Lugn kväll

Kom hem för ett tag sen. Gick förbi coop och handlade lite gotta. Sen när jag kom hem så såg jag berget av disk så tänkte att jag gör bort det annars kommer jag ha kvar det på hjärnan och bara inte ta bort det förens jag ska nånstans och då måste jag stressa. Efter maten ska jag ta med soporna ut och sen får vi se om jag ska hyra nån film eller om det är någon rolig ikväll. Hoppas iaf de:)

Annars då? ja, jag får inte veta förens imorgon om jag ska sälja min mobil så det blir isf på måndag jag hämtar ut min mobil. Undrar när elgiganten öppnar då, för kan ju fara på morgonen till luleå för jag har sovmorgon. Alltså att jag åker med martin dit, han lämnar av mig sen tar jag bussen hem? Fast då måste jag gå till en busshållsplats. Men vi får ju se. Annars får han ta med den hem från jobbet som vi sa.

Åh, jag måste dammsuga, men jag hatar mammas dammsugare. Tror jag bara ska ta nå papper och ta upp det värsta, ni vet, katt hår, såna där tussar som flyger runt, typ nå jord för cissi har hevt ut det från en kruka osv. Och så måste jag heva igång en diskmaskin också, igen. Nu ska jag iaf ta det lugnt och se på tv tills middagstid. Får se om jag ska gå och ta ut en fläskfilé nu så den hinner tina, eller vad säger ni? Visst vore det gott med stekt fläskfilé, hasselbackspotatis och sås?:) MUMS det kurrar i magen när jag tänker på det. Så blir det. Vet inte om jag ska vara så snäll att martin ska få äta med mig. Men vi ser ju. Är han inte här när maten är klar så får han väl skylla sig själv ;) PUSS


Åh jag skulle verkligen dö, fyfan vad skabbig!

Kommentarer
Postat av: simone

Sitter du hemma med godis nu då? :P

2009-09-11 @ 14:53:57
URL: http://fattybom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0