Stan

Hejsan, hemma igen nu.

Jobbade till 5 typ, gick hem till mamma och var där i en timme kanske, sen promenerade vi in till stan och käkade på ming. MMH! Sen efter det gick vi på H&M, hittade ingenting men men! Sen tillslut hamnade vi på kicks och mamma köpte 3 par örhängen åt mig =)

Sen köpte jag en cola till martin och nu är vi bara hemma. Ser på Family Guy och imorgon blir det ännu mer jobb, dock ska vi bara sitta i receptionen för han skulle göra nå med dom som ska jobba resten av sommaren.. Aja, nu blir det inget mer data sittande, orkar inte helt enkelt.

ska bara föra över pengar tills imorgon då det är BIO! NICE!? Har längtat som bara den! Aja, hörs sen. Pusss

Onsdag

Gud så fort dagarna går! 2 dagar kvar sen är det helg och första "festivalen" på sommaren. Inte direkt så att Boden alive är en festival, men det är iaf kul :) Nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma och hämta mig, dock är det en timme kvar:s Kanske ska slå på en film och fördriva tiden lite? för det finns inte alls nå att se på tv.

Nån kattfan har lagt sig på tangentbordet och gjort något så att när jag är inne på internet explorer så försvinner menyn helaaaa tiden och jag blir såååå less. (är inne på firefox nu) det är inte så mycket bättre, för det finns ingenting sparat som jag brukar vara inne på, fan så less man bliiiir.

Hejdå. Hörs senare när jag kommer hem.

H&M nagellack


Älskar det, till blont hår, solbrun och bara mmmmmh! Härlig sommarfärg.


Hänger med den där J

Just nu gör vi inte så mycket, han spelar nå gta och jag kollar på medans jag sneglar mot datorn lite då och då. Skulle behöva tömma dammsugaren, tror jag ska göra det nu. Råkade hända en olycka igår och jag vill inte mista en liten sak.. Så det är nog dags. Puss.

29:onde juni 2010

TJA

Vaknade typ kring halv 11 idag, duschade och sen fixade jag mig och sen kom mamma och hämtade mig så åkte vi hem till henne, åt lunch och sen tog jag hennes cykel och drog till jobbet.

Sen jobbade jag till halv 5 typ ;) cyklade hem till mamma, käkade middag och sen åkte hon på bingo och jag och joel blev hemskjutsade hit till mig och martin. Nu sitter han och spelar nå gta.
 
och jag gör väl inte så mycket just nu, taggar inför torsdag då ECLIPSE är! Åh vad jag lääängtar, 3:dje filmen ur Twilight-serien. Sen är det bara 2 filmer kvar =) Sen ska man väl köpa alla filmer eller ladda ner dom, så man har dom. Och köpa böckerna, såklart!

Aja, innan jobbet for vi ju på stan, kom jag på! Fick med mig en ny bh, vanlig vit bara. En tröja med nå grejs på axlarna osv. Och ett par mjukisbrallor fast lite snyggare typ, piratbyxor! Köpte 2 storlekar större än vad jag ska ha så det blev lite pösiga och så, lättare att andas i dom, ni vet ;)

Tar bilder från H&M's hemsida... för att jag orkar inte ta egna =)



Fast i en annan färg =)
Den är lite slappare också



Mina är lite grön-aktiga. Men snygga och sköna!


Måndag

Idag har det inte hänt för mycket, har städat, martin har varit och handlat och så har jag varit och köpt glass. Blev så sugen på det igår när jag pratade om det så!

Nu ska jag bara se tv och sen kring 10 ska jag lägga mig och läsa, klev upp trött idag så hoppas att jag kan somna tidigt, ska även in till stan imorgon och handla en ny bh, får se om jag ska gå eller om mamma kommer och hämtar mig och skjutsar mig till jobbet innan 14.00.

Sista veckan man jobbar, fan så skönt. Sommar lov sen, undrar vad man ska hitta på? ÖH INGET. Slappa, sola, bada, jag ska dra med annie på alder på måndag nästa vecka, då man är ledig, för till helgen äre ju alive. Så blir inget badande då. Åh vad härligt det kommer bliiiiiiiiiiiiii. Denna sommar kommer bli bäst.


Hörs sen, puss! Eller typ imorgon kväll!



My hair color at the moment! (dock vit utväxt;s)Undrar om man ska göra det ljusare eller ha kvar de som de är nu? ;s svår fråga.


Don't stop me cause I'm having a good time.

Godmorgon =)

Har sovit jättegott eller bra?;p hah. Men när jag såg att klockan var 12 så hevde jag mig upp. Vill inte sova bort hela dagen för idag ska de städas, dammsuga, dammtorka, diska, skura osv. :)

Funderar på att dra in till stan med mamma också, köpa en ny bh, för det behövs. Den andra gick sönder/vill jag inte använda för speciella skäl.

Ser på Desperate nu, hörs sen.. Puss

Kissegubben =)


Midsommarbilderna är här

For ju som sagt till Jonas och Camilla (carinas son och hans fru) och firade midsommar där.


Herrarna satte upp midsommarstången!



Nästan klaaar!



Vi hade riktigt fint väder :) Heeeela kvällen!



Grilla, mmmh!



Och så två jordgubbs tårtor! :)

The break-up

kollar jag på just nu! =)

Idag har det väl inte hänt fööör mycket, ska ladda upp lite bilder nu. Annars så ska jag väl inte göra så mycket mer ikväll, har käkat middag och det var mumma! Drog till kvantum och köpte ingridienser till att göra en kyckling sallad med pasta, gurka, sallad, paprika, fetaost och rödlök. (har säkert glömt nå)



+ vitlöksbröd. Perfekt söndags-mys-middag-med-älskling!

Jag säger bara:




Raise your voice

Godmorgon!

Vaknade kring 11 och sen dess har jag bara suttit och sett tv och vid datorn såklart. Ska snart kolla hur mycket pengar jag har kvar av studiebidraget! Sen blir det film och efter det kvantum och handla hårfärg ;)

Orkar inte gå in till stan så ska kolla vad dom har för utbud, har inte kollat där tidigare, tänk om dom har jätte mycket färger?:) Helt awesome!

Aja, nu ska vi se Raise your voice! Puss

ps, bilder kommer senare. Vi ska göra om annonsen på blocket och då efter det lägger jag in bilder.

♣ Hjärter dam

åh vad jag blev sugen på att spela kort! Men dock har vi ingen kortlek. Jäklar!

