tjejkväll

hähä, en kväll på stan, slutade med 2 cider för mig på bodensia med rebecca, frida och eve. Längtar till sommaren!



promenaden hem kanske inte var den bästa, har svin ont i halsen just nu.. aja, nu blir det sängen och sova.

Tack & hej!

Dag tolv, skippar elvan

Dag 11 – Mina funderingar
men va? jag funderar inte på någonting så vi skippar den..


Dag 12 – I min handväska då kör viiii

Ja, i min handväska finns:
börs
just nu en halsduk, varför vet jag inte..?
schema på mina lektioner (kuser heter det ju nu-.-)
snus
solbrillor
en liten mobilväska tror ja de är men har mina mini-piller där och ett iphoneskal
handkräm
skavsårsplåster
2 pennor
kam (sån där man tupperar med, men den funkar ok för mig som har lite kortare hår)
2 olika läppbalsam, ett från H&M (luktar vanillin/vanilj) och ett försvarets hudsalva(=bäst!!!!)
panodil

sen ibland har jag smink med mig också, men det är inte så ofta, bara om jag vet att jag ska till annie å sova eller till martin. annars är det väl inte så mycket mer :)

orkar inte lägga upp en bild, men mina vänner vet att jag har en svart väska med lite nitar eller en brun väska.

Thursday today

Vaknade kring 7, kände bara att jag inte orkade kliva upp, men jag hevde mig upp iaf. For med joel till heden och sen till skolan där mamma släppte av mig. Hade engelska och sen så slutade jag, fick veta vad jag fick på provet också, vg! :) Äntligen, nu börjar det vända till sig, haft en period där jag inte orkat plugga men det verkar vara över nu. Har även fixat alla uppgifter jag skulle ha gjort på påsklovet. Okej, inte alla då,men flera iaf!

Sen så vid 1 for jag till praktiken, jobbade 2 timmar sen slutade jag, fick svin ont i huvudet. Men det är bättre nu iaf. Snart ska vi käka och efter det kanske man ska göra dom där uppgifterna man måste göra, usch vad jobbbbbbbbbbbbbigt det plötsligt blev. h.a.t.a-s.k.o.l.a.n.




over&out


Verkligen? hah.

Hahahahhahahhahahahahahahahahahahahahahahahahhahah pinsamt! :)


anywaaaaay, idag vare praktik som vanligt. Är redan sjukt less, inte för att det inte är roligt på laitis, men jag är bara less på skolan och att praktisera. Dagen gick ändå ovanligt fort. Nu sitter jag bara vid datorn och väntar på att mamma ska komma och göra lite mat.

Imorn äre skola till 1 sen äre praktik till 3 sen äre långhelg! På fredag åker jag med martin till han å sover där hela helgen:) Valborg ska firas såklart! aaaja hejdå =)

tisdag

första praktikdagen gick bra men jävligt segt. Kl 3 fick jag sluta, gick hem och nu ligger jag bara i sängen å ser tv.

Fick min lön idag med, känns braaaaaaa med lite money!

over&out


Praktik i 3 veckor

hej & god morgon. heh, vaknade, gick upp och duschade, och nu sitter jag här och väntar på att man ska gå till praktiken. 3 veckors praktik, fyfan.

Men det kanske blir roligt, man kanske har mycket att göra så det går fort, jag vet inte för att jag har aldrig varit på laitis som jag nu ska vara i tre veckor.

Nåja, efter skolan blir det väl hem eller om man tar sig en sväng på banken om vädret tillåter det. Har ju varit fint väder nu jätte många dagar så hoppas det inte slutar nu, bara fortsätter så det blir varmare och varmare.


Har även laddat hem en film som jag snabbspolade igenom nu på morgonen, kanske tar å ser klart den efter praktiken. Nåja, nu ska jag snart gå, ska bara fixa mig i håret sen är jag klar.  Ses när vi ses!


Söndag

Såja, nu har jag gjort nytta! Städat mitt rum och städat undan alla kläder som jag haft med mig till stugan. Slängt i tvätten osv.

Idag blir det Pizza till middag, mums!:)


Några bilder från byn

När jag var där förra helgen.






