♥ The box

Heej!:)

Har precis bara för några minuter sen slagit av The Box, såg den med frida. Hon kom väl där vid halv 7 kanske? eller kanske tidigare, men iaf, gick och hyrde den filmen och sen såg vi den. Den var värdelös, tack rebecca för att du sa att den var det! Fattade ingenting alls och den var bara konstig. Rekomenderar den inte, eller vill ni se en konstig film så varsågod, se den då!

Nu ska jag kolla in Hajen 3, hah, så värdelös den med, men får se, det finns fler filmen så zappar mellan några kanaler. Hajen filmerna är ju så jäkla datagjorda. Det är bara roligt att se hur dåligt dom gjort filmerna, eller ettan är faktiskt inte så datagjord, men sen blir det bara mer och mer, då blir det tråkigt. Det är typ som att man skulle se Hostel och blodet är helt datagjort och killen som "dödar" är datagjord som kommer närmare och närmare och sen blir det mer datagjort. Hah, nä nu ska jag sluta prata om datagjort.


Martin är å firar Adam som fyller 20 år idag, grattis :) man fyller bara det en gång! Och 18 med då! Dom ända åldrarna som egentligen ska firas! Och sen när man fyller 50, men det är ju ett tag dit då! :)

Annars idag har det väl inte hänt så himla mycket, åt jättegoda mackor ute i byn! Värmde dom i en sån där "varmmacka grej" och satte ketchup, skinka, ost - MYCKET ost, och sen curry pulver. Sen in i dendär och det blev unbelieveble GOTT.

aja, ska se hajen 3 nu, puss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0