tårta?

vaknade i morse kring 12, skönt! klev upp, käkade en macka och sen väckte jag martin.

for iväg på stan och uträttade lite ärenden. sen kring 4 så for martin hem och jag gick in.

kom precis hem nu för jag och mamma har vart på coop och kvantum och letat smörgåstårta, men de blir nog ingen.. åh vill ju verkligen ha de på söndag. kanske far en sväng på söndag och kollar om de finns nå goda.

nej, nu ska jag ta och se lite tv sen käka middag, efter de ska jag o mamma baka litee!

hörs


lång helg!

idag så hade jag bara matteprov, hoppas de gick bra. efter de så for vi å käka på rönnkan, kom sen på att vi kanske skulle gorma i att heva i basen till bilen så vi for till jula och jag köpte det. for sen å hämta joel i heden och sen for jag till rebecca och då satte vi igång, de gick jättebra tills vi skulle dra en sladd från bilbatteriet till slutsteget. hittade inget hål fram till batteriet så vi gav upp där.

for hem och så kom oskar, han hjälpte mig att hitta hålet och jag kopplade fast andra änden i slutsteget och jordade den.

men sen så blev båda två less så han skulle titta på det en annan dag. nåja, nu gör jag inte så mycket, ser lite criminal minds och efter det så hoppas jag att the river börjar för har för mig att de är på torsdagar?

aja, vi hörs väl!


nu är de min tur

att jobbaa! skönt med cash i april som sagt.

har precis gjort middag och ser nu the f-word, efter de kan jag se lite av OC och sen är det dags att fara till jobbet och jobba in pengar.

hörs


tisdag

godmorgon!

idag så ville jag verkligen inte kliva upp, men jag trodde att jag hade lektion 8.20, haha icke det. men jag for iaf och tankade bilen, 700 jävla kronor.. huvvaaa.

aja börjar 10 så blir att mysa med oliver tills dess att jag far:)


måndag 26/3

Godkvällens.

Idag så var de skola.. ännu en vecka av detta elände. Hade iaf ingen arbetsmiljö, så jag kom ju i onödan till skolan vill säga. Lunchade i matsalen sen så hade vi religion, skrev klart uppgifterna sen fick vi sluta.

Eller jag sjukanmälde mig för jag orkade inte gå på matten för att vi hade ändå vikarie och de var ändå repetitioner som stod på schemat. Så for till stan och testade en klänning, fan så jobbigt.

Aja, sen så for jag hemåt, martin var här och vi såg lite tv och mös lite och sen for han till jobbet. Jag kollade lönespecen och fick en överraskning, lite pengar kommer in till mitt konto imorgon, härligttt.

Imorgon blir de skola sen ska jag hämta joel på heden och efter det ska jag jobba 16-21. SKÖNT med lite pengar i april yaao.

Nej, nu ska jag inte sova, jag ska se på tv. börjar 8.20 imorgon men jag orkar fan inte sova nu. Har nå nytt spel på telefonen som man kanske blir trött av? heh godnatt.


2012

jag gissar på att dom flesta ser den på tv3 precis som jag gör.. och irriterar sig på att det kommer en banderoll lite då och då. nåja, ihelgen var jag bara i byn, orkade inte köra så jag for med martin i fredags.

kom hem efter 8 idag och jag har hunnit duscha, ser hur som helst på tv och ska väl försöka sova snart. imorgon är de en ny skolvecka och jag ska redan imorgon börja kika i matte boken tänkte jag. kan inte denna skit vara över, helst nyss?

aja, godnatt!


it's fridaay

vaknade kring 8, är färdig nu och börjar inte förrän 10. så.. jag ser väl tv tills jag brummar iväg till skolan!


torsdag

godkväll!

idag besiktade jag bilen och den gick igenom helt utan anmärkning;) happy faace!;)

nu gör jag inte för mycket, imorgon är det fredag= heeelg sen, nåja ska se criminal nu, hörsss


Onsdag

Ja, idag har det väl inte hänt föör mycket.

Skolan som vanligt, hade lektioner som vanligt, for hem efter skolan som vanligt. Ja, allt har varit vanligt idag. Förutom att jag har fått hjälp av oskar att byta en lampa på bilen, dimljuset, eftersom jag inte visste hur jag skulle göra. Så jag bytte sido-blinkers på höger sida istället. Trodde jag var klar och att lampjäveln skulle sluta lysa på instrumenpanelen, men icke det.

Så jag gick runt bilen och kollade vilken lampa som inte lyste, jepp, bakljuset på vänster sida hade slocknat, sådär perfekt dagen innan man ska besikta den. Så de var bara att heva upp bakluckan och öppna ett fack där bak å byta lampjäveln. Gick dock fort faktiskt, så nu vet jag ju hur jag gör de iaf!

