Hos martin

Är hos martin. Har inte varit hem idag och tänker inte fara hem idag heller. Ska gå på stan imorgon och kolla lite grann :) sen på onsdag drar vi till byn. Skriver inge mer nu. Berättar mer senare när jag sitter vid en dator. Puss

Nyårsklänningen!



Gå in på Nelly.com och beställ idag! :) Dom har fått in fina nya också!




Blev sugen på någonting nytt så jag gick med datorn till vardagsrummet där mamma satt så visade jag henne klänningen och hon sa att jag fick den! =)



Så snygg :) Orkar inte spendera så mycket pengar på en klänning man bara ska ha en enda dag/natt liksom och sen aldrig mer?=)

Glada fötter.

Sitter och ser på Happy Feet nu, är ju massa filmer ikväll som går att se.



haha, hade tråkigt så gjort nå grejs runt om..

Ikväll blir det att vara hemma iaf, ska ta en prommis och kanske köpa något. Sen när jag är less på att vara hemma så drar jag till martin. Ska ladda ner nån film eller så med, så kan ta med mig datorn dit å se om det inte finns nån film. Nåja, skriver väl senare eller nå. Kyss

Lördag

Kvällen bestod av musik, dricka och mycket roligt folk! Efter 12 drog vi därifrån annars hade vi aldrig kunnat dra. Så vi tryckte in oss 4 bak och 2 fram + chaufför. Var hemma vid halv 1 kanske? Såg på hajen 3 kl 00.50 tills martin kom hem, han skulle upp och besikta bilen kl 10. Så jag sov vidare. Vaknade när han var på systemet, så slog på tvn och satte mig och såg. När han kom satt vi bara och såg på tv. Efter det gick jag och duschade då skulle han spela xbox.

Gick därifrån när jag hade gjort mig klar (duschat, klätt på mig) sen nu kom jag precis hem, har tagit lite fil och flingor nyss, så ska börja göra mat efter att jag skrivit hära. För att det inte ska bli så tråkigt lägger jag in lite bilder.







Blev bara 3 bilder, men tror säkert andra har laddat upp fler.

Nu blir det mat sen ska jag bara ta det lugnt, gosh så mys.

Svar på fråga

Dumleee om Ny kategori:
Din blogg är roli att läsa! Fortsätt uppd. som du gör! :))))))<3

Svar: hah, tack så mycket=) Va roligt att någon vågar kommentera i min blogg =)

Jag ska på (D)


Fast det vet inte ida eller frida eller rebecca om, eller dom ska ju dit, men har sagt att jag inte tar mig, så det blir en liten surprise för dom när jag dyker upp där;> Hoppas josse löser dethär nu, greja det här nu!


Sitter just nu och har gjort mig helt klar. Hoppas verkligen att det där "kanske" är positivt och att det går att ta sig dit, när man ska hem så ordnar det sig alltid! =) Är helt klar att fara, hoppas mamma hinner komma hem så kan jag sno lite pengar :) Eller få heter det! Well, kanske uppdaterar under kvällen, Vi får seeeeeeeee =) Ses i dimman!




Fast det är snarare såhär i byafester!



LAPIN SKARE VA!

Ingen bra rubrik..

Igår gick jag och la mig och jag sov gudomligt gott! Vaknade dock kl 5 när jag fick ett sms av martin, han skrev att jag skulle komma till honom efter skolan. Ikväll drar jag nog till sörbyn, men jag vet inte hur jag ska ta mig därifrån, antingen sover jag hos martins mamma och drar hem på lördag, men jag vet inte om det går någon buss. Får helt enkelt se. Fast jag har inte bestämt mig än, nåjo.

Sitter iaf på skolan nu, ska dra på ett tag. För har ingenting å göra, några har inte skrivit den där utvärderingen så jag sitter bara och tar det lugnt. Nåja, skriver senare, pusshay.


Ny kategori

En ny kategori som jag ska skriva vad jag har gjort hela jullovet. Bara för att jag ska ha någonting roligt på bloggen nån gång;p Får se vad mer som kommer upp i "jullovet 09" :) Wait and see.





Men men, ska iaf gå och lägga mig nu, pussheeej =)

You Spin My Head



(`v´)
V         MARTIN EKHAMMARE


Åh vad less jag blir, undrar om jag ens orkar fara dit ut? Undrar om jag ens tar mig hem? Fan, aja, Isak ska säkert hem någon gång. Annars om man inte är nå full kl 12 då Rebecca drar hem kanske man kan åka med henne/dom? Får fråga imorgon, men hon läser säkert min blogg så hon vet säkert imorgon om jag frågar något om fre-kväll. Nååååja;> Nu orkar jag inte skriva något mer idag, mamma ska endå ha datorn, hon ska lägga in våran soffa på blocket. Vi ska (hon) köpa en ny, eller already done by the way.

Den ser iaf ut såhär:



Den är myyyyysig som fan! Man somnar direkt man bara lägger sig ner. Gudomlig soffa. Man kan inte hitta bättre. Men mamma vill ha en större soffa, och det är ju hon som är "the boss" here. Nåja, älskar den och kommer alltid göra det.... ='(

Min nya

Tjeeeena, just nu så har jag precis fixat allting, duschat, städat osv. =) Hjälpt mamma med hennes mobil, hjälpt att flytta runt i vardagsrummet för att få plats med julgranen och nu sitter jag och ser på Kniven mot strupen.

Får se när martin är klar och ska hem. Har kommit på mer som jag vill ha i julklapp med;D




Fast mascaran ska jag köpa innan för min som jag har nu har torkat ihop totalt nu, så får typ trycka fast på fransarna, så ska fråga om jag får pengar till att köpa en imorgon. Nåjo, ska fixa lite i rummet nu, ska få plats med en till stol här inne, hur ska det gå?

Gandhi, vem är det?

Kanske är dags att skriva ett inlägg nu?

