♥ Mitt hjärta

Imorgon (1 oktober) har jag och min baby varit tillsammans i 1 år och 11 månader! Tänkte bara säga att jag älskar dig martin ekhammare, du är det bästa som har hänt mig och jag är så glad att du är min ♥


Bilden är tagen 08, borde ta en ny snart, älskling :)



♥ Mamma hade ju visst en dator!

Kom på att mamma har ju en dator! Brukar aldrig sitta här för min lillebror springer oftast mellan tvn och den här datan så brukar inte ha någon tid att sitta här.

Men idag var det iaf skola, när jag kom hem så tog jag fram lite mellis till mig och joel. Åt det och sen vid 5 halv 6 kom mamma och gjorde mat. Fisk och potatis med en god sås :) Efter det blev jag så trött att jag gick och la mig i min säng. Somnade till lite också ;p

Vaknade av att martin skickade sms att han kom snart, men jag somnade om innan jag hann svara. Men så kom han hit och skulle göra lite räkningar och lämna tillbaks min hostmedicin som jag inte orkade ta med mig imorse, kul att gå runt med en sån på skolan? Nja! Sover iaf hemma inatt, för martin är ledig så då får han komma och hämta mig ist efter skolan :) Perfekt ju? Nu ska jag ta och titta på tv, tror nästan att jag ska göra mig redo för sängen och bädda ner mig så om jag somnar behöver jag inte springa upp och borsta tänderna igen osv. Torsdag imorgon, tänk snart helg igen! Är martin ledig då så blir det Översbyn! Kattungarna har öppnat ögonen har isak sagt och jag vill dit och titta på sötis kissebebisarna! :) Men såklart också bara ta det lugnt, finns absolut ingen stress där och det är bra!


Kommer kanske inte skriva varje dag som jag brukade göra förut, men jag håller er uppdaterade ändå.

♥ På skolan

Har fortf. inget internet för min dator är på lagning än. Så kommer inte uppdatera så mycket.

Har iaf varit med martin den senaste dagen, skola och tagit det lugnt. Har fått pengar nu också så det blir att klicka hem lite vinterskor och kanske nån snygg klänning, men klänningen tar jag i november/december. Då det blir nyår, ska ha en snygg klänning då:) Fårse om vi är i stan eller i byn. Det blir iaf feeest då :)


Nu ska vi iaf ha lektion, när jag slutat så ska jag hem och inte göra något. PUSS

♥ Inget internet

Har inte skrivit på några dar för att min hårddisk har kraschat i min bärbara. Så jag kommer inte skriva något, men kanske uppdaterar när jag har tillgång till dator, så länge finns jag på mobilen, 0738375360!:)


PUSS, MARTIN EKHAMMARE

♥ Idolkväll med annie :)

For iväg med annie till dollar och köpte lite godis, eller jag köpte en 20kr's burk, en cola och tuggummipåse med lakritssmak :) For hem till henne sen gick vi till mig, håller på att se på idol nu, är inte så brydd i det men det finns ingenting annat att se så. Sen blir det säkert att se nån film, får se om hon sover här eller inte :) Hoppas det! Annars kommer väl martin när han har varit på krogen klart ;p

Imorgon blir det iaf att fara till byn om martin orkar skjutsa, om han nu kan det, och inte är för bakis;p Annars får jag be mammi :) Nu är det idol igen sen blir det film, puss!



♥ 090925

Idag så fick jag skjuts till skolan :) Började 8.20, hade redovisning i engelska, gick as bra. Sen hade vi adm, kom lite försent men gjorde klart allting iaf! Lunch och sen sista hade vi matte, satt och ritade i blocket och snacka med isak och cicci, as usual.

Sen efter skolan kom mamma och hämtade mig så for vi till luleå, skulle till nån annan doktor först å kolla, men tydligen så har jag inte så "svåra" halsmandlar, så jag ska inte operera bort dom, iaf inte nu, för jag ska tydligen ha ont hela tiden varje/varannan dag i 2år, jävla idioter. Antagligen vill jag ha bort dom nu? Och sen var det tydligen nån anledning, eller 3 st, första var att om jag dricker mycket, andra att om jag har mens och tredje är att jag sover dåligt? Men vafan? HUR fan kan man få ont i halsen om man har mens? Kan väl förstå att om man dricker mycket, men what? senast jag drack.. näe jag kommer inte ens ihåg det. Och om man sover dåligt? Hm, fattar inte. Och han som jag var hos iaf, han var ju helt särig, han hade fiskögon och typ tittade på mig hela tiden, blev nästan rädd. Aja, när vi var klar där så fick jag och joel maxmat :) Mamma handlade medans så möttes vi på parkeringen. Läste "Klick" påvägen hem och när jag bläddrat igenom hela tidningen så var vi hemma, klockrent!

Nu ska jag ta och vila ett tag, min mage är inte alls bra :( Hoppas bara att det löser sig tills imorgon, parrrrty i lulä :)


Fårse om jag tar mig till någon å myser ikväll, hade varit nice!

♥ Baby

Träffade min karl nyss och han skulle till krogen med ejjan och sen skulle han va där ett tag och sen skulle han hämta upp mig, oj det blev många "och sen" eller 2 st iaf. :) Nu har jag packat klart allting, ska få pengar av mamma också, sen blir det att ta med schampo och balsam med till martin för han har slut. Måste duscha imorgon, sen tar jag med mig det när jag drar till skolan, inte schampo och balsamet men plattången och hårfönen, nu ska jag välja skor till imorgon och sen blir det att fara och sova hos min martin :) åh vad jag älskar dig!

♥ Kväll

Imorgon är det den 25/9 och då kommer pengarna, asså, jag brukar alltid få den 20onde, varför just nu den 25? Nu måste jag ju vänta 5 jävla dagar till för att få pengarna? ÅH gris..

Sitter iaf hemma nu och gör ingenting, har hjälpt mamma med lite saker och snart ska jag ta och bära dit min dator och föra över lite bilder till min dator, har ju gamla bilder där på mig så ska ta dom och heva upp dom här :) Nu ska jag se wipeout och sen blir det sova säkert :)






Martin Ekhammare, MIN KARL

♥ Musikvideos

 

"I don't love you anymore", is all I remember you telling me, never have I felt so cold

 

If I held my ground would you ask me to change?


♥ Ego :)







Alla bilder är före jag skulle ta skolfoto :)

♥ 090924

När jag ringde martin igår så bad han mig komma över för han hade inte sin bil så jag gick dit och skulle hämta min väska men det blev så att jag sov där istället. Lika bra det, fick skjuts till skolan :) Heh. Efter skolan så satt jag ute ett tag, gick sen när jag fick veta att annie slutade 5 ;s hade ju tänkt gå med henne hem, men jag orkade inte vänta i 3 timmar ;\ Så jag gick hem på typ 10 min :)

Nu har jag precis ätit mellis, 2 mackor och ett oboy glas :) Får se när mamma kommer hem och vad vi ska äta till middag, på söndag blir det iaf kyckling tacos och till efterrätt blir det ananaspaj ;) Min bror ville ha kycklingtaco för att han å anneli kommer och äter här då, om jag har rätt så är det på söndag?;p Nåja, nu ska jag väl inte göra så mycket, tappade min mobil i stengolvet på skolan, svinbra (y). Den kommer säkert gå sönder snart, så får man lämna in den och vänta i 3 månader typ, perfekt :) Nej, jag ska inte lämna in den, den kommer inte ens gå sönder :) Ska ta väl hand om den från och med nu! Vet ni, jag tänker alltid på att jag ska ta med mina höglurar, men vad tror ni jag gör? Jo, först glömmer jag dom, och nu vet jag inte ens vart dom är? Bra jag är på att hålla koll på saker, nat. Har den säkert i nån väska som jag brukar ha. Nej, nu ska jag se på tv. PUSS :)

eller?    

