12/6 Bilderrr

Det var ett tag sen, ska bara berätta snabbt att den senaste tiden har jag tagit studenten, jobbat och bara tagit de lugnt.

Lägger upp nå bilder men dem flesta kommer väl upp på fb antar jag, inom tid. Måste föra över bilder och få några skickade till mig så de kan ju ta ett tag, men lägger iaf upp dom jag har på datorn nu..

Bilderna är blandade mellan studenten och cypern resan så ni vet :) Kan även hända att nån annan bild också slinker in!



















free irish coffee, free ice cream AND FREE DRINK = TILL MIG!!!
Ack så snälla restaurang ägare är ;)





Drinken hette Orgasm nr 3.... och så ska man säga de på engelska..













har hur mkt som helst mer men orkar fan inte lägga ut nåmer.. Vi hörs nån gång!

Sveriges Nationaldag 6/6

Då var vi inne på studentveckan då. Tredje dagen rättare sagt.

Förra veckan så var jag i cypern, Aiya Napa, solade och så, käkade god mat och drack lite. Annars så hände de väl inte så speciellt mycket. Var till Vatten landet och badade där en dag också, sjukt roligt.

Sen så i måndags kom jag hem och drack lite alkohol på kvällen, igår och får se om de blir nå idag eller om man bara ska ta det lugnt. För imorgon ska vi klä vagnen och sen ta någon cider osv. Anledningen varför jag inte tror att jag ska dricka idag är för att jag drack sprit i måndags och igår och jag mår så jävla dåligt av de, och idag är det sveriges national dag så bolaget är stängt, antar jag och jag orkar helt enkelt inte må dåligt av sprit resten av veckan. Ska framöver dricka cider för det kan jag aldrig må dåligt av.


Nu ska jag se tv och så, inte så intressant inlägg kanske men ska lägga ut bilderna från cypern nån dag framöver, kanske nästa vecka då man är ledig.. För börjar inte jobba förens 3 juli, SKÖNT. Men hade ju varit roligt att få in lite pengar i juli från juni. men man får ju se hur mkt jobb man får nu i juni.

Hejpaa!