Måndag

Haha, sjukt roligt inlägg förra va? Inte de nä..

Idag så vaknade jag hos annie kring 10, nä fan, det var innan 10! Stolt;D Gick sen in till stan vid 1, mötte upp nå bruds och fikade lite. Kikade in på H&M också, köpte ett saltvatten spray till håret med, sen nå örhängen på lindex, nöjd tjej ja.

Sen så bestämde vi att vi skulle ut till klinten imorn, så jag har varit å övningskört, gick ganska bra tills slutet.. då jag skulle svänga å de kom en timmerbil så fick jag motorstopp på vägen och då hoppade jag ut ur bilen så fick mamma köra istället. Fytusan..

Nu ska jag nog slå på en film, har laddat ner 4 st ;) heh, upp imorgon före fan för att fixa sig och göra ordning mat osv. De blir nog bra. Undrar om vi skulle åka stjärtlapp??

+ att de är ju nice att det kommer va plusgrader hela veckan! wohoo!

HEJ

Nu idag, alltså. Är det söndag. HEHE!

Är väldigt rastlös, väntar på martin, sen fara till annie. Gå till coop, köpa nötter och mjölk =annie. Sen hem till henne, götta som attans och sen sova.

Hörs imorn då ska jag till stan kl 1!!!!!!! Och fika med b-rudarna. Sen får jag se om jag drar tillbaka till annie eller om jag drar hem, eller om ja drar till martin. FÅRSE! AJA nu ska jag föra över pengar så jag kan betala för mina nötter. Eller så snor jag dom????? heh näää tattigt....


HÖRS

Tell the world that I'm coming home

Hejsan =)

Idag så sov jag ändå ganska länge, skönt vare! Igår så for jag till annie och käkade där vid 5. Sen gick vi till Dollar, köpte lite naturgodis och sen gick vi hem till henne igen. Tillslut kom emma och erik. Vi spelade monopol och det var jätteroligt :) For hem med bussen som gick kring 11. Hoppade av som vanligt vid martin och gick sen hem till mammsen=) eller det är ju mitt s.k "hem" nu.

För er som känner mig, så säger jag nu, HEM är hemma hos min mamma, jag har flyttat hem! Hos martin är alltså hos martin.

Hämtade mina kläder osv idag, så har slängt lite i tvätten och i veckan blir det att hämta en byrå och mer småsaker. Har ju en soffa där med men den får han ha kvar, även tvbänken är ju min, och så tavlor m.m. eftersom vi inte har gjort slut så känns det ju onödigt att ta med såna grejer som lika gärna kan vara hos honom! för jag får ej plats med en soffa, eller nog gör jag det, men det blir ju trångt som fan då. Och jag vill ha mkt plats i rummet.

Så nu vet ni det, anledningen behöver inte alla veta =)


Nu ska jag ta och sitta vid datorn tills 23.55 då en film börjar och förhoppningsvis har mammsen somnat då. Så man kan se tv själv ;) Måste köpa lite grejer nu också till rummet. Ska köpa nå tavelramar för ska sätta upp nå tavlor på mitt hjärtis som inte finns nåmer ♥ :(

Det var väl allting för idag antar jag :) Imorgon ska jag fara och sova hos annie. Vet ej om jag tar med mig datorn, det går fort som attans att ladda ner filmer hos henne dock.. Kanske gör det här också?? Kanske ska testa :D Godnatt på er:)




och btw, jag är sjukt sugen på cashew nötter...

Lov!

JA nu är det äntligen lov! Idag hade vi egentligen engelska. Men vi var så lite så vi fick gå, sen satt jag och väntade på att historian skulle börja men fick sluta där med. Orsaken var att nästan alla program hade UF i gallerian så hade egentligen kunnat vara hemma =( men men!

Annars så fick jag skjuts av isak hem, skulle egentligen åka buss, men när jag stod där och väntade så kom det 49586 st ungar som skulle på bussen. Så jag ringde isak så skjutsade han hem mig, puuh säger jag bara.

Har annars inte gjort så mycket idag faktiskt. Suttit vid datorn mestadels.. Som vanligt alltså.