Men jag blev riktigt less på både tvn och datorn nu, så ska borsta gaddarna och sen fixa mig inför kvällen och sen ska jag lägga mig ner och läsa "om jag kunde drömma" för typ 16789898 gången. Kommer säkert hinna läsa ut den eftersom jag läste ut 4 boken på bara några timmar. När jag läser t.ex. bra böcker så som ja twilight böckerna så blir jag fast, om någon frågar nå så hör jag ingenting, jag föreställer mig Bella (kristen stewart) Edward (robert pattinson) osv alla dom, framför mig, som om jag tittade på filmerna. Dock har ju inte 4 kommit ut än, men man föreställer sig som det är i skogen vid vampyrernas hus osv. Allting man fått se i filmerna. AJA skitsamma. SKa iaf läsa nu, HEJDÅ SES IMORGON!



HEHEHEHEH + att jag har den nya "om jag kunde drömma" med EDWARS version när han träffar BELLA, WOOOGHOOOOOO! Ja, hejdå, och godnatt.


They can not destroy us, they can not destroy what we have togheter, never. ♥

Midsommar

den spenderade jag hos pappa och carina. Eller jag for dit i fredags när pappa hämtade mig sen åkte vi bil till jonas och camilla, där vi åt sill-lunch och sen efter det lekte vi lite, spelade kubb och sen kring 8 åt vi middag. Gott!:D

For hem innan 10, åkte med anna som skulle in till stan för hon skulle upp och jobba idag. Så sen somnade jag kanske vid tolv igår. Såg en film och smsade med hjärtis. Sen vaknade jag kl 11. Gick upp och åt frukost. Sen började förvandlingen ;) Kring 1-2 kom martin, vi pratade i några timmar, hängde hos pappa och carina och sen efter 3 for vi hem! har käkat på max och en kattunge har farit till pajala nu =( heh! Säger ingenting om vad hur det kommer se ut. Det får ni helt enkelt se sen när ni träffar mig =)

Nu sitter jag här med färg? i håret, kanske kanske inte;) vem vet! Kan säga att jag har avfärgat det, men sen då? Har gjort det ljusare, men vad mer? ;) hehe!!!

Ska iaf se tv nu, så bilder från midsommar kommer upp imorgon då jag orkar sätta in nå, orkar inte just nu =) Hörs sen. puss!

This is it - I love it!

This is it, Here I stand
I'm the light of the world
I feel grand
And this love,
I can feel
And I know,
Yes for sure
It is real

Oh yeah


I never heard a single word about you

Falling in love wasn't my plan

 


@ mamma inatt

Hejsan!
Sitter hos mamma nu, ska sova hära inatt. Orkade inte ta med mig min dator så den stannar hemma i helgen! Imorgon kommer far min och hämtar mig kl 11 här. Sen ska vi ut till deras stuga/hus som dom bygger om. Blir att vara där tills på lördag och då ska jag köpa en avfärgning och färga ännu mer.

För köpte två st färger idag, satte i den ena men det blev inget resultat som man kan hurra för iaf. Fortf. mörkt och eländigt. Men så ser midsommar ut för mig iaf. Sen på lördag kväll vet jag inte vad som händer, blir väl hemma kväll så man får vila upp sig tills Boden Alive ;)

Sista veckan för jobb också, känns perfekt faktiskt! Aja, nu ska jag kolla på tv-tablån om det finns nåt bra program eller en film man kan se, jag vet att Click är på tv, men den suger totalt. Så det blir tv osv när m&j kollar fotboll = dåligt! (iaf på tv, det är tråkigt, låååångtråkigt)

Jaja, vi hörs på lördag när jag kommer till min och martins lägga och skriver ett inlägg om hur håret blev. Hörs&synes. Puss








I really hate when things like this happens to us.

Mitt hjärta



Martin Ekhammare ♥


Sista arbetsdagen innan

midsommar! :)


Vaknade faktiskt vid 11. Skönt att sova en extra timme! Om 45 min ska jag börja gå till jobbet. Det är varmt ute så det är skönt att gå, det blåser varmt och solen steker! Kanske inte så mycket men det är bättre än regn iaf :)

Slutar jobbet lite tidigare idag kanske? vem vet :) Får pengar imorgon också! Så det blir nog att fara förbi coop och handla hårfärg då och sen fara till pappa? Får se...

Puss

Accepted

den filmen såg jag och hjärtat nyss.

ska snart hoppa i sängen, börjar bli trött faktiskt, konstigt när klockan bara är 11. Brukar sova kring 12-1 varje kväll typ. Men det är väl för att man är igång hela tiden osv. aja, two and a half men nu sen sova.

imorgon är det sista dagen innan midsommar, på fredag eller om jag drar in till stan imorgon och handlar hårfärger osv så blir det att färga håååret;)


hörs sen, puss!

23 juni 2010

TJA

Ligger och ser på tv, men sitter mest vid datorn. Ska börja gå kring 1 hade jag tänkt : ) ska förbi konsum och köpa middag och sen blir det jobb!

Ska snart platta håret, haha länge sen jag gjorde det faktiskt. Igår så när jag kom hem, så såg jag och martin på en film, men den var typ slut, "familj på väg" var det. Såg iaf slutet och sen gick martin och la sig. Då kollade jag på criminal minds men jag orkade inte se hela, kunde inte somna förens kl 1 också, fan. Vill ju sova tidigt, men tror det blir tidigt ikväll. Sista arbetsdagen för veckan imorgon jö :) Sen är det midsommar och då får jag se vad som händer. Får pengar på fre så då blir det att köpa hårfärg och en hätta så man kan göra tuuusen slingor ;) heheheheh! :) Blir nog två hårfärger så det räcker till hela håret, för ska först slinga en gång sen sköjla ur och därefter en gång till :) På dom ställena det fortf. är lite brunt på.

MEN nu ska jag inte sitta här och förklara hela min helg. hörs sen. pUss


Tisdag

Det närmar sig midsommar, med stora steg. Bara för ett tag sen så gick man ut nian! Har redan gått ett helt år, sjukt!

Nu ser jag på Criminal Minds. Efter det ska jag sova. Ska ju upp kring 10, för ska duscha och så, så man slipper stressa, jag älskar att ta det lugnt på morgonen och invänta tiden till att börja röra sig mot jobbet.

Idag har jag jobbat, slutade ganska tidigt, gick hem till mamma, åt lite mat och sen hem hit för att hämta och lämna några grejer. Sen for vi till Skogså, spelade bingo och mamma vann 900:- sen fick jag 200:- av dom :)

Nej, nu blev jag less på att skriva. Uppdateringen kommer vara urusel nu på sommaren. Men det får ni stå ut med. Klicka in lite då och då så kanske det är någonting nytt. Men ska iaf försöka uppdatera minst 1 gång per dag! Sen ska jag till farmor lite senare i juli så då är jag utan internet i en vecka, kanske mer. Men kanske kan uppdatera på telen, men det är inte säkert. Eftersom jag far dit för att slippa allting som heter internet och BODEN dessutom.

Puss

En förändring på G



eller



eller



Svårt val, men det händer iaf en förändring till helgen, men vilket, det är frågan..