Dag 10 – Såhär såg jag ut för länge sedan








24 april

Hejsan!

Hemma igen då:) I torsdags så for vi då till stugan, efter första rondellen i älvsbyn bytte jag och morsan så jag fick köra. Körde nästan hela vägen, för ingen av oss visste om det skulle vara lerigt längre fram så mamma ville köra då. Såklart var det jätte fint och ingen lera alls.

Kom iaf dit och gjorde inte så mkt, satt vid eldstaden mesta delen. Sen vid 6 kom Oskar till stugan, anneli var sjuk så hon ville inte följa eller kunde inte, vet inte men det var iaf synd att hon inte följde:(

Sen så satt vi ute tills det blev för kallt och så gick vi in. Somnade väl där nån gång med.

Fredag så vaknade vi tidigt, som vanligt. Alla som är äldre där än mig, typ morfar och inga, dom vaknar ju typ 7 på morgonen så man blir ju tvungen att kliva upp tidigt. Men man vet iaf att jag och oskar är syskon, vi sover alltid längst. hah. Sen så klev vi upp och gick ut å satte oss i solen.

På kvällen så bastade vi och det varas nice! Skönt som attans! Efter att alla bastat, så satte vi oss och spelade poker som vanligt! Morfar hade flyt som vanligt och tog hem typ allt, spelade en gång till och då hade han lika mycket som förra omgången, jäkla skit.

Aja, förlorade bara några kronor men jag vann tillbaka dom sen;) Sov och vaknade på lördags morgonen, vid 9. Mamma väckte mig så vi kunde fara och förbereda för pimpeltävlingen och lotteriet. Fick en firre iaf! hehe!

Sen efter det for vi hem igen och började med gomaten! haha allt möjligt var det på bordet, sill, ägg, grillade majs, grillade kotletter osv. Svin gott var det iaf! Efter maten typ dog alla för alla blev så mätta, så vi började se stålmannen och tog lite efterrätt till de me. Så sen spelade jag, oskar och janne lite poker. (insättningen är 10kr och jag fick tillbaka 9,50kr, ja 50öringen är kvar i stugan, heh) Aja, 50 öre är ju inte mkt.



Sen idag så for vi väl från stugan innan 11 iaf. Så jag och mamma bytte igen vid storforsen så körde jag enda till boden. Orkade inte köra längre så jag stannade på grusplanen vid hinderbanan vid garnis. Tack vare mamma som sa att jag skulle sitta i solen och få lite färg i helgen så har ja bränt hela ansiktet, det svider som fan och det är inte roligt alls. Helt röd i ansiktet alltså. Nej, nu har jag inte så mycket mer att säga än att jag har duschat i kallvatten för det var jäkligt skönt för fejjan! Bye!

20 april

hejsan

just nu sitter jag hos annie. sov här inatt och igår natt.

igår så for jag och jobbade kring 12, roligt roligt. sen så kom mamma och hämtade mig, for hem satte mig vid datorn och insåg att jag inte ville vara själv. så jag skrev till annie att jag kommer till henne igen. så jag körde bil till henne och det var helt lugnt. blev inte stressad eller nåt, som jag brukar bli.

nu är iaf annie ute och gör nått heh. så jag sitter och ser på tv, längtar till oc börjar kl 15 så jag kan se deee. idag händer väl inte för mkt, håller på att ladda hem två filmer så vi ska väl se dom sen när hon kommer. måste också in till stan å köpa snus innan vi far till stugan imorn.

så detta blir nog mitt sista inlägg tills söndag eller nåt, för då far vi hemåt. så ni får väl ha en bra påsk, för de ska jag. köra skoter, bli snöbadad som vanligt av oskar, dricka och äta gooooood mat.


hörs när vi hörs. och jag kommer sakna mitt hjärta och min annie.

Nån dag i april..

I fredags så var det fest, jag promenerade till frida där hon och rebecca var och drack. Sen så gick vi till rebeccas bror och fortsatte där. Jag och rebecca bestämde oss för att dra på krogen, första gången.

Sen så när vi varit där ett tag så drog jag med isak till björns, var nån fest där men vi drog till stan ist, jag, isak och rickard. Sen så vid 2 blev jag less och bad dom skjutsa hem mig. Somnade väl direkt när jag la mig i sängen, typ. Mådde väl sådär när man vaknade.