Hähä, när jag skulle lämna in omprovet så blev jag och rebecca klar typ samtidigt. Så gick upp med frida så satt vi och pratade om allt och ingenting i entrén. Typ i 20 min (kanske inte så länge men det kändes som det) så höll brandalarmet på att tjuta. Tur att man inte fick tinitus iaf! =)

Nåja, efter det ringde jag mariana så kom hon och hämtade mig på skolan, för hon skulle till martin så åkte med då:) Dom satt och pratade om allting så gjorde jag lite uppgifter med engelskan. Tog reda på vem Gandhi var, (JA JAG VISSTE INTE VEM DET VAR FÖRUT) och om Robin Hood ens existerade. De ni ;) haha. Sen ringde mamma, hon orkade inte göra mat, så jag och martin drog till max. Tog med mig maten hem och han gjorde väl nå vid datorn. Åt inte upp allting, tog bara nå pommes och sen burgaren! Mätt som attans iaf.

Sen for han och skulle vara med Adam tror jag? Jo, så jag ska nu hoppa in i duschen men innan det blir det att lägga in ena täcket i min säng som ligger i mammas säng. (sov där iförrgår till igår) Sen får vi se om jag ska kolla genom engelskan igen snabbt och sen kl 20.00 är det Gordon Ramsay's cooking along live, tror jag det heter? Aja, hur som helst så imorgon är det sista dagen innan lovet, för min del iaf. Ska inte gå på måndag eller tisdag, orkar verkligen inte det! Så får vi se också om jag orkar ta bussen till byn på imorgon och sen ta mig hem på kvällen, eller om jag sover där över natten tills på lördag, men vi får väl se, om jag ens orkar ta mig dit. MEN JAG VILL SO BAD. Någon som orkar skjutsa hem mig på kvällen?:)




Hähä, nu vet jag vem det är;)

Godmorgon =)

Sitter på skolan nu och vi ska snart börja. Läraren har kommit men ingen orkar bry sig än ;p
Undrar vad vi ska göra idag, vi har ändå ingenting att göra, hm.. Aja, vaknade iaf kvart över 11. Tog snooz till 25 över. Sen fixade jag mig lite och sen gick martin ut för att starta bilen. Därefter så for vi till skolan ;p

Vart å ätit nyss med rebecca, frida kom också sen=) Efter lektionen ska jag vänta tills klockan blir 2. Ska skriva omprovet i procent (matte). Efter det blir det nog hemåt och sen ta det lugnt. Mamma kommer hem idag så hon ska få se hur håret blev;p

Nyss kom min lärare fram och skulle kolla vem jag var;p haha hon tyckte att det blev fint=) Aja, nu blir det lektion. Hörs ikväll! =D


KYSS

Sovis till 12.20

Sitter just nu och väntar på gubben. Ska köra igång en diskmaskin snart, ska bara plocka ihop allt och sen diska stekpannan osv. =) Så då behöver jag inte oroa mig att mamma ska komma hem till en skitig lägenhet :)


Nej, nu ska jag städa och sen halv 10 ska jag se på House of wax med martin, har sovmorgon till 12.20 imorgon, för jag ORKAR inte gå på bilden.. Verkligen.. Orkar inte :) Nåja, Pussssshay



Har fixat presenter till alla också!
- Joel
- Martin
- Oskar och Anneli
- Mamma


Jag är så stolt över mig själv ;)

Ofcourse

ska ni få se hur det blev;p haha ;)







Man ser kanske inte så mycket, men man ser iaf att det inte är blont nåmer ;d thank you god.

Brunett again!

Sitter med hårfärg i håret nu, gud så mörkt det blir ;) Blir ju perfekt vafan..


Efter att jag duschat och hevt bort färgen ur håret ska jag laga nå mat, makaroner och köttbullar blir det nog, eller bara makaroner och nå annat till, tycker egentligen inte om köpta köttbullar, man ska göra egna, nu speciellt till jul får man ju massor med köttbullar ;) Mums!


Nej, ni får väl se resultatet senare eller imorgon om jag inte orkar fixa det ;p puss.

Kallt

Höll på att skriva ett ganska långt inlägg förra lektionen, men såklart la deras bärbara av. Dem suger åt sig så jäkla mycket ström. Aja, igår så gick vi iaf och la oss vid 9-10 tiden. Kunde inte somna för det blev så varmt, så gick och la mig i mammas säng. Sov där helt själv och vaknade av att martin stog vid sängen halv 6 på morgonen och frågade varför jag inte låg i min säng. Sa att det blev för varmt, så skulle han också sova i mammas säng, men jag tog bara ett täcke och la mig på hennes överdag på sängen. Så han blev sur och gick och la sig i min säng igen, haha sötis! =)

Vaknade iaf helt 20 över 7, fick ångest över att behöva gå till skolan. Nåja, frös bara ihjäl 375 gånger innan jag var på skolan, men det är lugnt :s

Mina ben var isbitar när jag kom in till skolan. + att jag blev ÄNNU förkyldare än vad jag redan är! Fan i helvete (ursäkta språket) men jag hatar att vara förkyld. Nu kan jag äntligen sova utan att behöva andas med munnen. Så blir det ännu mer, så jäkla kul alltså! Aja, nu ska jag skicka iväg arbetet och sluta sen.

Efter skolan blir jag brunett =) Så hääärrligt, häääärligt =)))) Ska köpa en present till Oskar och Anneli med :)


Längtar...

Har ätit för ett tag sen, martin kom också. Nu sover han så sött. Jag gick in hit för att skriva mitt sista inlägg för dagen =) Ska be han lägga sig i mammas säng så vi kan sova. Är också grymt trött så kommer somna direkt jag lägger mig ner..

Iaf efter skolan så går jag på stan, ska köpa en present till oskar och anneli =) Säger inte vad det är för Anneli brukar läsa min blogg lite då och då! =) Nåja, sen blir det att köpa hårfärg också, längtarrr så mycket!:) PUSS



Hörs imorgon!

Liten touch

nu är det klart!

Kommer bli brunt med rött i, ska köpa en hårfärg med slingor av blont, brunt och rött i . Som jag hade innan jag blev blond. ÅH VAD SPÄNNANDE!! =) Fast det tog ett tag för mig att övertyga mamma, men det blir =)



ungefär sådär =) Liten touch av rött ;)

Brunett vs. blondin

Hejhej =) idag så vaknade jag en minut i 7 på morgonen av att martin hade spelat klart och skulle lägga sig, sen så kom han på att han hade en tid hos tandis kl 9 så då ringde han först sin mamma och sen tandis centralen(?) ja, så somnade jag iaf om och han bestämde sig för att sitta och spela ännu mer. (hur kan han inte bli less???) aja, vaknade halv 10 iaf. gjorde mig klar och så skjutsade martin mig till skolan.