Det börjar närma sig 5 oktober, eller det är ju inte nu, men snart :) Vilken frisyr? Kan inte bestämma mig ;\

♥ Godnatt alla..!

Nu börjar jag verkligen bli trött. Så ska ringa martin och sen ska jag sova, en ny dag imorgon men går bara till 13.45 som tur är. Hade fan hellre jobbat och fått betalt för att kliva upp så här tidigt. GODNATT

♥ 090923

Tror verkligen inte att någon kan ha tråkigare än mig just nu! Fyfan, har ingenting att göra, ser wipeout som jag gjort hela veckan, inte så kul. Börjar bli less på det för nu är det så oseriöst känns det som eftersom det är inte svenskar. Men USA får väl skylla sig själv när dom förnedrar sig i svensk tv? Hah idioter.

Har så grymt jääävla tråkigt, får inte tag på martin heller, han meckar väl med möörcan en hel del. Skola imorgon också, torsdag imorgon också, fan så fort alla dagar går nu? Vad är felet? På korpen gick ju dagarna som tuusens sniglar! Och nu är det redan torsdag om bara 4 timmar? Wtf?..

Ska iaf se klart wipeout nu, sen får vi ju se om martin blir klar med sin mööörca så kanske han kan komma och sova med mig för jag vill inte sova själv :( Till helgen är det tydligen luleå cruising som det har varit 3 ggr tidigare? Aja, hänger inte alls med..? Måste börja fara ut lite mer och inte bara vara hemma. VILL HA KÖRKORT. Fan, varför kom du 86, oskar? Varför kunde inte jag fått vara född då? Åh, så jävla fusk. Och när jag blir 18 så kommer massa idioter få gå på krogen samtidigt som mig, och då menar jag inte mina vänner, och ni vet vilka ni är. Jag menar dom jag aldrig någonsin kommer att prata med igen som förtjänar 0 i mina ögon. ÅH VARFÖR?! Fan så less jag blir..



Nej, nog med att tjaaata. Martin skrev nyss att han skulle höra av sig när han är klar, vilket som kan ta ett tag, usch va tråkigt. Vad ska jag göra? Se tv? Wow, det gör man ju inte varenda kväll.. Sitta vid datorn gör jag ju nu? Hur kul som helst ju, nat. Det här blev ett dåligt och onödigt inlägg, men visst, läs ni.

Och som jag sa, jag längtar tills jag är 18:
fördel: Krogen, göra vad jag vill utan föräldrars tillstånd och körkort.

nackdel: Idioter som kommer kunna vara på krogen samtidigt som mig, MEN jag fyller år tidigt så hinner ju festa några månader innan vissa fyller 18, YES! + tar kortet innan dom också :) hah f.u.

♥ 090923

Igår ringde jag martin angående min plattång och sminket. Men så hämtar han upp mig och ja, så sov jag iaf där. Vaknade imorse och gjorde mig klar inför skolan! Var ju skolfoto idag, fick ju aldrig se fotona men jag tror dom blev bra, jag var inte sur, jätteglad eller överdriven, utan jag log perfekt och så :) Great (y)

Efter skolan gick jag hem, var säkert hemma på 10 min, snabbt gick de! Sen nu har mamma kommit och hon ska sova borta så har lägenheten för mig själv :) Yes. Snart ska jag börja göra lite mat och så får vi se om min karl ska komma hit :) Nu ska jag äta lite mat och sen tvätta bort sminket, hatar att ha smink när jag inte ska "visa" mig för någon, ni vet, skola osv. Hemma spelar det ingen roll om man ser ut som en uteliggare eller om man bara är grymt äcklig.

Sitter just nu och funderar om man orkar ha typ "finskor" på skolan? Alltså ett par som har 3-4cm klack. Fårse eftersom det låter som fan när man går på stengolv och alla lär ju kolla, nåja, fårse :)



NU -> MAT

♥ Over and out

Ändrade iaf headern, nu ska jag försöka få tag på martin för har min plattång och sminket hos honom. PUSS

♥ 090922

I love you m, åh jag kan inte ens skriva med ord för att kunna bevisa hur mycket du betyder för mig. Du är mitt hjärta och det kommer du alltid vara - And you know it.

♥ 090922

God nästan eftermiddag

Sitter just nu och gör ingenting, väntar på att mamma ska ta och göra lite mat för jag börjar bli hungrig nu! Ser på Hell's Kitchen och sen ikväll får jag se vad jag ska göra, kanske välja kläder tills imorgon? För det är skolfoto och JA, vad ska man ha på sig? Jeans och en tröja eller klä sig lite snyggare kanske? Äsch, vi får helt enkelt se.

Nu ska jag se klart Hell's och sen blir det mat. Kanske skriver senare om jag har något mer att skriva vill säga. Och, JAG ÄLSKAR MIN NYA MOBIL ; ) It's my baby :)




Och, jag funderar på att fixa mig en ny design, börjar bli less på den här men då vill jag ta mig tid att fixa till den perfekt . men det blir senare isf, har tillbaks min gamla tills vidare, får se, kanske inte ens byter! Nu -> Hell's.

♥ Roast på Berns

Jag var bara tvungen! Nu ska jag ta kontakt med martin och fråga om min väska.. VILL SOVA NU! Sovmorgon till 10.15 imorgon btw! LYCKA.


Sover antingen hos m eller hemma. Vi ser ju imorgon, yeah. PUSS

+ att nu ska jag se det nya "parlamentet" - Roast på Berns. HUR ROLIGT SOM HELST JU =)

♥ Ser upp till en polack

- när hon själv är en..
Anna Anka
"Svenska hollywood fruar"

Okej, Kissie sa att hon "ser upp till" Anna Anka, och det går rykten om att Kissie är från Polen, HM, Undrar egentligen VARFÖR hon ser upp till Anna?


Klicka på länken

♥ Lady (man) gaga?

Jag säger bara, omg ..

Ladygaga, en man?

♥ Oh, happy ddaaaays.

Åh, jag måste seriöst fara till luleå och handla kläder, det behövs! Har hur mycket skor som helst, men ska ändå beställa ett eller två par. Känns som att jag behöver merrrrrrr saker! Min lista på saker tar aldrig slut! Måste bara ha mer och mer och meeeeerrr! Aja, sjukt. Inte konstigt att martin blir less? har tusens kläder och skor men ändå är jag så petig så jag måste ha mer? åh vad enkelt att vara kille..

Och så är det ju det ena med det tredje, skolfoto på onsdag, sug qk också. Vad ska jag ha på mig? Frisyr? Åh vilket jävla gorm, om jag har en dålig dag så kommer jag väl med mjukiskläder och en toffs på skallen.. Hade ju vart nått. Oliver har ingenting att göra så ska busa upp honom nu innan mamma kommer hem, fårse om jag orkar fara till martin och sova, Har ju iof min väska där med allt smink, min plattång och massa.. Är väl säkert lika bra va? Gud vad jag gormar! Äsch, nu skiter jag i den här dumburken och förflyttar mig till sängen ett tag, kyss

♥ SÅKLART AMME!!!

KOLLA HENNES INLÄGG, NI MÅSTE SE!

AMME

♥ NEJ

Sluta, seriöst, jag vill inte veta av dig när du håller på såhär. Du har själv valt sida och du får stå för det. Varför försöker du flytta nära mig? Varför?! JAG VILL INTE HA NÅGONTING MED DIG ATT GÖRA, DU VET SJÄLV VAD DU GJORT, STÅ FÖR DET SOM EN MAN!