Annars då? nä jag har kollat på två filmer idag, blev klar med den andra precis. Mammas kompisar är här nu så när dom far ska jag hoppa i duschen och sen gå och lägga mig, för inatt kommer martin hit å sover:)

Råkade få med mig hans hemnyckel, haha. Så han ska sova här och han far väl imorgon när han ska jobba antar jag=)

Nej, nu ska jag kika lite på tv sen ska jag duscha, som sagt. Hejpa


touch and go


tisdag

idag så vaknade jag av mig själv innan 7, klev upp och gjorde mig iordning för skola. blev klar 20 över 7, satt å såg på tv tills klockan var 8 så for jag till skolan.

hade tre lektioner, men idrotten så bowlade vi bara så de räknas ju knappt. men kom iaf tvåa:)

efter bowlingen så for jag direkt till annie och fick hjälp med matte uppgifter till nästa prov som vi har nästa torsdag.

usch vad jag är less och vill bara att allt ska vara över! aja, nu är jag hemma och ser på OC, efter de så ser jag väl vidare på tv antar jag.

vill ha pengarrrr


måndag

då var det en ny vecka!

i helgen så har jag jobbat och vart med annie. sovit hos henne hela helgen. fast igår så for jag till martin å sov där tills idag. for till skolan så jag var där kring 10.

sen har jag bara haft lektioner. klarade matten delvis, skulle plugga på nå grejer och göra ett litet test innan nationella. nåja, jag tyckte att jag gjorde bra ifrån mig. det är väl de som räknas.

fick även veta provet i religion, vg! det går bra nu. sen så har de väl inte hänt så mycket mer.. var till luleå idag med rebecca & cicci, åt på donken och kollade lite på skokanonen. sen hem mot boden igen.

nu har jag precis duschat och ska krypa ner i sängen. ska upp 7 imorgon och sen har jag skola, efter det blir de att fara till annie och plugga lite matte, har ett nytt prov snart, så hon ska hjälpa mig med nå inlämningsuppgifter som ska vara inne på fredag.

nej, nu ska jag sova.


fredag

idag så var de skola, som vanligt. sen vid 12 hade jag naturkunskaps prov, skrev de sen fick vi en uppift.

for till da vinci och fick pengar av martin:) så jag kunde köpa min födelsedags present i förskott!

for till lindex å köpte den, for hem
sen stan med annie. kikade lite och sen for vi hem till henne.

chillade ett tag sen for jag till jobbet, sitter på jobbet nu och slutar på 40 min:) då ska jag hem å käka sen till annie:)

imorgon är de jobb 7.45 till 13.30 sen ledig resten av helgen:) skönt!

höra vällee


tisdag

idag hade jag sovmorgon, hade idrott på lektionen, vi bestämde oss för att spela basket. det var roligt:) gjorde även veckans muskel och fyfan vad de va jobbigt, har träningsvärk nu i bakre låren och jag kunde knappt gå efter idrotten.

for iaf på stan med frida, köpte en till fleece tröja, och tre presenter till annie:)

ska dit sen ikväll och fika:) imorgon är de skola som står på schemat och jag längtar så mycket tills skiten är över!

jobba och bara ta de lugnt efter studenten. jepp! aja, hörs va


Mondaaay

Grattis min annie på 19 års dageeeen!


God dagens, eller kväll.

Idag så skulle jag vakna kl 7, vaknade 07.52 på pricken. Blev lite chockad så jag klev upp och gjorde mig iordning, hämtade upp frida, for en sväng på ok och sen till skolan, var i entren 08.17, jag är fan ultra snabb!

aja, sen så hade vi massa lektioner, prov i religion, skrev på allt, hoppas de blev bra. Höhö. Sen så matte b, usch usch, less jag är men de är bara å fortsätta. Hoppas på ett G i slutbetyg iaf. Men blir det ett IG så får man plugga upp de till hösten. Eller komplettera innan skolavslutningen. Vilket som.

Efter skolan så for jag med mamma på stan, blev ett par täckbyxor rikare och en fleecejacka, även ett band som är lite bredare som man har runt skallen så inte öronen ska frysa, allt som allt gick de på 265 tror ja, gaaanska billigt. Men mamma betalade de, som en "tidigt" födelsedagspresent, ska även få en jacka också, men ska bara hitta en jävel.

Sen så kom jag hem vid halv 7, snörde ihop en middag, schnitzel, sås och sallad. Sen tog jag en härlig dusch, hela badrummet ångade, haha fyfan vad skönt de är när vattnet bränner på kroppen.

så nu ligger jag och ser tv, börjar inte förens 12.10 imorgon så en sovmorgon får man allt, tror de blir att kliva upp kring 9 iaf så man inte vänder så mycket på dygnet. Ska käka en rejäl frukost också, eftersom att enda lektionen är idrott. Så man har nå i magen innan :)

Nåjo, hörs.


Söndag

Hm, ja i fredags så sjukanmälde jag mig, hade bara nk prov och jag hade ju inte pluggat nåt.