Internet strular som attans hära alltså, mamma har en stationär dator, men med trådlöst! Så det är inte riktigt super bra faktiskt. Mitt internet kan sluta ansluta ibland, så allting loggar ut ibland. Så nu skriver jag detta innan jag måste börja skriva om igen, haha :) Godnatt och ha ett bra lov!

Kommer nog inte skriva för mkt faktiskt. Men men, heh!


Onsdag

Hey! vaknade bara för typ 40 min sen, har hunnit duscha och jag är helt klar nu. Väntar på att klockan ska bli lite mer än vad den är, så ska jag promenera ut till bussen. Idag har jag samhälls, kristina (vet inte vad det är för lektion) och typ nå annat.. heh;) bra att man håller koll!

På samhällsen ska vi få veta provresultaten! Som jag har pluggat ska jag fanimig inte ha IG. Jaja, nu ska jag se lite jims värld tills jag ska gå, ha en bra dag!



Lördags/idag söndag

Haha shit. Igårkväll var en kväll som jag kommer minnas! Berättar mer om den senare nån gång. För jag vaknade först kl 13, sen såg jag ca en halv film, somnade såklart. Sen somnade jag igen i sängen och vaknade upp kring 7 ;) Haha, känns inge bra alltså, hur fan ska man kunna somna ikväll?Hur ska man orka upp?

Tror jag går och lägger mig snart faktiskt, ska bara ta en dusch, godnatt!

Far East

Åh gud, herregud så gott det vaaar! =) Beställde in kyckling med cashewnötter! Gooooottt som fan. Sen blev det ris till det. Var proppmätt och sen skulle Joel ha efterrätt med så tänkte jag, ja varför inte? Så beställde friterad ananas (är tokig i ananas) med vaniljglass. MMMMMMUMMMAA.

Efter att vi suttit och pratat och ätit så tog vi oss till Coop, jag mamma och lillebror då. Köpte lite godis, fick en tidning. Så nu sitter jag här och kollar lite tv medans jag har hällt upp godis i en skål. Dock har jag inte rört den än.... är för mätt sen maten :D haha. Får se senare ikväll om man orkar äta en godis ens. Är proppmättttt!

Imorgon blir det att sova ut och sen berättar jag vad som händer ;) Vi hörs imorn!



bild från google. men jag åt exakt detta till efterrätt! ;) GUDOMLIGT GOTT!

Fredaaagen är här!

Så nice!

Idag så hade jag bara en lektion. Satt på skolan till kl 12 och sen gick jag till körskolan men dom hade stängt eller nått. Så jag gick in till stan istället, gick och kollade litegrann på H&M, Kappahl och Lindex, men hittade ingenting, så gick till kicks och kollade, hittade den parfym jag vill ha!

Sen kom jag på att jag hade pengar på ett presentkort på H&M, så gick dit och köpte 2 st nagellack..

Dom heter:
Ett svart: Manhunter
Ett brunt: Dust and Diamonds

Och båda är köpta på H&M



Riktigt rolit med nagellack faktiskt, speciellt nu när det finns så fina! Olika färger oså. Jag tänkte köpa ett grönt, men jag får ta det senare.

Dag 1, presentera mig själv




Dag 01 – Presentera mig själv
Dag 02 – Min syn på kärlek, samt min första kärlek
Dag 03 – Min Familj
Dag 04 – Vad bjuder jag på för mat?
Dag 05 – Mitt hem
Dag 06 – 5 saker ni inte visste om mig
Dag 07 – När jag var liten
Dag 08 – Dethär är jag bra på
Dag 09 – Min garderob
Dag 10 – Såhär såg jag ut för länge sedan
Dag 11 – Mina funderingar
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Vardagslyx
Dag 14 – Det fulaste och snyggaste jag äger
Dag 15 – Så många gånger har jag flyttat
Dag 16 – Min jul
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Ett pinsamt ögonblick
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Mina förebilder
Dag 21 – Mina dåliga sidor
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Hur  muntrar jag upp mina vänner?
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – Min tro/religion
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Det här ska jag bli när jag blir stor
Dag 30 – 10 dödssynder

tänkte att när man har lite tråkigt och inget att skriva så kan jag lika gärna göra en sån här :)

Hur presenterar man sig själv? Ska man börja med ett "hej"?