FÖR DU ÄR VÄL EN MAN? JAG KAN INTE TRO DET EFTERSOM DU LÅTER NÅGON ANNAN BESTÄMMA ÖVER DITT LIV. JAG VET ATT DU VILL UMGÅS MED MIG OCH OSKAR, MEN NU FÅR DU VÄL FAN GE DIG? så sjukt less, kunde du inte flytta till Schweiz? Eller andra sidan stan? VARFÖR JUST SVEA? JUST BREVID MIG?

♥ Kissebebis :)

Sprang iaf över till martin vid 10 tiden kanske? Med tandkräm i duttar i ansiktet osv (bra mot finnar, jag sover med det så sköljer jag av ansiktet med ljummet vatten på morgonen..) Aja, så när jag går där, så kommer det nå idioter och min mobil börjar spela as hög musik och dom börjar såklart glo som nå ja, gud vet vad. Så kom jag mig iaf till martin och när jag gick över gatan så tänkte jag: "VAFAN NEJ! HAR JAG INTE PACKAT NER NÅN BH?!" för jag tog av mig den när jag satte på mig linnet innan jag gick. Men som tur var så var det en i min väska, tur!

Sen när jag kommer dit så har jag såklart glömt mitt läx-papper, ofc.. Ja, så det var bara att fara tidigare så jag kunde springa upp och hämta pappret. :) Hann ju till skolan! Sen efter skolan så smsade jag annie och frågade om hon hade slutat, jo kl 3, en kvart kvar. Så jag väntade på henne och sen gick jag ut. Cyklade hem oss till henne och kollade in hennes nya kissebebis :) Så sööt! Somnade på nått jäkla konstigt sätt? Liggandes på annie, men huvet ner i sängen? Aja, kanske var skönt?.. Åt iaf mat där sen vid halv 6-6 kom martin och jag for hem med honom..

Nu gör jag ingenting, är ensam hemma och doing nothing! Mamma ringde när jag var hos annie och sa att oliver (min katt) hade suttit på balkong räcket och sen hade hon hört nått som pep as högt, så hade hon sprungit in i vardagsrummet och då såg hon oliver med en fågel i munnen och oliver blev ju så rädd för att mamma kom mot honom så han släppte fågeln och den for ut genom balkongdörren och där står oliver, helt ledsen för att han inte kunde få dendär fågeln, nå sötis. Åh jag får alltid as konstiga djur? vad är det här? Först min hund madicken som låter som en gris och sen en katt som fångar fåglar men inte dödar dom? särigt..

Har iaf såklart tagit kort på annies kissebebis:) SÅ SÖT


När bild:
Den sover seriöst, jag petade på henne och hon rörde sig inte.






Kissebebisen sov :)

♥ Tidig kväll

Nu har jag suttit bänkad framför datorn sen jag kom hem, måste lägga mig ner och tare lugnt. Somnade jag så tänker jag fortsätta sova. Gud så skönt att kunna sova mer än 8 timmar. PUSS

har ju skola imorgon, får väl se om jag orkar /hinner skriva nått innan. Nåjo ;> godnatt

♥ Överstbyn

Hej:) Har kommit tillbaka till stan nu, har varit jätte kul och inge stress alls där ute :)
Tänkte berätta lite i bilder och ord vad vi gjort.

Fredag: När vi närmade oss gunnars så svängde vi in där mariana hade garuköket. Tog oss en burgare och sen for vi vidare till huset. Gjorde mest ingenting och det var skönt :) Var till martins farmor och farfar på besök ett tag med :)

Lördag:
Vaknade tidigt för att martin klev upp och då gick jag upp kanske 10 min efter honom för jag kunde inte somna om, käkade frukost och såg på tv. Fördrev tiden med att gör ingenting, se tv, spela spel på kvällen, titta på bilar osv, ni vet, guy things. Ja, sen på kvällen så spelade vi kort, chicago, jag martin och mariana :) Såg på film till 12 och sen var jag så trött så jag gick och la mig..

Söndag: Vaknade av att martin hostade typ hela tiden, men när han klev upp vid halv 9 så somnade jag om, sov till halv 11 kanske? Så klev upp, käkade frukost sen såg vi bara på tv. Jag duschade en sväng, kände att det behövdes. Så sen vid halv 4-4 så for vi till gatuköket och åt middag där :) Sen begav vi oss mot stan. Så har inte gjort så mycket under tiden jag har varit hemma. Är grymt törstig så nu blir det ett isvatten glas och så ska ni få nå bilder här!


Martin var bänkad på första parkett när det var hockey, han hittade Viasat hockey, där dom visar hockey hela tiden.


Kikade lite när martin och micke fixade älgköttet, såg inte mys ut...




Männen kollar in martins merca. Rikard i vitt, isak i mitten och martin i varseljacka




Det var lite av bilderna, dom andra är lite mer privata , heh : )

♥ <3

du alltid får mig att skratta trots att jag vill låtsas att jag är sur
du är det bästa som någonsin har hänt mig, martin

♥ Hur många lämnar boden?

Godmorgon/förmiddag :)

Har precis ätit frukost, satt bra i kistan! Sov ju hos martin inatt, åh det är så härligt att värma sig mot hans kropp när jag fryser på kvällarna :) Iaf, vaknade kring halv 12, gick upp, slog på tvn och gjorde ingenting.. Gick hem innan 1, så nu kommer snart mamma med joel. Ska vara med honom tills kring halv 5-5. Då slutar mamma och då blir det gómat :) Får se om vi drar till överstbyn ikväll eller nått, hoppas vi far dit :) orkar inte tillbringa en till helg här i äckelboden. Undrar egentligen hur många som ska dra härifrån när man går ut gymnasiet? Jag ska det iaf, om jag inte är tillsammans med martin när jag går ut 3an så är det ingenting som håller mig kvar här. Men är jag tillsammans med han kan man ju diskutera att flytta någonstans bara några år, för ska ju plugga vidare i Umeå. Så vem vet, han kanske får ett as bra jobb där medans jag pluggar? vem vet..

Nej, nu ska jag gå ut med hunden och sen ta det lugnt, duscha och se tv. PUSS

Doing nothing

Nu har jag as tråkigt, så ska lägga mig i sängen och göra ingenting, puss

Lillhjärtat :)


Kvälls mys



Eh, kanske inte världens bästa snacks, men det funkar. Har fått en blåsa längst in på tungan, på sidan. Gör ont som attans! Men iaf, mitt älskade isvatten såklart. Och saltapinnar mamma lämnade innan hon drog på party;p

Mitt nya rum

Just det, skrev ju i min gamla blogg, ellenstinam.blogg.se att jag skulle visa er hur mina nya tapeter blev, har inte satt upp några hyllor eller tavlor än, men det kommer senare, har inte haft tid.



för er som inte ser att det är ränder så kommer en närbild här.
dom "vita" tapeterna brevid är inte vita, dom är typ ljus beiga.



Ni ser på ett ungefär hur ränderna går va? dom är guld, silver, ljusbruna och "bakrunden" på tapeten är mörkbrun.

Mittbena eller snelugg?

Ska klippa/slinga på några veckor, har tänkt att jag ska ha någon av dom här frisyrerna. Men vet inte vilken av dom. Kan inte bestämma mig! :s




Let it rock

Kom hem från skolan för ett tag sen, hade turism på morgonen, var as kul! Sen bild, gick dit men bild läraren visste inte om jag skulle va där eller inte för hon förde inga sena ankomster, frånvaro/närvaro.. so whatever.. Gick och satte mig i entrén och tog det lugnt i 20 min, sen öppnade maten, gick och åt. Sen 12.20 hade jag handels i en datasal. Så gjorde klart allting så fick gå 30 min före :) Gick hem och sen nu sitter jag här. Ikväll ska jag vara barnvakt åt min lillebror. Mamma ska på nån middag så det blir att värma upp mat.

imorgon är jag ledig :) Det är ju "boden i rörelse" skitsamma, orkar inte gå dit, kommer säkert blåsa och vara ett helvete ändå så jag skippar det. Sen får vi helt enkelt se vad som händer till helgen, martin lovade att vi skulle fara till hans mamma men isak sa idag att dom skulle bort? jaha! :( När martin kan dit så går det inte för dom, stjärt också!

