Från 2011 till 2012



   Hörs väl nästa år antar jag :)


Talk that talk

Inte godmorgon här inte. Har vaknat så mycket inatt för jag är förkyld, men ändå inte, det är typ bara täppt och det täpper igen när jag ligger ner, så nu när jag sitter vid datorn är det lugnt, lite ont i huvudet som kommer och går, osv. Men det blir nog bra.

Ska nog ladda ner en eller 3 filmer och se på idag. Försöka bli lite friskare till imorgon. Har väl inte så mycket mer att tillägga, nu ska jag ringa min farmor och prata lite :)

hejdå!




Hemma igen =)

Då var man hemma efter att ha firat jul i byn, har bara varit där och bara varit resten av tiden. Julen var helt ok. Fick mycket bra grejer, pengar, parfym, choklad, halsband och presentkort m.m.

Dock så glömde jag usbt i martins merca så jag får vänta tills han kommer in till stan eller jag till byn för att hämta det eller om jag orkar så far jag och köper ett 4 gb på dollar. Hade ju 8 på de jag glömde. Känner mig lite småkrasslig faktiskt, martin blev ju förkyld å ont i halsen så självklart kommer jag också få de. Men får hoppas på att de går över. Har även fått högtalare och bas till datorn så nu blir det som ett "surround ljud" när man ska se film osv. Bra de.

Kom iaf till stan efter 12. Gick på stan då med frida och kikade lite. Hittade inte några kläder för jag orkade inte stå och kolla, beror kanske på att jag håller på att bli sjuk. Hittade iaf ansikts grejer oså, köpte även hårfärg som jag färgade hos frida. Annars så har jag väl inte gjort för mycket nu under jul-veckan.

Har iaf fått en ny bil! woho! slippa 740 eländet! Fick iaf en volvo 850 av min bror, han har två bilar och behöver bara en så jag fick den andra=) Går jättebra och tankmätaren fungerar som den ska ;) haha. Startar direkt och har ingen schåk? hur de nu stavas.

Har inga bilder för har ingen kabel jävel från telen till datorn för en viss katt tuggade sönder den för ett år sen typ, har inte tagit tummen ur röven och köpt en ännu, men funderar på att göra det kanske imorgon om jag orkar fara in till stan. Nåja, hörs väl..


Lördag

Sitter å käkar ost å kex, imorgon äre jobb 7-16.30.. de var väl allt. hejpa!

14 december 2011

Hejsan! Fan vad less jag blev idag när jag kom hem, skulle gå in på mailen men så fungerade inte lösen? så nån idiot hade väl hackat det eller nåt, men jag fixade det såklart. Fick göra en helt ny mail och sen skicka nån länk till den mailen så jag kunde byta lösen på den mailen som blev hackad. Jävla idioter det finns. Säkert nån idiotjävel som tror att jag är så jävla dum att jag har samma mail till FACEBOOK som den MAIL jag använder till andra saker. IdiotJÄVEEEEL. Så jävla idiot. Stolpskott.

Idag så var de skola, slutade kring halv 11 så käkade lite sen for jag hem. Har inte gjort så mycket idag utan har bara tagit de lugnt, städat rummet och hjälpt mamma med maten. Snart så ska vi fika lite för att fira bror som fyller 25 år idag :)

Har köpt 2 presenter till han så hoppas att han blir nöjd:) Imorgon är det skola igen, men jag börjar inte förens 10. Ska tydligen fika då och sen har jag hål till svenskan börjar 13.40. Fun life.

Aja, har även beställt lite julklappar igår med frida. Hah, kan ju berätta vad vi har haft för oss de senaste ca 2 veckorna! Har suttit och sett en serie, 3 jävla säsonger och igår så såg vi klart avsnitt 9 i säsong 3 för de andra har inte kommit ut än så måste ladda ner dom då. Så mina dagar har bestått av skola och sen sett det fram tills allt mellan 23-01 på natten. :)

Nu ska jag ta och inte göra så mycket. Blir väl inte så mycket uppdatering på några dagar. För det händer inte så mycket!