Jag heter då Ellen. Är 17 år och fyller 18 år 2011, snart alltså! Jag har spelat handboll och fotboll, när jag var yngre var det även innebandy men jag tröttnade. Slutade handboll och fotboll kring 08-09, kände att det blev för mycket med allting. Jag tycker om väskor, mycket. Dock måste jag börja rensa ut snart... över till detta igen då.

 
Bild på mig och min lillebror men mer om det kommer senare :)

När jag var liten hade jag en "dubbeltand" alltså två tänder som satt ihop (ingenting farligt, men ovanligt säkert) så min bror kallade mig för dubbeltand tills jag tappade den. Jag föddes i Boden, den 1 april 04.40 om det var roligt att veta. Bodde då i Hamptjärnmoran (Hampis) med mamma, pappa och en äldre bror. Sen när jag skulle börja 6års blev det Hedenskolan. Som har årskurs 6års-6an. Gick där och ni vet i årskurs 5 och 6 var det skitsnack och mobbning som var varje dag på skolan. Började tillslut Korpenskolan (högstadiet), jag kommer ihåg att jag hade typ ingen att prata med på Heden för att Annie min bästis hade slutat där och börjat Korpen.

Som sagt började 7an, pluggade som ett sär, vilket man inte behövde kommer jag nu på i efterhand. Smart. Sen i 8an blev det lite skolk, eller ganska mycket. Fick plugga upp några betyg i 9an. Gick ut 9an med 210poäng, inte det bästa men, det räckte för att komma in på Handelsprogrammet på gymnasiet. Där går jag nu, i 2an. Gick första året vanlig handels, sen tänkte jag att jag ville få in en fot i ett företag, så bytte till handel-lärlings, vilket jag inte går, har bytt tillbaka till vanliga. Blev för mycket stress. Hade inte tid att plugga osv. Så nu vet ni det=)

Annars så har jag flyttat ihop med min pojkvän martin, han är 21, alltså -89a. Vi blev tillsammans när jag var 14 och han 18. Nu är jag snart 18 och han fyller 22 i juni. Vi har bott tillsammans sen 14 april 2010. Snart ett helt år:)



Vi har även 2 katter. Cissi heter honan och hanen heter Sune. Sune är Cissis son. Hon fick kattungar i maj? 2010 tror jag. Så snart är Sune ett helt år. Han är kastrerad så oroa er inte att han kommer sätta på sin mamma! Lugnt.



(hanen Sune) har ingen bra bild på Cissi, men det kommer.

Ja, det var väl allting? Nästa kommer väl när jag inte har någonting att skriva.. Uttråkad helt enkelt. Nu ska jag återgå till filmen! Vi ses imorgon, puss!


Jag är en legend






Nog är han snygg alltid :)

Detta blir min kväll, ska se I am legend, första gången jag ser den själv isåfall. Ska se hela! Han är ju den snyggaste mörkhyade killen som finns, dessutom är han ju rolig också. Jag hade också vilja vara med i nån film, jag menar, dom har ju värsta lyxet. Ska dom spela in en film t.ex. I, Robot som Will gjorde, han får ju träna gratis! För att dom har bestämt att han ska ha en snygg kropp i filmen så då måste han ju ha det.


En god middag

Äntligen var det roligt att laga mat! M frågade om jag ville laga mat, visst? tänkte jag. Men sen ändra han sig och då föreslog jag att vi kanske kan laga mat tillsammans. Så det gjorde vi. Åh herregud, skulle ha spelat in våra kommentarer till varandra och alla säriga ljud vi gör när vi är sådär. Sjukt.

Nu blir det att smälta maten och kolla lite tv. Imorgon har jag en lektion sen ska vi ut och äta middag! :) Spännande, hah, har aldrig varit på den restaurangen så vi får väl se om det är bra mat eller om det inte är det.



Häftigt att äta på ett sånt här ställe :)

Blommor, vad ska man göra åt dom?

Ena dagen mår dom perfekt, ser det ut som iaf, helt gröna och fina. Sen nu när jag kommer hem, den i vardagsrummet är snart död? I köket var dom jättefina igår kväll, men nu börjar dom hänga sig också..