Nåja, nu ska jag ta det lugnt, lars och joel kommer väl snart, sen mamma vid halv 5-5. Har inte mycket mer att skriva så, vi hörs å ses när vi ses. PUSS


vet ni, jag har börjat älska isvatten, det är ju så gott! Fast egentligen har det ju ingen smak direkt, men det är så gott, törstsläckande också!

jag menar, hur gott ser inte det här ut? Visst blir ni törstiga? ;)




bilder lånad från google.se



Take me on, I belong

Snackade nyss med martin, han har "meckat" klart nu och är snart påväg hit. Far och sover iaf hos honom, nu ska jag se finalen av wipeout U.S och sen iväg. PUSS

AHAHAHAHAAH

 

HAHAHAH FYFAN!;D Jag, emma, erika, annie och amme!


Hold on

Alla snackar om dig, kan nästan förstå varför..


Hej! Just nu så har jag packat ner det jag ska ha med mig till martin, tagit med mig hårtork, plattång och mitt schampo! :) L'ANZA är bäst ;) 60% mer volym dirr. Perfekt för volymlöst hår. Ja, nu ska jag iaf slå på tvn, hoppas jag hittar något bra!

Och ja, natten spenderar jag hos martin, han har ingen data så kan inte uppdatera. Men vi hörs och syns. PUSS

My best friend

Min bästis har skaffat sig blogg.se! :)
annie :)


pppppatetiskt!

Hej på er :) Idag har jag såklart varit i skolan, det går ju så fort nu! Alla dagar bara rinner iväg och snart kommer ju snön! :) Aja, ska snart iaf äta, perfekt nu ju när man går sent och mamma kommer hem före så är maten nästan klar när man kommer hem! Sen efter det ska jag bara slappa, skulle nog vara med martin senare? Tror jag sover hos honom och sen ska jag ta med en bag med kläder så jag kan duscha hos honom. För orkar inte duscha nu, blir iaf bara att ta de lugnt ikväll, säkert nån bra film som är ikv också.

Nej, nu börjar det lukta mat, PUSS!




Hemskt.. ÄCKLIGT

Godmorgon:)

Nu har vi vaknat till liv. Vaknade mitt i natten av att ett dolt nr ringde. Hur mycket till liv har personer som ringer med dolt nr kl halv 2 på en onsdagnatt? Seriöst, haha!

Nåja, nu sitter vi och gör oss klar, eller annie plattar håret, jag ska bara smörja in mitt ansikte med nå dagkräm och sen efter 8 börjar vi cykla till skolan :)  Det var allt från mig. PUSS

Nu ska hon få veta vad det är jag vill

Har suttit nu vid datorn och gjort mest ingenting.
Om 25 min ska jag börja gå till annie :) Jag har cyklat till Dollar och köpt en stor godisburk för 30:- och en choklad! De ska vi käka när vi ska se idol kl 8 ikv :) Annars nå mer vet jag inte? Blir skola iaf imorgon, sover hos annie för båda börjar 8.20 :) nu ska jag gå och sätta upp håret, springa på toaletten och sen fixa klart allting jag ska ha med mig till henne, så hörs vi och ses vi:) PUSS

Drömmar av guld

Ser på hell's kitchen nu =) Har ätit precis och gjort lite på annies design, hon har ju äntligen förflyttat sig till blogg.se! Allt annat än det suger :) Ska iaf fara till annie senare ikv, hoppas jag ;-p och så får jag se hur håret hennes blir också. :) Åh JAG VILL HA PENGAR NU! Känner mig jävligt fattig, vet inte varför, men det känns bara så! Ska gå in och kolla hur mycket pengar jag har på kontot, måste verkligen ha pengar, känner mig jätte fattig :(


Nu blir det tv och sen när annie kommer hem blir det att dra till henne :) PUSS

Lose control

Sitter hemma nu med en nektarin och tar det lugnt:) Skolan var som vanligt. Känns inte ens som att man går där, konstigt.. ;\ Aja, nu ska jag väl ta och se på nå tv och invänta maten, mmh! Kycklingspätt med ananas :) Hur gott som helst! Ska njuta av varenda tugga :)

Måste göra ett arbete sen.. ;\ Åh orkar verkligen inte! PUSS


Im with you

Martin Ekhammare, I Love You.

Måsten...

Nu har jag gjort klart allting, jag är så glad att jag har städat lite i mitt rum också! Nu har jag smsat martin och sagt att jag ska gå och lägga mig snart, eller typ nu. Så får se när han kollar sin mobil igen. Han skulle ju höra av sig men jag hann före :) Börjar faktiskt bli riktigt trött.. ;\ har ju sovmorgon imorgon till kvart över 10. Så tror jag kliver upp vid 9 och går hemifrån vid 9.55? blir bra :)

Jag har svårt att "komma in" på lektionerna nu, när det är en ny skola, nya lärare osv. Håller inte alls koll på vilka läxor som ska vart och ja, allt är fan förvirrande! Borde köpa en almanacka för att hålla koll på allting, eller typ nån liten bok där jag skriver upp vad som ska vara inlämnat vilket datum osv. Måste verkligen skärpa mig nu.. Måste börja hålla koll på allting osv. Men men, nu ska jag ta och se Scream Queens, typ den som vinner får en roll i Saw 6.

Heh, kan berätta något som inte alls är så intressant, men måste bara få fram det. Jag fick en finne imorse och den "utvecklades" under dagen på skolan, sen när jag kom hem, direkt alltså, så satte jag en klick tandkräm på den, och nu, *VIPS* så är den borta? Är det inte så coolt? Att tandkräm kan hjälpa till så mycket? Att den inte bara hjälper tänderna utan finnar också? Är det inte fantastiskt?:D Jag är iaf hur glad som helst över att den är borta! :) Nu ska jag se på tv. PUSS

67 DAGAR KVAR!

 

LOVE IT


You and I

Åh vad jag älskar att höra din röst. Jag älskar att vakna upp mitt i natten och hitta dig liggandes brevid mig, du är så underbart snygg där du ligger och blundar. Åh vad jag älskar dig! Jag är så jävla kär i dig, det är ju sjukt! Du är min och ingen annans, bara min! Jag älskar ditt leende, ditt vackra leende, när jag tittar på dig kan jag inte låta bli att le, du är så jäkla vacker, hela du. Snart är det 2 år älskling, 2 underbara år och mer ska det bli. Jag älskar dig, Martin Ekhammare.

Hemmaaa :)

Nu är jag hemma igen :) Efter skolan var klar så satt jag i entrén tills kl var 10 i 4. Sen gick jag in till stan och mötte annie vid coop. Så klippte hon sig (DET BLEV AS SNYGGT) och jag fick min mobil av martin och sen cyklade jag hem oss till henne och så gick jag hem. Imorgon blir det troligast att sova hos henne :) När hon färgat/slingat håret klart osv :) För vi båda börjar ju 8.20 så!

Nu har jag fört över all musik och bilder osv som jag behöver till min mobil. Fast ska ta ett "extra" varv och kolla om jag ska föra över mer :) Sen blir det nog att ringa martin och kolla vad han har för sig :) Men men.. PUSS



Har beställt klipp/slingtid också idag :) När jag ändå var på g där så.. Snart blir det blont igeeen..!