Lördag så vaknade jag då kring 10-11, kanske? Sen vid 1 kommer rickard in i huset och in i mitt rum och säger att dom är här, heh okejdå! Var ju ready to go så.. Tog på mig jackan och sen drog vi till coop och handlade mat. Isak och rickard skulle byta bil så vi drog till kickis hus där isaks bil stod.

Drog till byn och sen då åt vi grillat, mums! Drack lite på kvällen så där och sen så fick jag och martin skjuts till huset hans och sov där. Idag så vaknade jag kring 11, gick ut till vardagsrummet och såg tv tills mamma kom och hämtade mig. Körde hem och det var ju roligt =) gick svinbra!

Sen imorn har jag körlektion, uuuh jobbigt, men jag vill ta körkortet nu så det är väl lika bra antar jag.. Nej, nu ska jag sova. Hejdå :)

12/4

hejsan!

Sovmorgon till 11, rätt najs. Hade utvecklingssamtal och det gick väl bra, gick sen och åt. Chillade ett tag och sen så gick vi ner till handels. Hade idrott sen, men sjukanmälde mig för vi skulle typ pimpla? aldrig i livet. Det gör man på fritiden i sin stuga eller liknande, det är ingen idrott.

Sen så satt jag på skolan tills 3 typ, fun life huh? not. Hämtade joel sen fick vi skjuts hem av R :) Tackar så myckeeet. Sen så har jag väl inte gjort för mycket idag. Har duschat och nu funderar jag på att kanske sjukanmäla sig hela dagen imorgon? Men hade ju varit bra om man var på samhällsen för vi ska börja med nå nytt nu så.. Aja, får helt enkelt se.

Nu ska jag ta och se lite på tv och kolla när bussen går imorn på morgonen. Tror det är en som går 08.50, för har körlektion 09.30. Så måste typ tareeen. Annars så måste man promenera till skolan men det tänker jag icket göra.

Heeeejdå

Dag 09 – Min garderob

Ja, jag har väl antagligen kläder i min garderob? Eller vad? hehe, ska jag visa bild? jaha okej, säg de då.....



Har sjukt mkt mer kläder men har rensat ut de jag använder och inte. De jag inte använder ligger i typ 3 stora svarta sopsäckar i garaget. Ska även rensa ut lite mer nu när våren kommer och köpa in lite fler linnen, tajts (leggings) och sånt där. Skor skulle jag också behöva, har dock över 20 st par.... typ.

Nåja, nu vet ni hur min garderob ser ut. De svarta skorna som ni ser i den vänstra garderoben längst ner till höger? heh skulle ha använt dom fredagen då jag fyllde år, men det gick som sagt inte. Man blev lite för full och ja, ni kan ju räkna ut resten, men de ska användas! Nån som vill följa med på krogen nån helg framöver???

11/4

Goddagens.

I helgen så sov jag hos annie. Pluggade teori och så. Gjorde inte allt för mycket, men det var roligt att umgås med min sötröv. Körde lite bil i lördags också! Sen så på söndag när jag skulle hem så kom mamma och hämtade mig, hon hade fått feber men hon kom ändå och hämtade mig! ♥

Så vi körde ingenting i söndags men jag hade körlektion idag, å de gick mycket bra. Har även på onsdag också, halv 10, börjar 10 men får väl ta det.. skitsamma.

Annars idag har jag väl inte gjort så mycket. Under lunchen gick jag, rebecca, frida å eve till stan å tog de lugnt. Gick sen tillbaks så vi inte missade engelskan, satt där och gjorde nå uppgifter sen slutade vi. Jag hade historia 15.15 men det var bara jag där så jag fick sluta. Hängde med petra å amanda och fick sen skjuts hem av amanda :) tusentack! Sen så hade jag gjort ett "glad påsk" kort till mamma så hon blev glad nu när hon är lite sjuk.

nej, nu ska jag se 2½ män och sen får jag se vad jag gör, tror de blir teori plugg! :) Nååååjaaa vi hörs.