Om det ínte är nog illa med blommorna så äter katterna på dom också. Perfekt.

Idag har jag...

Bara varit i skolan, till att börja med. Sen efter alla lektioner jag hade så satt jag i entrén och väntade på? bättre tider antar jag. Julia skulle göra ett allergitest på Björknäs, så gick dit och sällskapade henne. Efter det gick vi in till stan och kollade när hennes syster klippte sig.

Jag bokade faktiskt också en tid! Den 1 april, så man är lite sådär snygg när man fyller år, jag bokade sling och klipp, men jag frågade om man kunde ringa och avboka sling och det gick. Så jag får se hur jag gör. :)


Godmorgon torsdag!


Skola, jobb eller ni kanske sover? Det skulle jag också önska att jag gjorde just nu.. Men men, är nästan klar och ska snart kila till bussen. Den är förövrigt smockfull med småbarn idag, som varje torsdag då man börjar vanlig tid. Usch vad jobbigt..



It's people all over the place! + att förra torsdagen blev jag bara less, ni vet dom där 4-sätena i mitten av bussen? TVÅ tjejer tog upp dom, dom var inte tjocka eller så, nej dom satt på varsitt säte och hade sina små pytte väskor på dom två andra. Förstod dom inte att det var ca 100 pers mer i bussen än det ska vara?

Hurrraaayyy!

Det visas en film ikväll, trodde jag inte om tv-domsomgrejaralltsåntdär.

Här ska det ses!



efter det blir det sängen :) puss!

☆ What to do, what to do..


Eftersom att jag har nu insett efter att ha kollat i min plugg-bok att jag kan det? Ska dock läsa lite imorgon precis innan provet! Nu har herrn min gått och lagt sig, jag ska vänta nån timme innan jag slänger mitt huvud på kudden iallafall :)

Kanske ska slå på en film? men jag har inga bra filmer på min dator? finns det ingenting på tv nu förutom 2½ män? Är det ingen film på tv ikväll? Ah! Nu kom Simpsons upp på tvrutan, perfekt, räddare i nöden! Hoppas bara jag inte har sett avsnittet...

Nu blir det tv! Hörs imorgon bitti

☆ Fräsch tjej

Gud så skönt det är att duscha, det är ju sjukt :) Man känner sig så fräsch, efter att man duschat håret, så smörjer man in sig i dusch lotion som doftar kokos, (iaf min) och sen när man är klar så smörjer man in sig i ännu mer kokoslotion! Åh vad jag luktar gott :)



Känner mig grymt bra också, kan alla ord som vi ska kunna, 50 hela stycken
, allt från vad lönen heter innan man drar av skatt till obligation till LAS, känner mig faktiskt bra. Har även gjort extra uppgifter. Senare ska jag ta en snabbsväng genom samhällsboken och skrivblocket så jag kan det riktigt bra, satsar faktiskt på VG nu. Tänker fanimig ha det också.

Nu ska jag se tv och sen plugga lite :) Imorgon är det historia, engelska och till sist samhällsprov! Så slutar innan halv 2 :) Fast ska ändå sitta så länge att jag känner mig nöjd med vad jag skrivit, det är alltid bra!

 plugga som attans :)

☆ En snyggare lägenhet

har man nu, efter att jag har städat! Känner mig så bra!

Idag hade jag en lektion, redovisning, den gick jättebra, fick bra kritik av läraren och han sa ingenting som jag inte hade en fråga till. Jag svarade på alla hans och klassens frågor.

Efter lunchen satt jag till ett helt i onödan, gick ner och sällskapade isak på deras lektion, jag och F satt och kikade porschar på blocket och så. Hah, In our dreams..... Sen fick jag veta att vi hade ingen lektion med S. Så jag satte mig i entrén och snackade med lite folk, som vanligt. Sen så gick jag in till stan, kikade på väskor men jag har ändrat mig, vill inte ha en från Boden, finns inga som helst utbud här och det suger. Önskar att man kunde haft Accent eller nått, en riktig väsk-affär! Men nae, självklart inte.

Nu kollar jag lite kitchen nightmares och väntar på att martin ska komma hem, han får laga mat idag, jag har ju plugg så :) Nåja, nu blir det lite dator och plugg, ses senare :)

 







Liksom, hur ska man kunna fokusera på pluggandet?


