27 juni

tjeeenaa

nu har raden börjat, eller den började den 15 juni men har haft ledig vecka + några dagar. så påbörjar boden alive jobbs helgen börjar nu.

när jag var ledig så har vi mestadels hängt hemma, myst på med både mollsan och på midsommar var vi till oskar & sandra, mös med assar då. världens sötaste brorson!

bilder från ledigheten

















hööörs när vi hörs!

7 juni

känns konstigt att det var ett helt år sen (imorgon egentligen) jag tog studenten. fan vad gammal man är, i tisdags for jag med mamma till heden & kikade när det var typ marknad där. blev sjukt nostalgisk och fällde nästan en tår när jag hittade 'nyckelpigor'.. vi målade också stenar till nyckelpigor när jag gick där för 8 år sen. dock hade dem kommit på att man kunde göra humlor också, lite mer påhittiga än vad vi var kanske. så jag köpte en humla, att ha i en blomkruka på balkongen. jag var sjukt glad & nöjd över när jag köpte den!

aja idag ska jag in till stan en sväng om. måste handla en maskara och typ sommarkläder, iafl shorts å sånt. dom enda shortsen jag äger är tränings shorts från fotboll & handbolls tiden.

nåja heejs :-)

4 juni

jobb natt till idag, känns skönt att veta att jag har cirkus två timmar kvar innan jag ska åka hem. skööööönt :) ska försöka att ej sleepa men känner att jag är jäkla trött idag, det är ju heller inget vidare fint väder så det skadar ingen att ta en lur till 11 :-) ska ej hämta upp mamma förens kl 15 så har hennes bil tills dess.

igår kväll innan jobbet var jag och mamma till min bror och hans tjej & kikade på lill killen! otroligt hur liten och skör man har varit, ja han låg iafl å sov, höll han första gången också. var så nervös så skakade lite med armen men det var ingen fara, åh vad jag längtar tills jag å lillen besöker leos lekland å hittar på massa andra saker när han blir större! men det är ju nåt år kvar, nu njuter man bara av att ha det mysigt och bara titta på honom & se hur han bara blir större och större :)

nej nu ska jag back to work. hörs när vi hörs. ciaoo




juni

bra dag. alkohol. mollsan. sitta ute och prata vid eld. mys. trevligt.

jobbat natten till 31a, ledig i helgen. imorgon ska jag till heden för att kika lite marknad. sånt hade jag också när jag gick där, nostalgi på hög nivå. godnatt :-)