lov

har tagit höstlov nu. Så kommer ej sitta vid datorn förens v.45 kanske? så ni behöver inte kolla in på min blogg och hoppas att jag skrivit nå för kommer inte göra det :) Sorry!

Iaf, idag har jag praktiserat till kvart i 3. For med mamma å joel å kollade på nå affärer och sen följde joel hem hit och sen kom mamma och hämta han sen jag har och maritn käkat maxmat till middag. Sen för nån timme sen drog han å nå polers till han ut på krogen tror jag, så ska väl snart sova så hörs väl v. 45 antar jag. För jag ska sova denna vecka, vila ut mig så jag orkar med all skola innan jullovet! :)

HÖRS!

TJA

Sitter hemma nu. Mamma skjutsade hem mig kring 10, har varit barnvakt åt joel. Han är sjuk ='( Har iaf varit på skolan idag innan det så gick jag och beställde en tandläkartid. Säger man beställde? "en läkartid beställd"? låter helt fel iaf.

jaaaa för att en tand nere de ilar i den när jag äter nå hårt så hoppas då inte att det är ett hål. För då måste dom borra å hålla på. Gör svin ont.. Ska snart gå och lägga mig, har tema dag imorn. Men först har jag nån uppgift som ska in så ska heva bort den dirr så slipper ha den i ryggen. sen på tors har vi tjejkväll på arken! Ska jobba då också! :) vet inte om det blir 6-22 eller om det blir 14-22. Får se.. Men kom gärna dit! Vi ska bjuda på choklad och bullar så alla är välkomna :)

aja, nu blir det att se tv ett tag till sen sova. Ska upp och duscha på morgonen!


Baaaby I need you now

hejsan hejsan

sitter just nu vid datorn. Hade eng B prov idag, gick väl sådär, kunde ju alltid ha pluggat mer.. men men. Efter praktiken idag så hämtade mamma upp mig, sprang in och hämtade nå grejer och sen hem till huset. käkade plättar (MUMS)!!!! Sen kom hon på att hon var tvungen att handla. JUSTE, skolfotona, inget att diskutera- Sämsta ever. Fan vad dååålig bild.  Aja, for iaf till coop på svea, sen vidare till coop i stan. Så jag hittade en hårfärg där, som jag ska färga i helgen, troligast på lördag innan Idas 18års fezt! (PS, ida, du ska få något av mig,HIHI) Sen fick jag även en solo tidning, bullens varmkorv och bröd till de. Sen en Frank's, sååå!

ja, nu ska jag väl inte göra mer än att hoppa i sängen och slå på tvn där, martin kommer väl senare ikväll och stänger av den typ. Har fört över lite låtar till min mobil nu också! Aja, hörs. TÄnkte bara uppdatera er lite om vad som händer och sker.

Blir iaf byn ihelgen för det är ju fiesta i sörbyn, Ida min sötis fyller ju 18 bast. Fyfan hon är ju vuxen nu... ojoj dom växer upp så fort :')


↑ det fick jag av min mami =) hon är bäst! ♥
..
btw, det är en askblond hårfärg så ska se om det blir lika grått den här gången som i 9an.. I hope not.

En röd jacka

Tja
idag slutade vi efter svenskan, alltså innan halv 12. Gick in till stan kvart i 12. Gick och kollade på jackor och hittade en på intersport. Ringde mamma så kom hon och kollade på den sen gick vi vidare till kassan, fick även med mig ett par svarta tumvantar därifrån!

Sen behövde jag en halsduk också, så blev lindex och köpte en svart där och sen sprang jag till bussen så jag hann med den kl 13. Nu sitter jag bara vid datorn, ska stänga ner nu så vi hörs.



det blev en röd iår :)

ville helst ha en svart men då sa mamma :* men du hade ju en svart förra vintern, varför inte testa ha en röd iår?" så det blev en röd en!

Länge sen

jag skrev häär va. Eller inte. Känner ingen ångest att måsta skriva varje dag om vad jag har gjort på skolan och vad jag har ätit idag..

Iveckan har det bara varit skola och praktik idag och igår, halva dagen. Imorgon är det praktik hela dagen, fuuuun! Nu funderar jag starkt på att krypa ner och sova sig lite. Ska upp 8 och duscha, annars hade jag lätt typ sovit till kvart i 9. Kanske ska ta och göra undan duschen nu? Jåpp de gör jag..

HÖRS. Btw. har ny tele tills nästnästa vecka. då MIN kommer. Har en xperia x10 mini pro, är redan less på den ( har haft den en stycke dag) men den har iaf touch, de är de jag vill ha. ajaajjajajajaaaaaaaaaaaa puss.





Söndag dårå

har väl inte hänt för mycket. Har satt fläskfilén i diskkon för att den ska tinas fortare med varmt vatten. ska låta den ligga där i ca 30 min och sen in med potatisgratängen i ugnen och sen göra klart allt och sen kommer väl martin vid halv 7 -7.

Det blir min söndagskväll de! Äta och sen bara ligga vid tvn till 9 och sen sova. Hörrsss




Sen är det skola imorn, börjar 10. SkönT

Lördag

Nu är vi inne i oktober då! Närmare jul :) Härliigggtttt!

Igår så drog jag till praktiken vid 10, eller fick skjuts av mamma dit. Sen slutade jag kl 2 :) Vilket var 4 timmar tidigare än vad jag egentligen ska gå till =) så det var skönt, en fredag iaf =)

Sen idag när vi vaknade så for vi till luleå och storhandlade på Willy's! Fick med oss 5 fulla kassar med mat! Så nu är kyl, frys och skafferi fyllda med käk! Gött.

Nu sitter jag och kollar på Ghost Ship. Den är lite konstig, men har sett den tidigare så vet ju vad som händer åde. Kollade på en telefon också, så blir nog att beställa imorn=) yeeey!

Det var väl allt från mig det. Hörs när vi hörs.



vill ha sommar, men först vinter ett tag ;)