Jehovas på besök va

Det var det bästa jag kunde och orkade göra av situationen atm.

sune ligger här brevid och sover så fint och jag börjar också bli lite små trött i ögonen. Skrev ju som sagt i något tidigare inlägg att jag inte skulle skriva under lovet. Men jag kan ju inte säga att jag har haft mycket för mig.. så det har blivit något inlägg. Det kommer säkert dyka upp lite titt som tätt så det är ju bara att kolla in hära om det kommit upp nå nytt.

ser just nu lite på tv så ska väl se ett tag till sen blir det tänderna och sen slänga sig på kudden. Ska sova ut imorgon och sen blir det dusch. Måste även gå med soporna.

hehu på tal om ingenting så jag kan ju berätta två grejer som hänt idag. Gick tidigare och handlade mjölk på ICA. Så snubben framför mig hade betalat osv sen tar han med sin min mjölk och börjar packa ner den? så jag säger ba; eh det är min mjölk, så började han å hovera osv. Hah, skämmigt men jag fick min mjölk tillbaka tillslut. (dessutom jobbar dendär snubben på björknäs;s)Sen innan jag skulle gå och handla så knackade det på dörren, jag tittade på martin för visste inte om han väntade någon eller så. Så gick och öppnade så började en gubbe babbla om jehovas osv. Så jag stod där så fint och lyssnade och han gav mig en liten bok om gud, så jag tackade typ för boken och skulle stänga, så frågar han ba: är det någonting du undrar? och jag som inte knappt förstod 2 ord som han sa så skakade jag på huvudet och hoppades att det skulle vara rätt. Så han ba: ja, men det kommer nog senare. Du har ju våran email adress där osv. Ja ba: jaa okej. tack! hah så gick han vidare. Så när jag då skulle gå och handla var han en våning under oss. När jag gick förbi så frågade han då ba: hade du nå frågor? ja ba: näe. Så gick jag. Han var ju så gammal och jag fattar ju att han bara ville väl och typ berätta osv. Men jag kommer då aldrig gå med i nån såndär sekt. Såg ju nå program i förrgår om jehovas osv. De var att typ en man hade 4 fruar och dom fick inte säga till nå utan dom skulle bara föda barn och se lyckliga ut liksom, en kvinna där hade 14 kids liksom..  Så fick nån tanke där när jag gick ut och skulle handla men.. hah, särig värld vi lever i alltså.

Nu blir det tänderna och sen sova. Kanske lite tv först va ;)




Hoho

RIKETS SAL = SKIT ARSLE :o

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0