Tomorrow

Nu har jag tagit på mig kläder, ska bara blåsa håret eller låta det självtorka? aja, får se. Sen ska jag borsta tänderna och sen börja dra mig mot anniegirl.

Ska käka där så ska börja fara efter 4. Ska plocka undan lite och diskaaa de som är kvar. (kanske skrev de i förra inlägget?) aja, skitsamma.

HÖRS SEN NÅN GÅNG. FÖR IKVÄLL är det cold case, the dukes of hazzard och sen CRiminal minds! SÅ har inte tid senare ikväll PUSSHEJ

21 juni

TJA

vaknade typ för nån timme sen, eller kanske halvtimme. Sov gott som vanligt! Idag blir det väl bara att ta det lugnt, ska diska lite som blev odiskat igår. Sen blir det dusch och sen bara vänta på att det blir fredag.. då får jag pengar och då blir det en hemlis. Fast det blir inte riktigt helt, men nästan, ska inte säga nåmer.

Nu blir det tv för har sjukt ont i ryggen, ska vila för imorgon börjar jobbet om! Sen vet jag inte om jag ska jobba en söndag eller lördag. får helt enkelt se. Pusspuss

26 myggbett

på en natt, helt otroligt alltså. Gick och la mig kring 12 igår iaf, så när jag vaknar sätter jag mig upp och kollar ner på benen för det kliar något så jävuskt. Så har jag myggbett runt knät, längs hela benet och andra benet med, vad i helvete liksom?



10 st bara på och runt knät.

Sen så efter jobbet drog jag hem till mamma, fick med mig några påsar bullar, en vatten melon och nått nytt schampo + balsam!


Sunday

Idag är det söndag och jag ska jobba! :) 14.00 - 16.00 eller 18.00, vi har inga bestämda tider, för man vet aldrig om det blir mycket folk eller lite som kommer. Beror helt på kunderna! :)

Sen att det behövs städas osv har vi ju redan gjort! Så får helt enkelt se vad som behövs göras. Det kommer inte vara min "ordinarie" chef på jobbet idag, utan han som sköter marknadsföringen på Havremagasinet! :) Så bra att jag kan mycket om marknadsföring! ;) kanske kan hjälpa till lite? heh!

Aja, nu har jag iaf hunnit duscha och mamma kommmer kring kvart i 2, hon och janne skulle till luleå en sväng och sen hämta upp mig så skjutsar hon mig till jobbet, det regnar idag så jag vill ju helst inte gå! :) + att hon jobbar ju inte en söndag så!

Nåja, nu ska jag se Top Model på tv och sen har jag satt alarm på halv 2, så kan chilla tills då och sen äre bara å borsta tänderna och heva sig ut i regnet! :)

Hade mardrömmar inatt också, hemskt var det. Det upprepade sig hela tiden, det jag är mest rädd för och jag vaknade med tårar i ögonen varje gång det tog slut, sen när jag somnade om igen började det om från början igen. Min största rädsla är att det händer i verkligheten. Men jag är glad att det bara var en dröm, en hemsk dröm.





Sommarsolståndet infaller den 21 juni och markerar årets längsta dag och kortaste natt. Men i praktiken förändras nattens liksom dagens längd ytterst lite under några veckor kring sommarsolståndet.

Lördag

Godmorgon! hehe;;)

Vaknade faktiskt 14.46 idag! Skönt som attans.. Har inte sovit ut på länge! Snart ska jag börja städa osv. ÅH vad jobbigt. Men jag gör det ändå, det är faktiskt kul! :) Ibland iaf.

Aja, hörs sen. Puss

Gud

När gud skapade mannen så skojade hon bara.

KUBB.UTE.I.REGNET.



Sitter just nu och ser på mitt stora feta grekiska bröllop. Innan det var jag ut med elin, madde, tove och hennes kille och spelade kubb tills det började regna as hell. Så gick och satte oss under ett stort träd och slogs med myggen. Sen promenerade vi åt varsitt håll, eller jag gick hem och dom gick till erikslund tror jag.

Ska iaf se klart filmen och sen sova. Ska sova ut imorgon och sen städa lite, dammsuga, dammtorka och skura. (eller skurtvätta som jag sa på jobbet) hah!

Fick ett mail om kattungarna med, men inte fan såg jag det förens jag klickade på "ta bort" så hann ej läsa det. Men vi har skrivit ändå klart och tydligt "EJ MAIL, ENDAST TELE" så det var ju någon som inte förstod det riktigt... men men.. Dom får ringa på martins tele.

aaajjjaaaaa hörs imorgon efter att jag städat osv. Lär ju bli imorgon kväll eller nå. Får se vad som händer då. Martin kommer säkert bara ligga bakis och jag kommer få göra allt åt honom.. Ska även diska, fyfan vad jobbbbbiiigt men men, sånt får man stå ut med.

Godnatt. Här är en bild från idag. (btw, jag klev eller rättare sagt MOSADE en spindel när jag gick och köpte jordgubbar idag så det var säkert därför det började regna, jäkla skit!)


Jordgubbisar=mums

Tjeeenaaaare!

Sitter just nu vid tvn & datan ofc! Har varit och köpt en påse jordgubbar som jag sitter och mumsar på atm. Ikväll kanske det blir kubb med nå folks, låter OK tycker jag! Mer än OK faktiskt helt Awesome typ? ;)

Har inte så mycket mer att säga, jobbade 2 timmar - får betalt för 8 (H) HÖHÖ!

PUSSHEJ PÅ ER. Hörs imorgon då jag är leeeediiiig! PÖSS


Fredag

heeh fredag idag!

Skrev ingenting igår va? haha minns inte. aja, sitter iaf och väntar på att martin ska höra av sig, han slutar tidigt idag så får se om han slutar innan 2. Annars måste jag börja fara kl 1 till jobbet.

Undrar vad man ska göra ikväll.. aja nått hittar man nog på :) Ser på desperate just nu, vet inte när det är slut men snart antar jag! Nu börjar det om, hörs imorgon eller ikväll!


Onsdag

HEJ!

Är hemma nu, eller har varit det sen 8 typ. Gick hem till mamma efter jobbet, käkade där och sen for vi på Outlet (secondhand butik). Fick med mig en brödkniv (kan behövas om man köper bröd som inte är redan i bitar) sen en bakform, t.ex. till kladdkaka osv. Sen en almanacka, för 25:-!!!!!! Den var av skinn också, menar, mamma har en brun som hon haft typ hela sitt liv!

Så det är ju bra! Men nu ska jag se på nån film och sen blir det criminal minds kl 23.30? tror jag. Så vi kanske hörs imorgon innan jag drar till skolan.

Pussheeeey

ps, jag jobbar 14.00 - 18.00 varje dag, men får ändå betalt för 8 timmar, hur nice är inte det? men dock måste jag jobba helg, men det spelar ingen roll. (för att få ihop 8timmar!) Hellre det än 7-16 som alla andra jobbar. Hur sjukt nice är inte deeeeeet.

