so sit down, shut up, are you ready?

so you think you know, how this story goes.. Are you ready for this?


HEJ, jag har inte så mycket att säga än att jag bara går i skolan och tar det lugnt på dagarna efter att man varit på skolan.. Har ca 50kr på mig atm.. Men får ju pengar om 2 dagar så då blir det att göra nån god mat, vet ej vad man ska göra för mat imorgon, men det finns säkert alltid nått längst in i frysen skulle jag tro.

Annars vet jag inte så mycket.. vad ska man göra., Ja, jag tänker då inte sitta här nåt mer. Tror jag ska slå på en film och fördriva tiden lite. Hörs.


Hahah



Här är hennes blogg 




Hejsan, idag så har jag inte gjort för mycket va, igår så drog jag till martin (han visste inget, surprise) sen blev jag rastlös så jag diskade åt han och städade hela huset, dammsög alltså. Sen så förtjänade jag att sitta och titta på tv. Så det blev att göra det och sen for vi till överstbyn där jag gav mariana en Kissanminttu, vi var ju till finland, jag å tjejerna.

Sen så gjorde jag väl inte så mycket mer igår. Idag så vaknade jag kring 11. Satte mig i bilen och for iväg till stan, skola, en lektion och sen slutade jag. Värt... aja, skickade iaf in en uppgift som jag redan hade skickat in.. så roligt när man måste göra det. For iaf till frida och där har jag varit tills typ innan 21. Då vi for en radda på stan och sen hemåt. Nu är klockan snart 11 och jag funderar starkt på att kanske gå och lägga mig då jag ska upp halv 8, hehe, känns så mycket bättre när man VET att man kan köra BIL till skolan, än att måsta stressa till bussen osvosv. hehe

nåja, hörs väl när vi hörs igen då.

Finland

Hejsan!

Igår så bestämde vi oss att dra till finland, kom hem med alkohol.. hehe, blev en vinare och två goa likörer!

For väl runt där och var hemma kring halv 9. Imorse vaknade jag vid 8, skönt att börja 8.40 så man får sova liteeee till.. Aja, nu har jag pluggat lite rättskunskap och ska väl göra klart det senare, har tills den 20 på mig så :) det är luuugna puckar!

Får se om jag far till byn idag, börjar inte förens 13.40 imorgon så! HÖRS

11 okt 2011

TJENA

just nu sitter jag på skolan, snart mat! Sen har vi bara idrott kvar men de är hockey och jag har inte skriller, tycker skolan ska stå för det. Eftersom det är fel att behöva köpa eller ens ta sig tid att fixa skriller och jag känner ingen som har skriller så.. hehe. aja, hejs!