med skotern så vi var tvungna att fara hem med fyrhjulingen till micke som for iväg och hjälpte Isak. Vi gick iaf in och gjorde nå hamburgare och sen vid 4 tiden bestämde vi oss (jag, frida, mariana och martin) att fara till vedatjärn och vi var där 2-3 timmar och snackade och grillade korv osv. :) Mys! Sen vid halv 8 kom vi hem och då spelade vi spel, eller kort. 7, finns i sjön, skittunnan osv. Kul! Såg även Benknäckargänget på 3an 21.25 igår kväll, efter det gick jag och la mig.

Söndag:
Vaknade vid 11 idag, klev upp och satt i köket med mariana och martin. Martins farfar kom en sväng och fikade och jag har hunnit duscha och så. Mathilda fyller eller har fyllt år i veckan typ, så hon och hennes kille ska komma och äta middag och fika hära idag.

Aja, har inte så mycket mer att säga, men nu ska jag gå och dricka nå vatten, är jätte törstig! Nåja, hörs ikväll när jag är hemma. Pusss!

Byn

Skolan idag, gjorde mest inte så mycket, hade ingen svenska, eller gick iaf inte på den, för hon kom 30 min sent å då ska man inte behöva gå. Efter skolan så drog jag direkt till bussen, väntade i kanske 3 min och sen hemåt. Har varit hemma en timme ungefär. Ska vid 4 iväg till byn med ♥. Vet inte hur länge vi stannar men det blir nog till söndag troligast.

Jag ska inte göra något därute. Jag ska fortsätta som jag gör nu, (ni vet säkert inte vad jag menar men, whatever) och fortsätta tills jag mår bra! Nu ska det packas, föra över pengar och sen ska jag väl gå till martin. Puss

Tror att jag tar med mig min dator också, så jag kan sitta och göra vad jag vill när jag vill =)

Ett pinsamt läge:


Fredag!

äääääntligen!

Sitter på info & layout nu. Ska snart springa ner och käka. Efter skolan blir det hem, orkar inte skriva nåmer för jag är så jäkla hungrig.

Ikväll..

händer det inte alls för mycket. Blir att sova hos martin och sen skola imorgon.

Har inte nå mer att säga. Puss



Haha!

Gud så jag skrattade när jag såg den här bilden!


Vill ha, väldigt mycket..







Älska dessa söta katter! Maine Coon är rasen.

Torsdag

Sitter just nu på näst sista lektionen. Har engelska efter det här.

Vaknade vid 7 och klev upp då, var lite seg så jag for lite senare till skolan, men hann iaf. Gick inte på bilden för jag var så jäkla hungrig, så hade rast från halv 9 till 12.20. Hah, har som vanligt legat i soffan vid entrén. Soffhänget! Nu ska jag kolla runt lite medans läraren letar efter möss till datorerna. För det finns ju dom som hever sönder grejer som inte ens är deras.

Orkaaa

Bedtime

Är så fruktansvärt trött så jag ska nog smörja in mitt ansikte med nå mjukgörande kräm och sen ska jag sova. Jag tror jag låter tvn va på så jag kan somna till den. Imorgon är en ny dag, och skolan har gått jätte fort tycker jag.

Orkar inte alls sminka mig imorgon, har gjort det 3 dagar irad, men nu får det fan va nog, huden mår inte bra av smink varje dag. Resten av veckan - no make up!

Godnatt!

Kyla.

Ja, kan det inte bara bli sommar nu då? Less som fan på detta väder!

Kom precis hem, var och mös hos gubben :) Fast han somnade och jag kollade sen på tv. Ringde mamma så kom hon och hämtade mig så for vi hem hit, har precis ätit kyckling med potatissallad. Ikväll blir det nog att sova tidigt, blir så trött av både skola och förkylningen. Ska ta några ipren och sen lägga mig i sängen, se en film och spruta nässpray varje gång det täpper igen.



Godmorgon!

Sitter hära och funderar på vad man ska äta till frukost. Är vrål hungrig så blir väl nå mjölk och flingor tror jag :) Idag vet jag inte alls vad vi har, dom har gjort om vårat schema och jag har inte hunnit kolla på det ordentligt, måste skriva in det i mobilen också, när jag vet vad alla lektioner är osv.

Annars idag händer väl ingenting speciellt. Är fortf. jätte förkyld. Ska aldrig mer vara i närheten av någon som är det, vill inte alls bli smittad. Vaknade i natt av att jag inte kunde andas, testade andas med munnen, men såklart är mina läppar torra som fan och har spruckigt lite här å var. Usssch!

Aja, nu ska jag stoppa i mig nå frukost. Sen på en timme bär det av till skolan, usch vad jobbigt. Är redan less på skiten.