Sen imrogon blir det en chill dag, det är nå people från luleyo som ska komma och ha nå möte där så kommer mest bara sitta i receptionen och ta emot kunder och visa runt dom. Kanske ta en egen tur och kolla på alla konstverk osv. Blir nog bra. Aja, vi hörs.....



(jag på kvarnängen då vi spelade kubb osv)

16 juni

Goddag på er!

Sitter just nu i soffan, ready to go to work. Men ska inte fara förens halv 2. Ska vara där kvart i 2 för 2 börjar alla kunder komma och kollar på utställningarna. Har hunnit äta osv. Så är helt klar! :)

Kommer väl hem kring 5-6-7 vet inte riktigt när jag slutar, men det beror väl på hur många det är som kommer för att titta ofc!

Aja, hörs sen när jag kommer hem. Puusssss


femtonde juni tvåtusentio

Hejsan! Just nu ligger jag i soffan. Har kommit hem från jobbet för typ en timme sen. Mamma var förbi och hämtade ett par sockar till joel. (han har börjat spela fotboll) Sen så fick jag vet att jag börjar 14.00 varje daaaaaag i 3 veckor, fatta chill?? Aja, nu orkar jag inte skriva nåmer, har ingen fantasi. PUSS hörs imorgon!!

Cirkus

Hann inte skriva någonting innan jag for, för jag duschade och lärde en katt att gå på lådan först och sen skulle vi till skolan kl 2 så hann tyvärr inte! Sen for jag hem till mamma och åt middag. Efter det pratade jag med farmor en sväng och sa att jag skulle dit i sommar osv.

Dem hade flera djur, t.ex. hästar, kameler (som barn fick rida på i pausen), akrobater, såna där som spottar - lama hette dom, och sen säkert nå mer också, men det var roligt. Tack mamma för att du vann 4 fribiljetter ;)
Håller på att ladda upp en film från cirkusen! Lägger upp några bilder innan så kommer videon sist.







Resten såg jag att dom var dåliga, zoomade så det blev helt suddiga bilder, men här är videon!



Helt sjukt att jag INTE spelade in när den större av dom gjorde nå, ni vet när en människa står på ena handen och drar upp sig? Det gjorde den, fyfan att jag inte filmaaaade det var sjukt coolt.

Men men, börjar ju jobbet imorgon så det blir inget inlägg på morgonen, hinner inte känner jag på mig. Så nu kommer det bli 1-2 inlägg per dag eftersom att jag jobbar i 3 veckor. Sen får vi se.. Kommer ju jobba sent på kvällarna med då blir det inget inlägg dom dagarna, men jag säger till iför väg hur jag jobbar dagen efter osv.

Men vi hörs imorgon kväll när jag ätit middag osv.. Ha en bra måndags kväll =) godnatt

Lite här och där.

Hejhej=) Nu så gör jag inte alls nå, sitter och kollar på the amazing race, haha mycket till liv jag har? ;)

Ska ta någonting att äta nu och sen så ska jag fortsätta se tv hela kvällen. Är ju som sagt ledig imorgon och ska fixa mig klar tills kl 3 för jag ska på cirkus! haha fyfan, undrar hur det går, kommer ju bara vara småbarn där dock. Eller ja, jag ska ju som följa min lillebror, hans kompis och min mamma,eller våran mamma ;) hah ska bli kul. Har inte vart på cirkus på hur länge som helst, hah..

Aja, vi hörs imorgon innan jag far;)




Söndag

Hey hey!

Har precis klivit upp och har hunnit äta frukost och så. Eller jag klev faktiskt upp innan 12. Fast har bara suttit och sett på tv ett tag, sen åt jag frukost ;) heh!

Idag ska jag städa lite, hade tänkt att börja nu på ett tag och dammsuga och vaska golvet. (visst heter det så när man har en mopp och blöter ner golvet?) För martin diskade igår så ska ut med soporna snabbt efter att jag städat och sen ska jag duscha, sen får vi se om jag skulle vara med annie ;p


Hörs senareee för nu ska jag skörda på Farmvilleeee! :)


En prinsessa

TJA igen. Har klippt ner naglarna eftersom dom går fan inte att få av. Så dom är kortare nu och det gör så att det är inte så svårt att skriva. Kommer ju inte bli så himla mycket bloggande nu på sommaren.. Det förstår ni väl själva såklart, eftersom på tisdag kl 10 börjar jag jobba och jag jobbar i tre hela veckor (dock ledig på måndagar)!;))

Sitter just nu och ser på En prinsessas dagbok 2. Efter det så vet jag inte vad som händer, det är ju söndag imorgon så då är man ledig och på måndag (!!!):) Har varit och köpt lite gotta innan Kiosk Piraten stängde. Så har tryckt lite men är mätt som fan, har ingen alls aptit dagen efter..

Nåja, vi hörs väl imorgon. För det här blir det sista inlägget. Har ju fört över bilder sen joel gick ut 2an så det blir väl hans bilder som kommer upp imorgon, eller om jag uppdaterar det direkt efter det här inlägget. Näe, imrogon, ids inte sitta vid datorn nå mer idag. Hörs & ses!

Och nu kom mannen hem, MYS PÅ G! ♥



Måste även byta mitt örhänge, har köpt ett sånt som man har i läppen, ska ha en sån "plopp" i örat. Dock måste jag ta bort naglarna innan.. PUSS OCH GODNATTT HEJDÅ SÖTizar

Back here

Hej, ligger just nu i soffan och har jätte ont i benet, vet inte alls vad jag har gjort?;\

Orkar inte skriva nå mer, nu kommer det bilder sen igår. Hörs imorgon eller nåtttttt. :)
















SOMMARLOV, TJALALALALAAAA

Okej, kanske inte än då. Jobbar ju tis-fre i 3 veckor men vafan =)

Här kommer bilder, efter att jag lagt upp de så kommer jag inte skriva något mer idag. Ska festa och så, sen hörs vi kanske imorgon! Pussssss











Snygg annaaa :)

Criminal minds again

For iväg till joels avslutning på björknäs. Sen for vi och fikade på Retro Cafét och sen skjutsade mamma hem mig. Sen nu när jag kom hem så har jag fixat naglarna och har sett Vampire Diaries och nu ser jag på Criminal Minds.

