jobbet

dom ringde igår och frågade om jag kunde jobba natt. jovisst.

så nu är det bara 6timmar kvar innan jag slutar. hinner nog med att göra lite grejer innan det. har iafl ätit frukost och ska väl på ett tag börja jobba igen. alla sover så snart får man göra nåt som håller en vaken! ska bli skönt att kanske få sova nån timme hemma sen. ihelgen har jag inte planerat nåt speciellt, inte vad jag vet iafl. handlade ganska mycket med mat igår så det blir att göra nåt med kött idag, kanske med hasselbackspotte och svampsås, och massor med grönsaker.

gjorde mig en tonfisksallad igår så det blev över till lunch idag, ååh vill ba sova jätteeeeelängee idag men icke.

aja hörs senare




break

vaknade kring sju, bara upp och gå ut med molly.

somnade sen om till 8 och då var de bara att fixa käk och sen nu har hon ätit och sovit i ca en halvtimme. hon vaknar säkert vid 9,30-10 så då blir de att gå ut igen och sen leka lite.

ser breaking dawn 2 nu, de har kommit ut med as bra kvalla.. så de är ju bra de;) lönar sig att sitta som ett cp och leta genom hela internet, hahaa!




flera nya tattoos

sjukt jävla sugen på att ta ut pengar från mitt seb konto och tattuera mig NUUUUUU! Har så jäkla många idéer och vet exakt vart jag ska ha dom med!

ja, var väl bara de ja tänkte säga. sen på lördag är min molly 10veckor! åh att tiden går så fort:')


pizza-fredag

har knappt ätit något idag och i förra inlägget skrev jag att jag skulle göra nå mat.. det blev att beställa istället. den totala summan blev 240:- vilket känns sjukt onödigt då jag knappt orkade halva pizzan. aja då får väl martin käk!

varför blir det så att när man är vrålhungrig och man känner att man kan äta upp en häst (typ) så när man väl börjar äta så får man knappt ner nåt? nu ska molly snart äta middag och sen ut en sväng.. hoppas hon vill sova i minst en timme innan iafl. för jag orkar inte röra mig en meter!

näe. detta är sista helgen med onyttigheter. på onsdag börjar jag och mamma med nya tag och nyttigare tag! blev sjukt sugen på en sallad med gurka, sallad och paprika med olivolja, äppelvinäger och massa salladskrydda. gaaah, whyyy did i eat that pizza?!!! ångest



den där hade jag gärna satt mina tänder i istället för idiotpizzan jag inte ens orkade!

16/11

jobbat idag.. 07-15. rätt skönt pass då det inte händer föör mycket ibland.

aja ska väl snart ta och göra nå mat och sen får vi se vad som händer och sker ikväll. hade vart skönt att bara ta det lugnt för jobbar imorgon också. 7,45-19. liite jobbigare pass.

aja hörs :)


breaking dawn part 2

jajjomän.. så nu har man sett den.. satan vad man blev lurad - I did not see that coming!

aja.. hemma nu, Molly vilar så ska gå en sista sväng ut sen när de är dags för oss att sova. lmorgon är de t-stuga som gäller! wooho. ska även försöka få de rent och snyggt här hemma tänkte jag. skulle behövt en ny dammsugare. fan vad jag börjar bli vuxen. köper vi inte en ny dammsugare så önskar jag mig en sån i julklapp, tack! hoppas mamma eller nån läser detta!

aja nu ska jag väl ta å göra nåt annat.. hörs!!




*

världens sötaste lilla Molly :)




she has arrived!!

så nu kommer jag säkert inte skriva så himla mycket de närmaste dagarna. då mitt <3 kräver min fulla uppmärksamhet.

och ja jag har läst på om allting så jag vet att man ska avvänja dom med ens närhet.. att te.x gå iväg när hon sover osv för hon märker de ju ändå inte :)




*

love them. can't wait.




måndag

tjolahopp!

tog hem bilen i fredags. de hade inte hittat nåt fel. hepp. bytte till vinterkängor, de var ju nästan dags.

for till jobbet igår, tänkte att jag behövde dricka nåt till middagen.. gick in, kom ut -bilen startade inte. hepp. gick till jobbet. jobbade. gick till bilen och höll 2an i 70-80 hem. bara för att den kanske dör.

så nu blir de väl att ringa volvo för en felsökning där. hittar dom inget fel är de färdig kört för pwgn. höhö.

näpp. nu ska jag ringa volvo och fixa en fucking tid. hejpa