Tors-dag

Idag så var det skola, hade engelska prov på morgonen, skrev på allting så tror de gick mkt bra=)

Sen så väntade jag från 9 till 12 för att ha samhälls och vi gjorde int nåå! Satt vid datorn och sen fick jag skjuts till kvantum av isak så köpte lite nötter och snus. Gick sen hem och nu sitter jag häraaa.

Ikväll händer det väl inte så mkt, har en lektion imorgon. Ska få en uppgift sen slutar jag.. Får se vad man gör då. Aja, hejdå=)


sjätte april två tusen elva

Tjena tjena. Idag var det skola, men jag var ledig.. så det var ju jävligt roligt, hade kunnat sova ut idag utan att stressa upp och gå till bussen osv. Bra där.

Sen så efter skolan fick jag skjuts av R hem. Mamma ringde och sen så kom hon hem med maten. Så vi käkade och sen så har jag bara suttit hära vid datorn ett tag sen sett lite tv.

Har blivit lite vuxen nu och deklarerat å massa, hehe! Beställt ett nytt bankkort med. Nu saknas väl bara körkortet.......... gjorde lite tester på nån skiva och det gick oväntat bra. Ska starta med pluggandet nu och imorgon har vi engelskaprov och sen slutar jag typ, om vi inte har samhälls men han var sjuk idag så det återstår att se.

Har även övningskört idag och mamma tycker att jag är svinbra! Körde samma runda som i måndags och det gick jättebra. Oväntat faktiskt. Tänkte iaf på allting som jag fått in i huvudet om körning där. Och det gick faktiskt bra.

På fredag ska vi också iväg å köra för mamma jobbar kväll imorgon så hinner ej då. Nu ska jag plugga lite på engelska provet vi har imorgon, vilket jag kom på nyss, heh! Ska läsa igenom 2 texter och lite ord sådär så löser det sig nog ska ni se.


Nåja, hörs senare dåååå. Ska plugga och sen sova, börjar 8.20 imorgon.


5/4

Tisdagen var över då.

Skolan var väl som vanligt, hade en lektion, fick ett hemprov och sen slutade vi. Åt lite och sen drog jag och isak ut på stan. Hittade rickard som vi chillade med på åhléns och sen skjutsade rickard mig till badet där jag badade lite med kläderna på. Kul, not.

Sen så gick jag hemåt och har lagat lite mat för morsan for iväg för hon glömde sin mobil på jobbet så jag fick göra käk idag. Hennes kommentar när vi ätit var:"va bra, tack för maten. Det är ju bra om du kan laga mat nu när du är 18, annars hade det inte varit bra". hehe TACK MORSAN :D

Ja, sen nu ska jag fortsätta se på finalen av sverige mästerskapen. I HOPE SAIK WINS! :) två släktingar som spelar så håller på saaaik.

Aja, vi får väl höras vavaaaa. hejs




4/4



KUL, vaknar upp med att det rinner ur näsan, kan de va blod? yesbox.

Så nu sitter jag helt klar, väntar på att dom andra i huset ska äta frukost och sen skjutsa mig till körskolan. Sen efter körningen är det skola om gäller, efter det typ skriva klart historian och skicka in de.

Hejdåååå



En liten lista för att jag har superduper tråkigt just nu..