☆ På skolan

Sitter på skolan nu och väntar på att vi ska ha lektion, har haft hål sen 11.30. och börjar lektionen igen 13.50.

Sen har jag en till lektion tror jag, så det blir väl hem igen efter skolan för att plugga till samhällsprovet imorgon:) Hörs å syns :)

☆ Onsdag

Hellooo :)

Vaknade kring halv 9, har fixat klart mig och nu sitter jag bara här och väntar på att gå till bussen. Som sagt går jag ganska länge idag, och jag hoppas att det är god mat, men det stod gott och blandat tror jag, så det är väl nå hopikok..

Ja, idag är det ännu en iskall dag, tempen visar -25,5, fy inåt helvete vad kallt! Aja, nu blir det att testa föra över pengar igen, för det verkar inte fungera, har prövat flera gånger men sidan kommer aldrig upp, istället är det en text: "fel på sidan, försök igen senare." KUL, vill ju ha min väska :((

Nåja, heejdå =)

☆ The steps that you take

When you're gone, the pieces of my heart - I'm missing you..
Everything that I do, reminds me of you.



I miss you...



☆ En god natt va

Nu hade jag tänkt att slänga mig i sängen faktiskt. Jag gjorde om lite på bloggen, vilket känns SKÖNT. Äntligen lite ändringar!

Imorgon börjar jag 10, som vanligt. Är helt redo för att redovisa också, har kommit över det där "pirriga" av att behöva stå inför klassen och redovisa, bara jag som pratar, alla hör min röst. Akwaaard i början faktiskt. Men man kommer över det, iaf jag:)

Ja men vi får väl höras imorgon antar jag :) Sovgott! ♥


☆ Take over



Let the rain, wash away all the pain of yesterday

☆ Tisdag

Godkväll.

Idag har jag varit i skolan. Hade 2 lektioner, inte så värst jobbigt alltså:) På idrotten så pratade jag bara med läraren och jag kunde hoppa in direkt i klassen. Imorgon är det onsdag, hm, händer inte allt för mycket då, jag har en redovisning och sen blir det mer plugg till samhällsprovet på torsdag. Men jag går ganska länge så det är ju int lika roligt.

Men är iaf glad att jag slipper praktiken! Dock har jag praktik 3 veckor, ska väl försöka få på nå bra ställe som man orkar vara på. Dock är man ju 18 då så kanske man tar ledigt någon dag, men jag hoppas på att kunna komma till en bra ställe så man har roligt och inte tråkigt så man måste va hemma för att få mer gjort än på praktiken.

När jag satt på bussen så tänkte jag att jag måste göra dendär förbannade intervjun, så jag gick till apoteket vid Kvantum och frågade chefen där. Det gick ganska fort och sen gick jag hem, satte igång med maten och sen gjorde jag klart power pointen, som jag ska redovisa imorgon. Kommer nog gå snabbt, vill bara ha G i samhälls, helst VG men huvudsaken man är med och har debatter och gör det man ska göra så är det ju bra.

Och som mamma sa, att nu när jag har matten ur vägen kan jag fokusera på att få bättre betyg i andra ämnen. Så ska kämpa att få VG i dem flesta iaf. Samhällsen får gå som det går.

Nu blir det tv för hela slanten och lite dator kanske man kan slinka in där emellan, kanske ett bad också? hade varit skönt att "skölja" av sig all skol-svett som bildas när det är 100000 pers i en byggnad.


Längtar nästan ändå till helgen, länge sen man drack lite alkohåååuuul. Ska bli nice :)



☆ Måndag

Tjena tjena. Imorse så vaknade jag kring halv 9, kändes bra att sova länge eller längre iaf. Sen så gick jag till bussen, svin kallt måste jag då säga. Kom iaf till skolan och fick veta att vi inte hade någon svenska, engelskan behövde vi inte heller gå på. Så det var en lektion jag hade och den varade i ca 15 min, planerade bara en massa för det vi ska gå igenom.

