true


tisdag

tjennaaa, sitter på jobbet just nu, slutar kring 8, tror annie ville hitta på nåt roligt;)

annars så har det väl inte hänt nåt i veckan. funderar på att dra och sola nån dag så man blir lite brun, måste även färga mina bryn och fixa till dom lite, dom växer fan som ogräs, varför växer inte mitt hår som brynen? hade säkert haft håret ner till rövhålet då. skämt åsido. hörs väl sen nån gång:)


u rock my world

jafyfan, kommer inte ihåg om jag har skrivit nå om helgen och ids inte kolla bak i arkivet heller.

i fredags så jobbade jag till halv 10, for hem en sväng efter de så hämtade jag upp cicci och skjutsade hem henne. for sen till gammelstan för att sedan skjutsa annie & gänget på krogen. följde med in på både (?) the corner och heroes. typ.

kom i säng hos annie kring 04.40? haha. sen på lördags morgonen så vaknade jag vid 12-1, annie var redan vaken och det kändes som att jag var bakis som fan, hade inte druckit en droppe alkohol. beställde iaf mat från milano sen vid halv 5 for jag hem å började fixa mig. annie skjutsade mig till rebecca där vi käkade och sen fick skjuts av annie till krogen.

blev liite för mycket alkohol för mig så vid halv 3? kom martin och hämtade mig. käkade på rönnkan och sen blev de nåt besök med mr toalett.

söndagen, HAR ALDRIG MÅTT SÅ JÄVLA SÄMST SOM DÅ! fyfan de vill jag aldrig göra om! låg hela dagen i sängen men efter att jag fått i mig lite mat så blev de bättre. men tog mig en powernap till 7-8 på kvällen.

idag så mår jag mycket bättre. de ringde från jobbet och frågade om jag kunde jobba idag och imorgon, jovisst!

annie kom med min bil som hon haft över helgen blir de ju, haha lämnade ju en cider i bilen (smart som jag är) så hade de vart minus grader så den hade exploderat så nu har jag ice-slush i framsätet, vill nån ha? gratis! kanske är lite alkohol kvar i men kan ej lova nåt.

aja, är iaf på jobbet nu å har precis käkat middag , blir här till 22 så sen är de bara å fara hem och ta det lugnt:)


lördag

hellooo:)

är just nu hos rebecca och firar henne:) är med frida, rebecca o sofie!

ikväll blir det lotus eller först lite häng på far east ;) hehe, fan är full nu så skriver inge mer, är glad att jag knappt kan stava fel. hörs!!


fredaggg!

jaaa en fredag då:)

skola, en lektion sen lunch, lektionen fortsätter.. pysslat lite med uf grejset!

sen nu är jag på joppet å ska joppa till halv 10, sen får vi se vad som händer:)

byeee


haha

oj, haha jag skrev helt fel, fram på höger sida och tillbaka på vänster!! nu är det jag som är helt borta i huvudet..


Onsdag 22/2

goddag!

jag var uppe kring 10 idag, for iväg och kollade en grej sen for jag och martin tillbaka till mig. när han bestämde sig för att fara hem så bestämde jag mig att dra och simma! gud så skönt de är nu efteråt, är helt slut i kroppen, simmade 1timme och 30 minuter, skönt för både kropp och knopp!

känner att jag gjort av med mycket energi och nu har jag ätit nästan direkt efteråt som man ska :) det är roligt att simma men när 3 st tjejer ska simma
mitt i vägen förstår man inte riktigt vad som finns innanför deras skallben, för man ska ju som simma på vänster sida och tillbaka på höger, precis som 97an typ, fram på v-sida å tillbaka på h-sida, hur enkelt som helst! men dom verkade inte förstå det.. kanske ska man sätta upp en bättre skylt innan man hoppar ner i vattnet så man ser ordentligt?

nåja, nu ska jag ta det lugnt tills mamma kommer hem för då ska vi göra grekiska hamburgare med tsatsiki, mummaaaaa!!!


sova

nu är det sov-dags för mig! åh vad jag inte vill vara uppe så här sent, tur att man ska upp tidigt imorgon så man får vända tillbaka dygnet några timmar iaf!

aja, vi hörs säkert imorgon;)


Criminal minds

Haha wtf???

Skrev nå as långt innan så sattes de ihop? åååh vad jävla less man kan bli!!



JAJA nu äre Criminal på 5an! HEJDÅ


tog bort min design btw, så har denna tills jag orkar göra nåt annat.