Hur bor du: Hus
Brukar du komma i tid: Typ
Hur lång är du:  1,71 cm
Kan du laga mat: Ja
Vad jobbar du med/pluggar du: Skolan
Vad har du på dig just nu: Leggings, linne och kofta 
Har du någon fobi: Se andra människor spy.. huvva
Hade du en bra kväll igår: aa, åkte lite bil och gormade på typ
Vilket är ditt senaste inköp: snus, kläder, skor typ
Din favoritdryck på morgonen: Ingenting, varken äter eller dricker nått..
Var fick du dina senaste pengar ifrån: Pappa, farmor, morfar
Har du sovit i din egen säng inatt: Ja
Vad hade du sönder senast: Vet ej
Vem snackade du med senast: Mamma
Varm favoritdricka: Choklad
Favoritdricka när du är riktigt törstig: Vatten
När gjorde du senast något riktigt dumt: Kommer inte ihåg 
Saknar du någon just nu: Mjaa, jo
Vad ska man göra för att få dig irriterad: Typ gorma om något som inte ens är värt att gorma om
Intressen: Hänga osv
Senaste person du kramade: Märtan
Senaste person du ringde: Mamma tror jag
Senaste person som ringde dig: Isak
Vad drack du senast: Vatten
Vill du ha barn: Jo, någon dag så
Längtar du till din nästa födelsedag: Nja, 19 känns ju inte sådär super roligt.. 
Har rakat dina ben någon gång: Kanske en eller två gånger (har så ljusa så dom syns och känns inte ens)
Är du sugen på något nu: Ingenting
Hur många koppar kaffe dricker du en vanlig dag: Inga, dricker ej kaffe
Använder du hudkräm: Ja, när jag orkar
Micro-pop eller poppa själv: Mico-pop såklart
Brukar du baka: Ibland
Röstade du i det senaste valet:
Är du nöjd med ditt liv som det är nu: Jepp  
Vilken låt lyssnade du senast på: Eminem & Hayley Williams ft. B.O.B - airplanes
Har någon annan sovit i din säng inatt: Nej
Vad tycker du är äckligt: Snorloskor, snor, vissa maträtter..
Har du pengar på mobilen: Jo, men det börjar väl ta slut snart
Vilken svordom använder du mest? Fan, idiotjävel, dra åt helvete, fitta and so on..
Vilken tid är din väckarklocka inställd på? Olika men mest 08.00 och 07.00
Var köper du dina matvaror ifrån? Mamma köper mat, jag äter.
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? Spelar ingen roll
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? En tv, fet jävla tv och typ kläder, skor osv.
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan? Säkert
Vad åt du till middag senast? Makaronilåda, mumma
Kan du vissla? Ja, eller ibland så går det inte. men jag kan!
Tittade du på tecknat när du var liten? Ja, såklart?
Äger du några popband t-shirts? Nope
När flög du senast? 2009
Pratar du några andra språk? English dude, english!
Har du gråtit offentligt? Ne tror inte det
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? Ja, en tatuering, men det får vänta till hösten tror ja
Vad har du med dig in på bion? popcorn och en dricka
Vad har du för väder? Just nu? då äre väl kallt för det är på kvällen
Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? Går gymnasiet
När sov du senast på golvet? Nja, gör de lite titt som tätt
Gillar du din boendesituation? Jarååå 
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera?  Ja, 7-8 räcker men för att jag ska vara på topp äre väl 12 timmar typ
Är dina dagar fullbokade och stressiga? Hah nää :)
Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? Nej
Hur gammal blir du nästa födelsedag? 19..
Tror du på liv på andra planeter? Nja, typ inte
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? Fortsätt simma, fortsätt simma
Skulle du någonsin hoppa fallskärm? Ja, fan lätt, coolt som fan
Tycker du om att krama folk? aa mina kompisar osv men inte nån random
Äger du en digitalkamera? Jepp
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? Jao
Får du dåligt samvete efter du ätit kött? Nopee
Är du mörkrädd? Nej
Tre saker du alltid har med dig? Mobil, snus och börsen

3 april

Hejsan! =)

Idag så sov jag verkligen bra. Nu snart ska vi dra ut och köra lite bil, tänkte jag :)
Vi hörs:)



Bild tagen av rebecca när vi var och bowlade.

2 april 2011

HEJ

Igår så blev det att dricka, hehe ja, det fattar ni väl själva?;) Vi var hos mig sen blev de bowling och sen så hem till mig men efterfesten var hos frida och jag var föööööööööööör packad så jag gick och la mig.

Idag så har soffan varit min bästa vän hela dagen fram tills typ 20.00. Då jag bestämde att vi var tvugna att göra nått, så vi drog ut med isak (jag&martin) så gorma omkring ett tag, sen hoppade kicki in i bilen. For en sväng till T och chillade där, snackade skit osvosv:) Trevligt man kan ha ibland, tog mig en cider också.

Kom hem för ett tag sen efter att vi käkade en krov på statoil. Nu ska jag stänga av denna burk och sen sova, imorgon blir det att installera word på datorn (fråga inte..) sen skicka iväg en hemtenta. HÖRS va..