Efter det ska jag nog sova. Ska ju upp tidigt och duscha och se vad man ska ha på sig, inte för att det är så viktigt men! Aja, nu blir det tv och sen sova. Så vi hörs kanske imorgon bitti annars så hörs vi när jag  kommit hem snabbt för sen blir det ju fest! :) Lägger upp bilder från lillebrors avslutning nån annan gång för det är jobbigt att skriva med lösnaglar! :)

PUSS


Torsdag

Jepp, imorgon går jag ut ettan i gymnasiet, 2 år kvar tjalalalalaaaaaaaa!

haha, inte så mycket att hurra för dock. Har precis ätit pizza, gubben fyller ju 21 idag så hans mamma och bror har kommit och dom hade med sig pizza. Så nu sitter vi och kollar på tv och ska väl inte göra så mycket mer idag. Måste ju in till staaaaaaan, ska kolla när dom ska fara hem så kanske jag kan åka med dom in till stan och sen gå hem. Det är ju faktiskt sant, vägen är kortare hem! ♥

Aja, hörs sen! :)


Jag och min prins!

10 juni 2010

grattis till martin:)♥



älskar dig :)

Criminal Minds

Just det!;) Det börjar snart så skriver ett snabbt och sista inlägg för ikväll. Imorgon är jag ledig. Så ska in till stan men vet inte när, tror det blir när martin far och jobbar vid 4. För han fyller år imorgon och då ska hans mamma komma och min mamma med! Så har bakat lite muffins som blev skit dåliga. Hade dom för länge i.......... BAJS. FÖR att martin sa att jag skulle diska så jag tänkte på annat så dom blev brända i botten å SKIT. Men får väl göra grädde eller nå osen ska martin köpa nå kakor osv.

aja, ska iaf in till stan imorgon, köpa naglar och sen fixa dom och kolla hur kläderna sitter osv. SEN på fredag, så är det fika på skolan och efter det ska jag kolla studenterna och sen blir det feeeezt. :) (D)

Måste även få tag i nå å dricka.... hm. Det löser siiiig alltid. GOdnatt pusspussssss...


(särigt och trött inlägg, forgive meeeeee.....)

Wednesday

For iväg kring 7 till Kvarnängen och var där med frida, rebecca, krisse och sen kom nån kompis till krisse tror jag? Sen så spelade vi lite kubb, killarna vann, jävla skit;) hah.

Sen så kring 9 skulle dom uppåt stan och fixa nå så jag drog hem å nu ligger jag å ser på nån film. Blir mycket bilder framöver kan jag då säga :) Har ju en sprillans ny kamera så den kommer användas mycket! :)

Lägger upp nå bilder sen idag. Puss









Min älskling ♥  den ↑



Skolavslutningsoutfit?

Hejsan, har faktiskt suttit och funderat i över en timme om vad man ska ha på sig på fredag. Bara för att man går ut ettan kan man väl ändå vara snygg?

Så jag ska ha min nya tubklänning, strumpbyxor eller några snygga leggings och sen en kofta på. + väska ofc. Så jag ska gå på stan imorgon (då min älskling fyller år) och handla nödvändiga saker och sen ska jag handla en present till honom. Om jag hittar någonting förstås! Får helt enkelt se om jag köper det imorgon eller om jag ska smussla med det och säga att jag inte tänker ge han nå och sen köpa nå i helgen då han är och jobbar :)

Heh, hoppas inte att han läser min blogg bara. Men jag funderar, ska man köpa lösnaglar eller ? Det är ju snyggt. Så ska nog köpa det. Sen fixa allting imorogn kväll så jag inte sitter kl 7 imorgon bitti, trött som ett as och ska pilla i naglarna. Hell no! hah;)




(min tubklänning, har tagit bort bakgrunden, därför ser den särig ut)



Fråga till er: Är det bättre med strumpbyxor eller leggings? För vill inte se ut som en h*ra på skolavslutningen så jag vill helst dölja mina bara ben.. Snälla svara, behöver råd!

Nikon

Nu har jag kommit hem från ELON. Det blev en Nikon kamera :) Så glad!! Mamma köpte den så vi äger den tillsammans :) Hon ska ha den ifall hon ska utomlands osv. Och jag ska ha med den till Sunny Beach till hösten ;)





I LOVE IT :) ♥

9onde juni 2010

Nu är det bara 2 dagar kvar innan sommarlovet! Känns verkligen bra alltså. Är ledig idag och imorgon och på fredag är det bara fika och sen ska vi kolla studenterna! :)

Klev upp kring 11. Sen har jag hunnit äta frukost och duschat och klätt på mig! Ska promenera in till stan kring ett. Om en timme, eller kanske kvart i. Ska till mammas jobb då och sen ska vi fara till Elon och köpa en kamera :) Awesome!

Får se om man kanske hittar en där eller om man måste fara till Vidars. Men vi får väl helt enkelt se! :)

Nu ska jag bara vänta på att mitt hår torkar och sen ska jag fixa mig och sminka mig och sen blir det stan! Efter det kanske jag går på stan och kollar lite. Köpte ju en tubklänning bara för 50kr igår, fatta billigt. Hade vilja ha en tubtopp och ett par haremsbyxor också innan sommaren. Men enligt alla får man tydligen studiebidrag i juni? Så hinner få den 25te igen. Så då kan jag ju köpa det. Sen skulle mamma betala kameran och jag ska nog få nån slant när jag går ut ettan! :)

Nej, nu ska jag se klart desperate housewives sen skriver jag inge mer innan jag drar till stan, men sen kommer det uppdatering. PUSS

Tisdagkväll

Godkväll på er alla mina läsare! ;)

At the moment sitter jag och ser på någon film på 6an. Efter det börjar Cougar Town, 2 avsnitt på RAD! Woho! Sen blir det CSI och sen Law And Order.. Så har något att se på tills 00.50 ;) Kanske byter kanal om det finns nå annat att se på. Men det återstår att se.

Är såklart ledig imorgon, för orkar inte kliva upp och dra till skolan innan 10 och vara där till 2 för att kolla på nå orkester osv. Frågade en lärare om man var tvungen att komma, hon svarade då "ingen halshugger dig ifall du inte kommer" Så antar att det var ett "Nej, du behöver inte komma om du inte vill" :) + att ingen ska typ dit så orkar inte heva mig upp, sover hellre hela dagen och bara tar det lugnt hela dagen, sen återstår det att se om man ska på skolan på torsdag också? Annars vet jag att vi ska vara på skolan 09.00 i D4 för fika och sen får vi sluta. Så antar jag att jag far till skolan på fredag för att fika och kolla på studenterna.

OCH juste, jag skulle få en kamera, kanske ska jag ringa mamma och kolla med henne om vi kan köpa en imorgon?;) Då har jag ju någonting att göra än att sova bort hela dagen!! :) ÅH vad jag vill ha en kamera, ska ta väl hand om den och älska den som om det var mitt liv. Hade ju en kamera men den gick sönder:'( *ledsen i ögat*..



R.I.P! Men det var inte en sån, den var grå med nå lila på.. Men det var en Samsung ;)


Edit: Ringde mamma nyss, ska få en kamera imorgon ;);););););) Happy, happy happyyyyyY!