New Moon

igen :)

Brukar spela över dom där ledsna scenerna när Edward säger att han ska ge sig av utan henne osv. Så spolar tills hon är med Jacob osv =) Smart man är ;)

Gick iaf över till martin, så satans kallt det var med bara skinnjacka, tror det blir vinterjackan imorgon trots allt! Hämta iaf min iCurl och pratade lite, gubben är fortf. sjuk :( Sov ju där igår men jag blev förkyld direkt även fast han inte ens var i närheten av mig, han låg i soffan hela natten medans jag låg och sov i sängen.. Men men, ska iaf sova hemma några dagar fram över. Tror det blir bäst så, för att vi har en tendens att smitta varandra tillbaks hela tiden så ingen av oss blir friska! Men till helgen tror jag att vi skulle till byn, så då blir det att sova hemma tills dess, hoppas gubben blivit bättre för jag orkar inte sitta i Boden en helg till. Nog för att därute är långt ifrån stan osv, men man har ingen stress i hela kroppen, man kan bara ligga i soffan, se på film osv utan att oroa sig över någonting annat. T.ex hemma så oroar jag mig att "varför for jag inte ut?" "varför gjorde jag inte så" osv.

Aja, nu ska jag iaf slå på New Moon på datorn och se den, sen sova. Mamma skjutsar mig till skolan imorgon ;) Slipper gå för första gången iår :D Har inte fått skjuts av henne någonstans. Näe, Puss på er.



Orkade inte leta efter omslaget till filmen, så alla vampyrer inklusive Bella fick va med! :)

Hatar att vara förkyld!

Usch, näsan bara rinner och jag hatar det! Värsta som finns!

Nu ska jag ta och plinga till martin och kolla om karln lever ens. Sen får vi se om jag tar och promenerar dit eller om jag bara stannar hemma ikväll. Måste gå förbi till konsum och köpa tandkräm för martin har slut, så måste dit hur som helst. Nåja, imorgon är det skola igen så vi hörs då, kanske ikväll senare om jag orkar slänga in ett litet inlägg från mobilen! =)


Im just gonna break your heart..

Tisdag

En tråkig sådan, jepp.

Vaknade vid halv 9 av att martin puttade i mig och sa att alarmet ringde, så jag skrek att han skulle va tyst och somnade om, sen vaknade jag iaf 5 min efter det. Klev upp och gjorde mig iordning, gick till skolan sen.

Valde helt jävla fel dag att ha en tunn jacka. Bara för det så kommer det va svin varmt imorgon och då kommer jag råka ta min tjocka vinter jacka. Aja, tar den iaf, men tar ingen tjock tröja under som jag brukar. Har inte alls så mycket mer att säga. Första veckan är ju inte slut än.. Men det blir nog inte intressantare än såhär.

Ska hoppa i duschen nu och sen kommer väl mamma så ska vi äta middag och sen blir det lugnt i sängen med datorn och New Moon än en gång ;) Love it! Sen måste jag linda min tå, har fortf. svin as jävla ont i den. Aja, nu ska jag sluta klaga och ta en dusch :) Pusssss

Ajaj i tån :(

Ajaj i tån :(
Inatt skulle jag upp på toa så gick jag ganska fort osv. Fattar inte varför, men så slog jag i tån i annies stol i ganska så hög fart och den har svällt upp ganska mycket nu.

Aja, nu har jag iaf duschat, ska krypa ner och se på tv. För jag kommer säkert somna bara jag lägger mig ner, ska kliva upp vid 8 hade jag tänkt. Kanske halv 9? Börjar ju 10.05 på tisdagar, och börjar tisdagen med matte, WOHO...



Hörs imorgon bitti. PUSS


Yeah.

On their way home to me.

Första skoldagen efter lovet.

Det gick väl bra antar jag. Gjorde mest inte så mycket, fick nytt schema, pratade om i-valen och om inriktning. Så jag har tagit hem alla dom där papprena så ska välja idag och lämna in dom imorgon så man slipper tänka på det senare.

Igår sov jag hos annie iaf :) Först gick jag och köpte en 70% mörkchoklad kaka och sen hem å snabb duscha och sen kom annie och då gick vi tillbaks till konsum och hon köpte frusna bär, yoghurt, apelsin juice och två cola.

Sen såg vi på Johan Falk, funkade väl för mig ;p Efter det somnade typ båda. Vaknade ganska pigg imorse och vid 8 gick vi till skolan.


Efter skolan gick jag direkt till martin för VI tvättade igår och jag hade fortf. kläder där så jag tog med mig mina jeans leggins och en tröja. Så sen nu kom jag precis hem. Har ätit lite flingor och mjölk. Mamma kommer väl på någon timme så ska käka då. Blir nog nå enkelt. :) Nu orkar jag inte skriva nåmer. Puss

Myser

Sitter just nu hos gubben och ser på independence day. Efter det ska jag lägga mig och läsa lite ur boken, börjar närma mig slutet ;-) och sen sova. Det är ju sista helgen innan skolan börjar så måste få tillbaks dygns rytmen eller hur man nu säger. Aja, ha en bra lördag:) hörs!

Trååk.