Kom dit och gick ner kvart över 10 då vi började, jahapp, fick några uppgifter vi inte hade gjort så fick sluta efter det. Så sen hade vi egentligen idrott på badet, men jag och typ alla i klassen orkade inte, så drog upp och satte mig och tog det lugnt, tillslut efter 12 så träffade jag jenny =) Hon skulle till statoil och så fick jag skjuts till martin. Har varit där tills nu typ.

Sitter just nu och funderar på vad jag ska ha för hårfärg. Vill ha BRUNT HÅR! Och alla jag har frågat har sagt brunt. Jag känner mig inte alls bra i blont, säkert för att jag har haft det nästan hela livet. Men jag var brunett nyss och jag fattar inte varför jag färgade tillbaks, så jäkla onödigt. Men jag ska iaf prata med min mamma. Jag SKA färga tillbaks.

Nåja, ifall ni vill rösta(?) på vilken hårfärg jag ska ha, eller ni vill att jag ska ha, så kommentera i detta inlägg. Och bara så ni vet. Alla jag frågade på skolan tycker att jag ska ha brunt, tror det är 7-0 till brunt hår. Martin tycker inte det spelar någon roll.








rösta bra! För den hårfärgen som vinner den kommer jag att färga, (ifall det blir brunt ;) )

Mys

Nu ska jag strax iväg till annie, ska handla lite chips och dipp och mysa ikväll. Hemma hos henne, sen ringer jag väl martin så får han hämta mig =) =\ SÅ KALLT UTE!


Nåja, vi hörs imorgon! =)



Tjarå!



Brun .....

Ska jag vara helt ärlig så saknar jag att vara brunett. Åhhhh! Skulle aldrig färgat tillbaka till blont. VILL VARA BRUNETT IGEN!







Miss it =(

En kvarrrr =)


Redovisningar hela dagen, jippi...

Igår efter att vi ätit i Harads så fick bror och morfar öppna varsin present:) Oskar fick nå verktyg från Biltema och morfar fick nått ljus =)

Sen for vi tillbaks så mamma släppte av mig hos martin, gick upp och så öppnade jag frysen och började äta från min B&J, åhherregud, orkade knappt en tugga, Så jäkla mätt jag var! Väntade några timmar och åt lite mer sen, la undan resten i frysen =) Så har kvar.:)

Såg iaf nå film, "passa vidare" igår, den funkade! =)Gick och la mig vid 11, men somnade såklart inte förens halv 1 för att gubben skulle spela sitt förbannade hockeyspel. Så man hör hela tiden allt jubel från publiken och när dom pratar och sen när martin gör mål : "JAAAAA!!!!!" typ.. i 1½ timme, yä.

Nåja, skolan då, började med redovisningar, hela jävla dagen, ÅH va kul, not. Efter det gick jag, frida och mylly på stan, gick på åhléns och efter ett tag så gick mylly till bussen ;p Så jag och frida tittade vidare, köpte en present nr 2 till gubben och ett par örhängen till mig och en present till joel. :) Hoppas båda två blir nöjda. Nåja, nu sitter jag iaf hemma, är vråååålmätt, har tryckt i mig några pepparkakor och ett glas mjölk, ska lägga mig ner och vila i sängen nu, och ringa karl'n min, han får pallra sig hit efter jobbet och skriva en intresseanmälan till en 2a jag hittat =) AWESOME



Julafton har jag bestämt att jag ska vara i byn igen =) Får se om man drar nu i helgen dit och är där tills jul? Martin sa nå sånt. Vi ser ju. Och sen fyller Rikard 19 i veckan så då äre fest i byn på fre ;) Goode nice. PUSS

Julbord i Harads

Sov hos martin iaf, var inte meningen men jag "råkade" se klart filmen och så var det så sent att jag somnade där ;p Gick iaf upp vid halv 12 - 12, ringde pappa och så snackade jag med farmor, gick till pappa för att kolla deras nya lägenhet. Sen gick jag och farmor på stan, köpte ett par svarta jeans/leggings/ inte något av det. Typ as konstiga byxor bara? Aja, 800 :) Lätt värt det! Sen köpte hon en tröja på kappahl och efter det gick vi på coop. Hon köpte mjölk så skulle jag köpa en B&J som jag aldrig gjorde igår. Så betalade hon iaf :) så snäll farmor jag har! :) ♥

Nåja, gick iaf sen hem till martin, la glassen i hans frys för ska endå dit sen efter maten. Så kom mamma och hämtade mig där, höll på att frysa av mig kinderna! Usch å fy så kallt! Nåja, har fixat mig nu, det som saknas är sminket. Det blir bara lätt med mascara och lite guldig kajal :) mys!

Ska iaf börja fara kl 5 härifrån, vi blir en massa människor, 10 pers. Annelis syskon, oskar, jag, mamma, morfar och inga och joel =) Mums med julbord. Börjar nästan fundera på vart man ska fira jul, vill ju vara med martin men endå vill jag inte göra mamma ledsen, för har inte firat med henne sen vi bodde i trångfors. Men men, är med dom nästa år :) Så är jag med martin och hans familj iår med =) Mys!


Upp och ivääääääg =) Hörs imorgon säkert! :) Kyssar

At the beginning

Har precis sett klart Anastasia, fick nå ryck och laddade bara ner disney filmer. Men jag har ju fastnat för anastasia, det för 2 bra låtar! Åh gud så många gånger jag har spolat tillbaka så man kan lyssna på låtarna när jag bara hade en vhs. haha, åherregud ;p haha.

Här kommer iaf båda dom jag tycker är bäst! Jag får så mycket barn känslor, när man var liten var allting så himla enkelt. varför kan det inte vara det nu?







Cheesecake!

Hej på er =)

Varit hos martin tills nu typ. Han ringde nyss och sa att han snart var hemma, men jag är ju inte hos honom fortf. Men ska nog vara med han ikväll också, mamma förde över 500 på mitt kort för att jag ska köpa nå julklappar till mina bröder! :) Snällt mamma!