På skolan

Sitter just nu på skolan och gör ingenting. Slutar 5 i 4. Ska efter skolan med annie och hon ska klippa sig=) Så jag blir den första som ser henne, haha suck on that. Nu börjar vi igen. Hörs och ses. PUSS

Myskväll

Annie har äntligen kommit hem från grekland :) Så blir att vara med henne imorgon efter att martin hämtat ut min mobil och kommit med den till mig eller så är jag med henne på tisdag! :)

Har varit och hyrt 2 filmer med martin också ikväll. Accepted som gick på tv för nån vecka sen och nån annan, visste inte vad vi mer skulle se så tog ett "impuls-hyrning"? Jaja, men nu ska vi iaf se klart filmerna och sen blir det att sova. Börjar inte förens halv 11 imorgon så har sovis :)



Trög blondin?

Seriöst, skaffa en egen kille och sluta dräggla på min. Sluta skriva till honom och sluta följa efter honom, om han hade vela ha dig hade han väl varit tillsammans med dig och inte mig? Har sagt åt dig förut men du verkar ju fatta jävligt trögt så jag får väl säga till dig igen för du verkar inte vara så smart.


Fuck så less jag blir på idioter som inte kan skaffa sig en egen kille och följer efter min när han är ute på krogen.



Vilken av dom??

Somnade kring 12 igår. Sen vid halv 4 kanske? Kom martin och gormade på.. somnade tillslut vid 5 kanske? Sen vid halv 9 plingar det på dörren, välkommen hem mamma och godnatt! Sen kunde jag inte somna om, så gick upp och snackade med henne osv. Efter det gick jag tillbaks till sängen och la mig och somnade om. Fick en billabong tröja av henne, en louis vuitton mellan bag med axelrem och en stor parfym av Black Xs ;) Så jävla gott den luktar! Sen fick martin en tröja av mamma också :) Han har inte testat den än men när han kommer hit igen så ska han testa den :)

Har varit och handlat mjölk, pålägg och mackor nyss, var tvungen att få i mig någonting innan jag dör. Så nu har jag precis ätit och har meddelat martin att vi ska beställa min mobil från elgiganten när han kommer :) So happy!

Men, nu har jag hittat mig en annan;s vilken av dom ska jag ta?





eller den som jag har vilja ha as länge?



Nu ska jag dammsuga snabbt. Kattussarna flyger ju överallt. Tror jag har andats in 40 kilo katthår när jag hämtade cissi under sängen..

Inte något spännande här inte.

Sitter just nu och ser på csi miami. Ska snart ta en andra promenad med tindra :) Fast hon måste äta innan så hon får göra nr 2 också. Hon är en såndär hund som äter när hon känner för det, inte som min hund, hon glufsar i sig allting hon ser. Eller typ som är ätbart iaf.

Nej, nu blir det tv och sen ut med tindra. Annars händer det nog inte något mer spännande ikväll antar jag :)

Bring it on

Sitter just nu och ser på det. Har dammsugit klart nu och funderar på vad jag ska äta.. Vill ha maxmat =(

Fårse vad som händer ikväll.. Ska vara hundvakt så blir väl bara att va hemma I guess.. Nåja, nu ska jag se på filmen och sen ja, vi får helt enkelt se..

I samma ögonblick som jag hörde hans röst klarnade allt

Vaknade av att någonting gick sönder, det var jag säker på. Sprang upp ur sängen och gick in till mitt rum, hade dörren öppen så jag hörde vart det kom ifrån, där sitter cissi, med krossat glas runt omkring sig och tittar på mig, sen springer hon iväg, hon lämnar efter sig mitt fotoalbum av glas som jag fick av min farmor i julklapp - i tusen bitar på golvet. Där ligger 4 bilder av mig när jag var liten och man såg hur glaset var i tusen bitar ovanpå. Jag har nu bestämt mig att så länge det finns en katt som fortfarande inte har lärt sig att man INTE får klättra överallt så ska jag inte ha någonting omtåligt framme. Oliver har inte hevt ner någonting eftersom han är så lugn. Aja, glaset tog jag upp nyss med en dammsugare, har den fortfarande framme för ska dammsuga hela lägenheten sen när martin vaknar.

Vet ju inte om hon har glas i sig, Cissi alltså, det ser vi väl säkert om hon börjar blöda eller typ halta. Men brukar hon ha ont så låter hon, hon gnäller då. Men hon har inte gjort det så hon blev säkert rädd när det hände så hon sprang iväg och sen gick hon säkert tillbaka för att "kolla" vad det var. Mina 3 apor som sitter ihop och gör olika miner som jag köpte i thailand är mitt i tu också. Förbannat!

Nu ska jag ta och kolla till martin och fråga om han vill ha nå frukost. Jag ska iaf äta nu, är vrålhungrig! :) Och så förbannat less på att allting ska gå sönder. Måste ju fan snart köpa ett nytt rum.

Pink - Bad influence

Sitter just nu å ser på film :) Pirates of the caribbean - Vid världens ände. Tänk om det fanns en ände på världen? Som i filmen, gud så coolt det hade varit! :-) Nåja, gjorde mat till mig iaf, sen kom martin vid 7 tiden. Vi åt, eller mest han, jag har typ inge matlust, vet inte vad det är. Mår inte dåligt, är inte sjuk, men det inte vad det är..

Ska iaf se klart hela filmen hur som helst :) Efter det får vi se vad som händer, eftersom filmen är typ 3 timmar och 25 minuter för den är inte klar förens 25 i 1;s? Så då kommer jag ha å göra iaf :) Har en marabou iaf, men nu börjar filmen om. Ska se nu, så det här blir mitt sista inlägg idag, skriver imorgon igen :) Hörs och ses, PUSS









110909

Såja, har suttit och kämpat ett tag för att ändra färger osv. Men det här får fan i mig bli bra! Orkar inte sitta i timmar och bara klicka och ändra hela tiden, börjar typ få kramp i fingrarna också;-p Sitter iaf nu å kollar på top model 4. Dom kampar, kul ;)

Heh, ska snart ringa till min man och kolla om han lever. Nämen ska fråga om han ska ha nå mat. Gav katterna mat nyss och nu far dom runt å tjuter som nå idioter. Är väl matdags igen I guess. Nu ska jag se klart top model och sen får vi se :) Blir iaf mys ikväll ;D

Lugn kväll

Kom hem för ett tag sen. Gick förbi coop och handlade lite gotta. Sen när jag kom hem så såg jag berget av disk så tänkte att jag gör bort det annars kommer jag ha kvar det på hjärnan och bara inte ta bort det förens jag ska nånstans och då måste jag stressa. Efter maten ska jag ta med soporna ut och sen får vi se om jag ska hyra nån film eller om det är någon rolig ikväll. Hoppas iaf de:)

Annars då? ja, jag får inte veta förens imorgon om jag ska sälja min mobil så det blir isf på måndag jag hämtar ut min mobil. Undrar när elgiganten öppnar då, för kan ju fara på morgonen till luleå för jag har sovmorgon. Alltså att jag åker med martin dit, han lämnar av mig sen tar jag bussen hem? Fast då måste jag gå till en busshållsplats. Men vi får ju se. Annars får han ta med den hem från jobbet som vi sa.

Åh, jag måste dammsuga, men jag hatar mammas dammsugare. Tror jag bara ska ta nå papper och ta upp det värsta, ni vet, katt hår, såna där tussar som flyger runt, typ nå jord för cissi har hevt ut det från en kruka osv. Och så måste jag heva igång en diskmaskin också, igen. Nu ska jag iaf ta det lugnt och se på tv tills middagstid. Får se om jag ska gå och ta ut en fläskfilé nu så den hinner tina, eller vad säger ni? Visst vore det gott med stekt fläskfilé, hasselbackspotatis och sås?:) MUMS det kurrar i magen när jag tänker på det. Så blir det. Vet inte om jag ska vara så snäll att martin ska få äta med mig. Men vi ser ju. Är han inte här när maten är klar så får han väl skylla sig själv ;) PUSS


Åh jag skulle verkligen dö, fyfan vad skabbig!