8 juni 2010

Idag gick jag till skolan före 10. Var där och lämnade turism boken och fick veta att jag nästan hade mvg i engelska! Fan i helvete. Ett mvg hade ju varit awesome. ÅH! Aja, ska se till att få mvg i trean.

Gick iaf och åt, var jätte taggad att det skulle vara fiskpanetter, men inte FAN var det det. Det var tacos. ÅH jag kunde inte äta dom där chipsen, för jag har borstat mina tänder för hårt att mitt tandkött har svällt upp och det gör jätte ont att äta hård bröd osv.

Nu sitter jag och kollar på tv. Ska nog slå på en film istället. Får se vad det blir för nå.











jag handlade på H&M idag!



Det var en tubklänning för 49,50:- BILLIGT BILLIGT!


Tuesday



godmorgon! Jag har hunnit duscha på bara några minuter, åh vad jag är bra!:) Har även tagit på mig kläder för idag. Just nu vet jag inte vad jag väntar på, martin har somnat och jag sitter här? Det är världens bästa mat idag till lunch också! MMM:) Fiskpanetter och potiatis och remuoladsås;) It's like heaven 2 me.



Här är dagens outfit. + gladiatorsandaler :)
Gråa leggings - gina tricot för ett tag sen?
Linne - Turkiet (mamma köpte åt mig när hon var där typ nyss?)
Kofta - Gina den med.

Ocean's thirteen

Det ser jag på nu, jag kan verkligen inte gå och lägga mig. Det är för tidigt. Jag ska ju ändå upp vid 9 ju! Pratade med mamma och hon sa att hon kanske hade vägarna förbi imorgon kring 10. Då tar hon med sig min turism bok (tacka gudarna att hon hade den hemma) som jag sen kan lämna till åsa och sen få betyg i engelska, men jag vet redan att jag har vg. För det stog på pappret när vi hade utvecklingssamtal och har skrivit vg på alla prov vi haft (utan att plugga;) heh!

Nu blir det norska hollywood fruar för jag blev less på den andra, är inte alls sugen på att se nå sånt ikväll så det blir något annat:) Ska även upp och duscha imorgon bitti så ska bara se det och sen när criminal minds börjar ska jag se det och sen sova. Några timmars sömn får jag iaf :)

Aja, nu ska Frans eller haha Ernst som martin kallar honom, (den enda hanen) promenera på min dator, och bita... hah! :) Nu blir det tv och sen ska jag sova. Vi hörs imorgon, ska ta en outfit direkt jag tagit på mig kläderna, blir typ kring 20 över 10? ;) Är ganska snabb å duscha, när det då gäller!


Hörs imorgon

Cold case

Ligger just nu med alla kattungar och ser på Cold case. Ska se det och sen ska jag gå och lägga mig. Ska bli skönt att sova ut. Vet inte vilken tid jag ska vara på skolan, men jag försöker vara där kring 10 kanske.

Eftersom vi ska bara få veta betygen i engelska och sen får vi sluta, roligt att dra till skolan då? hah. Aja, nu ska jag ringa mamma angående min turism bok. Den ska lämnas in så ska kolla om hon har den hemma. puss


When I get older, I will be stronger



Jag ångrar inte att jag slutade spela fotboll, men ändå gör jag det. Fan så mäktigt att vara med i en sån pubik, skrika halsen av sig och bara vara lycklig i 90 minuter. FYFAN vilken känsla.

Meningsfull låt



Jag har lyssnat på texten. Den är vacker, betydelsefull.

Going down, and up again?

Åh, statistiken har gått ner lite:( Men jag hoppas att jag kommer tillbaka igen!:)



aja, nu ska jag ta och äta lite middag, är hungrig! :) Hörs sen!

Hiss/diss


Nu hade jag tänkt köra en hiss/diss bara för att jag har sjukt tråkigt. Martin har farit till jobbet och är borta tills imorgon. Känns trist att sova ensam inatt. Aja!

Vi börjar med diss.



Marabou mjölkchoklad



- Är så sjukt less på choklad nu när sommaren börjar att komma hitåt. Man har tryckt choklad på vinter och höstkvällarna och nu är jag så sjukt less! Mjukglass och kulglass i sommar är grymt.


Pälsjackor/västar


Hur snyggt är det? Inte alls! Nog att man kan köpa fejk-päls men det är ändå så ruskigt j*vla fult. Skärp er era små fjortis äckeln och go with the flow - by yourself a skinnjacka as everybody else. Du är inte speciell bara för att du kanske har "råd" med en fusk-päls-jacka. Folk kollar bara snett för att du inte har någonting innanför pannbenet. Skärp er!

 ← det där är ju jävligt mysigt, eller hur? Schysst mot djuren.



Sommarjobb, pengar till mycket.

Det känns grymt härligt att ha jobb i sommar, spelar ingen roll om det är inom kommunen eller inte. Jag är nöjd. Huvudsaken är att jag får pengar, annars vet jag inte alls hur jag skulle kunnat klara mig. + att jag går ut ettan så några slantar till får man nog:)




Det var allt för idag, nu ska jag se på tv och lyssna på K'naan - Waving flag.


And then it goes back

Åh vad min blogg har blivit tråkig. Kanske ska ta å göra något åt de.. Kan köra en hiss och diss kanske? Eller, nja.. Åh jag orkar inte.. Vad ska man skriva om? Vad finns det att skriva om?

Så less att alltid skriva om vad man gjort. Det blir så tråkigt i längden, att alltid läsa om vad man gör osv. Men ska skärpa mig nu, blir kanske inte så mycket uppdatering framöver. Det är ju skolavslutning på fredag, sen på måndag om en vecka börjar jag jobba, i 3 veckor och sen är det sommarlov. Vad ska man göra då? Festa? Sola? Ja, jag ska göra allting.

Känner mig så inlåst, hade man varit 18 hade det varit så mycket enklare. "Vad ska vi göra?" "Fan vi drar på krogen" - "Vi drar ut med bilen och crusar" "Vi drar till luleå och shoppar" "Vi drar till alder och badar å solar" MEN vad fan kan man göra om man är 17? Inte ett j*vla skit! Man kan gå eller cykla. Åh vad roligt. Om man ska cykla till alder så tar det ju 30 min, nämen. Och sen ska man vara där och sen CYKLa hem igen. As roooooligt. F*Ck åldern 17, det är den sämsta ålder ever. Håller ni med?


Waving flag

Hejsan!

Kom hem från skolan nu, hann inte uppdatera i morse för jag tog en längre sovmorgon istället. For till skolan och lämnade bara in böckerna och sen pratade vi lite med lärarna och efter det så gick jag och isak in till stan.

Fick skjuts hem av rickard så nu sitter jag och isak här och han spelar nå spel och jag sitter as usual vid datorn. Min outfit består bara av ett par svarta leggings och en svart tröja, inte så märkvärdigt.



