23 november 2013

godmorgon alla!

ser att jag inte har uppdaterat på ja, ganska många månader..

sånt händer ibland. har hur som helst typ glömt bort denna blogg. eller det är väl för att man har haft annat för sig i sommar och nu på hösten och vintern. typ jobb, flytt, hund, sambo osv. livet med andra ord.

vet inte riktigt vad man ska skriva.. sitter på jobbet nu och väntar på att man ska få sluta, jobbar till 8 så då blir det att fara hem och försöka vara uppe hela dagen, det bästa är väl att få upp sambon i samma veva man kommer hem så man kan ta en långpromenad med mollsan på morgonen.

har iallafall sett många filmer ikväll, det blir enklare och enklare att jobba natt känns det som. man vänjer sig liksom, speciellt hur man ska sova under dagarna, alltså hur många/lite timmar man behöver sova. tex så sov jag från 8:45 till 16 igår fredag. jag kände att det behövdes.

aja nog snackat om jobb! nu ska jag se klart denna film sen ska jag jobba :)

kan även säga att jag inte började plugga i höstas. jag var reserv på plats 772. good luck liksom! nu har jag sökt rättsvetenskap och förskolelärare till i januari. 11 december får man veta om man kommit in. håller tummarna!

eftersom att det verkar vara såsigt om jobb så är det väl lika att sätta sig i skolbänken igen. dock är förskolelärare på distans och jag tror att det passar mig mer då det är mycket praktiskt i det programmet.

aja lets hope and see. hejdååå