Schoolan

sitter just nu i datasal 1 och har lektion, fast som vanligt är alla inne på fb. haha :) Slutar kvart i 2, sen får jag säkert veta om jag ska sälja min mobil eller inte. Vill ha en annan sooo bad, för köper inte min "köpare" min mobil så sätter jag ut den på blocket. Där är säkert någon intresserad :) Så kommer förr eller senare få my preciouss(stava?)

Nu ska vi börja, så vi hörs när jag kommer hem =) PUSS

Fredag :)

Nu är det äntligen fredag :) Sitter här och äter lite jordgubbskräm, har slut mjölk så det blir lite torrt. Men men, what to do? Idag vet jag inte hur länge jag går, men jag får iaf skjuts av martin till skolan :) Sen får vi hoppas att det blir bra väder så jag kan gå hem sen!

Nu ska jag bara äta upp min kräm och sen ska jag borsta tänderna. Martin skulle kliva upp nu också, ska kolla med honom :)PUSS

Ont i halsen

IGEN!!!!! Helvete vad arg jag blir, jag har nyss ätit nudlar och det känns lite bättre men det gör som inte ont ändå, det svider och typ bränner ist. Och det är inte skönt, så sitter och dricker isvatten så att det ska kylas ner osv.

Martin är också här :) Han gjorde sin egna mat och har nyss ätit ;b Nu ska vi bara se på tv och sen blir det nog sova för min del. Får se också om jag drar till skolan imorgon också, för mår jag ännu sämre än vad jag gör nu så blir det inge skola för min del. PUSS

Min dröm blir

Kanske sann på lördag!
Ringde nyss och frågade på Elgiganten om jag beställer en mobil så kan martin hämta den efter jobbet i luleå! och dom sa att det gick :) Så om jag säljer min touch imorgon så beställer jag mobilen direkt! :) så får martin hämta den på lördag! :)

Åh vad jag blev glad ;D Han som jag pratade med trodde typ att jag var helt dum i huvet? När jag frågade det han ba: MEN JA typ, för jag frågade typ 5 ggr ba: nae går det?, seriöst gör det? Han blev säkert less.. ;) Hah..! Nu är jag happy som fan!



Snart kommer du älskling :) Vänta bara 2 dagar till så får vi vara tillsammans!

100909

Skolan bara idag, hade 3 lektioner och dom gick ganska fort. Eller jag gick bara på turismen på morgonen och sen hoppade jag över bilden och sen gick jag på datan. Ganska chill dag. Imorgon vet jag inte vad vi har. Måste banne mig lära mig mitt schema nu! Börjar nästan bli dags, eller hur?

Annars idag ska jag bara ta det lugnt, längtar tills imorgon!

Då händer:
- Jag säljer kanske min mobil
- På lördag hämtar jag mobilen isf. Eller martin gör det. Ska ringa och kolla med elgiganten om man kan be någon annan hämta mobilen om man beställer på internet, det borde det ju göra? eller hur?
- På lördag far jag och martin till överstbyn och är där till söndag :)
Så ska isf städa hela dagen på lördag och sen far jag till överstbyn så får oliver vara ensam några timmar bara. Ger han mat innan jag far och fyller på matskålen med torrfoder. :) Sen kommer mamma hem på söndag morgon as tidigt. Och hon har köpt 2 tröjor och 1 väska till mig :) Tack mamma! Nåja, har inte nå annat å skriva. Ska fixa designen lite här i bloggen och sen blir det att se tv osv. Ska bestämma mig vad jag ska äta till middag med. Måste verkligen köpa mig ett par nya jeans sen när jag får studiebidraget också! Det behövs verkligen i min garderob ska jag säga! :)

Nu är iaf allting normalt igen, ska aldrig mer byta blogg! Alltså till devote, blogspot eller annat gorm! Nej, tv nu och sen mat nån gång senare ; ) PUSS

Skoja bara!

Nu är jag tillbaka hit för devote.se sög.
SKriver senare.

Hejdå blogg.se, HEJ devote.se

Nu blir det ändring hära. Kommer blogga på devote.se -> ellenstina tills vidare. Trivs jag inte där så kommer jag givetvis tillbaka till blogg.se! Men ni som läser min blogg, följ med mig till devote.se :)

Take me away, a secret place.

Åh vad jag är less på skolan, när jag slutade skolan så kom martin och hämtade mig. For till kvantum och handlade mjölk, bröd, korv osv. Hade typ allt slut så det blev påfyllning för 89kr! Fyfan vad mat ska kosta. Nästa gång får mamma lämna mer pengar, längtar till den 20onde. PENGAR!

Aja, somnade iaf i min fotölj, heh, låg typ på sidan och snarkade (enligt martin) men han kan ju typ överdriva åde. Aja, längtar iaf till fredag, OHJA. Får se om min köpare ska köpa min mobil och sen bär det av till luleå till elgiganten och köpa en ny mobil. Shit jag kommer typ döö när jag får den! Fast jag kanske hittar nån annan rolig mobil och kanske inte ens köper den jag vill ha nu?

Fårse när martin slutar iaf på lördag, ifall hon ens ska köpa min mobil. Så blir det säkert maxmat till middag för att fira min nya mobil isf :) Ni anar inte hur mycket jag längtar tills då! Iaf så for martin nyss, jag letar fortf. efter min försvunna katt, hur kan en katt bara försvinna i en 4a? Han springer typ å gömmer sig till nya ställen när jag letar efter honom, och sen om jag hittar honom "låtsas" han sova men jag vet att han har hört att jag har ropat på honom. Nåja, snart ska jag göra mat och ge katterna mat, ÅH vad jobbigt att diska sen! Diskade ju ALLTING igår och nu måste jag göra mat igeeeen! Tror jag ska anlita en städerska, hon får ta 10kr per timme, nån som är intresserad??:) Neejdå, jag ska nog klara mig i 4 dagar till ska ni se.. Mamma har köpt en Louis Vuitton väska med, men undrar om man ska våga använda den på skolan? Alla kommer titta på mig och tänka: "orka ha en sån, den är antagligen fejk" blablaablaa, ja antagligen? Vem fan slänger 5000kr på en riktig när folk ändå kommer att snacka? Jag kanske tycker att det är fint med en sån väska och so what om den bara kostade 200-300 kr? Kanske inte ens det? Jag orkar verkligen inte bry mig i att folk snackar nått mer, så jag kommer säkert ha den på skolan nån gång, men vi får väl se om jag orkar. Har ju som nästan alla mina saker på skolan i skåpet vid det här laget så tror inte att jag behöver nån väska, men vi får väl se. Nu ska jag iaf se på tv och sen göra mat, fårse om martin kommer och äter också. Annars får han värma upp och diska allting:) Snäll jag är? heh! PUSS

Schoool

Jaani, har inte skrivit på länge känner jag.

Igår så var det bara skola, var med martin osv. Sen sov vi och klev upp till skolan. Han skjutsade mig till skolan och sen har jag bara varit där, gick hem idag och jag fick med mig ida :) Så har vi lagat mat, eller jag har lagat mat åt oss. Fläskfilé, stekt potatis och sås =) Efter det gjorde jag nå choklad mousse. Efter det så har vi bara chillat, träffade martin en sväng också.

Kommer säkert inte skriva hela tiden nu eftersom jag har skolarbete och så, måste ju hinna med allting och datan kommer inte först. Skolan först ju! Aja, nu ska vi se klart Sweet home alabama och efter det så ska vi nog sova. Upp halv 7 imorgon för ska duscha osv. Veckan har iaf gått fort hittills iaf tycker jag! =) Nu film - sen sova! Hörs när vi hörs. PUSS


Mindre än 2 månader kvar baby ♥ 071101 - martin ekhammare

Vad tror ni han gör??