Låt den ladda klart innan du trycker på play. Då är det bättre om man låter den spelas än att den ska hacka och stanna varannan sekund.

A sunday in june

Äntligen klar med designen, visste att det skulle behövas finslipas lite! Var inte riktigt nöjd. Men nu så!

Nu ska jag väl inte göra så mycket, OJ! Klockan är REDAN 20 över 10!? Vart fan tog tiden vägen? Vad i helvete har jag gjort idag? Ingenting? Hah, ska väl fortsätta att inte göra något idag. Finns väl säkert någonting att se på tv. Har en liten kissebebis som ligger och sover på min axel?, nåja, det kanske är skönt.

Aja, det här blir mitt sista inlägg. Vi hörs imorgon, då lägger jag även upp dagens outfit. Blir en kort dag, ska ju bara lämna in alla böcker osv. Som vi inte ska ha i 2an.

Nåja, goodnight everyone




Ska prata med mamma, måste ju ha en kamera nu snart ju! :)

aja,!


Bruce den allsmäktige

Har preics duschat, eller badat. Så när jag hade duschat klart så tittade jag på golvet och det var översvämmat! Så jag har fått stå och torka upp allting och blev klart typ nyss, hah, fyfan vad vatten! Fortsätter det så måste vi säga till hyresvärden och säga att det är stopp i röret där.

Sitter och kollar på Bruce den allsmäktige just nu, sen ska jag väl dammsuga så man får det ur värden. Sen ska jag till kioskpiraten och lämna tillbaka filmen jag och frida hyrde igår. Bäst att sätta igång, den ska vara inlämnad innan kl 18 och klockan är 16.30 nu, typ!

Aja, vi hörs sen ikväll :) Puss


6e juni 2010



Svenska nationaldagen är här! :)

Vaknade bara för några minuter sen, martin sitter i telefon och beställer mat från milano! :) Har inte så mycket annat att säga, sov jätte bra och nu är jag helt utvilad. Har sovmorgon imorgon till lunch typ, det känns braaa!

Ska bara lämna in alla böcker imorgon för det närmar sig sista veckan innan sommarlovet.

Aja, puss

 

Trötter

Känner mig som trötter i Snövit.. Är riktigt trött nu, skulle egentligen pressa mig att vara uppe tills martin kommer hem, men jag tror fan inte att jag orkar det. Så nu stänger jag av allting i lägenheten och slänger mig i sängen och sover gott. Kommer säkert inte ens märka när karln kommer hem.

Aja, vi hörs imorgon då jag bara ska sova ut, ta det lugnt och sen ska jag dammsuga och fixa lite i läggan.


♥ Brum brum 240


♥ Bree Tanners andra liv

Den har min mamma köpt till miig:)
Hon sa att den inte är så tjock, men vafan spela roll, det är ju nå att läsa iaf. Men hon glömde att lämna den så jag ska få den någon annan dag, ska även få nå leksaker till kattungarna.



Längtar tills jag får den i mina händer, då saknas bara andra och tredje boken ur Twilight-serien av Stephenie Meyer!:)

♥ The box

Heej!:)

Har precis bara för några minuter sen slagit av The Box, såg den med frida. Hon kom väl där vid halv 7 kanske? eller kanske tidigare, men iaf, gick och hyrde den filmen och sen såg vi den. Den var värdelös, tack rebecca för att du sa att den var det! Fattade ingenting alls och den var bara konstig. Rekomenderar den inte, eller vill ni se en konstig film så varsågod, se den då!

Nu ska jag kolla in Hajen 3, hah, så värdelös den med, men får se, det finns fler filmen så zappar mellan några kanaler. Hajen filmerna är ju så jäkla datagjorda. Det är bara roligt att se hur dåligt dom gjort filmerna, eller ettan är faktiskt inte så datagjord, men sen blir det bara mer och mer, då blir det tråkigt. Det är typ som att man skulle se Hostel och blodet är helt datagjort och killen som "dödar" är datagjord som kommer närmare och närmare och sen blir det mer datagjort. Hah, nä nu ska jag sluta prata om datagjort.


Martin är å firar Adam som fyller 20 år idag, grattis :) man fyller bara det en gång! Och 18 med då! Dom ända åldrarna som egentligen ska firas! Och sen när man fyller 50, men det är ju ett tag dit då! :)

Annars idag har det väl inte hänt så himla mycket, åt jättegoda mackor ute i byn! Värmde dom i en sån där "varmmacka grej" och satte ketchup, skinka, ost - MYCKET ost, och sen curry pulver. Sen in i dendär och det blev unbelieveble GOTT.

aja, ska se hajen 3 nu, puss


♥ Lördag

Hejsan! Nu är jag hemma, eller har varit de ett tag nu faktiskt :)

Igår for vi till byn, har inte gjort för mycket där borta. Satt med mariana och drack nått gott vin med sprite! Men jag drack inte nå mycket för det var så sött!

Sen så kom grabbarna hem, dom hade varit på nå mission! Så sen satte vi oss i vardagsrummet och jag kollade igenom alla bilder på när martin och isak var små. Sen så gick vi alla och la oss.

Vaknade sen kl halv 12, tror jag? Klev upp och åt frukost. For hem där vi halv 5 kanske? Var hemma efter 5. Har duschat nu och smörjt in mig i BUS. Ska testa om det fungerar, annars är det back to solarium!

Nu väntar jag på frida, hon borde komma när som helst faktiskt;p Får se vad vi hittar på ikväll! Om det alls finns någonting att hitta på;) hah!

Puss!


♥ Byn

Nu ska vi snart fara till byn, ska förbi och köpa en korv innan vi far på shell så vi får oss nå mat i magen. Sen ska vi tillbaka till stan imorgon och då får man se vad som händer:)

Tar inte med mig datorn så ni får klara er utan mig i en dag typ :) Annars så kan vi kanske typ ta en frågestund eller nå, ställ frågor ifall ni har några. Så ställ frågor till mig, jag svarar på dom i morgon när jag kommer hem. Och ställ gärna frågan med ditt namn, det är så himla mycket roligare att se vem som frågar :)



Ni får ju fråga vad som helst, men förvänta er inte att jag svarar på vad som helst:) ha det bra, puss!

♥ Du vet varför

Är hemma nu :) Var till skolan för att göra klart bild-kursen. Nu är det klart och jag gick hem direkt. Nu ska jag väl inte göra fööör mycket:) Blir nog att se nå tv eller så ska jag försöka sova lite, helg nu också!

I helgen vet jag inte vad som händer, kanske far vi till byn eller så stannar vi i stan och så. Jag vet inte alls vad som händer ikväll heller. Finns ingenting bra på tv heller. Kanske ska man slå på en film på datan och koppla in i tvn? Låter som en bra idé tycker jag, det gör jag!

