Torsdag

Hejhopp.. det var ett tag sen va.

Det har inte hänt för mycket kan jag då säga, mest jobb, som vanligt. Men var ledig ons-tors(igår och idag) så jag for till alder vid 11 med annie och emma. Sen vid 3 for vi tillbaka till stan så jag for hem och färgade håret, duschade och sen kom frida förbi så vi for på dollar, efter det så for jag till heden och gjorde mig fin.

Sen hämtade jag upp frida så for vi och handlade så nu är kyl och frys fulla med mat! Känns bra att kunna kliva upp imorgon och ha mat hemma så man kan göra sig nå mat! Just nu ser jag på nån film på sjuan. Ska se ett tag till sen ska jag kliva upp så jag hinner käka en bra lunch innan jag far och jobbar 14-20 imorgon.

Känns som att jag bränner hur mycket pengar som helst hela tiden, men pengarna går ju till bra saker, istället för onödiga jävla saker. T.ex. på dollar så köpte jag 2 solglasögon tills vi far till Grekland, (just det, hehe vi har bokat en resa så far den 8 september btw) för jag behövde nya då jag har ett par sen Turkiet och dom tycker jag inte riktigt om. Så idag har jag handlat mat och tankat bilen. Så de har ju gått nån tusenlapp idag.

Men känns bra då jag bara har halebop räkningen kvar och stepin. Så det blir ganska billigt denna månad :) Sen kommer min lön den 27 augusti och har redan fått 11 000 tillbaka på skatten! Så ska försöka spara ganska mycket då jag inte vet hur min lön blir i september. Nåja nu börjar filmen igen. Hörs när vi hörs.