21 februari 2012

Idag har jag inte gjort föör mycket faktiskt. Cicci ringde kring 11 och frågade om vi skulle dra till Luleå, jovisst! Gjorde mig klar osv. och sen efter 12 så for jag och hämtade upp henne och Frida. For till storheden och köpte en massa presenter till Rebecca som fyller 19 år idag. Stort Grattis! Sen så for vi till Boden och jag lämnade av båda, efter de så ringde mamma (jag hade ringt henne 15 gånger innan) så for jag till hennes jobb och hämtade volvo kortet och tankade 50 liter i min bil. Efter det for jag hem och käkade, köttsoppan satt bra! For sen och hämtade Cicci och Frida än en gång och for till Rebecca på fika! Efter att vi fikat så gick vi ut till henne och snackade, skrattade och kollade lite på tv medans vi funderade vad som skulle hända framöver mot studenten osv. Vid 9 for vi hemåt, sen dess har jag bara suttit och klurat på min design. Är inte riktigt nöjd för vet inte vad jag vill ha för färg på bakgrunden för jag har haft vitt as länge men, hm, jag vet inte. De är klurigt det här. Inatt kommer Martin nån gång, när han slutat. Så blir att fara vid 11 imorn bitti å kolla på en grej! Efter det vette tusan vad som händer å sker. Vill ha PENGAR! Är helt jävla luspank. Eller okej, har 50kr som jag ska spara tills snusen är riktigt slut, så ska jag fara å köpa så jag klarar mig till på fredag då lönen rullar in. Därefter kommer studiet och undehållet. Så nog klarar jag mig alltid, men då ska man ju betala in en massa jävla grejer som biljävlen kostar. Huvva. Besikta den ska man göra i mars, sen skatten på de, usch vad pengarna bara rullar genom fingrarna. De är ju synd att man inte skiter pengar.. Aja, nu ska jag nog ta och se vad som finns på tvapparaten, finns de inget där så blir det väl att ta hem en film eller tre som kan underhålla mig ikväll. Eller så går jag bara och sover, enkelt och man vaknar pigg som en lärka imorgon. Nja, ska nog ta och fundera ett tag.. Annars så hörs vi väl när vi hörs antar jag =)

februari är en hemsk månad


fredag

hejsan! idag är de fredag!! woop, idag har jag vart på skolan, hade två lektioner och sen slutade jag. for hem direkt och började gorma i telefonen och installerade den nyaste versionen.

nu sitter jag i överstbyn å ser på wipeout winter, haha sämst de ärrrrr! så jävla dåliga kommentatorer så de är sjukt. aja imorn blire skoter osv om martin inte ligger sjuk men då tar jag hans skoter så;) så får han ligga hemma å ha feber! hah:) nu blir de en power king å tv. puss


torsdag

ja, praktiken går väl sådär om jag ska vara helt ärlig.
Så sjukt less på att praktisera, är så sjukt skolless så det finns inget slut, men jag ska inte börja sjabbla bort de nu när det är så nära till studenten.

Imorgon är det fredag! 2 lektioner på skolan och sen blir de att fara till annie:) Efter de ska jag till byn då vi ska käka god mat och mysa med några öl ;)

Hörs!



saknar mitt halv långa hår.. ångrar direkt inte att jag klippte kort men hade jag inte klippt mig hade jag nog haft ganska långt idag. men men.. de växer ju ut å de är ju de som räknas.

9/2 2012



älskade, jag saknar dig ♥
idag är det ett helt år sen :(

Öppen

Första inlägget utan lösen då. Fick hem student grejerna och ja, antar att ni alla har sett en student mössa förut så jag finner ingen anledning att heva ut den på varken bloggen eller fb.

Sitter iallafall och laddar ner prison break just nu, är på säsong 3 avsnitt 6 eller 7 för er som är intresserade. Vill bara se klart allt så man inte behöver vara så jäkla "inne" i det. Får nästan ångest om jag inte ser ett eller två avsnitt när jag har tid. Hemskt..

Har praktik nu iallafall, är på storheden, så pendlar fram å tillbaka, idag sjukanmälde jag mig för mina fötter håller på att döda mig, och när jag får ont i fötterna eller i vänstra iallafall så gör knät ont med så jag kan typ knappt gå och haltar fram.

Har väl inte så mycket annat att säga, hörs när vi hörs.