Så sen på kvällen så kom martin å rickard förbi och så for vi en sväng, skjutsade hem mamma och for till byn. Väl där gjorde vi inte nå speciellt, var så trött så for hem å sov.

på lördagen väcktes jag av martin, KLOCKAN VAR INTE ENS 10!!!! Fan vad jag var arg, aja, bara kliva upp och göra nåt av dagen. For ner till överstbyn och hängde där. Sen for vi in till stan och handlade m.m.

For tillbaka och hängde lite mer, käkade och sen kollade vi melodifestivalen, värdelös låt som vann btw- ska bara påpeka det. Annars har jag väl inte gjort så mycket mer i helgen, skönt. Idag så vaknade vi kring 11, for ner till överstbyn och kollade ifall nån var hemma, icke sa nicke .. for till stan å käkade på Da Vinci, känner mig så jävla fattig å känns om att jag snyltar på martin.. faan vad jag ska bjuda tillbaka sen, spelar ingen roll om vi vart tsm i 4,5 år men jag är inte en sån som man måste bjuda, jag betalar hellre själv än att typ vara "skyldig" nån pengar för att man åt ute när man egentligen inte behövde de. Aja, for iaf hem till mig, såg tv å mös =)

Sen så kom mamma och hon gjorde middag, vi käkade och sen vid halv 9 for martin hemåt. Jag började se Pretty Woman, och ser det än, så nu ska jag stänga ner denna skitsak och se klart sen ska jag sova. Upp till skolan imorgon också.


Note to myself: Ta tag i skolan. PLUGGA.

tack å hej!




om någon skulle vara intresserad i att ta hand om denna underbara kisse-brud skulle det vara underbart. För martin har två katter, en hane (Sune) och honan här på bilden, (kallar henne Alice) hon är född i juli och svart med vita strumpor och vitt inslag i ansiktet (bild) och lite på magen. hon är världens underbaraste som måste bli klappad hela tiden, enligt henne själv. Händerna får aldrig vara ifred .. haha. hon trycker sig mot händerna hela tiden för hon är en riktig mysmaja.

Men iaf, känner att det inte går med två katter i en lägenhet så om någon skulle vara intresserad så kan ni ringa till mig eller martin, mitt nr finns på eniro, hitta.se osv. Ellen Johansson söker ni bara, 073-83 börjar de på. Men martin ska lägga ut en annons på blocket tror jag. Men jag hoppas att någon kattvän kan ta god hand om henne för hon är verkligen värd det bästa. Hade jag kunnat ha henne hemma hos mig (bor hemma hos mamma än) så skulle jag ta henne direkt.

Om ni vill se fler bilder eller komma och kika på henne så ta kontakt med mig eller martin.


en torsdag

goddagens!

idag så vaknade jag, klev upp och gjorde mig klar för skolan. hämtade upp frida och for till skolan för att göra lite nytta.

meeen vi skulle till gallerian idag och stå där som nå idioter med vårat uf-företag. självklart ska folk fota & filma.

aja, fick sluta vid 15.30 så jag släppte av frida och for hem. får skriva matte provet på måndag eller nåt. har även nk prov imorn men har ej pluggat, måste fan ta tag i mig själv nu, har blivit så bekväm att inte plugga nåt så jag orkar inte göra de. men har religionsprov och matteprov nästa vecka så ska plugga i helgen tänkte jag. de går inte att skjuta upp de nåmer! skärpning ellen.

nu ska jag ta de lugnt och föda både mig själv & min katt som verkar vara hungrig. hehe, hörs!


Nattnatt

Nu är det natt för mig.
Ska sova ut rejält imorgon, får se vad som händer. Om det blir att fara bort från Boden eller om man ska stanna kvar, jag blev super sugen på att dricka några glas vin imorgon kväll när jag såg att frida hade en black tower!

Men men, får väl se hur det blir med det. Nu är det godnatt! Hejpa



snygg? jomen ja, lätt

städat,

hehe okej, har städat mitt sminkbord & mamma har dammsugit mitt rum..

nu är jag hos frida med henne & reb. sen ikväll får vi väl se vad som händer.


welcome to reality

let the rain wash away all the pain of yesterday


Torsdag

Igår vare skoj! Blev dock lite trött där på slutet men annars var det jätte roligt =) det bästa var ju att jag fick mcdonalds ;)



nöjd som fan!

Sen somnade man väl där vid 02? hah, så jävla skönt också, körde inte bil på hela DAGEN?! fatta SKÖNT. ska nog göra detta igen.. inte köra bil lite då och då men ändå göra saker =) perfekt.

Nu idag så har jag faktiskt inte gjort ett smack! Vaknade helt pigg kl 11, sen har jag inte ens bytt om idag, ligger fortfarande i mjukisar och ett linne, har inte ens orkat ta på mig bhn, då äre en chill dag alltså :)

"känslan av att knäppa av sig bhn efter en lång dag" inte riktigt idag då men det stämmer faktiskt.

Men är ändå rastlös .. vad sjuttsingen ska man hitta på idag? får väl se vart dagen tar en, har ju lov tills på måndag så. Hejpaaa