Heey =D

Sitter just nu och ser på topmodel. Har varit i skolan idag, blev långtråkigt efter datan så jag och isak slappade och sen fick jag ett sms från martin om att han var påväg hem, så skulle han hämta mig men jag åkte med isak och mariana ist =) Dom skulle ju ändå till martin direkt så. Jag och martin for och lämnade en sak till lars på stadshuset efter att jag, martin, mariana och isak hade snackat ett tag :) Sen efter det skjutsade han hem mig och jag har nyss fixat i katternas låda, diskat och nu sitter jag här!

Och jag blev sur som fan på martin igår. Jag visade min mammas nya mobil (jag vill ha en sån, ska köpa en) så visar jag den för martin och vad tror ni han gör? Jo han klickar in sig på elgiganten och KÖPER EN EXAKT SÅN! Vet ni hur sur jag blev? För jag har tjatat om den as länge och sen går han bara in och köper den? GAH! Nåja, jag ska ju spela på den och hålla på med den hela tiden iaf :) Usch så glad jag kommer bli när jag har den i min ägo!


Nu ska jag ta och se på tv osv. Sen vid 7 tiden skulle jag och martin fara till max å käka :) Gottt!

Jag saknar dig anniee : ( ♥
Martin ekhammare, hjärtat, bara 2 månader kvar!!

Kärleken checkar in

Sitter just nu och ser på film med baby =) Ska väl se klart filmen och sen blir det att sova för imorgon är det en ny dag! :) Har inte gjort så mycket idag, efter att vi ätit så har vi bara sett på tv och varit en sväng till godis arenan och sen tillbaks.

Nu ska vi iaf se klart den här filmen för den är snart klar, iaf innan 11 tror jag. Sen blir det att sova och upp imorgon till skolan. PUSS

Cidinho Doca - Rap Das Armas Lucana

Pratade med martin och kollade om det var ok att han kom hit å åt middag, så ikväll eller vid 4 tiden blir det nuggets, pommes och pepparsås :) Kanske bea sås också, får se om jag orkar göra båda två. Sen har jag nyss varit och inhandlat nudlar, lättdryck, cola (ofc) och knäckebröd.

Sen nu ska jag väl bara ta det lugnt tills klockan börjar närma sig halv 4. Då ska jag ta och börja med pommes(arna?) och heva in dom i ugnen och sen när klockan är vid 4 börjar jag väl med nuggetsarna. Annars ikväll vet jag inte vad som händer, kanske hyr nån film och bara myser, med tanke på att det är söndag idag och imorgon är det en ny skolvecka! Åh vill ha en ny mobil so bad. Har drömt om dendär med lucka och sen när jag vaknade och fick ett sms så såg jag min gamla, Uh! Jag vill ha en nyyyy!!!


Nu blir det tv och sen mat, puss!


annie min älskling, ha det så bra i Grekland och sola lite till mig och ät god mat till mig :) ♥

You don't know what you got until you're missing it alot

Har precis vaknat, trodde klockan var typ kring 1 eller nått? Men den var inte ens 11. Bra där :) Så att jag inte vänder helt på dygnet nu. Åh, kom på en sak, jag har snart slut pengar på min mobil och min mamma har redan satt sig på planet till turkiet. Attans! Annars om det krisar sig med maten osv, får jag väl prata med lars och låna 200 av honom och sen får han tillbaks när jag får mitt barnbidrag. Det blir bra!

Nu ska jag gå och äta frukost :) Sen till middag får vi se vad jag gör, kanske nuggets och pommes ;) heh! Längtat efter det och nu när jag är ensam så kan jag äta vaaaad jag villllll :)

PUSS

Goodnighttttttt people

Heh, töntigt inlägg senaste jag vet. Nu ska jag iaf sova, min katt Oliver ligger redan under mitt täcke och väntar på mig.. KOMMER NU SÖTIS!

Less på allting med design att göra.

Är så grymt less på allting med bloggar och göra. För jag blir aldrig nöjd med min bloggdesign, visst, det finns dom som sliter som djur för att göra snygga designer till dom som betalar och vissa är så snälla att dom gör sig tid att göra 5-6 gratis blogg designer till dom som inte kan göra (delvis jag) designer själva. Finns säkert andra som jag inte sett förut och en som har mycket snygga är ju designochmakeup hon har mycket fina designer och hon ger sig tid att göra såna till oss som inte kan något alls om det.

Nåja nog pratat om det. Jag kan aldrig bli nöjd så är det bara, lika gärna och bara ha den här designen tills jag inte vill blogga nåmer. Och för er som inte förstod att jag tog bort ellenstinam.blogg.se, jag tog bort den för vissa skäl och hoppas att dom som läste den fortsätter läsa den här. Kanske inte lika rolig men, samma som skriver den iaf. Hade som mest iaf 41 olika människor som läste den, iaf innan jag tog bort den, hade säkert mer förut, men det bryr jag mig inte i. Huvudsaken jag får skriva ut mig här och då spelar det ingen roll för mig om hela boden läser det, not my problem.. nej, nu orkar jag verkligen inte sitta och skriva en massa idiotiska saker bara för att få tiden att gå, det känns som att klockan är typ 2 på natten, medans den inte ens är 12. Åh, imorgon är det söndag, vafan ska man göra då? Ingenting? Vänta in måndag så man får kliva upp halv 7 och fixa iordning sig till skolan eller? Typ.

Jag är redan less på skolan och har typ frånvaro från nästan hälften av lektionerna, men so what? det är första året och jag kommer säkert igen sen. Men när det är massa att man ska presentera sig för alla, what is that? Man kan väl lära känna varandra sen på typ rasterna eller när man jobbar ihop med något arbete? Nej, alla lärare ska presentera sig och blablaablaa.. Orkar inte. Gick ut varje gång nån sa att vi skulle presentera oss. Fuck it.

Jepp, nu vet ni allting sånt. Nu ska jag lägga mig i sängen och sova. Ska ställa av klockan också, så man inte vaknar halv 7 av att det ringer och piper osv. Hörs imorgon iaf, PUSS

(ps. jag orkar inte bry mig i att länken på tjejen där uppe inte funkar, hon heter iaf nått sånt, designochmakeup.se/blogg.se.. Klicka in där och kolla själva.)

En till för jag har TRÅKIGT!

Klädsel
Vad har du på dig idag:
Jeansleggins (denim), tunntröja och ett blått linne under
Vad använder du just nu för skor: Adidas <3
Favoritfärg på kläder: Olika, typ brun, svart, blått, rött. Inte skrikiga färger som rosa eller typ limegrönt.

Senaste person som
Sov i din säng:
Martin :)
Du pratade med: Mamma
Du delade en drink med: Hm, fick jossans cider?
Du gick på bio med: Oj! Längesen.. Minns inte :D
Du gick på stan med: Mamma i stockholm :)
Skällde på dig: Eh, heh, minns inte :) Mamma antar jag?

Senaste
Låt du hörde:
Bazaar Royale -  Whats It All For
Film du såg: Hm, tror det var Baksmällan :)
Mat du åt: Middag, hemma gjord pizza!
Kram: Martin :)
Puss: Martin :)
Fest: Hm, boden cruising, men drack nästan ingenting..
Känslan: GLAD !;D
Ilska: Hah, kommer inte ihåg
Resa: Turkiet i augusti 2008
Glädje: När jag mös med baby igår kv :)
Dröm: Inatt?
Boken du läste: Så länge vi båda andas - Stephenie Meyer (twilight serien) SNART KOMMER NEW MOON PÅ BIO!!!!
Personen du träffade: Martin
Personen du pratade i telefon med: Martin
Personen du fick sms av: haha, martin ;)
Gången du åt en 7-eleven korv: Oj, har aldrig hänt.
Gången du var utomhus: Nyss?
Gången du sov: Inatt?
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Oj, sist jag var 4år kanske?
Saken du köpte:
B&J på coop och en kitkat åt annie ;)

Om dig

Namn: Ellen
Ålder: 16
Smeknamn: Ellen? Har inget, eller jo det har jag men jag tänker inte ta upp dom här x)
Syskon: en äldre bror och en yngre halv bror.
Sysselsättning: Skola, vänner, plugg(?) pojkvän
Bra egenskaper: Heh, snäll? :)
Dåliga egenskaper: Jag har lätt att bli arg och sur.
Linje/klass: Handelsprogrammet, HP09
Hårfärg: Just nu har jag brunt med blonda slingor men snart är det blont igen!
Ögonfärg: Grön
Skostorlek: 36-37 typ.

