måndag

en ny vecka.

idag så vaknade jag av mig själv kring 11, skööönt! sen så for jag och martin till han kring halv 1? innan 3 blev de att fara hem en sväng sen till skolan för att lämna in hemprovet. skjutsade sen hem jennie (de är ju påvägen hem så)

nu ligger jag och ser tv, blir mat snart och sen ska jag och träna ett tag, efter det blire att fara till annie å sova.

har en lektion imorgon å de är idrotten som börjar 12.10. onsdag tror jag vi har svenska på morgonen då hon vart borta förra veckan. så ska sätta mig och skriva klart uppgiften jag hade kvar imorgon så skickar jag den till hennes mail.. min svenska lärare om ni inte förstod det!

nej, nu blir de mer tv. höörs


torsdag

i veckan har det inte hänt för mycket, skrev upp ett nytt schema för skolan då vi är klara med dom flesta lektionerna. har även fått min första böter, skoj.

nu sitter jag klar och redo för matte b, enda lektionen idag. efter det ska jag väl inte göra föör mycket.

hörss för nu ska jag fara till skolan


psykisk sjuk?

go kväll

idag så har jag väl inte gjort så mycket. lämnade in bilen och kom på sen att jag var tvungen att ta en promenad hem, ja jag hade ju vädret på min sida iaf..

strosade hemåt och kom på mig själv efter några minuter att jag kollade efter vad för sorts anka som simmade omkring i en liten sjö.. pinsamt. den hade en grön skalle iaf, hur som helst fortsätter jag gå och hör hur fåglarna kvittrar, än en gång kommer jag på mig själv med att försöka luska ut vad det är för sorts fågel som gör dessa läten.

skämdes iaf som fan när jag inte märkte ett gäng gamla tanter komma på rad mot mig och jag utbrister:" åh de är ju en sån där kaja!" ( såg en bild i nsd på en kaja då jag var på praktiken, så den hade väl satt sig i närminnet)

hur som helst så fick dom säkert intrycket att jag inte var helt frisk i huvudet. men vad ska man göra då man promenerar utan hörlurar och lite batteri i telefonen?

nej, godnatt


söndags mys

haft praktik de senaste två veckorna så nu blir de skola tills man går ut.

imorgon halv 10 ska jag till mekonomen och lämna in bilen för dom ska byta kamrem och vattenpump på min bil. efter de så far jag väl till skolan:)

igår så var de en lugn kväll, var hos pappa och räknade matte och hängde där tills halv 8 på kvällen typ. for sen hem och duschade och somnade i min egna säng kring 12. SKÖNT

fattar inte vem som orkade fara på nån jävla cruising i pite när de är en snöstorm? haha

aaaja, nu sitter jag iaf och ser på
kalle och chokladfabriken. så blir att ta de lugnt hela kvällen!