Sen iaf efter 12 gick vi in till stan och tog oss en fika. Sen så gick jag till skolan och hade den där lektionen. Väntade sen i entrén på bussen, tänkte att jag kunde ju gå in till syon och kolla en grej. OCH jag har nu G i matte, fyfan, aldrig mer behöva plugga matte, känns såååååå bra =)

Så ringde mamma och kollade vart hon var så hämtade hon mig och jag sa då att jag hade fått G i matte, så vi bestämde att vi skulle gå ut och äta på fredag, (ja ni kanske tror att , vadå matte, det är ju svinlätt, men inte för någon som alltid gett upp om jag inte kunnat dt.) Ja, efter det så ringde jag pappa för att berätta nyheten.

Sen när jag kom hem så gick martin och handlade och jag satte igång och diskade och gjorde fint i köket. Har iaf ätit nu och ser lite tv. Funderar på att kanske ta mig en dusch.. Så kan man sova lite längre imorn :)

Ska även ta ett snack med idrottsläraren om allting osv. Nu när jag bytt tillbaka. Hejdåååå =)

☆ Söndag

Again då.

Igår så ringde jag annie i brist på annat och for ut till byn, for till Lotta och spelade poker :) Gick bra faktiskt. Imorse vaknade jag flera gånger av att det var svin varmt i rummet. Men sov iaf till 12. Klev upp och såg lite tv, sen satte vi igång och målade lite i deras hall. Vitt, allting blev vitt :)

Sen kring 7 så började vi röra oss mot boden. Fläkten slutade fungera så det var ca -30 i bilen, skönt. Satt och frös till döds typ. När jag kom in genom porten så tog jag av mig skorna direkt och så skönt det blev :)

Nu ser jag på en prinsessas dagbok 2. Imorgon är det ännu en skolvecka och jag ser fram emot den, för nu slipper jag praktiken föralltid! Så jäkla skönt. Annars så är det väl ingenting mer jag ska skriva..



Har funderingar över en sak, och jag vet inte riktigt hur jag ska gå tillväga med det. Det återstår att se.


Det är ni som är som mig

Godmorgon, eller har varit vaken sen mamma ringde och väckte mig kring 12. Har bara legat och sett på tv tills nu då.

Idag får jag se vad som händer.




Vad ska du bli när du blir stor, ska du bli som far och mor?
Kanske nöjer du dig med vilket skitjobb som helst?


Från himlen sänt

Hejsan, har inte skrivit på nån dag, har mått uselt även fast det kanske inte har synts. Har skrattat och varit glad men inuti mig så känns det tomt på något sätt. Så fort jag blir ensam så kommer tårarna, även fast jag inte gråter eller hur man nu säger, har bilden på henne som bakgrundsbild på datorn (då kan ni tycka att jag kanske ska ta bort den men aldrig. Ska inte byta) och varje gång jag tittar på henne så får jag bara bilden när vi håller om henne och gråter tillsammans och man känner bara hur hon sjunker ihop och sen sover hon. Jag är glad att vi beslutade att bränna henne separat och behålla askan och sen begrava henne till sommaren, det är hon värd.

Det känns som att en del av mitt hjärta dog med henne, jag kommer nog aldrig kunna skaffa en hund igen. För nu vet jag hur det känns att förlora, förlora en älskad familjemedlem. (som inte är människa) Hon var den bästa, jag kommer tillochmed ihåg hur jag frågade mamma om vi inte kunde skaffa en hund, en liten. Hon skulle fundera på det och jag minns så tydligt när vi skulle fara och kolla på valparna, dom hade valt ut en som dom trodde skulle passa oss perfekt, Madicken hade dom döpt henne till. Mamma frågade mig om vi skulle byta, men jag tyckte att namnet var perfekt. Åh mitt hjärta. Jag saknar henne så, har inte varit hem till mamma än. Brukar vara det då och då, men jag vet att jag kommer fälla tårar. Ska dit imorgon (idag 12/2) och känna hur det känns. Vet att det kommer bli jobbigt. Att inte mötas av en glad Madicken, viftande på svansen och sen när man sätter sig och äter kommer det inte vara någon som håller en sällskap nere på golvet och som man kan tjuv ge lite mat, bara för att hon är så söt när hon tigger. (vi hade lärt henne att inte tigga, satt ut henne i hallen medans vi äter) men nu på senaste när vi visste .. så fick hon smaka lite då och då. Känns helt overkligt att jag inte kommer att mötas av henne imorgon(idag), så overkligt.  