Namn: ellen johansson

Födelsedag:
1 april 1993

Hemstad: boden ;)
Ögonfärg:
gröna
Hårfärg:
mörkbrunt =)
Stjärntecken:
vädur
Skostorlek:
36-37
Är dina föräldrar skilda?
jepp
Skor i dag:
mina uggs när jag var å sola
Mål för året:
att det ska bli bättre än 09?
Det första du tänker på när du vaknar: om det är skola så suckar jag, annars äre bara å kliva upp den tid man känner före..
Piercings:
öronen :)
Tatueringar:
nej, men snart så ;)
Namn på barn:
det finns ju så jäkla många..
Vad vill du bli när du blir gammal?:
pensionär?
Drömjobbet:
typ psykolog eller något annat med människor.
Favoritmat: -

Sport:
HOCKEY, handboll och fotboll, men har slutat med handboll och fotboll ;p
Glass:
jordgubbsorbe
Godis:
choklad och lakrits
Låt: -

Helgdag:
vänner, pojkvän och fest/mys.
Årstid:
sommar

Senast du...

Skrattade? bara några minuter sen av ett sms ;p
Grät?
hm, nyår.
Kollade på film?
igår kväll
Drog ett skämt?
haha igår
Sjöng en sång?
nu

Just nu...

Vad ser man utanför ditt fönster? bilar och en lekpark täckt av snö.
Lyssnar du på musik nu?
jiess =)
Vad har du på dig?
jeans, tjocktröja och ett linne. + strumpor och underkläder ofc.
Vad är det på din musmatta?
har ingen nu men annars är den svart.

Har du...

Blivit kallad hora? jepp =)
Ljugit om din ålder?
haha ja ;D så idiotiskt ;p
Bråkat utan anledning?
nej;p eller kanske?


Druckit alkohol? jo

Rökt?

Shoppat? nja, inga kläder?

Skejtat? haha nä, senast jag stod på en sån var jag typ 9?

Bakat? läääängesen

Motionerat? har gått fram och tillbaks från martin i 2 veckor typ. trappor osv, har småsprungit för att hålla värmen.

Solat? nej =) första gången idag

Haft sex? jepp

Pussats med någon? ja :) hjärtat mitt (L)

Pratat i telefonen mera än i 60min? nej ;p


Vem..

Kan du lita på? ja, annie och martin.

Vet allt om dig? martin ;p

Längar du efter? annie :)

 

haha, har så gryyymt tråkigt. Men ska nog dra över till martin och köpa någonting på vägen dit. Nuts ;)


Independence day

Godkväll! :)
Idag vaknade jag kl halv 4. Klev upp och så ringde mamma mig, hon var i luleå och handlade. Så jag drog på mig kläder och sen såg jag på tv ett tag, väckte martin gjorde jag med ;)

När jag kom hem så började vi med maten, enchiladas med kyckling, åh gud så mums det var! När vi ätit satt vi och diskuterade, för mamma lovade att skjutsa mig till suntan så jag kunde sola, men lars skulle ändå hämta nå åt joel så han hämta mig och skjutsa mig, tack! :)



Och just nu stinker jag massa äcklig solgrejs. Huvva! Ska hoppa in i duschen snart och sen får jag se om jag drar mig till martin och ser på Independence day med Will Smith som går ikväll 21.25 på kanal 3 ;)




Yä, nu ska jag gå och duscha. Fårse om jag drar till martin eller int. Puss

Känner mig elak?

Haha, åh vad jag är elak. Hade jag varit bäst på att kryptera och koder osv. Så hade jag gjort att ingen kunde se min IP-adress och veta att det är jag som har lagt ut bilden. Men jag tror att jag kommer skicka runt den. HAH, åh fyfan. Så gåre när man tar kort med öppen mun ;) Not so clever..

Aja, näe, jag får se om jag orkar ta den smällen faktiskt;-p
Gubben smsa nyss och sa att han stannar hemma. Fan va jobbig han är, först ska han dit och sen inte. "Jag ringer dig" Jo visst, sen om han skulle ringa så ringer han kl 4 och säger "kom hit å sov". Gaaah, lika bra att dra dit på en gång. Men jag ska ju sola imorgon och drar jag dit är jag bara vaken as länge.. ÅH va jobbigt. HEJDÅ

Goood

Har precis gjort lite på min design, men jag är inte klar än. Vill få bort den här fula stilen på texten och göra lite små saker bara.

Aja, ska nog stänga ner nu och börja varva ner. Ska kliva upp vid 10 imorgon, fast vi får väl se. Ska läsa nu iaf. Puss :)



Solaaaa

Sitter just nu och ser på Ett päron till farsa i Europa. Efter det ska jag läsa lite och sen sova, orkar inte sova borta idag för ska och sola imorgon. :)



Ska bli hur jävla brun som helst! Ska vara neger innan sommaren. 5 månader att jobba på brännan, tror jag klarar det?;) haha. Nu har det iaf börjat om (filmen). Ska läsa min "Om jag kunde drömma" Special utgåva. :) Puss

Im back!

Blir nog ingenting med den andra bloggen, blev så jobbigt när man inte kunde ha ett eget lösenord. Men det bästa var ju att man kunde ha en header. Men men, är iaf tillbaks på blogg.se, bäst 4ever!