Skulle egentligen gå på stan med farmor idag, men hon ringde imorse och sa att dom skulle till luleå och jag orkade inte följa, för hon ringde halv 12 och dom skulle fara 12, så hann inte fixa mig, för jag var tvungen att duscha oså, och jag hade ingen hårtork med mig, ska inte slita så mycket på håret så jag låter det alltid självtorka och så använder jag plattång typ en gång varannan vecka, så det sliter inte så mycket.

Aja, blir nog stan imorgon iaf :) Vi skulle köpa julklappar till mig och min storebror =) För det är ju bättre att jag får välja vad jag vill ha än att hon ger mig pengar så gör jag av med dom på onödiga saker? :) Nåja, snart är iaf middagen klar! Ikväll blir det säkert att vara med martin också, tror jag ska köpa en B&J kanske?;) Sugen på det, längesen jag köpte en sån, tror det blir dendär cheesecake ;)



På tal om Cheesecake, jag ska göra en sån (eller två) när jag fyller 17! Ska bjuda över några kompisar på tårta osv =) Ha "mys" kväll med kompisar och efter det kommer festen! Fyller ju 17 på en torsdag, så blir festen på fredag eller lördag :) Och när man fyller 18, så fyller jag på en fredag! Och 19 på en lördag, inte alla som har den turen;) hah!


Nej, nu ska jag ta och kolla om maten snart är klar, jag sitter typ och skakar när jag skriver, har fått skriva om hur mycket som helst i det här inlägget!:P haha.


Underworld

den ska ses ikv kl 9 på 6an!
Annars får vi väl se vad som händer, ska be om pengar så jag kan gå på stan imorgon, farmor har säkert kommit till pappa nu så imorgon blir det stan :)



Film om vampyrer och varulvar. NICE!
Vad händer annars ikv?

To do!


Old Dogs

Sitter nu bara hemma och har nyss ätit lite mellis.
Funderar också på vilka bra filmer det finns. Här är en iaf! Finns ute, men inte med svensktext iaf inte vad jag har sett. Men engelsktext finns det så det förstår man ju! :)



Hah, när man ser trailern måste fan filmen ses, åh gud vad man kommer skratta!:D

Lucia

Sitter just nu på skolan och ska skriva ut nå bilder till dendär montern, eller vad det nu heter.
Iaf, igår så när jag vaknat så kände jag doften av lussebullar, så klev upp, åt mat och sen fikade jag och lillebror =) Vid halv 10 så kom martin och hämtade mig, så såg på Shanghigh Knights. Har ju sett den tidigare så jag gick och la mig vid halv 11. Sen nu på morgonen tvingade jag mig upp för farmor kommer ikväll och imorgon ska vi gå på stan, så vill bli frisk! :)

Iaf, snart ska vi fika och sen se lucia i aulan. Efter det tror jag vi har lunch eller data. Tror inte det tar så länge men vi kommer iaf bli klar! :) Matte prov sen i statistik. Det ska jag fan i mig klara! :)

Nåja, pussheey


Sjuk?:S

Heeejpaa :)
Mådde lite halvkrassligt hela dagen, vet inte vad det kan bero på men jag försökte ta det lugnt och jobbade klart med allting, fast vi har bara massa bilder kvar, så ska ta och skicka några imorgon, men kanske får tid att sitta på datorn och fixa dedär ;p

Annars när jag kom hem så la jag mig i sängen och somnade efter ett tag, har sovit några timmar nu och känner mig bättre, ska ta med mig 4 st ibumetin till skolan imorgon, om jag ens orkar fara då. Men jag tror det, vill inte missa när estet ska sjunga :) Så kul att se när folk som kan sjunga sjunger. Vissa som går i 1a året nu kan inte ens sjunga, det är ju patetiskt.

Nej, nu ska jag hoppa in i duschen, efter det ska jag packa lite och ta med mig till martin :) i helgen skulle farmor komma och martin skulle jobba så det blir att vara med farmor på dagen och martin på kvällarna :) På söndag skulle iaf morfar komma (tror jag) så då blir det julbord i harads, eller om det var nästa söndag, för morfar fyller 70 på torsdag, så vi får väl se.

Nåja, nu ska jag duscha, PUSS


Sista inlägget

för idag!

Martin kommer på någon minut bara, ska packa ihop allting som jag ska ha med mig till skolan imorgon. Får se om jag ens skriver något imorgon på skolan, det blir nog ett snabbt inlägg hur vi ligger till med projektet osv :)

Nej, nu ska jag fixa lite sen till ♥ :)


Let's hear it for New York

In New York,
Concrete jungle where dreams are made of,
Theres nothing you can’t do,
Now you’re in New York,
these streets will make you feel brand new,
the lights will inspire you,
lets hear it for New York, New York, New York







Ego






Julklapp

Har precis bestämt kläder tills imorgon, hittade ett par gamla gympadojjer som ska användas :)
Imorgon måste vi bli klara med projektet! Annars har vi absolut ingen tid att fixa det, vi ska hinna göra en powerpoint och all fakta vi skrivit måste vara med. Sen ska vi göra en plansch, med bara bilder som tur är. Våran "mentor" i projektet ska hjälpa oss förstora bilder så vi inte behöver ha 10020438 små bilder för att det ska rymmas. Hoppas verkligen att det här blir bra och att jag ska ha MINST VG på det. Satsar på VG i allting utom matte och idrott. Så hoppas verkligen på det bästa!