När martin kom hem idag så mötte jag honom och han gick in i köket, ni tror inte jag fäster blicken på en man som är ute och går med sin hund? Kände bara hur tårarna började komma, blev sådär torr i halsen och magen vred sig. Jag gick därifrån. Klarade det inte.


En bra nyhet är iaf att jag har fått byta klass, går numera i hp09, inte Lha09. Känns mycket bra. Måste dock plugga som ett psyk men det förstod jag, har ändå inte så mycket annat för mig så spelar ingen roll.

ja, nu gör jag väl inte för mycket, funderar på att slå på en film, en animerad, tecknad, vad som helst där inte hundar är inblandade. Ni tycker väl att jag är hur patetisk som helst för att jag är ledsen för min hund nu? 3 dagar efteråt? Ni kanske tycker att jag ska ha gått vidare? Inte så lätt, har man aldrig haft ett husdjur och måste ta bort det för att hon klarar sig inte mer, hon har så ont att hon kan inte ens sitta ner, då är det dags. Jag visste ju att det var nära, var förberedd på det. Men det kändes ändå. Jag fick iallafall sitta bredvid henne hela bilresan till Öjebyn, klappade henne hela vägen. Nej, nu klarar jag inte mer.

Ska se film och sen sova. Godnatt

♥ 9/2 2011

Nu är mitt hjärta borta. Hon är saknad och kommer alltid vara det. Min första och enda. Hon är på en bättre plats nu och jag kommer alltid tänka på henne.





8 ½ år blev hon, r.i.p 9 februari 2011 ♥

Kokooosssssnöt

jaaaa då var man här igen då. Kollat igenom allting man kan kolla igenom på internet, resor, bloggar, fb, spel, tvkanaler osv.

Har även lagat mat, diskat, städat i köket, badrummet har jag gjort typ halva, så nästa halva blir väl senare i veckan. Katterna har fått mat, ja, det var väl allting då.

Nu ligger jag som vanligt i soffan och funderar på att ta ett bad eller nå, bara chilla. Läsa en bok i badet medans man lyssnar på lugn musik från spotify. Sen när man har badat klart blir det att skrubba hela kroppen med nå cocos bodylotion och sen smörja in sig i lotion när man har torkat sig. Fan det blir nog bra, nån ansiktsmask ska väl in där nånstans också.

Imorgon har jag bara samhälls och efter det blir det att fara till annie eller nå och vänta tills mamma ringer då ska vi fara till piteå. Anledningen kommer inte jag skriva här, för det gör ont i hjärtat av att bara tänka på det.

Nåja, nu blir det att göra allt som jag ska göra och sen blir det nog datorn ett tag och sen sängen + kolla tv tills man somnar. Hörs!

Måndag

Ännu en måndag har passerat. Idag var det svenska, gjorde nästan klart uppgiften, gick och åt mat. Sen hade vi hål till 13.50, men jag hade ett möte om Matte A och nu kommer det roliga - Jag får veta nästa vecka på måndag om jag klarat det eller inte. För hon sa såhär:"jag vill godkänna dig, men jag måste prata med en annan lärare också, så vi inte "fuskar".

Så jag antar att hon ska prata med min matte lärare i ettan om det. Så får helt enkelt se.. Nåja, sen hade vi iaf engelska, gjorde nån uppgift ute och sen gick jag tillbaka och hämtade nå fler. Gav till Isak också och sen fick jag skjuts hem efter att jag kollat historian osv. När jag kom hem så gjorde jag väl inte fööör mycket. Lagat mat och så, snart ska jag bege mig till sängen där jag ska kolla lite på film och sen sova antar jag.

