Sunday

just nu sitter jag på jobbet. blir att jobba till 22 idag sen ska jag hem och inte göra allt för mycket.

igår så hittade jag ett program som man kan ändra teckenstilar- fler än vad som redan finns på telefonen. ganska så nice, bara så att ni vet.

tankade även bilen full igår, känns surt men de är ju bra att ha ibland. sen ringde mamma och berättade en rolig nyhet så blir att käka på panelen på fredag! hon håller även på att göra palt så ska förbi när jag slutat och hämta lite palt. :-)

nu ska jag tillbaks till arbetet. höörs.




Saturday

Godkväll.. Idag så har jag jobbat. 14-20. skönt pass. imorgon ska jag jobba med, ett kortare pass, sen är jag ledig hela jävla veckan och det ska bli så himla skönt!

när jag slutade så for jag och handlade lite mjölk å gotta tills ikväll. men då jag kom hem så var martin på andra sidan gatan så jag knallade över hit och har sett national target och vapenbröder. får se hur mycket mer man orkar se.. ska nog gå hem snart å ta det lugnt framför tvn sen sova skönt och läääängeee!

nu blir de att se klart national target och sen hem.. om nu inte de blir ännu mer frank wagner.

höööörs väl då nån dag




torsdag

hallooj

idag så har jag jobbat. 12-16, bara under tiden de ordinarie hade möte. efter det så for jag hem, satte i en hårfärg, slingade lite med folie å sen var de tjejkväll. spenderade typ 1500 idag. första dagen man fick lönen på. weeeeeho! nämen de var bra saker jag spenderade det på, jeans, leggins, smycken, smink för mer än 500, hah. aa de blev bra ändå.

nu ska jag hoppa i sängen med min man sen imorgon ska jag frida å annie till luleå.. ska inte ta med mig så mkt pengar men ska iaf försöka hitta en snygg bh eller nåt. hörs.


whyyy blir bilden sneeeee

Onsdag

Godmorgon! haha vaknade halv 2!! Men de är skönt att vara ledig. Jobbar till helgen och då börjar jag sent så måste försöka vända tillbaka dygnet till nästa vecka då jag börjar jobba på morgonen.

Nåja, idag står träning på schemat.. man försöker ju slinka undan varje jäkla dag men nu har jag skrivit upp ett litet schema som jag ska försöka följa tills 2012 är slut.

nej nu ska jag ringa ett samtal och sen fara och träna. Efter träningen blir det att handla mjölk och nödvändigheter och sen hem. Hörs!

måndag

hoooja vad man mådde dåligt igår. sov nästan hela dagen. idag så ska jag sova hos annie:) ska väl bara ta de lugnt oså. aja hejdå

johnnyy




Sep. 21, 2012



har gjort ett armband och ett par örhängen idag hos mariana. gjorde även ett armband till en kille, eller om man har lite grövre armar. blev jättenöjd iallafall!

hon har ju så att hon tillverkar och säljer smycken på www.nanassmycken.bloggplatsen.se!

nu ska jag och min man se tv och mysa sen sova:) imorgon blir det utgång med annie & emma!

September

Jaa, tiden går fort och jag har jobbat som vanligt ganska mycket.
 
Sen for jag och martin till grekland en vecka, det var skönt att komma bort ett tag kan jag då säga! Vi bodde på ett hotell som heter Dionysos, 4-stjärnigt och de låg i Ixia, så det var kanske 4 km från Rhodos. Jättefint hotell och vi hade halvpension så vi fick världens underbaraste, godaste frukost varje dag, gott gott! Även middag var inräknat, så man kunde ta för-varm och efterrätt helt gratis!
 
Fanns även 2 barer, en poolbar och en "större" bar i lobbyn typ. Hängde dock mest i poolbaren och drack mojitos och sex by the pool drinkar. Härligt var det! Var även en kväll in till gamla stan i Rhodos. Vi promenerade runt där och tog lite bilder och käkade på en mysig restaurang. Men vi var mest vid hotellet då de var mat osv. där. De hade även ett eget supermarket och en egen portvakt! haha, lyx!
 
De roligaste på hela resan var att vi satt en kväll vid lobby-baren, de hade nåt uppträdande så kikade på det. Efter ett tag kommer de en kille och ställer sig vid oss å ba: Do you like the music? Vi ba: yes, its ok. Han ba: Yää, were are u from? Vi ba: Sweden? haha så killen ba, JAHA ja men då förstår ni ju mig!!
 
Hah, visade sig att han var där med sin flickvän och hade vart där i 1 vecka å skulle hem samma dag som oss. Så han satte sig med oss och vi surrade lite grann, kom fram till att han var från luleå och sen så bjöd han på nån drink osv. Vid halv 12 så drog jag och martin oss mot vårt hotellrum och sov. Dagen efter på frukosten så frågade han om vi var nå bakis. haha vi ba: nää. Han hade tydligen hittat nå engelsmän å festat med dom hela natten. haha. Rolig kille alltså!
 
Aja, sen så träffade vi på han fler kvällar å han berättade vart man kunde fara osv. Men vi drog bara ner till havet en gång men de var så dålig strand så jag somnade i solen istället. Tur att man redan vart utomlands en gång detta år så jag inte brände mig. hah, aja nä men de var riktigt skönt att komma iväg ett tag faktiskt.
 
 
Just nu så sitter jag och ser på The hills, har börjat se om de och började igår så är redan på säsong 3 och snart är den klar. Så hinner nog nästan se allt innan helgen skulle jag tro. Har vart ledig sen i söndags då jag jobbade 16-22. Sen igår (torsdag) var jag till annie och var med henne å emma. For en sväng å köpte nå gotta och satt å såg kockarnas kamp? tror ja de hette. For hem strax efter 22. Nu ska jag väl inte göra så mycket. Lägger upp några bilder här, men de flesta finns på fb, ska lägga ut några till där sen men har tagit så sjukt många bilder så de är nästan jobbigt att lägga upp allt! (skriver under bilderna)
 
En sex by the pool, aaaas god!
 
Liten del av pool-området. Pool-baren syns där.
 
Andra delen, de fortsätter lite till till vänster men fick inte med hela, den var sååå stor ;p Även under de där vita taket så var de lobbybaren.
 
Stranden
 
Hiiimla stora båtar, hade lätt kunnat äga en sån. den som sticker ut mest till höger var typ 4 våningar..
 
En av många mojitos!
 
Så härligt, vill tillbaka nuu!
 
 
Såå nice iaf. Nu ska jag se nått avsnitt till sen sova! Är typ taggad och vill göra en till tattuering när annie började prata om de igårkväll.
 
Aja höörs när vi hörs.