Nu ska jag väl fortsätta se på tv. Martin skulle ringa när han for från adam, så blir säkert att se nån film osv senare. Får se om det är något på tv. Idag efter skolan gick iaf jag och annie på stan, blev en present till martin men inte den vi hade tänkt, fanns inte dom jag ville ha så. Men jag vet inte hur annie ska göra ;p man får väl se :)

Hoppas verkligen att det är rätt också, (ska inte säga för mycket för han brukar kolla min blogg då och då) heh ;) nä men, hoppas det blir bra iaf. Annars har han bytesrätt till den 30 december. Men jag hoppas på att det går! :)



Hoppas på att den blir perfekt! :))

Sid The Kid

Sitter nu på näst sista lektionen, efter skolan ska jag till stan med annie, vi ska kolla på hur mycket "hemlis" kostar :) Efter det blir det hem, får se om jag drar till martin eller om han ska göra något annat. Vi får väl se. Ska iaf vänta och se om han hör av sig :)

Wednesday

Hejsan och godmorgon :) Var längesen jag skrev ett morgoninlägg.
Men men, just nu är jag helt klar, ska börja gå till annie kl 8, så går vi tillsammans :)

Efter skolan idag så tror jag väl att vi skulle gå och kolla den där grejen:) (bästa julklapps presenten till pojkvännen ever!!!) Ja, men nu ska jag iaf ta en frukt och gå :) puss



En ny design...

också, är riktigt nöjd faktiskt :)
Som alla vet så suger jag verkligen på att göra designer, så den här får vara här ett tag. Tills jag blir less på den. Det är ju så många som håller på att göra designer och lägger ner tid för att göra så att vi "okunniga" ska kunna ha fina designer också ;-p haha :)

Tror att jag ska testa göra en bloggdesign nån gång, har ju photoshop osv, laddade ner det när jag installerade om datorn, så kanske ska passa på att testa? hah, nä, nu ska jag iaf ta och be mamma föra över pengar och sen sova, upp tidigt imorgon, måste tvätta bort sminket osv nu också, glömde göra det, fastnade framför datorn medans jag såg på desperate housewives. Nåja, undrar vem som dog?:O hah, I think I know :)

Nåja gooodnight and sleep well. Fan vad jag har börjat skriva på engelska? kanske för att våran sista lektion idag var engelska, hah, nåja :)




* Ny musik

Eftersom jag har så tråkigt så kan ni få 2 "nya" låtar, som är bra enligt mig :)







Jag vet ju inte om dom är så nya men jag har haft lady gagas låt i huvet och påminnt mig att ladda ner den och heva in den i telen, men det har aldrig hänt, tills jag hörde Jay-z och alicias låt, då blev det mer musik på mobilen! :)

* Julbord

Första julbordet i år då :)

Åh gud, är typ så jävla mätt så jag orkade knappt upp för trapporna! Det var att först tog man en tallrik, jag fyllde den inte men åt snabbt och drack julmust, så då blev jag mätt men tvingade i mig några prinskorvar och ett ägg. Puh, sen skulle vi tydligen äta efterrätt med, ojoj. Tog nån tugga av en mörkchoklad kaka iaf, var god.




Nu ska jag väl inte göra så mycket, funderar på att lägga mig i sängen och bara ta det lugnt, ska gå och tvätta av sminket sen också, får se om man sover hemma eller nå, tror martin ska vara ute ganska länge, för han jobbar inte eller nå, aja, tror det blir hemma, har ju alla mina grejer här med, så kan man ju välja och vraka när man ska klä på sig, kanske äter något på morgonen också, ifall man orkar det efter en sån här pangbom middag, tur som attans att jag hoppade över lunchen, annars hade jag ju aldrig fått i mig nå. Pust.





* 8 December

Sitter på sista lektionen nu, har engelska och ska väl försöka ta och göra klart engelska rapporten. När jag kommer hem ska jag skynda mig att fixa mig och sen kommer väl pappa osv och hämtar mig så ska vi och äta julbord på skolan, HR har ju gjort julmat hela förra veckan så vi får väl se om dom gör något gott. Är egentligen inte så förtjust i julmat, bättre med korv och makaroner, svenskmat!

Nåja, nu ska jag väl försöka fixa rapporten och sen sluta, puss

* what if you wake up and..

Nä, jag ska väl inte göra så mycket nu, bara för att jag har tråkigt så får ni väl veta mer om mig. :)


ALLMÄNT:

Namn: Ellen Johansson
Piercingar: Öronen bara, men snart naveln :)
Tatueringar: Not yet :) Men snart :)
Längd: 1,72 cm
Skostorlek: 36-37
Hårfärg: Blond
Är du kär i någon: Ja, i min älskling Martin :)
Önskar du att du bodde någon annanstans: Jo i en snygg 2a med gubben:)
Tänker du på självmord: Aldrig
Tycker andra att du är attraktiv: Min pojkvän :)
Vilket shampoo använder du: Oj, olika :p
Vilken parfym använder du: Black XS
Vad är du rädd för: Typ dö i ett trångt hörn?
Gillar du att tvätta: Nä, men det måste göras.
Gillar du Berg-och-Dalbana: Jorå :)

SENASTE:

Film du hyrde: Oj, typ Mall Cop
Film du köpte: Köpte? Oj, tror jag köpte nån Rädda Willy film för några år sen, typ 4an?
Låten du lyssnade på: I am the one and only - vet ej?
Låten du hade på hjärnan: Ingen faktiskt
Låten du laddade ner: Dead by april - What can I say?
Personen du ringde: Mamma
TV program du tittade på: OTH
Personen du tänkte på:
Bok du läste: Så länge vi båda andas - Stephenie Meyer
Personen du fick mail av: Nå skräp /erbjudande / rea grejs
Personen du fick brev av: Farmor i april när jag fyllde år :)
Personen du fick sms av: Martin :)
Gången hela din familj åt middag tillsammans: oj, kanske 10 år sen?

FAVORIT:

Mat:
Fläskfilé med cantadousås, barbecue pommes (starka) och en italiensk sallad :)
Låt: Har många ;p
Sak att göra: Umgås, mysa, filmkvällar, fika, shoppa
Sport: HOCKEY!
Dryck: Vatten eller cola
Kläder: Jeans, munktröja och ett linne under.
Film: Twilight och New Moon
Bil: Mercedes Benz

ANTAL:

Gånger du varit kär:
Bara 1 :) 
Förälskad: Ingen
Riktigt jävla askär sådär så att det gör ont: Jepp, 1 gång
Gånger ditt hjärta brustit: 1 gång.
Hjärtan brustit på grund av dej: Ingen aning?;p Säkert nån
Gånger ditt namn varit med i tidningen: När man varit liten och fyllt år eller när någon har intervjuat en på stan om något.
Ärr du har på kroppen: Ansiktet från joel när han var liten rev han mig på kinden och på knät när jag ramlade från en snöhög utanför en kyrka.