Imorgon är det nya tag då jag ska försöka städa upp lite i lägenheten igen!(städade som fan i söndags (igår) och det är redan katthårstussar över hela hallmattan och ja, roligt!? näe.. ) Sen ska jag ta en rejäl omgång i toaletten också, handfat, badkar, under badkar ska jag göra fint, kanske städa upp i skåpet där vi förvarar smink (jagdå) och martin sina parfymer i massor.

aja, blir att se nån film nu som man har på datorn. Eller om man ser klart the Cove? Väldigt bra film mer som en dokumentär dock. Hemskt iaf. Så fort jag ser nån reklam om typ delfiner man kan se på olika hotell i världen (typ om man ska utomlands) så får jag en rysning. För i the Cove berättar dom att dom i Japan fångar in delfiner och "tränare" väljer ut dem dom vill träna och sen resten dödar dom.

En film jag måste rekommendera - THE COVE. Lätt värt att se och jag har lärt mig mycket av att bara ha sett ca halva filmen. Så jävla värt. Så när ni sett den och sen kollar på resor och ser "Oj, kolla på detta hotell kan man få se delfin shower osv." TÄNK då på THE COVE och vart delfinerna KAN komma ifrån, tänk på det.







klicka gärna på denna ->LÄNK<- så kan ni läsa om vad filmen handlar om.


nåja, godnatt =)

Söndag

Som sagt har jag sovit hos annie hela helgen, skönt att bara ligga ner och slippa göra något! Har bara legat i sängen, sett tv/film, snackat om allting och sen har vi tagit en promenad till coop och tillbaka igår kväll.

På fredagen visade hon sina skills, fan hon är ju grym på att köra bil alltså. Duktig tjej! Idag vaknade vi väl lite sådär småsent, eller iaf jag. Slog på Spy kids, såg de och sen vid 2 tiden ringde mamma och så kom hon och hämtade mig.

När jag kom till lägenheten så satte jag igång och städade, fick med mig martin som dammsög med. Fan va grym jag känner mig. Har städat klart och nu funderar jag på vad fasiken man ska äta idag?

Har även gjort klart mitt arbete om Vasco da Gama, skickat de till läraren och får se imorn vad jag mer ska skriva. För på torsdag är det redovisning! Är peppad som fan, vill bara göra bort de nu känns de som. Hah.

Nej, nu ska jag ta mig i kragen och göra lite mat, får se vad det blir, kanske bara nå hopikok. Hejs!


Lördag

Idag så vaknade vi vid halv 11 kanske? Eller annie slog mig med en kudde och sa:"nu måste du kliva upp annars vänder du dygnet" Så det var bara att försöka vakna. Ser nu på en film som vi sett sen vi vaknade.

Idag ska vi väl inte göra så mycket, ska höra med martin om han ska till byn eller inte. Isf stannar jag i stan för jag ska vara med annie i helgen. Hoppas innerligt att jag inte har praktik till veckan. Klarar inte en vecka till, alla läxor osv som vi har orkar man inte med att göra när man kommer hem sent på dagen.

Folk säger "ja men det är så med arbetslivet" Ja, men hör och häpna. Jag går i skolan också, jag orkar inte med att jobba och gå skola. Det går inte ihop nåmer, det var roligt till en början att slippa skola och sitta där osv. Men nu vill jag sitta i en skolbänk och plugga. Hellre det än praktik.

Nåja, nu ska jag se klart filmen sen får vi se vart dagen för oss. hejdå :)


Locked



Hejsan! Är hos annie just nu och ska väl sova här antar jag, nu ska vi slå på "I rymden finns inga känslor" så ses väl sen. Vi hörs.

1 Februari 2011

Ja hejsan.. Ett tag sen va

Idag så vaknade jag och annie innan 9. Eller jag sov till typ 9, orkade inte vakna. Så sen fixade vi oss och sen gick vi till skolan, jag började 12. Men hann snacka med lärarna om en grej och sen gick jag till praktiken innan 12. Var där och jobbade sig lite och sen fick jag sluta innan 5 någon gång.

Gick på stan och pratade lite med fredrika som jobbade i gallerian. Sen gick jag och köpte mat, träffade lovisa där, så pratade med henne ett tag om min födelsedag osv. (typ vad jag ska bjuda på osv)

Ja, tog iaf bussen hem, mamma ringde mig så pratade om grejen med henne och sen så nu har jag ätit. Ska väl försöka mig på historian men jag ORKAR inte. Har ingen ORK till något. Slut i hela kroppen känns det som.

Hörs väl.