Mama do

Sju saker du har på dig:
1.
Sockar
2. Jeansleggins
3. Trosor
4. Linne
5. Tunn tröja
6. Bh
7. Ring

Sex saker du gjort idag:
1.
Ätit
2. Sovit
3. Matat Cissi
4. Smsat
5. Cyklat
6. Sett på tv

Fem favoritsaker (Ingen speciell ordning):
1.
Mobil
2. Datan
3. Kläder
4. Sängen
5. Cola

Fyra personer du kan berätta allt för:
1.
Vännerna
2. MARTIN
3. Bror
4. Familjen

Tre val:
Svart eller vit?
Vit
Sommar eller vinter? Vinter
Choklad eller chips? Choklad (med mjölk till)

Två saker att göra innan du dör.
1.
Åka till Paris
2. Hoppa fallskärm

En sak du ångrar:
1.
Några händelser och början var vintern 05. Mitt livs misstag.

Grymt bra!! :)


Sometimes love comes around..

and it knocks you down, just get back up when it knocks you down.


- - -
Har varit en sväng på coop och handlat en b&j och en kitkat åt annie :) Hon blev glad! sen när jag käkat upp den och snackat lite så drog jag hem, martin kom och hämtade sin nyckel och sen gick jag in. Sen nu sitter jag här och laddar ner MYCKET BRA musik! Sånt som dunkas i bilen när det är party och andra låtar också, speciellt en som jag föll direkt för på boden cruising när jag åkte med baby :) Nej, nu ska jag ladda ner lite till och sen får vi se om jag slår på en film eller om det är nån på tv. PUSS

What it's all for

Iväg nu, kommer hem och sover senare och imorgon berättar jag allt om idag, puss!


Time to pretend.

Såja, har precis kommit hem från martin nu. Vakande kring 1 tiden och sen har jag bara sett på Teen Cribs typ 12 avsnitt? Sen var det finalen av The cougar. Den slutade 5 så då gick jag hem för idag ska vi käka hemmagjord pizza :) Och eftersom joels pappa är vegeterian så blir det veggo-pizza ;) MUMS! Älskar det.

Sen får vi se vad som händer ikväll, måste sova hemma iaf för mamma far imorgon bitti kl 6 till kallax så joel sover här och lars skjutsar mamma dit så jag ska hursomhelst sova hemma. Får ju se om martin också sover här eller hemma för han skulle jobba imorgon också, va jobbigt att jobba helg också. Men det är ju bättre betalt ofc! Man får ju o.b och dubbelt så mkt betalt i timmen än på vardagar det är ju stort +!

Nåja, nu ska jag hoppa in i duschen och snart kommer väl mamma och joel med alla ingridienser till pizzan! Kyssar

Sex on fire.

Sitter och laddar ner och sen för över låtar till mammas mobil just nu, mestadels är det Robbie Williams, Madonna och Oasis, don henley också bland annat.. Mycket 80's också kan jag säga! Toto osv! Nåja, när jag är klar med det så ska jag höra av mig till martin och om han inte ska hem än så går jag och lägger mig, är så jäkla trött alltså! Sov ju när jag kom hem från skolan till typ 7. Skönt som fan men jag blev bara ännu tröttare för det. Så fårse om jag drar till martin och håller mig vaken till 12 iaf och sover lite längre imorgon, hade varit skönt och inte kliva upp kl 9 typ. Sitta vid datan hela dagen, hur kul är det? nja..


Nu ska jag kolla om dom sista låtarna har laddats klart så får hon tillbaks sin mobil sen är det godnatt eller vidare ut till martin. Men men, kommer iaf inte skriva förens imorgon och det beror på vart jag sover, när jag skriver igen, kan bli tidigt om jag sover hemma och sen kanske inte förens vid 5-6-7 tillochmed på kvällen om jag sover hos martin! Nåja, han har tydligen nudlar hos sig så det blir iaf frulle imorgon innan jag drar hem! Usch vad mycket jag ska skriva hela tiden, tänkte iaf bara säga godnatt till er nu. Annars glömmer jag säkert bort att skriva ett godnatt inlägg. Puss!


♥ Hjärtat, när jag är med dig stannar tiden upp helt känns det som. Du är verkligen det bästa jag har. I Love You.

Forever, smokin' the last cigarette

Så, har duschat för några minuter sen. Ska väl inte göra så mycket ikväll. Martin skulle ut med adam ett tag men han ska ju jobba imorgon så det blir nog inte så sent :) Ser på Volcano just nu. Lite särig film men jag ska byta.

Nu ska jag ta på mig nå kläder och sen ska jag lägga mig i sängen och ta det lugnt :) Puss!!




All I have is you
It is all that I'm breathing for
All I need is you

♥ Martin Ekhammare

Vill haaa!

Vaknade för ett tag sen och alla är borta?;\ Mamma svarar inte på mobilen heller.. Åh, kan inte joel få en mobil? Han hade ju svarat på den hela tiden, oavsett vart han var. Han är typ tokig i mobiler! Nåja, nu ska jag väl ta och hoppa in i duschen. Och sen får jag se vad jag hittar på!

ÅH JAG VILL HAAAA!!



Mamma fick en sån som jobb tele, föll för den direkt! Vill ha en sån nu!!



For sale.

I min förra blogg skrev jag som sagt att jag skulle sälja min mobil. Säger kort att det är absolut ingenting fel på den och på bilden ser ni att det är saker som går att ta bort. Du får även med allting som hör till, ett skydd till mobilen, laddare, datasladd hörlurar och instruktioner osv. Om ingen hör av sig så ska jag sätta ut den på blocket och kolla om någon är intresserad av den. Hör gärna av er om ni är intresserade, inte på kommentar utan mail! [email protected]


You and I



Min kärlek

Im reaching out for your heart.

Såja, hemma nu. Blev lite ängslig när jag kom på att jag kanske skulle behöva gå hem, men som tur var så fick jag skjuts hem! Puh. Orkade inte vänta på skolan tills regnet skulle gett sig eller att nån kom och hämtade mig, t.ex. mamma eller martin (båda slutar typ 5;s)

Nåja, nu ska jag ta någon mellis och sen ska jag slå på tvn och kolla om det är nå bra idag. Det blir en lugn kväll iaf. Fårse om det slutar regna så man kan dra ut eller om det kommer fortsätta regna tills imorgon, inge bra ju.

nej, mat och sen tv. Hörs!

På skolan

Sitter just nu på skolan och gör ingenting. Slutar innan 2 idag och då ska jag hem och bara ta det lugnt. Invänta söndag då mamma far. Hemma ensam en hel vecka, niiice! Men martin kanske ska fara och vara borta hela den veckan för att han ska köra lastbil i lycksele med micke. Nåja, nu ska jag ta det lugnt och chilla här. Snart är det mat och då är det plättar, mums! Det sitter bra i kistan det.

♥ Martin Ekhammare, 071101


Sover borta!

Har en ny blogg nu, sover hos martin ikväll. PUSS