Hörs sen efter filmen, puss


Fredag


Vaknade kring 7, har fixat mig nu och är redo för en ny skoldag, eller iaf två lektioner. Ska börja fara nu, martin har kommit hem och ska skjutsa mig efter 8. Hörs säkert senare. Puss


bloggar från mobilen

hej, ligger i sängen ned telefonen jag hittade i umeå, minns ni? :) spelar lite harpan och ska sova på några minuter :)

ha det bra så ses vi imorgon bitti: ) godnatt

Just dont give up on me

HEHE, ännu en ny design, har gjort litegrann på den men är inte allför klar än. Blev bara less på att hålla på med en massa koder. Menmen, nu ska jag borsta tänderna och sen ska jag SOVA. Äntligen, ska upp vid 7 imorgon och kring halv 8 - 8 kommer säkerligen martin och då kan han skjutsa mig till the schoool :) heh! Aja, godnatt:)


Need a second to breathe


Go explorer

NU FUNKAR DET, använder internet explorer istället för firefox nu!

Vin Diesel

 

 


hehe :)

Grekisksallad med fetaost

Hejsan! Är hemma nu från mamma, har varit där och ätit middag. Det blev uppstekt pankaka med en grekisksallad, hah, åt typ mest sallad. Det är sååå jäkla gott, har tagit med mig resten av salladen som jag ska äta till Vampire Diaries som börjar på 6 minuter.

Aja, vi hörs senare, puss!


Skolan imorn:(



Imorgon ska jag till skolan 8.20 för att göra klart en uppgift som gör att jag får godkänt i bild. Sen har jag info och layout och efter det är det SLUT. Har inte några mer uppgifter eller lektioner, tror jag? Eftersom det känns ju inte jobbigt att ha lektioner sista veckan innan sommarlovet? Måste även fara med mamma och kolla vart det är jag ska sommarjobba, vet fortfarande inte det. Eller om jag ringer pappa och frågar.? Får helt enkelt se vad jag ska göra.

Men nu ska jag se tyra banks show och sen the hills och sen ska jag ringa mamma. PUSS

Vill ha - Look



Jag vill ha detta, ge mig?

And now I sing, oh oh oh



Godmorgon!
Just nu sitter jag i soffan, as usual. Och kollar på tv. Ska snart äta nå frukost eller lunch kanske jag ska göra?

nåja, vädret ute är inte på topp, så får skippa stan idag för jag orkar inte fixa mig då det är dåligt väder ute, men måste ändå duscha osv för ska prata med mamma och hon får hämta mig när hon slutat jobbet.

remember this.

Dödligt vapen fyra



Sitter just nu och kollar på dödligt vapen 4. Jag och isak beställde pizza från milano, vi gick och hämtade ut pengar efter att vi beställt mat, men dock kom vi på att vi kunde lika gärna ha gått till Ängeln och ätit där. Men vafan, aja, fick hursomhelst inte den pizzan jag beställde, blev jävligt sur och åt bara kanterna!

Nu ska vi se klart filmen och jag kommer säkert somna efteråt. Är jättetrött, men de bra är att jag är ledig imorgon! :) Och har bara 1 lektion på fredag, sen är det HELG igen, sen är vi inne på den SISTA veckan innan skolaavslutningen!!!!!!!!!!!!!!:D Aja, hejdå!

Brännboll

Hejsan! Just nu sitter jag och kollar på nå tv program, bläddrar mest igenom allting..
Har väl inte hänt så mycket idag, klev upp och gick till tandläkaren vid halv 9 tiden, kom dit kring 9. Satt och väntade ett tag osv. Sen fick jag vet att jag hade ett litet hål, så hon gick och pratade med en tandläkare (hon var tandhygienist) så kom hon sen och berättade att det behövdes inte göra något för det var så pyttelitet så det gjorde ingenting. Så sen sa hon att jag skulle komma tillbaka när jag fyller 19. WOHO! Behövt gå isf till tandläkaren 2 gånger på 4 år. Hah, känns ju bra:)

Men jag vill faktiskt ha tandställning, för det är inte jämt när jag stänger igen och ler. Det blir jag sur över, men skulle nog ändå inte få det eftersom dom är inte helt snea!

Nåja, nu ska jag väl inte göra så mycket mer, väntar på att isak ska höra av sig för vi skulle fara med nå folk till å spela brännboll. Brukar ni spela med "kärringträt" eller med det runda?;) hah, jag tar alltid det runda men sen om jag missar dom 2 första så kör jag på säkert och tar kärringträt!;)

 

Give me reason, take me higher!


Tandläkaren

godkväll!
Just nu sitter jag och kollar på nå CSI program. Kommer nog sova efter det, eller mitt i kanske, men jag har en tendens att måsta behöva se klart ett program jag börjat se, det är hemskt men så är det. Imorgon ska jag till tandläkaren kl 09.10. Efter det har jag en lektion. SVINkul, aja, hoppas på bra väder imorgon iaf. Ska även en vända på stan hade jag tänkt. Måste köpas nya smink-grejs osv.

 

Nååånåå, vi hörs väl imorgon, kan uppdatera från mobilen när jag varit hos tandläkaren! Puss


1 Juni

hejsan!

just nu ligger jag i soffan som jag gjort hela dagen typ. Mår fortf. inte helt perfekt men men, sånt är livet. Har diskat och städat undan lite och gett cissi mat. Och när jag skulle göra det så kommer hela bunten med kattungar springandes till mat skålen och äter upp allting? Får dom inte tillräckligt med mat av cissi eller? hah, dom såg säriga ut iaf.

så har smsat martin och sagt att han måste köpa mycket kattmat nu, hah, nu ska ju fem katter ha mat! Och dom har blivit så duktiga att dom går på lådan själv också. Eller en av dom kan inte, eller så vill den inte, men de löser sig!

Aja, nu ska jag fortsätta se på tv. Puss

Btw, 2 år och 7 månader med hjärtis idag.!

Jag leeever

Hej, är hemma nu efter en fartfylld kväll. Orkar inte berätta något än, är helt slut och måste verkligen vila. Orkar inte sitta vid datorn hela dagen nu då jag är ledig.

Men jag kan berätta att jag for hem kring 1 kanske? hah, minns inte vad klockan var, men tog mig hem iaf. Sen sov jag till halv 10, då ringde frida och sa att vi skulle å äta på skolan, jahapp, klev upp och duschade håret i iskallt vatten så jag skulle vakna till liv. Så gick till skolan och åt där, åt faktiskt 2 gånger. Andra gången tog jag pizza sallad och det var så gott!

Aja, nu ska jag vila och leka lite med kattungarna, skriver kanske ett inlägg till senare men det är inte säkert. Annars hörs vi imorgon då jag kommit hem från skolan. Har tandläkartid kl 09.10 och efter det skola. Usch å fy. Puss