ÖVRIGT:

Vad har du gjort idag: Skolan, sen hem :)
Var det kul: Nja, nä ;p
Hur tidigt stiger du upp: halv 8 på vardagar och sen helger typ mellan 11-2.
Gillar du att slåss: Njae.
Vad ska du göra ikväll: Se film med mysgubben :)
Är du seriös: Beror väl på ;p
Vad är du allergisk mot: Citron
Var har du ont: Hälen, knät och lite i ryggen. Knät har jag haft sen 07 för att jag spelade fotboll.
Använder du hårspray: Inte ofta, när jag orkar fixa håret bara
Kan du stå på händer: Jo, men bara mot en vägg ;)
Favoritserie: Scrubs, Hell's Kitchen och Projekt Runway

 

Och på tal om serier, nu sätter jag mig vid tvn i vardagsrummet ;)


* I want..

Kom precis hemåt, ska säga till joel att han ska äta nu innan han ska fara och simma :) Annars har det väl inte hänt så mycket, hade hål från 9 till halv 1 ;-p haha! Bra lärare. Aja, efter skolan ringde jag mamma så kom hon och hämtade mig, funderar på att ringa karln och kolla om han är vid liv än. Ikväll är det Runaway Bride på 9an, ska se den, ofc! Sen ska jag ta och överföra mer pengar från mitt spar konto. För annie har kommit på världens bästa pojkväns present! Och jag måste verkligen också köpa ett sånt :) !








* 7 December

Sitter just nu på skolan, helgen har inte varit så händelserik. Igår bestämde jag och martin oss för att äta tacos, for hem till mig och förde över pengar och så for vi till Kvantum först, men det var så mycket folk så vi for till Supermarket ist. Efter det så for vi hem, jag diskade och han hackade grönsakerna.

Efter maten tog vi det bara lugnt, vid 10 så for martin till adam och hängde där. Han sa "det blir inte så sent" nä, okej. Jag gick iaf och la mig vid halv 1 -1 martin kom väl vid halv 7 på morgonen? Så fick sova en timme innan jag skulle upp idag, så martin ligger väl och sover än.

Efter skolan idag ska jag väl bara hem, äta nå mellis med joel sen ska han på simskola så det blir en sen middag, fårse om jag ens orkar äta nå, för åt en macka för ett tag sen.

Usch vad tråkigt det blev nu, ska mata mina fiskar på fb, sen göra något annat. Kyss

* Some questions.

1. Hur gammal är du om fem år?
21

2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag?
Min karl

3. Hur lång är du?
172 cm

4. Vilken är den senaste filmen du sett?
Ser just nu Hajen

5. Vem ringde du senast?
Mamma

6. Vem ringde dig senast?
Martin

7. Hur löd det senaste sms:et du fick?
Men jaha? Från martin

8. Föredrar du at ringa eller skicka sms?
Skicka sms, men när det är bråttom är det bäst att ringa, eller om man vill ha tag i nån snabbt

9. Är dina föräldrar gifta eller skilda?
Skilda.

10. När såg du senast din mamma?
Alldeles nyss, hon skulle borsta tänderna innan hon skulle sova.

11. Vilken ögonfärg har du?
Gröna, men dom ser blåa ut på långt håll.

12. När vaknade du i dag?
Typ vid halv 12 tror jag? Eller nä, mamma ringde vid 1 och väckte mig

13. Vilken är din favoritjulsång?
All I want for Christmas, eller nå..

14. Vilken är din favoritplats?
Thailand helt klart, annars tycker jag om fjällen :)

15. Vilken plats föredrar du minst?
Ja, jag hade ju inte viljat stå mitt emellan ett krig

16. Var tror du att du befinner dig om tio år?
Hm, 26 år, fyfan, nä då har jag förhoppningsvis gått ut all skola, vidare utbildat mig och skaffat mig jobb, körkort, lägenhet/hus och så har jag kvar martin :)

17. Vad skrämde dig om natten som barn?
Mörker, trodde alltid att det var någon bakom dörren eller i slutet av sängen som skulle ta tag i mina ben och dra ner mig. Så hade alltid en lampa tänd.

18. Vad fick dig verkligen att skratta senast?
När jag berättade en hemlig sak till min pojkvän ;)

19. Hur stor är din säng?
Ingen aning, typ 110 kanske? Ingen aning iaf, men martins är bredare, så där sover jag helst.

20. Har du stationär eller bärbar dator?
Bärbar :) Då kan man ta med sig den om man ska se film eller nå :) Har en stationär med, ska sälja den, men jag ska inte ha nå mycket för den, bara nån hundralapp, har haft den kanske i 5-6 år men pappa bytte nyss hårddisken på den så den funkar perfekt!

21. Sover du med eller utan kläder på dig?
Bara med trosor.

22. Hur många kuddar har du i sängen?
2 stycken.

23. Hur många landskap har du bott i?
Ett?

24. Vilka städer har du bott i?
Boden bara, här bor jag just nu med.

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota?
Strumpor och skor på vintern och barfota på sommaren! :)

26. Är du social?
Ja, det tror jag väl?

27. Vilken är din favoritglass?
Hm :) B&J Half Baked, helt klart.

28. Vilken är din favoritefterrätt?
Bananasplit, den funkar alltid :)

29. Tycker du om kinamat?
-

30. Tycker du om kaffe?
Usch, äckligt.

31. Vad dricker du till frukost?
Vatten, annars äter jag flingor eller havregrynsgröt om jag har tid.

32. Sover du på någon särskild sida?
Först på sidan och sen när jag känner att jag håller på att somna så vänder jag mig på rygg och sen vrider jag mig hela natten. Så har ingen speciell sida.

33. Kan du spela poker?
Jag vet regler osv. Men jag bara spelat "poker" med familjen/släkt på kvällar.

34. Tycker du om att mysa/kela?
Ja :)

35. Är du en beroendemänniska?
Och det betyder att jag är beroende av något eller? Jo flera saker, men orkar inte skriva upp det.

