....


 Lights will guide you home


hehe:D


Lite bilder

Resan ner till gbg =D


nån bro på vägen dit



första stället vi stannade på och sov. Fagersta tror jag;p



Ja, bilden säger väl allt?;)



baby nånstans vid havet =)



my georgeous maaaan :)



jag och hjärtaaaat =)

har ca 35 bilder men orkar inte lägga in alla här för alla dom här bilderna tog ca 18 min att lägga in så fler finns på facebook, eller rättare sagt alla. Detta var bara ett litet smakprov ;)

TJA

Länge sen!

Ligger i soffan och tar det lugnt. Internet på min dator är så segt så funderar på att skita i att ladda hem dom där filmerna, martin får göra det senare. Så snart ska jag lägga upp nå bilder från både Gbg och nå andra bilder.

Har varit till Skeå med klassen, det var roligt, var på boda borg och gjorde en massa uppdrag och så. Sen for vi hemåt och då tog jag bussen till mamma och så käkade vi kräftor. Efter det fick jag skjuts av janne å julia hem och sen så har jag väl inte gjort så mycket.

Ringde ett företag angående en intervju med, vad vuxet det låter ;) Men han skulle återkomma på måndag om tider osv. Så vi får se :) Nu ska jag väl inte göra fööör mycket, ska köpa en B&J och sen chilla resten av kvällen. Hörs

Götet

Har iaf varit i Göteborg i en vecka!

Har shoppat så mycket att jag hade ca 30 kr kvar på kortet! hah, illa! Men fick iaf hem de jag var ute efter så det är ju bra :) (ska lägga upp bilder från göteborg snarast på fb)

Skolan har börjat och idag var första dagen, det gick bra, fick scheman och nått schema som ska gälla den här veckan, sen börjar vi väl få böcker så småning om, antar jag.

Ska iaf hänga på internet ett tag nu när martin är borta och fixar lite ärenden. Min dator är ju så seg så det är inte sant. Dock är det väl internetet men men.. Hörs när jag har tid :) Puss

Snart så!

Sitter i köket i överstbyn själv just nu, martin och isak sover eller nå och mariana fixar sig. Vi ska fara kring 5, då när vi är i boden ska jag springa upp i läggan och mata katterna och hämta två grejer jag glömt. Sen ska jag somna om och sova till umeå, kanske mer. Fan så skönt, efter det stannar vi och äter och sen köra ännu mer. Aja, läste på fb att många lägger sig nu och sover, medans vi vaknar och drar ifrån boden! SKÖNT! Or what? Hörs!

Onsdag

Tänkte uppdatera lite iaf, när man ändå sitter vid datorn!

Eh, ja, vad ska man skriva? lever iaf, hah! På lördag bär det neråt sverige iaf :) KUL! Har shoppat lite idag också, ett par svarta leggings med dragkedja nere, och ett snyggt linne till det. Sen så köpte mamma massa hudvårdsprodukter till mig! Dom ska tydligen fungera jätte bra, så vi får se hur resultatet blir!

Sen så i veckan eller om det var förra så köpte jag två tröjor, 99:-/st. På H&M.

Sen har det väl inte hänt så mycket mer, ser på Cellular eller vad filmen nu heter, verkar bra! Nåja, ska se klart den och sen ska jag väl sova I guesssssss.

Hörs sen nån dag =) Uppdaterar kanske i helgen påvägen ner :) Puss

Luleå kalaset

Vaknade idag av att jag hade ont överallt. Så mamma kom med huvudvärkstabletter så nu har det gått över. Ikväll blir det att vara med brudarna och sen luleåkalaset! Imorgon med ;) hehehhhehhehe

HÖRS