36. Känner du någon med samma födelsedag som din?
Jepp, nån tjej här i samma stad.

37. Vill du ha barn?
Jo, men senare.

38. Kan du några andra språk än svenska?
Engelska, lite franska och lite tyska.

39. Har du någonsin åkt ambulans?
Nej, tror inte det.

40. Föredrar du havet eller en bassäng?
Beror på :)

41. Vad spenderar du helst pengar på?
Shoppa eller göra något :)

42. Äger du dyrbara smycken?
Äger någon silvrig ring med en lila diamant jag fick av farmor och hon sa att jag aldrig skulle ge bort den. Fick den när jag var typ 11? Hon ville att jag skulle gömma den på ett säkert ställe ;p

43. Vilket är ditt favoritprogram på tv?
Oj, finns många.

--------------------------------------------------------------------------------------------

44. Kan du rulla med tungan?

OHja :)

45. Vem är den roligaste människan du känner?

Oj, haha, finns många =)

46. Sover du med gosedjur?

Nej ;p

47. Vad har du för ringsignal?

Billy Ray Cyrus - Achy Breaky Heart

48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?

Mamma har väl förvarat nånstans.

49. Vad har du närmast dig just nu som är rött?

Ett ljus

50. Flirtar du mycket?

Nä, har ju en karl :)

51. Kan du byta olja på bilen?

Jorå :D

52. Har du fått fortkörningsböter någon gång?

Har inte ens körkort så nej?

53. Vilken var den senaste boken du läste?

Så länge vi båda andas - Stephenie Meyer.

54. Läser du dagstidningen?

Nä, eller bara ibland.

55. Prenumerera du på någon veckotidning?

Nä, men förut var det Solo.

56. Dansar du i bilen?

Jo, hela tiden.. (?)

57. Vilken radiostation lyssnade du till senast?

Oj, rix FM?

58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper?

Mitt bankkonto nr ;p

59. När var du i kyrkan senast?

När jag ramlade och slog upp knät i 4an, sen dess har jag inte satt en fot i en kyrka, det för otur med sig, iaf mot mig!

60. Vem var din favoritlärare på högstadiet?

Hm , lindamarie  :)

61. Hur länge har du campat som längst i ett tält?

Har aldrig campat i ett tält.

62. Vem var det som senast gjorde något extra speciellt för dig?

Oj, heh, kommer inte på något ;p



* Huvudvärk

Åh inte igen, börjat få tillbaka huvudvärken nu också, great.
Får se om jag orkar va uppe länge till, ska ringa karln nu och kolla vart han håller hus.

Men först se klart hajen som slutar snart, tror jag vet slutet, att dendär gamla sjömannen som är med dom, han dör men dendär hajexperten överlever och Polischef(?) brody med. Har för mig det, eller så var det någon annan film.. Minnet är inte så bra. Man börjar bli gammal.

Aja, hörs imorgon då, skriver ingenting idag. Om ens vi hörs imorgon, sover hos martin så kanske blir där hela dagen, aja, HÖRS när vi HÖRS :)

* Tidsfördriv

Snodd av petra ;)

Ditt namn - Ellen Johansson
Längd - 1,72 cm
Ålder - 16 år

Gillar du någon nu? - Jepp :)
Vad gjorde du inatt? - Jag sov :)
Vem var den senaste du pussade? - Hjärtat ♥
Kan du prata med dina vänner om allt? - Bara några speciella
Har du ett par kondomer hemma? - Hah, ja ;p
Vad gjorde du i förrgår? - Torsdag.. Var först på skolan sen Martin :)
Har du varit gravid? - Nej
Klackskor eller gymnastikskor? - Gymnastikskor oftast
Choklad eller glass? - Choklad :)
String eller hipsters? - Hipsters :)


Hårfärg - Blond med några få bruna slingor
Frisyr - Uppklippt med lugg, men använder den nästan aldrig;p
Skostorlek - 36-37
Humör - Glad, men småsliten :)
Har du ett förhållade? - Jepp :)


Tio saker om ditt liv

Har du nånsin varit kär? - Ja
Tror du på kärlek? - Absolut
Har du gjort något inom kärleken som du verkligen ångrar? - Nej
Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? - Ja
Har du någon gång krossat någon annans hjärta? - Säkert
Har du nånsin blivit kär i din bästa vän? - Nej
Har du nånsin älskat någon utan att tala om de för honom? - Nej
Är du rädd för att starta ett förhållande med någon? - Har ett already :)
Har du nånsin haft en hemlig beundrare? - Ingen aning?:-p
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - JA :)

Har du nånsin

Har du nånsin blivit upptäckt när du smitit ut? - Nepp ;p
Har du nånsin viljat ta livet av dig? - Nepp ;p
Har du nånsin gjort något du ångrar? - Beror på ..
Har du hoppat bungy jump? - Nej, men vill :)
Har du nånsin varit med i en olycka? - Nej
Har du nånsin ätit en hel tårta? - Nej
Har du nånsin önskat att någon ska göra sig riktigt illa? - Haha, ja :D
Har du nånsin gått på bio ensam? - Nej;p
Har du nånsin gillat någon utan att de vart ömsesidigt? - Nja,..
Har du nånsin tyckt att världen suger? - Nä

Fyra grejor

Har du någonsin blivit jagad av polisen? - Nepp
Har du en hund? - Jepp
Sover du helst själv eller med någon? - Med Martin :)
Är du oskuld? - Nej


Skulle du vilja vara längre? - Nej
Skulle du vilja väga mer? - Nej
Skulle du vilja va med någon nu? - Ja ;p
Skulle du vilja resa iväg? - Ja, tar gärna ett sista minuten med baby till Grekland eller så :)

* 5 december

Har inte skrivit sen i torsdags, jag vet, sorry!

Blev typ illamående i torsdags så for till martin och trodde att det skulle bli bättre ifall jag ansträngde mig och typ spelade nå xbox osv, för då kanske det "lilla sjuka" går över. MEN fan heller. Blev att jag somnade kl 4 och sov till 6. Sen ringde jag mamma och sa att jag skulle gå och lägga mig, nåja, gick och la mig kl 18.00 på en torsdag, ingen middag eller nå. Bra där.

Sen på morgonen mådde jag bättre efter att jag och martin drog hem till mig och åt lite. Så gick och duschade och sen for vi till Kiosk Piraten. Köpte en B&J och drog hem till martin och spelade NHL 10.

- Och visste ni vad som innehåller "svininfluensa sprutan?" kanske är jag efter men det är inte något botemedel till svininfluensan, det är en liten dos av svininfluensan, för att kunna bygga upp immunförsvaret så tar man en spruta med en liten dos i så att man ska kunna hantera själva svininfluensan med sitt egna immunförsvar.


Aja, har inte gjort så mycket annat idag, vaknade och såg på tv. Sen väckte jag martin och hämtade pengar av mamma, for till milano och köpte en panpizza. Åt det till middag och nu sitter jag här.

Ser på nån haj-dokumentär som pågått sen 8. Sen 22.35 är det HAJEN! ;) ahah, man har ju inte sett den typ 5826578 ggr. ;) haha, kan nästan alla repliker osv ;p haha. Aja, nu blir det pepparkakor, mjölk och haj-dokumentär ;)

OCH

* 3 December

Sitter på skolan nu, ska börja med nå rapport snart. Men tar lite tid på mig :)
Ska göra en liten planering som jag hoppas att jag håller (ifall vi inte far till byn)


gick inte att göra en på skolans cp datorer. Får väl uppdatera senare när jag är hemma ist.





* A list

VAD HÄNDER MED MINA VÄNNER I FRAMTIDEN?

slumpa i mobilen


Alkoholist: Amanda Johansson
Rökmaskin: Emma Larsson
Innebandy proffs: Jennifer Skarpsvärd
Nobelpristagare: Julia Lindberg
Snille: Josefina Cyréus
Strippa: Nathalie Karlsson
Fotomodell: Madelene Rosenberg
Advokat: Mariana Hammare
Sångare: Nina Lundén
Vinnare på bingo: Veronika Bergdahl
Uteliggare: Anneli Brun
Fattig: Emil Bergström
Fotbolls proffs: Isak Ekhammare
PlayBoy: Julia Sjöqvist


Jag tröck ner knappen när jag var inne på "kontakter" och räknade till 10.



Tack Ida för det här tidsfördrivet! Nu drar jag, ses imorgon. JAG får hoppas att INTE martin slår mig på armen där jag TOG sprutan. Då slår jag honom.

* What's it all for?

Hemma nu =) har installerat ett virusskydd på datan nu också ;p mitt höll på att gå ut, testade ett 30dagars virus, men det går ändå ut om en vecka så passade på att byta :)

sitter nu och gör mest ingenting, ska söka efter vem kanada tillhörde innan det blev självständigt. Men men, nu är det p.r och sen hell's. Kyss


Har lite bilder sen data lektionen också ;p





Krisse sitter och Isak skjutsar.

* Kanada

Sitter och försöker skriva klart allting, slutar på 45 min, ska skiva klart allting nu så vi kan börja på våran mapp (?) snart. Nåja, skriver sen, puss

* 2 December

Sitter nu på svenskan, såklart ska vi jobba med arbetet eller det "stora projektet" om länder. Varför kunde vi inte ha massa små ist? Fast det blir ju lättare med ett stort, för då arbetar man flera st och det blir bättre för då har vi alla olika tycken och så :)

Aja, igår såg jag och martin iaf Alien vs Predetor(?) Efter det låg vi och snackade om allting och sen gick jag och la mig. Vaknade kvart i 8 idag, gud så trött jag var, men mamma ringde och väckte mig för jag somnade om! =\ Idag är det äcklig mat på skolan, så tror jag tar mig en tur till OK Q8 och köper en dricka så kan jag köpa en macka sen :) så tar det på 42 kr så har jag en 100lapp kvar på kortet. Köpte ju lite saker igår, t.ex. 2 pennor, en blyerts och en 4 st färgers penna på Bokia, sen naglar på Åhléns för 100kr. Sen har jag ju handlat en macka och lite sånt på skolan, ska snart köpa en present till martin (julklapp) har fått reda på vad han vill ha osv. Antingen köper jag ett presentkort så får han köpa en ny keps/mössa eller så en parfym, men han fick en sån nyss av mig så jag vet inte. Bestämde att vi skulle fara till Luleå någon dag också och shoppa en HEL dag, undrar ifall han orkar?;) haha! Nämen det blir väl säkert vid mellandagarna, för då är det billigt och så kanske det händer något speciellt ;) Längtar!



Det finns tydligen en 2a och en 3a så ska ladda hem dom senare :) !! :)

Nåja, nu ska jag fortsätta med arbetet. PUSS

* Home

Har precis ätit! :)
Martin är också här, efter skolan gick jag och gav honom pengar, såklart köpte han fel (frida du vet vad jag menar) Han köpte dom gröna! :( Usch, aja han tog dom och jag fick nya =) Happy again ;)

Nåja, gick in på bokia och köpte mig en blyertspenna med nr 6B as bra om man ska rita, så den är perfekt till bilden, bara 10:-, och så en flerfärgad penna för 15 kr :) Billigt billigt!

Nu blir det iaf soffhäng här hemma, efter det bort :) Ska å köpa lite natur godis och sen mys hemma hos babyy :)




Hörs & syns, skriver mer imorgon!

* Skolan

Sitter fortf. på skolan, har engelska nu men vi ska skriva klart projektet. Jag gör ingenting för har inga papper så jag vet inte vad jag ska göra. Aja, efter skolan ska jag in till stan och kolla på nå grejjer! :) Får väl se vad jag får med mig hem :) Puss

* 1 December

2 år och 1 månad.

Godmorgon alla :) Trötta? Jag är!

Men som tur har jag sovmorgon till 10.15, wow? Varför var vi tvugna att ha så lite? Varför inte 12.20? Eller 1?, 2 till och med? Nae, dom ska alltid vara snåla! Alla andra klasser får bra sovmornar, men fan inte vi, iaf inte vi som inte går lärlings;p

Nåja, nu har jag precis slagit på plattången, ska fixa mig lite idag :) Har idrott idag också, men jag tar bara med mig lite saker, väskan får inte bli för tung, den kan gå sönder :(


23 dagar kvar till julafton då :)